Üst katta öğrenciler duruyor ve Eve kiz atıp duruyorlar ve 3 gündür aynı kiz atıyorlar ve kiz durmadan gülüyor dün sabaha kadar güldü 6.10 du sabahın körü yine gülüyor ve Şu an gece 00.50 kiz yine gülüyo bunlar uyusturc mu kullanıyor neden durmadan Güler bir insan? Kahkahalar atıyor cinsel ilşkşyr de girdiklerine. Eminim ama gülme olayı merak ettim 7/24 gülünür mü
Güncellemeler
+1 yıl
Şuna erkekse güldü ama bu kadar gülünecek olay ne. ? Nerden ne buluyorlar da gülüyor anlamıyorum neye gülüyorlar
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum bir kiz neden 7/24 Güler?
Hayır yahu öyle değil. Dertlidir, içine atmıştır. Bu yüzden de hep gülüyordur. Ama herkeste aynı değil tabi
Soran
+1 yıl
Olay o değil yA üste öğrenciler kalıyor muhabbet ediyolar erkekse gülüyor kiz da ama kiz daha cok erkek ne dede kahkahalar atıyor aşırı fazla gülüyorlar ne konuşuyorlar ne buluyorlar gülecek bu kadar konu
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Uyusturucu madde kullaniyorlar. Polisi arayin anasina babasina yaziktir cocuklari okul okuyor saniyorlar bir de, daha fazla batakliga dusmeden el atilmali.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
3 erkek 4 erkek duruyordu üst katta ama 1 hafyadır bu kiz da geldi berbaer kakıyorlar eskiden haftada 2-3 kiz arar eve cinsel ilişki girerlerdi ah uh diye sesleri gelirdi bu kizda öyle ah uh sesleri yok ama aşırı gülme sesi geliyor konuşuyorlar gülme sesi patlıyor sabaha kadar ne var gülünecek bu kadar anası kızı okuyor sanacak bok 💩 okuyor erkeklerin altında inliyor anca
Her gün böyleler konuşuyorlar ve gülme patlıyor Şu an da konuşulan sesler duyuluyor ama bak bak vallaha fena kahkaha attı Şu an kiz hahahaha diye orasb ben bunlara her gün küfür ediyorım hak ediyolar bencr beni uyutmuyorlar seslerinden bşrde onların camları tahta cam eski ev bizim ise paklan ama eskimiş lastikleri yolda konuşulan sesler duyuluyor bunların sesleri yola gidiyo sokaktan bizim. Eve geliyor gibi geliyor yA da duvarlar ince de depil de alt kata nasıl geçer diğer evlerde üst alttakilerin konuşmaları duyulmazdı bu evde ne konuşulsa duyuluyor erkekler banyoda şarkı söylhğtp duyuyor salonda da konuşsalar sesleri geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bazı insanlar çok acı çeker. Ama belli edemez. Ya alışık olmadığından, ya da acılarını saklama yöntemi gülmek olduğundan ¿
Bilmiyorum sabaha kadar mi çekecek acıyı 3 gündür 5 saat aralıksız gülüyor
Hayır yahu öyle değil. Dertlidir, içine atmıştır. Bu yüzden de hep gülüyordur. Ama herkeste aynı değil tabi
Olay o değil yA üste öğrenciler kalıyor muhabbet ediyolar erkekse gülüyor kiz da ama kiz daha cok erkek ne dede kahkahalar atıyor aşırı fazla gülüyorlar ne konuşuyorlar ne buluyorlar gülecek bu kadar konu
Uyusturucu madde kullaniyorlar. Polisi arayin anasina babasina yaziktir cocuklari okul okuyor saniyorlar bir de, daha fazla batakliga dusmeden el atilmali.
3 erkek 4 erkek duruyordu üst katta ama 1 hafyadır bu kiz da geldi berbaer kakıyorlar eskiden haftada 2-3 kiz arar eve cinsel ilişki girerlerdi ah uh diye sesleri gelirdi bu kizda öyle ah uh sesleri yok ama aşırı gülme sesi geliyor konuşuyorlar gülme sesi patlıyor sabaha kadar ne var gülünecek bu kadar anası kızı okuyor sanacak bok 💩 okuyor erkeklerin altında inliyor anca
İste o yuzden diyorum ya polisi aramaniz gerekiyor diye
Bu gün akşam arabadan indim 2 erkek gördü az konuştuk
Deseydin keşke yarın öpersem diyeceğim eğer bir daha sesleri gelirse arayacam diyr ula Şu an bak bir sesleri geliyor ses atılsa keske size dinletsem
Odayı değiştireceğim diğer odaya taşıyacağım koltuk tv yi yol üstü bu oda arka odağa taşıtacak bunların yüzünden
Polisi aramayacaksan cik yukarı hepsini vur ben Polat Alemdar'ım de😂
Otomatiğe bağlamış ambulans çağırın
Her gün böyleler konuşuyorlar ve gülme patlıyor Şu an da konuşulan sesler duyuluyor ama bak bak vallaha fena kahkaha attı Şu an kiz hahahaha diye orasb ben bunlara her gün küfür ediyorım hak ediyolar bencr beni uyutmuyorlar seslerinden bşrde onların camları tahta cam eski ev bizim ise paklan ama eskimiş lastikleri yolda konuşulan sesler duyuluyor bunların sesleri yola gidiyo sokaktan bizim. Eve geliyor gibi geliyor yA da duvarlar ince de depil de alt kata nasıl geçer diğer evlerde üst alttakilerin konuşmaları duyulmazdı bu evde ne konuşulsa duyuluyor erkekler banyoda şarkı söylhğtp duyuyor salonda da konuşsalar sesleri geliyor
Polisi ara
Bazen ah uh sesleri geliyor o zaman arayasım geliyor fuhus ihbarı icin
Halen devam ediyorlar bir insana para versen Gül diye böyle gülenez beni rahatsız ediyor sesleri