Sevgilim ile 1 ay sonra 1. yılımıza gireceğiz, ailesi çok problemli, kendimle de problemlerim var mutsuzum ne yapmalıyım?

çok acınası durumdayım eğer değer verip okuyup yanıtlarsan minnettar kalırım: sevgilimin psikolojisi iyi değil ailesi yüzünden. ailesini anlatsam sevgilime gerçekten moderm köle dersiniz bundan dolayı ve bilmiyorum içindeki bu hissi anlamdırmakta çok zorlanıyorum çok korkuyorum ve gelecek planlarımızda ne kadar beraber olmak istesekte başka meslekler başka şehirler istiyoruz ama mutsuz mu hissediyorum bilmiyorum annesı benım yüzümden habire kıza kızıyor ve ben hiç bişe yapamıyorum. Olay sadece bu da değil kendimle problemlerim var yani hayatımda asla o çevremdeki çapkın erkekler gibi olmadım o hergün başka kızla takılan erkeklerden bahsediyorum ama galiba hiç yaşamamışlığımı düşünerek galiba böyle bi hevese düştüm çok yanlış olduğunun farkındayım bu yüzden kendimden nefret ediyorum yani durum bu

Sevgilim ile 1 ay sonra 1. yılımıza gireceğiz, ailesi çok problemli, kendimle de problemlerim var mutsuzum ne yapmalıyım?