Kuzenimden nasıl kurtulabilirim?

Evet efendim baş belası bir kuzenim var kuzen de diyemeyiz buna kuzenimin çocuğu aramızda 3 yaş var hani derler ya ben senin doğduğun günü biliyorum neyin havası bu aynen bu durumdayım bir de bu özentinin annesi yok mu o da aynısı lan eve geliyorlar anneme nasıl bir bakış atıyorsa ya kadın sinirden deliriyor ya da hastalanıyor evet kuzenime gelelim bir de amcamın kızı var onla aramda 4 yaş var kendileri Artvin’de oturuyor buraya geldiklerinde aralarında 3 yaş olan kuzenimle bir oluyorlar sanki beni hiç tanımıyormuş gibi davranıyorlar aramda 3 yaş olan beni resmen yedekte tutuyor o gidince de boynumdan sarılıyor kokunu özlemişim diyor pardon yedek parça olarak kullanılmamı mı özlediniz acaba? Onun haricinde ne alsam aynısından alıyor ne yapsam aynısını hani bir kaşık çorbadan yerim sonra pilav yerim ya aynısını yapar sjsbsb herşeyi anladım da yemekte özentilik nedir kardeşim ya ben regl oluyorum o daha olmuyor yaa keşke ben de olsaydım diyor ben senin yaşındayken allahım inşallah olmam diyordum bacaklarımı ağdayla aldırıyorum Off keşke ben de aldırsam yaa ne kadar güzelll.. daha sayamadıklarım kadar pardon senin beyninde problemlerin mi var bacım🙄 şimdi size asıl sorduğum şey ben bunu başımdan nasıl atarım ya salsın artık beni ciddi anlamda bunaldım.
Kuzenimden nasıl kurtulabilirim?