AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Başlıkta evli çıktı diyorsun, yorumda şüphe ettim diyorsun, ne yaptığının farkında değilsin
evet oyle yazmisimmm :(
Böyle bir şey benim de başıma geldi. Ama Allah’tan hiç bir şey yaşamamıştık yakınlaşma olmadı o yüzden vicdanım çok rahat. Bana en başta boşanmış olduğunu söylemişti. Sonradan itiraf etti ve o anda bitirdim bir daha asla görüşmemek üzere her yerden engelledim. En başta çok ağrıma gitti kandırılmış olmak ağladım falan ama sonra zaman geçtikçe unuttum gitti.
ahhhhhh be kuzummmm :( Cokkk sukurrr.. aynenn bizde birsey yasamadikk sukurrr
Acep ayni kişiden mi bahsediyoz benim de öyle bi tanidigim vardi
sanmiyorum
Burdan biri mi ve 40 yaş var mi
Yokkk yokkk burdan degill benimki daha 30
Sen bilirsin istersen böyle devam et istersen ayrıl
Bana yakismaz.. en iyisi onunla vedalasmak
Bence de en iyisi
Evet🥺
Kendine uygun ve bekar birini bul unutursun bunu
Hayirlisi diyelim.. ama suaan kimseyi istemiyorumm. Daha gecen bi bas belasi gorucuden kurtuldum zaten
Neden belki iyi biriydi
Evli ama yapacak bişey yok hayatına onsuz devam etmeye çalış
denemeye calisacagimmm
Dene onsuz devam et sonuçta evli bunu düşün ve aklından silmeye çalış
Seni hak etmiş olsaydı sana yalan söylemezdi böyle bir insan için bile üzülmeye değmez canım
süpersin
haklisinn canimmm, tesekkur ederim
hadi gel
batmanda mısın?
Çok kötü, kendine az saygı duyuyorsan terkedersin onu
bunu yapacagim insallahh en kisa zamanda
Çok zor olacak ama sen üstesinden gelirsin.
insallahhh
Nolacağımı var ortada bi yuva var tabiide çekileceksin eğer metres olarak yaşamak istemiyorsan
aslaaa olmaz tabikide! benim gibi birine yaklasmaz asla bu!
ama neden benden sakladii bunu halen anlamiyorum
İşte zaten karışı var o cepte farklı tatlara da bakmak için yapmıştır belkide senin gibi kaç kişi vardır
bilmiyorum artik :(
Adam kaç yaşındaydı
boş ver onuda yazarsam daha fazla sacma sapan seyler yazacaklar gereksiz
Kim yazacak ya biz sohbet ediyoruz burada
valla yazanlar var diger yorumlarda
Normalden konuşalım bizde o 😊zaman
yok boş ver, zaten Şu an pek musait degilim
Olsun akşamda konuşuruz
Ne demek ne yapmam lazim ya?
Gayet açık değil mi yapman gereken
Bundan sonra hayatına aldığın adamlardan e devlet şifrelerini iste kendin bak. Hem garanti olur senin için de.
Haklisiniz🥺
Haklıyım tabi
Aşkını içine göm adam seninle eğlenir gider yine karısına sakın inanma ve seninle bi birlikteliği olsa bile yine dönüp dolaşacağı yer karısının yanı olur o yüzden üzülen taraf olmak istemiyorsan vazgeç bu sevdadan
Aahh😭
Sizi suçlamıyorum elbette fakat sizden çok eşine acıdım.
ya git ayrıl konuşma suratına bakma adamın bildiğin aptal yerine koymuş seni yani sana koymuyor mu senle konuşuyor yandan gece karısının yatağında uyuyor sence bu affedilecek bir şey mi yok parmağında yüzük falan yokmuş geç bunları güzel kardeşim
boyle hicc dusunmedimm :(
gün gelecek seni de başkasıyla aldatacak...
Hayat hep dersten ibaret zaten, kötü bir tecrübe olmuş senin için
bu bide benim icin ilkti
Ya ortalık karısını kızını eve kapatip karı kovalayan karaktersizlerle doldu hala saf olup tuzaga düşen saf kadın görüyor olmam üzüyor
🥺
Tmmm
Evli olduğunu öğrendikten sonra sanırım siz bir zaman sonra adamı tek başına bırakmak için plan yapmışınızdır🫢
Nasıl yapılacağı konusunda fikir devşirmek istiyorsunuz 🥰 bu
Nasil yani?
Eğer evli olduğu kesin ise ayrıl gitsin bu kadar basit. Sorulacak şey bile değil. Ha ben onun metresi olurum diyorsan ona bir şey diyemem senin bileceğin iş.
Evet sordum cidden evliymis. Ama pek saglikli ve mantik evligi yapmamis🥺
Eee sağlıklı ve mantıklı değil evliliği diye görüşmeye devam mı edeceksin?
@naberlammmm ay ben yanlis mi yazdim.. yanii nasil desem evliligi mantik evligi yapmis. Daha dogrusu anlasmali evlilik yapmis. Demis benim hayatima karisamazsin felan filan. Istediklerimle gorusur ederim demis. Eehh adamda para var demis heralde kabul etmis slk kadin
Adam seni kandırıyor. Tabikide evliliğimde sorunlar var karımı sevmiyorum anlaştık falan diyecek bunu sana önceden söyledik ve senaryo aynı senaryo. Ben kendi teyzemden biliyorum o da kocası tarafından aldatıldı ve adam yakalandığı an evde huzur bırakmadı hiçbir şey bırakmadı teyzem ne kadar üzüldü yıprandı hele o iki çocuğu söylemiyorum. Sana tek tavsiyem hiçbir kadının ahını alma. Sen öncesinde bilmiyordun şimdi ise biliyorsun ve konuşmamaan gerekir. Ayrıca o kadına s. lak deme hakkın yok.
Neyse bak cidden cevap verme çünkü bu konularda hassasım kalbini kırmayı asla istemem. Sana tek tavsiyem yanlis yoldasın o yoldan dön. S. lak dediğin kadının ahı iki yakani bir araya getirmez. Hayırlı akşamlar Allah hidayet versin inşallah amin
Paushwhahsh sadece konusuyoruz dedigin muhtemelen flort etmektir, yani cok abartilacak bir sey degil eger ki hala aciklamiyorsa sana onunla konusmayi kesmelisin en sagliklisi o olur.
Flortluk bir durum yok.. o yaslarda degiliz
Flort etmenin yasi yoktur ki, birbirinizden etkilenmiyorsaniz o zaman bu soruyu neden bu kadar onemli hale getirdin?
Söyleyecek tek sözüm var insanlara güvenme güveniyorsanda iyi gözlemle onu
Evet bir daha anladimki guven olmaz diye
sakın onunla konusma ya hatta git karısınada senin kocan bana bunu bunu yaptı beni kandırdı de hakkını helal et de kadınla uzlaş o kadında bu adamı boşasın
Kadın boşamıyorsa?
artık o da onun aptallığı olur ama sen yinede kocasının yaptıgı seyleri de aklı basına grlir belki ama sunu diyim o adamdan da hiiç umut bekleme bi aldatan bi daha aldatır kızım
aldatmis oluyormu karisini? benimle bir iliski felan yasamadi sadece konusuyoruz. o diyordu istedigini sana veremem yani ayni duygulari.. bide tuaf olan azkalsinn beni arkadasina anlatacakti.. sans verimmi gibisinden..
ve sorun su ki o yakin arkadasi kuzenimin kuzeni :(
tabii kide aldatmış oluyor:(( o adamdan acil uzaklas
Evli bir erkeği tespit etme taktiklerini en iyi evli bir erkek verebilir :)
oda nasil?
1-Önce sor evli misin? diye
İzin isteyip şunları yapman iyi olur
2-Kişinin telefonundan sosyal medya hesaplarını kontrol et
3-Fotoğraf galerisini kontrol et
4-TC kimlik numarasını al ve devamın da daha kolay olur (Bu resmi değil ama)
Şüpheli hareketler yapıyosa yap bunları, dürüst değilse
Şahsen ben yalana karşıyım kimse kimsenin dünyasını yıkmamalı
5-Terket uzaklaş kaç
tesekkur ederimm
Ben teşekkür ederim
Bir kere si.. ker atar seni sen heveslik sin karısı ömürlük
bunaa asla izin vermem, bana asla dokunamaz
Yapacağın şey belli öğrendiğin an tekmeyi koyacaksın bugün böyle büyük birşeyi saklayan gene yapacaktır.
Aynenn oyle
Gundiye bak bi de napacam diye soruyor, git kezzap at bi de gözünü kaşıkla oy
Metres olamazsin lutfen bunu kendine ve o aileye yapma ayril
aslaa amaa aslaaa yapamam heleki cocuklari varsa asla o yavrucaklara bunu yapamam.. eger onceden ayrilmissa ozaman baska
Direk ayrıl bırak. Hem onun günahsız eşinin ne suçu var. Size değil olan o garibe olcak. Allah bütün eşlerini aldatanların belasını versin.
sadece esine degil banada :(
Bu adamla konuşmaya devam et , yeni birini bul ve evliye bay bay de. Kafayı bozacaktir. Ya seninle evlenir , ya öldürür , ya da evine döner
:(
karakterini görmüş oldun. soğumak icin bir nedenin var. kimsenim yuvasını yıkma. yuva yıkanın yuvası olmaz.
biliyorum buyuzdende asla yikmamm luzum yok
Salla gitsin zararın neresinden dönersen kardır daha çok bağlanıp öğrenseydin napcaktın daha kötü olcaktı senin adına sevibdim açıkçası
tesekkur edrimm, ama ona fazlasiyla baglanmistim okadar sure sonra
İnsan üzülüyo benim başımada seninkinden farklı bişey geldi ama alışıyosun alışmak zorunda kalıyosun daha doğrusu ama yapcak bişey yok
Hayat öyle ya da böyle devam ediyo
aynenn oyle
Adamın karısına uzuldum. Kocası onu aldatıyor ve sende halen ümit besliyorsun. Yazık... Kendini o kadının yerine koysaaj
ahhhhh ahhhhh, neden boyle yapiyor adamlar ya
Bende evli birisinden hoslanmistim zamanında haberim yoktu sonra öğrendiğim an kesip attım. Sende öyle yap. Bak anladığım kadarıyla halen ümit besliyorsun yapma bunu kendine ve o kadına yaizk günah değil mi
zor birsey degilmi sevdigin adamin baska bir kadinlar olmasi.. ben onu enaz 8 senedir seviyorum sizce kolaymi unutmak? ama tabikide ondan uzaklasacagim bitirecegim bunu. sadece bir iki son soz diyip cekilecegim hayatindan
Karımı sevmiyorum boşanacagiz evli değilim gibi yalanlar atacak büyük ihtimalle sakın kanma
merak etme kanmamm, zaten ben bekar birisi evlenmis bosanmisla olmaz.. ama zaten en basinda diyordu sikintilarim var diye
Karımla mutlu değilim dese devam edecek misin?
Ya da bosanacagim dese
tabikide hayir
ben kendime yakistiramam ve ailemde zaten karsi cikar
En iyisini yaparsın. İnşallah karsina hayırlı ve iyi bir kısmet çıkar amin. Hayırlı günler
Aminn cumlemizii insallahhh.. Allah razi olsun tesekkur ederimm
Rica ederim hayırlı gunler
Sizde🌸
Sizede*🌸
Ben sana sinirle yanlış anlayarak anlamadan dinlemeden kötü imalarda bulundum ve çok üzgünüm.. hakkını helal et
tamam sorun degil, helal olsunn sende helal et..
Benim demek istedigim ben bu adami yillardir seviyorum hic unutamadim ve bi 3aydir felan konusuyoruz hani bir gun bile gelip demedi evliyimm diye. kac kez belirttim onaki onu bekar biliyorum diye.. bir kere dedim iyi ailen demiyor sen nezaman evleneceksin diye. evli olsa o an derdi deme evliyim zaten diye ama demedi.. benim sucum var mı yok tabikide?
kac kez sormusumdur yanlizmisin evde hep evet derdi.. instasina baktigimda hic evlenmis birine benzemiyor hic birsey bulamazsinn.. yani onu sevmeye devam etmek normaldi bence?
ama simdi biraz suphelendim ve daha 100% emin degilim evlimi degilmi diye..
Ben hani o ismi random olan kız varya engellemissin oyum başka hesaptan yazdım. Haklısın benim de başıma geldi önemli olan iradeli olmak. Sen eminimki çok akıllı bir kızsın ve yalan atıyorsa ona yüz vermeyeceksin ❤️
Benim o kız olduğumu bilerek hakkını helal ediyor musun? . Benim hakkım helal olsun
Fark etmez kim olursan ol.. Yeterki sen dogruyu ve yanlisini anla benim icin yeter🥰
Sagol Allah razi olsunn..
Bazen insanlar hata yapabilir, ikk basta anlamaya bilir..
Haa bide durusut olup helalik istedin bunu herkes yapamaz yapmazda.. buyuzden sorun yok. Benim zaten yeterince acim var😭 Hemde fazlasiyla..
Ve ayrica tesekkur ederim❤️
Rica ederim ❤️ sen çok güçlü bir kadınsın eminim. O adam seni yıkamaz yikmamali da.. bazen kalbi değil aklı kullanmak bize büyük ödüller sunar. Senin başına gelen benim başıma da geldi bakma seni çok iyi anlıyorum ama İyiki aklımı dinlemisim diyorum. Doğuru biliyorsun kimsenin ahını alma , almazsın da sen iyi ve vicdanlı birine benziyorsun. Allah karşına hayirli , sevgini hak edecek kismetler çıkarır inşallah amin. Daha kimler girip çıkacak hayatımıza aslında boşuna üzülüyoruz ❤️hayırlı geceler ( geçmez sandığın her acı geciyor bana güven benim geçti seninde geçecek )
Ve Allah 'a emanet ol ❤️ sevgi ve saygıyla...
Cok ama cok tesekkur ederim canim❤️ Neguzel cok sukur sen atlatmissinn bu durumu.. Rabbimde senin gonlune gore en hayirlisini en guzelini nasip etsinn insallahh🥰 Aminnn Aminnnn insallahhh🥺🥺
Seni tanimak guzeldi..
Sende Allaha emanet ol kendine coook iyi bakk🌸❤️
Artik Rabbimden herseyin en hayirlisini isticez bakalim. Zaman herseyin ilacidir
Evli olduğunu öğrendiğine göre artık görüşmeyi kesmen gerekiyor anında. Bu saatten sonrası o adamın eşinin günahına girmektir , ahını almaktır. O ah bir ömür boyu yakanı bırakmaz.
Allah korusun.. benim oyle bir niyetim felan yok. Ben zaten yapmam yapamam da. Oyle zaten aramizda birsey yok olamazda. Ben buna karsiyim nekadarda sevsem olmaz.. arkadasiz sadece. Oyle konusmamizda yok. Hem kusura kalmasin adam kendisi basta diyecekti.. Kendiside diyor o bana karisamaz benim hayatimda oylede anlasarak evlendik zaten dedi
Güzelim kandırma kendini. şu an yaptığın şey tamamen konuştuğun için bir şekilde vicdanını rahatlatmak. Hiçbir kadın böyle bir seyi kabul etmez kendinden pay hiç kocan onu seven bir kadınla "arkadaşça " konuşuyor. Bu kabul edilebilir mi? Ayrıca ariadadca dahi olsa duygular besledigin evli bir adamla konuşmak çok üzülerek söylüyorum ama seni metres konumuna sokar toplum gözünde. Madem dindarsin o zaman benden daha hassas olman gerekir bu konuda ve o adamla asla iletişim kurmaman gerekir kendini kandırma
Neyse bak cidden cevap verme çünkü bu konularda hassasım kalbini kırmayı asla istemem. Sana tek tavsiyem yanlis yoldasın o yoldan dön. S. lak dediğin kadının ahı iki yakani bir araya getirmez. Hayırlı akşamlar Allah hidayet versin inşallah amin
Kuzumm, sen merak etme ben neyaptigimi gayet iyi biliyorum. Ben kimseninde ahini almadim ALMAMDA!
Merak etme onunla bir yola girmeyi dusunmuyorum zaten, ya da onun kafasini karistirmayi dusunmuyorum. Bu benim haddime degil zaten! Evet benim icin cok zor zaman oldu. Kac aydan sonra onu birakmak zor biliyorum. Ama ben zaten yoluma bakiyorum. Yani kendi problemleri varsa vardir. Ben onada dedim zaten eger mutluysan sakin ama sakin yuvani bozma! Ben sizin araniza girmem giremem dedim. Hatta metres demissin. Ona dedim boyle birseyi biri duysa dedim metres derler boyle birseyi ben kaldiramam olamazda Allah korusun dedim oda sakin ama sakin oyle birsey dusunme yok oyle birsey dedi sen boş ver kulak asma insanlara demistii.. Zaten ona yazmiyorum. Oyle yazmamda zaten gerek yok artik.
Ha kendi iradesiyle bosanirlarsa o ayri birsey.
Ama ben zaten biliyordum derdi zaten hep bana ozel hayatimda sorunlarim var. Megersem evlilik yuzundenmis.
Anlasmali evlilik yaptik diyen o, artik nekadar dogru bilemem eger bana yalan soyluyorsada rabbim var buyuzden korkmuyorumm..
Seninde basina gelmis kolay olmadigini en iyi sen bilmelisin.. ama neysee.. ne anlatiyorumki ben.. coook sacma! Bizim insanlar bilip bilmeden dogru duzgun herseye yorum yapar kizar eder. Buyuzden kulak asmam!! Ben ne yapacagimi gayet iyi biliyorumm!!!
Elhamdulillah dinimi bilen biriyim! Buyuzdende Rabbime havale ettimm yani..
Aninda uzaklas evli adamdan sana hâyır gelmez yuva bozarsan yuvan olmaz uzaklas
Yaavv arkadas yuvayu bozann ben degilim anlayin bunu artik neolur? Kendisi sakliyorsa bendenn suc onunn benim degill! Bi adam niye gizlesinki evli oldunuu sacmaa degilmi yaa?
Seni suclamiyorum yuva bozdun demiyorum ama ona inanma ona yönelme aninda engeli bas diyorum
Denemiş olmalı
Ama oyle bir yaziyorsunuz ki sanki suc bendeymis gibi..
Suc sende tabi kimse zorla gelip sana asilmadi kuyruk salladın peşinden koştular.
@Yaman1991 nediyon bos bos konusuyon s@alakmisin nesin be? Sanki ben evliyimde ben sakliyom evli oldumu? sakliyan o
Yav hehe evli adamın evini yik işin rast gitmez.
@Yaman1991 ok
Ok tabi birde gizli geliyor sanki çok önemsiyoruz ya.
Karisina bu olanlardan haber et seninde basina gelirdi sende ogrenmek istemez miydin
aynenn ogrenmek isterdim tabikide :( amaa yapamam cunku emin degilimm ondan
Bir dahakine paraya değil karaktere bakarsın olur biter
parasina bakmadim. onun parasina ihtiyacim yok ben sukur kendim calisip kazaniyorum zaten
ablacım bitti gitti evlenmiş adam konu açman bile saçma unutmaya çalış
Aah be kardesiimmmmmm keske dedigin gibi olsa🥺
Ne olursa olsun bırak o adamı. Senin sevgini hak etmiyor. Seni de aldatır başkasıyla
Cok haklisinnn🥺 Keske cok kolay olsa
Kolay değil ama kendin daha degerlisin bunu düşün ve hayatına dön 🙃
Evett dogruuu ama nasil cok zor🥺
Allah yardımcın olsun 😘 inşAllah unutursun bir an evvel
Allah razi olsunnn❤️❤️❤️
🤍🤍
Her yerden engelle ve gitsin. Üzülme sevin bence. Ya sana senle evlenicem şöyle böyle deseydi
Onu demedi demezdi diye dusunuyorumm.
Cunku dedi elimden gelseydi neyapar eder seninle olurdum demisti
Böyle yapan erkekler hep yalan söyler. Kurulu düzeni olduğu için karısından boşanmaz. Mutsuz ise boşanır. Öyle devam eder hayatına.
Nekadar seyler yaa.. bukadarmi olur acaba?
Evet diyordu hep ozel hayatimda cok sikintilarim var diye
Sıkıntısı var ise boşanır. Boşandıktan sonra yoluna devam eder. Bi erkek karısından kolay kolay vaz geçmez.
Evet dogruu🥺
Hayatına bak. Seni seven yakın arkadaşların ile dışarı çık eğlen. Unutursun zamanla
Benim pek oyle disariya cikacak arkadasim yok.. Heleki boyle durumu asla kimseye anlatamamm.. anneme bile anlatamiyorum kalmiski baskasina anlatayim😭
O zaman kendine yeni hobiler bul. Kafanı dağıtacak şeyler yap
Zaten calisiyorum fazla vaktim olmuyor..
Tamam o zaman unutursun yakında
Insallah
Bence heryerden engelle gitsin böyle insanlar için üzülmeye degmezz
Pff cok dogruuu🥺 Keske kolay olsa denildigi gibi
Kendini eşinin yerine koy ve boyle bi durumu sen ogrenmis olsaydin ne hissederdin bence kes irtibati
Ilk onelikle esimden hesap sorardimm.. neden evli oldugumuzu sakladi diye? Kendimi ilk oncelikle esim terafindan aldatildigili hissederdimm.. o kizin sucu yok derim cunku bilemezki esim s alagi evli oldugunu demedini
Gayet mantikli cevap vermissin ama bu durumda gercekten boyle birsey olmus olsa ruhsal çöküntüye girersin o yuzden o kadina bunu yapma kes at elbet biri düzgün biri cikar karsina
O ogrenirse mantıklı düşünmez senin gibi
Maaleseff.. demek kocasini taniyamamiss..
oooff ooogffff
Cokda yirtma. kendini ya aşk baş belası Bir sey cok zorlanıyorsun şu an biliyorum sil. gez ye ic eglen 1 haftaya hic birseyin kalmaz
Hemde okadar cok zorlaniyorumki.. sebebsizce agliyorum hic ummadigim anda
Bak benide kirmak istemiyor diye uazmissinya başta cok kotu kirilirsin dahada uzatirsan
Ben onun agzindan duymak istiyorum gercekten oyle birsey var mı yokmu diye.. Gercektende varsa az olsa hesap sormak isterim neden banaa basta demedin diye
Ya ne hesabi arkadasim adam evli evli oldugu kesinse bisey sorma sil uzatio olacaksin gene yalan soyliycek
😓
Evli olduğunu soylememiş bu onun hatası kendini suçlu hissetme zamanla unutursun
Aynenn onun hatasi ama iste yinede ister istemez insan uzuluyor sucluyor kendisini
Ayrıl o zaman sana erkek mi yok bir süre üzülürsün geçer
Haklisinizz ama iste keske kilay olsa
Evli olduğu halde bunu diyorsan sende de sıkıntı var demektir aşkından ölsem de bırakırım
Daha 100% emin degilim onun evli olup olmadigindan
😆😆😆😆 Yaş kaç senin
24
👍 Hayırlısı
Aynenn🥺
🤔🤔
Seninle konuşması yanlış eğer hala konuşuyorsan seninde o yaptığın yanlış
daha onceki gibi konusmuyoruz artik azalttim
Nasıl nelerden konuşuyorsun özele gelmek ister misin dinleyebilirim
normal instadan felan yazisiyoruz. normalde sabahtan aksama kadar yinede yazisirdik, ise geldim felan filan neyapiyorsun nasilsinn
tesekkur ederim ama olmaz
Sen bilirsin ne zaman istersen
tamam tesekkurler
Seninle takılmak için saklamış demek ki, ya ayrılırsın ya da takılırsın.
Yapacak tek şey hayatından kaybolmak sana bunu söylemeyen senin hayatının içinden geçer
En doğru yorum
Teşekkürler
Evli adamı hala seviyor olman trajikomik bir durum değil mi sence de?
Bence öyle
he canim he bir gunde yillardir sevdigin kisiyi unutabilirsin tamam
Bu mu savunman?
Ne çok boş kız var bu Türkiye de
Nede bos insanlar var bu dunyada be <3
İşte o boş sensin
Sen olmadaa😂😂😂😂
Ben niye olayım sizin gibi gidip evli kadınlarla y atmıyorum
Sanki ben yattim m@l
M@l sensin m k
Verilmiş sadakan varmış da çabuk öğrenmişsin
Çok üzücü bir durum, senin adına çok üzüldüm.
tesekkur ederim
Sevişmeye devam edin. f*ck olursunuz sorun değil.
Onu yapmiyoz tabikide
He he inandık tamam yapmıyorsunuz kesin. Kızım adam evli ne yapacak seninle evcilik mi oynayacak. Seni metresi yapmış bunun nesini anlamadın.
Yavvvv biliyoz heralde ne yaptigimizi yapmadigimizi yalan mi soyliceemm.. tabikide yapmiyoz oyle seyler. Ne o ne ben ona dokundumm.. ya el bile vermedik bir birimize yaa
Bu adamlara ıslak odun ile dayak atılmalı
😅😅😂
Sadakatsiz dizisini çağrıştırıyor bana..
Onu hic izlemedim🥺
İzle bence büyük faydası olur Sana
Ama Şu an ona hiic basliyamamm cook uzunn
Sonunu izle ))
Sondan basla
Hmm bakimm zamanim olursa bakarim sagol
Tanımadan yaşanan aşkların hazin sonu
Galiba oyle🥺😭
Kendini kullandırma yediğinle kalırsın karısına sorsan öyle bir şey yok der
Asla kulandirmamm zaten.. aramizda zaten oyle birseyler yok..
Kotu durum
Hemde cook
Ayrıl yapacak bişey yok, üzüntüyü tahammül etmen lazım...
Beni zor gunler bekliyor
Maalesef geçmeyecek izi kalır, bende aynısını yaşadım.
2 yıl önce yaşadım üzüntüm azaldı ama izi kaldı artık kimseyi sevmiyorum.
Hemde oyle buyuk bir izki.. koskoca bir darbe
Peki sizde nasildi? Kadinmi evliydi
Evet 1 çocuğu bile vardı 18 yaşındaydık, erken evlenmiş...
Owww bu baya kotu ama🥺😭
Alıştım, hayat bu işte nedensiz yaşıyoruz.
Anladimmm🥺
Merhaba şimdi nasıl oldun seni merak ettim umarım atlatabilmişsindir
Tesekkur ederim sordugunuz icin😇 Daha iyiyim sukur.. Onun yeri baska. Ama artik ondan uzak olmaya calisiyorum
Karını boşa beni al de
Onu yapamam
Evli olup olmadığını sordun mu hiç?
net hic sormadim ama hep belirtmisimdir onun bekar oldugunu sandigim
Bu o şahısın şerefsizligi onun gibi birinden kurtulduguna mutlu ol :)
aynenn oyleee canim :(
Çok sıkıntılı bir durum
fazlasiyla :(
Kız utanmadın mı evli adamı ayartmaya
sen iyimisin evli oldugunu bilmiyormus
Onu bilmemekde ayrı başarı yani hiç inandırıcı gelmedi 🙄
@mumısık boş ver ne derse desinn. Allah biliyor ya gerisi bos
İletişimi keseceksin
Aynen oyle olacak gibi
Uzaklassın derim
keske
Sen bırakmalısın o seni elde etmek için o kadar yalan söylemiş bırakırmı seni
biara kendisi dedi daha yazma diye, ama sonradan dayanamayip tekrardan yazdim onu bir kere daha gormek istedigimi ve oda kabul etti anlamadim :(
Bırak sen onunda eşi var
aynenn oyle yapacam artik :(
Endorunu yaparsın canım
aynennn:( tesekkurler canimm.. keske herkes guzellikle yazsa. beddua etmeden
O herkesin kendi viçdanı ne diyebilirim
aynenn oyle canimm <3
Evet iyi günler
sagol sanada
Ooo yasak ask loding...
pff
Oyle ama hayir diyemiyeceksin faydalacak sonucunda uzulen sen olacaksin
ahh be kardesimmm :(
Gercekler acidir biberde acidir o zaman biber gercektir.
:(