Benim kuzenim bir adamla beraber ve bu adam kuzenimi benden kıskanıyor geçen gün geldi bana o kızı bir daha aramayacaksın dedi bende j*ndarmayım sert davrandım korksun diye beni yakamdan tutup itti ben iş adamıyım senden daha yetkiliyim kimse senin arkanda durmaz uzak dur sana yazık olmasın dedi bende gidip bir avukatla konuştum. Haklı sen memursun başını belaya sokma adamın çevresi varsa yakar başını dedi böyle bir şey olabilir mi ya? Gitmiş dayımlarla konuşmuş o çocuk sevgilimden uzak durucak yoksa hepinizi üzerim demiş öz dayım gelmiş bana kızımdan uzak durucaksın diyor ya ben kuzenimi bırakmak istemiyorum neden uzak durucakmışım bide evinin önünde arabayla bekliyor kızın ben giderim diye. Parası var diye kendini bi ot sanıyor yardımcı olun napabilirim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gözünü seveyim bu kadar şey olmuş kuzeninin bir şey bırak değmez ne hali varsa görsün.
kuzenin bir şey demiyor bırak değmez ne hali varsa görsün*
ben kuzenimi silmek istemiyorum neden o adam istiyro diye sileyim
Zaten sorun sen değilsin kuzenin neden bu konuda hiçbir şey yapmıyor sorun bu
60 bin liraya tektaş almış galiba evlenme teklifi etmiş köpek. Geçen gün teyzem çaya gelmişti annemle konuşurlarken duydum tanesi 15 20 bin lira olan bi saatten 2 tane almış hangi rengi sever bilememiş sözde ikisini de almış hep şov bunlar ben öz dayımın iki saate beni silmesini anlayamadım
Benim de bir yeğenim var değil yüz binler, milyonlar verseler yeğenime tercih etmem. Bu konuda yapabileceğin bir şey yok gibi ne yazık ki anlattıklarına bakılırsa gerçekten arkası baya sağlam birisi gibi
babasından dolayı bunlar. kendisi yapamaz o anca hava eve geliyor bende oradayım diyor çıkarın şu adamı dışarı benim sevgilimin olduğu yerde erkek istemiyorum sonra bizimkiler işte diyr biraz ayıp ediyorsun falan kibarca bi dille... o da diyor sizin şu koltuk takımlarınız eskimiş bi el atayım ister misiniz... herkes bir anda onun tarafına geçiyor
Aga elden bir şey gelmez gibi duruyor ya çok kötü bir durum gerçekten./
:/
bişe yapamazsın ülkede adalet yok kardeş parası olan konuşur
gerçekten mide bulandırıcı
bu ülkede o kadar çok mide bulandırıcı durum var ki anlatılamaz kardeşim emin ol yani boş ver kuzenin mutlu olsun uzak kal eğer kuzenin de sohbet etmek istesydi seninle rest çekerdi demek ki o çocuk daha önemli boşkoy
boş ver seviyorlarsa ayırma da kafam şeye takıldı jandarmayı neden sansürledin
yasak böyle şeyler
nitekim seviyorlarsa ayırma ayırırsan yine sana bilenir yine konuşmaz senle bırak en azından akraba buluşmalarında görür iki çift laf edersin
akraba buluşmalarına bırakmıyor zaten kızı diyor ki hayatın boyunca hiç bir erkekle aynı ortamda bulunamazsın diyor ben rahatsız oluyorum diyor benim kuzende kafası çalışmıyor adam zengin diye tamam aşkım sen nasıl istersen aşkım diyip diyip beni çıldırtıyor burada
onun hatası boş ver eğer bi gün hata yaptığını anlarsa dönecek zaten nasıl dayansın ah kızlar kızlar erkeklerin parasına bakmamayı ve kendi ayakları üzerinde durmayı ne zaman öğrenecekler acaba
adam buna sürekli hediye alıyor ben biliyorum ama susuyorum çünkü konuşsam laf bana gelicek ailemi tanıyorum çünkü geçen gün gitmiş 60 bin liraya yüzük almış kıza tektaş galiba evlenme teklifi etmiş köpek 2 hafta üst üste 15 20 bin lira fiyatı olan saatten 2 tane almış annemle teyzem gelmiş konuşuyorlardı onları duydum diyorlar ay hadi hayırlısı sonları evlilik. İnsanları anlayamıyorum
zengin ya çok severler damatlarını şimdi üzülme benim ailem de sevdiğim adamı asker diye ayırmışlardı benden bizim insanımız böyle işte
anneme diyorum ki dayım dedi kızımla konuşma iki tane saat için sattı yeğenini diyorum. Annem de gelmiş bana diyor adamı kıskanıyorsun sen o saatten bi tane bile alamazsın kız renk renk taksın diye adam iki tane almış. İstemiyorsa adam konuşma kızla sonra seni elinden alamayız diyor ya benim mesleğimin hiç mi önemi yok neden çekinmiyor korkmuyor benden anlamıyorum.
olur mu hiç öyle şey bırak onları da paralarını da saatlerini de onlar senin alın terinle kazandığın parayı anlamazlar onlar senin tırnağın olamazlar yattıkları yerden para kazanmak kolay onlar senin kadar zorluğa gelemezler
bide adam gülüp dalga geçiyor benimle ben bağırıyorum bana bakıp gülüyor annecim senin şu mobilyalara bi el mi atsak diyor herkes bi anda onun tarafına geçiyor
ya ben sana kıyamam ki üzülme sen valla ağlarım
maalesef öyle ilk defa hayatımda parası olan birinin ne kadar güçlü olduğunu gördüm başkasından duyunca güler geçerdim eğlenceli gelirdi ama çok can yakıcı böyle gözlerimin içine bakıp alaycı bi şekilde ağız kenarları yavş yavaş sivrilerek gülüyor ya sinirlerime hakim olamıyorum
paragöz insanlar için para her zaman önemlidir her zaman güçtür ama öyle değil ki sen bırak onları düşünme de neden bu kadar duygusal yazıyosun oturdum ağlıyorum ciddi ciddi
eğer o olmasaydı belki kuzenimle bi geleceğimiz olabilirdi ama o ve pis parası engel oluyor bana
ben ondan daha düzgün ve daha karakterli biriyim
ha sen kuzenini seviyosuun?
sevgi demeyelim ama sonuçta ona daha mutlu bir gelecek verebilirdim
eğer onu sevmeseydin böyle düşünmezdin ama demek ki kuzenin de sadece paraya bakıyor sen ona mutlu bir gelecek verebilirdin peki o sana mutlu bir gelecek verebilir miydi o sevmeyi ve sevilmeyi değil parayı ve pahalı hediyeleri seviyor üzgünüm
adil mi sence peki bu
değil ama onun tercihleri hayata bakışı farklı yapabileceğin bir şey yok
sence bir şekilde onları ayırablir miyim
adamı iflas ettirirsen evet ama yine de sana gelmez başka zengin bulur
anladım😭
kıyamam sana ama yapacak bir şey yok maalesef
teşekkür ederim
rica ederim doğru kişiyi bulursun umarım