Sevgilimle 2. Yılımız ama ot gibi yaşıyoruz. Aşırı bunaldım. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum?

2. yılımız bitti fakat sadece ilk zamanlar bir şeyler vardı. Tüm heyecanım, isteğim, Arzum söndü. Ben evcimenim ama ruhum daralıyor bazen bir şeyler yapmak istiyorum. Bu arada ikimizde çalışıyoruz ve uzun bir süredir aynı evde yaşıyoruz. Ama sevgilim benden beter çıktı. Haftaiçi evdeyiz. Haftasonu evdeyiz. Sırf laf ediyorum diye yine yakında bir yerlerde oturuyoruz. Bunalıyorum artık ot gibiyiz resmen. Deli gibi kilo aldık. Artık ayrı odalarda takılıyoruz. Uzun bir süredir birbirimize bile dokunmadık. İçimden bile gelmiyor. O da halinden memnun gibi. Bi konser var biraz tuzlu oraya gitmeyi çok istediğimi söyledim. Maaşı alınca başka birine gideriz diyor. Geçen konuştum daha sürekli rahatsız olduğumu belirttim. Her şey daha iyi olacak diyor. Yapma böyle diyor. Spora bile gidemedim evde yaparız dedi diye yapamadık tabi. Kendi başıma bi şeyler yapmak istesem bu sefer dahil olmak istiyor anlayamadım gitti. Resmen enerjimi sömürülmüş gibi hissediyorum. Ben hergün gezeyim tozayim para harcayalım kafasında biri değilim ki. Aldığımdan çok veririm hatta. Ama en azından ara ara bir şeyler yapılabilir. 1 senedir evde oturuyoruz maks yapabildiğimiz dışarda yakın yerlerde çay kahve içmek. Ne yapacağım bilmiyorum gerçekten.

Sevgilimle 2. Yılımız ama ot gibi yaşıyoruz. Aşırı bunaldım. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum?
Cevapla