Ben kuzenimle ilgili ne yapiyim başım belaya girmeden? siz olsanız naparsınız?

Benden küçük kız kuzenimle herşeyimizi birbirimize anlatırdık. onunda büyük sırları var bende. beni sanki doldurdu doldurdu sevgilime taktik uyguladık sevgilim beni terketti şimdi telefonlarımı açmıyor kız kuzenim. bi sefer zoraki aradım konuştuğumuzdada artık unut onu bana demişti. kız kuzenimin sevgilisiyle arasını ben yaptım babası kızmasına rağmen heryere artık birlikte resim atıyorlar. kız kuzenimi ben mutlu ettim sma o brnim telefonlarıma nedem çıkmıyor. ben sevgilime aşığım böyle haksızca ortada bırakılmayı da haketmiyorum sevgilim tarafından. annem vefat etti konuşup dertleşeceğim hiç kız yok hayatımda. anne tarafım beni sevmiyor bi kız kuzenim vardı. onu yakın sandım kendime. onun halası olan teyzem sevgilimle yaşadığım şeyleri öğrenmiş bana karşı kullanıyor. beni herkese rezil ediyor. sevgilimle aramda olan şeyleri kız kuzenimden başka kimse bilmiyordu. sizce detaylarına kadar teyzem kimden öğrenmiş olabilir? hala konduramıyorum ama kuzenim anlatmişsa ne maksatla anlatmiştır ve ben kuzenime ne yapmalıyım?
Ben kuzenimle ilgili ne yapiyim başım belaya girmeden? siz olsanız naparsınız?