Yeni tanıştığınız biri için 'tam evleneceğim biri' dediğiniz oldu mu?

Yeni tanıştığınız biri için 'tam evleneceğim biri' dediğiniz oldu mu?

Hayır hayatımın hiçbir döneminde hiçbir kadın için böyle bir düşüncede olmadım ya da herhangi birine bu şekilde söylemde bulunmadım. İlk görüşte ne hissedersen hisset bir insan için evlilik kanalları kurmak bana göre çok büyük bir saçmalık. Çünkü evlilik çok ciddi bir durum hayalini kurarken bile usturuplu olmak ve ayarı kaçırmamak gerekiyor. Hiçbir zaman böyle fantastik hayallere dalmadım.
Hayır çıkmadı zaten çıkacağını da sanmam bırakın evlenmeyi ilk görüşte ben bu insanla arkadaş olurum bile demedim hiç bir zaman.. kaldı ki evlilik ve aşk gibi bir konu zaten ilk görüşte olmaz zamanla insanlar birbirini tanıyarak birbirini severek buna karar verirler.. ama bıraksalar daha görmeden evlenecek ya da tanımadan evlenecek o kadar çok insan var ki çevre de
İlk defa bı kıza aşık oldum ve hayatımda konuştuğum ilk kızdı, hiç sevgilim olmadı ve bu kız benim kriterlere uymuyordu olmaz bu dedim ama ondan ayrılmak ölüm gibi geldi evlendik ama çok pişmanım benim hayalim 1.70 Seksi bı vücuda sahip saçları güzel. bi kız ama eşim tam tersi kısa saçı az ve kıvırcık alnı çok açık kalça hiç yok
Bi erkeği sevmek ilgi duymak, kâlben benimsemek bile zamanla tanıyarak oluyor. Evlilik ciddi bir mesele ve ilk görüşte karar verilebilecek bir konu değil. Ben çok zor derim zaten. Ama bir kere dersem de sonsuza dek bırakmam🍀🗝️
Cevap
37Cevap
Şu zamana kadar kimse için böyle bir cümle kurmadım..
Yok ya. Benim hayatımdaki en atraksiyonlu olay evlilik teklifi almamdı. Onda da ağzımda pide vardı boğazıma kaçtı 😂
Pide yerken mütüş romantikli mutlu sonlu bir teklif olmuş 🤣🤣🤣
Cevap vermene fırsat kalmamış ki 🤣 nasıl bir şoka uğradıysan jsjssj
Hayır ama 19 yasndayken , ileride kimse olmazsa bununla evlenicem galiba diye şaka yaptığım kişiyle 5 yık sonra nişanlandm cidden
Çok hoşş 🥰
Çıkmıştı. İyi ki evlenmemişiz. Bir insanın size her anlamda iyi gelmesi yetmiyormuş. Bazen öyle bir noktaya geliyorsunuz ki doğru kişi olduğuna çokça emin olduğunuz insanlardan yana bile hayal kırıklığına uğrayabiliyorsunuz...
Oldu ama evlenmedim. Evlenmem tabi bununla ne evlenmesi yaaa dediğimle evlendim
Büyük konuşmuşsun sjejdjdj
Evlendiğinde pişman değilsen sıkıntı yok 😄
Oluyor ya ne zaman desem ki ne kadar hanımefendi bir kadın ya evli çıkıyor ya nişanlı ya da uzun süreli bir ilişkisi var o sebepten artik bu cümleyi kurmaktan vazgeceli uzun zaman oldu 😂😂
Hiç kimse için, ilk görüşte "ben bununla evlenirim" diyecek kadar aptal olmayın. Evlilik çocuk oyuncağı değil.

Tabii. 🥰
Ben bununla evlenirim dediğim biri çıkmadı da bu çocuk beni delirtir dediğim biri oldu. d
Hayır daha bismillah yolumuz uzun nasipse ama büyük konuşmamak lazım yine de
Evet çıktı. Evlendim. 15 yıl sonra da boşandık. 😊
İçimden dedim ama faaliyete geçirmedim. Zira benim yaşım geçti bu konuda
Hiç çıkmasın brnim karşıma be evlilik sıkıntılı
Hayır, ilk görüş bende böyle bir bakış oluşturmak için asla yeterli değil.
Ay oldu evet 2 kez. Yani evlensem uyum 10/10 olurdu ama evlilik düşünen birisi değilim genel olarak
Öyle biriyim de …. Onu deseydim evli olurdum
Hayır, o kadar sıyırmadım kafayı..
Oldu fakat daha yakından tanıyınca bir hata olduğunu gördüm.
Hayır çıkmadı
Maalesef... aşklar genelde platonik oluyor.
Hayır hiç çıkmadı, çıkmaz da heralde
Bundan iki çocuk yapacam dedim yaptim jwjsjsj
Yok ama bir daha evlenmem dediğim oldu.
Evet çıktı evlendik 😁nazar değmesin
Çıksaydı şimdiye kadar evlenmiş olurdum 😅
Kardeşim senden büyük belki bilmek istersin 🤷♀️
Yine de senden büyüğüm 🤷♀️
Allah sahibine bağışlasın ama o ben değilim 🤷♀️
Allah razı olsun duan için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çıkmıştı geçmiş Zamanda
Yok daha öyle bir erkek karşıma çıkmadı
Hayır… 🤭