Hani ilk görüşte içiniz ısınır, enerjiniz tutar ya işte bu benim eşim olmalı dersiniz. Hiç bunu size dedirten biri oldu mu ya da nasıl biri için bunu dersiniz?

Hani ilk görüşte içiniz ısınır, enerjiniz tutar ya işte bu benim eşim olmalı dersiniz. Hiç bunu size dedirten biri oldu mu ya da nasıl biri için bunu dersiniz?

Merak ettiğim, tanımak istediğim oldu ama fazlası hayır. İlk görüşte net kararlar alınmasına, düşünceler edinilmesine karşıyım. İnsan zaman içinde yaşayarak, tanıyarak görmeli bir şeyleri. Enerji tutabilir, uyum olabilir ama işin mantık tarafını görmezden gelmemek gerek.
Hayır maalesef olmadı zaten olmaz da çünkü ilk görüşte sadece ben değil hiç bir insan evlenemez buna karar veremez ya da aşık oldum demez bir insanı tanımadan sevmeden ya da aşık olmadan sadece ilk görüşte bunu diyen birisi muhtemelen dış görünüşünden çok etkilenmiştir ya da tam hayallerinde ki profili bulmuş demektir ama bu hiç bir garanti vermez hatta genelde böyle olanların sonu ayrılık olur çünkü birbirlerini tanımadan aşık olduklarını söylerler ama gerçek karakterlerini bildikleri zamansa iş işten geçmiş olur.. bu yüzden de bir insanı tanımadan yeterli zaman geçirmeden kesinlikle ben böyle bir şey demezdim. onunla evlenirim demem için baya uzun zaman geçmiş olması lazım benim için tabi ki de ama her insanın düşüncesi farklı oluyor bu konuda.. herkes aynı değil
Yok yaa ama itiraf edeyim Kenan İmirzalioğlu Deli yürek dizisinde çocukluk aşkımdı ve evlenme hazırlığı yapıyordum
Hain adam gitti başkasının oldu jsjdjd
O kadar kör oldum maalesef... ama sadece ben kör olmuşum meğer herkesin gözleri çok acıkmış..
Eric teşekkür ederim canım 🤗
Rica ederimmm 🤗🌸
🌷🌷
Cevap
13Cevap
Hayır, evlilik bana göre oldukça ciddi bir meseledir. Bir insan sırf bir anlık heyacan ile böyle bir şeye kalkışmaması gerekir. Böyle evliliklerin sonucu maalesef her zaman hüsran ile son buluyor.
Olmuştu ama beni oyaladığını fark ettim ve bir kavga ile heryerden engelledim
Oldu. Hemen aynı sene de bir başkasıyla evlendi. Benden tam 10 sene önce ustelik
Yok canım sadece etkilendiğim oldu. İlk görüşte aşka inandım ama o da tarih oldu zaten
Yani o yaşı geçtiğimi düşünüyorum ama kriterlerimden eminim
maalesef evlilik ciddi bir karar geçinmeye bakıyor.
Psikoloğum vardı içime şüphe düşürmüştü o konuda 😂😂
Yok abla :( Aceleyle böyle kararlar vermem ben :(
Oldu. hayal kırıklığına uğrattı 😃
Oldu ama sonra ihanet etti
Oldu
hayır ilk görüşte aşk diye bir şey de yok.
toplu taşımalarda oluyo 😄
her şey nasip, kısmet meselesidir.
Olmadı ama evlendim
Hayır
Olmadı, kimseye aşık da olmadım
Oldu. Başkasıyla evli Şu an
Aslında oldu.
Olmadı.
Öyle biri olmadı kısmetimiz kapalı bizim
Oldu
Düşüncesi bile kötü
Hiç olmadı