Aşık olduğum adam evli çıktı, bunu benden sakladı. Bundan sonra ne yapmam lazım?

Onu okadar cok seviyorumki. Benide kirmak istemiyor?

Güncellemeler
+1 yıl
Buarada biz birlikte degiliz. O sevdigimi biliyor onu. Sadece konusuyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Aaaah be ne insanlar var bu dunyada, hic birseyi bilip bilmeden konusmak nekadar kolay yaaa..
Yaa adam evli olmus olsa zaten bir saniye bile konusmam etmem!
Ben ona kac kez belirttim bekar oldugunu biliyorum diye. bir kere donup demedi evliyim ya da her hangi birsey. Ve daha dun supheye girdim acaba evlimi diye. yani net ortada birsey yok.
Beni suclamayi kesin artik! En basinda oyle birseyin var oldugunu bilseydimm zaten jabul etmezdim onu bir omur boyu icimde saklardimm.
Güncellemeler
+1 yıl
Maalesef gercekten evli cikti🥺 Gecen gun bulustum onunla ve orada yuzune karsi sordum evlimisin diye.
Once soylemek istemedi.. Sonra mahcup bir halde evet dedi😭 Sonra pek iyi gitmedigini soyledi evliginin. Bende dedim buyuzden mi hep soyluyordun hayatimda sikintilarim cok var diye. Dedi evet buyuzden cunku bazen evi bile terk etmek istiyorum diyor.
Keske daha once karsima ciksaydinn be dedi, cok yanlis zamanda ciktin dedi bana😭😭 Nedenn boyle demis olabilirr?
Aşık olduğum adam evli çıktı, bunu benden sakladı. Bundan sonra ne yapmam lazım?