Benim kuzenim bir adamla beraber ve bu adam kuzenimi benden kıskanıyor geçen gün geldi bana o kızı bir daha aramayacaksın dedi bende j*nd*rmayım sert davrandım korksun diye beni yakamdan tutup itti ben iş adamıyım senden daha yetkiliyim kimse senin arkanda durmaz uzak dur sana yazık olmasın dedi bende gidip bir avukatla konuştum. Haklı sen memursun başını belaya sokma adamın çevresi varsa yakar başını dedi böyle bir şey olabilir mi ya? Gitmiş dayımlarla konuşmuş o çocuk sevgilimden uzak durucak yoksa hepinizi üzerim demiş öz dayım gelmiş bana kızımdan uzak durucaksın diyor ya ben kuzenimi bırakmak istemiyorum neden uzak durucakmışım bide evinin önünde arabayla bekliyor kızın ben giderim diye. Parası var diye kendini bi halt sanıyor. Napabilirim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tüm olaydan bağımsız söylüyorum kızın babası bile sana uzak dur diyorsa duracaksın arkadaşım. Senin bu yaptığın da resmen saplantılı takıntılı bir davranış. Ne alâka avukatlara kadar danışmışsın eee bi tarafın da yiyip bir şey yapamamışsın.. otur o zaman oturduğun yerde. Kuzenin öyle bir adamı seçtiğine göre her buyruğuna da itaat ediyordur tıpkı babasının ettiği gibi. Ayrıca dayın seni sevse saygı duysa kızıyla konuşmanı hali hazırda onaylıyor olsa zaten icabına bakardı. Demek ki normalde de seni pek sayıp sevmiyorlar. Nedeni de bu anormal saplantın olabilir.
Ben o istiyor diye neden öz kuzenimden bağımı koparayım. Dayım iki yüzlü adam gidip dayıma 40 50 bin liraya saatler alıyor üç beş eşyalarını yeniliyor diye öz yeğenini sattı resmen kim haklı sence
Kuzenin seninle görüşmek istiyor mu? Hiç sanmıyorum. İstese böyle bir adamla beraberliğini sürdürmezdi. Dayına gelirsek nasıl bir karakteri olursa olsun kızın babası bile sana rıza göstermiyorsa o kızla görüşemezsin kardeşim. Sapık gibi dadanma bir halt da yiyemiyorsun belli hazmet otur.
Kuzenim cahil tutturmuş aşığım diye bırakmıyor adamı adam dediğimde babasının çevresiyle genç biri ben çocukken cahillikle kuzenimle aramızda bir şey yaşanmasına sebep oldum kuzenim onu anlatmış diye tahmin ediyorum şimdi adam gelmiş bana diyor bu kızla evlenicem seni de babanı da anneni de bu kızın çevresinde görmek istemiyorum diyor üstüme falan saldırdı anlamyorum ne cesaret bunu yapabiliyor. Kimsenin kutsal bir mesleğe bunu yapabilme hakkı yok üstüne bir de kimse kimsenin kuzeniyle arasına giremez
Pardon kutsal meslek? Ne o doktor musun öğretmen mi? Bak kardeşim kendini üstün görmeyi bırak kızı da rahat bırak. Kuzenin cahil, dayın iki yüzlü, adam gangster… sen hiç dönüp kendine baktın mı ne kadar sağlıksız davranıyorum diye. Jandarmayım diye biraz kaba davrandım diyo sonra kalkmış kutsal meslek. Kuzenin seninle görüşmek istese görüşür kız da istemiyor. Sana da halt etmek düşer bu durumda. Sen bu kafayla kutsal sandığın mesleğinden de olursun yakında. Kız seninle görüşmüyor sen kalkmış kimse kuzenlerin arasına giremez diyosun kuzenin seni takıyor mu da konuşuyosun hayırdır? Seninki kuzen sevgisi değil anormallik
neye dayanarak böyle diyorsun? Ben gencim mesleğimi elime almışım ve öz dayım kızını düşünse onun iyiliği için hareket ederdi ben sürekli her şeyine koştum bu da benim bir oğlum büyüdü mesleğini eline aldı ne zengin ne fakir mütevazi maaşı da var ev bakar diyip bizim yuvamızı yapabilirdi. O gitti üç kuruşa kızını o iş adamı kılıklı yobaza verdi. Kız zaten cahil kızın istediği kişiyi niye onaylıyorsun. O kız için en ideal bendim zaten o adam o kıza göre fazla yakışıklı yarın bi gün aldatır onu. Dayım bak hala dayım diyorrum kızını düşünse bizim yuvamızı kurardı kız başta itiraz eder ağlar istemiyorum derdi belki ama zamanla alışırdı o da biliyor ama resmen 3 kuruş için öz yeğeninden vazgeçti
Haah şöyle sen sadede gel. Kuzenime göz koydum ama sevgilisine posta koyamadım diyemiyo da ona buna b*k atıyo. Kuzenin seni sevse seni seçerdi o kız başkasını seçmiş başkasıyla beraber üstelik ailesi de o adamı onaylıyor. Senin yaptığına ne denir biliyo musun? Tam anlamıyla g*vatlık. Sevgilisi olan kıza baktığın yetmiyor kız kuzenin üstelik bir de sağa sola içi boş postalar koyup kızın ilişkisini nasıl bitiririm diye bize soruyosun. Elalemin saadetine göz dikeceğine akrabalarına akraba gözüyle bakıp başka kızlara ulaş.
anlamıyorsunuz
Yine mi aynı soru ya? Aga bırak o kızın peşini. Aşık falan değilsin, kız senle takılmak isteseydi tepkisini koyardı ona. Demek ki istemiyor seni. Bırak şu işi.
olum bırakmak istemiyorum ya