Hani ilk görüşte için ısınır, enerjin tutar ya işte bu benim eşim olmalı dersin , hiç bunu size dedirten biri oldu mu ya da nasıl biri için bunu dersiniz?

Hani ilk görüşte için ısınır, enerjin tutar ya işte bu benim eşim olmalı dersin , hiç bunu size dedirten biri oldu mu ya da nasıl biri için bunu dersiniz?
Ah, olmadı. Bana bu düşünceyi hissettiren hiç olmadı.
Beğendiğim, etkilendiğim kişiler olmuştur ama uzun soluklu, bir ömür boyu, bir yastıkta kocamayı :)) hayal ettiğim kimse olmadı.
"Ah şöyle birisiyle evlensem" düşüncesini bende oluşturan bir oyuncu karakteri oldu ama o sayılır mı bilemem.

Ah, ben bu adama abayı yakmıştım, bilhassa kır saçlar fevkalade yakışmış kendisine. Çapkın ama sapık değil, sıcakkanlı, güleç bir beyfendi (oynadığı rollerden esinlenerek söylüyorum bunları)
Ve gerçekte de öyle sadık ki, bu denli yakışıklı ol, üstüne de sadakatli kal, şaşırılacak şey doğrusu. Kendisini çok seven oyuncu arkadaşı Neriman Köksal'ın son nefesinde kendisini görmek istemesine rağmen eşinden çekindiği için gitmek istemedi ama eşi onu götürdü son nefesini verecek olan, kocasına platonik aşık olan hanımefendinin yanına. Bu kadar sevilmek bambaşka bir duygu olsa gerek, elbette ki son nefesini veren, kendisini bu denli seven birisini kırmak istememiştir ama eşinin arkasından da iş çevirmek istemedi, vicdan azabı çekmeyi dahi göze aldı bu yüzden. Demek ki atacağı adımları "eşime ayıp olur mu" düşüncesiyle atıyor, işte gerçek sadakat bu'dur. Hayat arkadaşın yanında olmasa dahi, onu da hesaba katarak hareket etmek.
Böylesine sevilmek isterdim. Eşi de güvenmiş ki kendisine Neriman Hanım'ın yanına götürmüş İzzet Bey'i, sevildiğinden emin olmak, böylesine güven duymak paha biçilemez. Kendi elleriyle eşini, eşine platonik duygular besleyen kişinin yanına götürüyor, asalet bu'dur işte, netice de son nefesini veriyor bu kadıncağız

ve bu kez Neriman Köksal ve İzzet Günay film çevirmiyorlar, gerçeği yaşıyorlar.
Ben İzzet Günay'ın insanı sevdiğine, güvendiğine pişman etmeyen bir kişilik olduğunu seziyorum. Ah sadakat en büyük erdem.
Bir de çok yakışıklı, aslında bir Cüneyt Arkın değil tabiki ama gideri de var yani, bıyık ve kır saçlar o kadar çok yakışıyor ki kendisine. Bazen saçlarına aklar düşmemesine rağmen, yaşı genç olmasına rağmen oynadığı karakterden ötürü, filmdeki zaman aşımından ötürü saçlarında aklar olduğunu görüyoruz ve o ak saçlar bambaşka bir karizma katmış kendisine, bıyık da çok yakışıyor doğrusu.

Görsel olarak işte bu görüntüde ki bir erkek hayallerimdeki erkektir yani ben böyle seviyorum, bu tarz erkeğe dayı diyorlar sanırım ama ben böyle seviyorum, bu görüntüde, bu görünümde, şu görsel de saçlarında ak da olsaymış ah iyice kalbimi hoplatırdı, öpüşme sahnelerinde de oynadı ama mış gibi yapmadı hiç, madem öpüşme sahnesinde oynuyorsun ne diye mışgibi yaparsın, öpüşüyormuş gibi, hoşuna gitmiyorsa oynama. Gerek Ayhan Işık, gerek Yılmaz Güney hep mışgibi yapıyorlar ama İzzet Günay öyle değil, tıpkı Tarık Akan gibi. Tüm erkekliklerini hissettiriyorlar öyle sahnelerde, tabiki böyle olunca hayallerimizde oluyor, sadece görüntü olarak mı bir erkeğe arzu duyuyoruz sanki, onun gözlerinde gördüğümüz şehvet ve özgüven de bazı düşünceleri oluşturuyor bizlerde ve en önemlisi de sadakat duygusu da bunu harmanlıyor
Elinize sağlık
Ben evlilik kurumuna her daim karşı bir tip olduğum için hiç o niyetle baktığım biri olmadı, şu an evet evliyim ama hala evlilik kurumuna sıcak bakmıyorum. Kova burcu yükselenim onun etkisi çok galiba bende. 🤣
Hahaha 😄
🤣🤣
Şimdi bu konu baya hassas bir mevzu. İlişkinin başların da bunu istemek ve istediğini söylemek arasında fark oluşuyor. Mesela senle ciddi bir ilişkimiz var diyelim 7 ay olmuş benim senle ileride evlilik düşüncem var. Ben bu kızla evlencem demişimdir. Yine bunu sana başta söylesem ve senin öyle düşüncen olmasa mesela uzaklaşma ihtimalin var. Ben, 19.11 tarihli sevgilim için içimden bunu dedim. Onunla bu ana gelmek için de çok zorlu yollardan geçtim. Bence onunla evlencem demek benim hakkım `)
Az mermi yemedin valla hakkın ")
Eli silahta tetikte bizim de telefon da tetikte. O mermi atıyor biz çiçek. d
😁😄
Su olup akmak istiyorum kdkdkd
Bende buhar olup uçmak 😂
Tek nefeste çekerim, ciğerimde yaşantına devam edersin. Bu riske girmek ister misin 😏
İstiyorum 😌
Aşırı duygu yüklemesinden metabolizmam etkilendi 😏
Ne oldu acaba metobolizmana çok merak ettim 🥺
Karnım açtı, şu an tok. Bir de vücudum karıncalandı 😏
Hmm😼
Ağır hoslanti vakası mı bu hocam? Kdkdkd
Tıp dilinde öyle geçiyor ksksjs
Seversin böyle bir vakayı çözmeyi kdkkd
Teşekkür ederim hayatım. Senin varlığın benim için bambaşka bir boyut
Rica ederim 😻
Çok güzelmişiz baksana 😏
Senin için dedim. Ben bu zalımın kızını alacam dedim ve dediğimi yaparım bilirsin. 2 sene sonra kuru pasta ve halay eşliğinde sana bu cümleyi tekrar kuracam🌝
Cevap
56Cevap
Hayır evlenmek bana cazip gelmiyor. Evlilik aşkı öldürüyor bekar gezen hep gülüyor 😅
Hiç öyle tanımadan etmeden göz koymadım kimseye.😃
Olur gibi olmuştu sonrası olmadı...😄
Hımm olmuştu öyle bişiler olmamalıydı🙃🙃🙃🙃
Hayır hiç böyle bir duygu hissetmedim.
Hayır hiç olmadı. maalesef hem karakter hem de dış görünüş olarak beğendiğim çok kişi oldu yani beğendiğim dediysem tanımadan sadece görerek. ama çok yanlış kişilerin peşinden koştular hep :D yani aslında buda gösteriyor aşk için gerçekten kalpten sevmek gerekiyor. yani sevgi ve aşk olmadıktan sonra ne kadar güzel bulduğunuz ya da ne kadar kendinize yakın hissettiğiniz önemli olmuyor
Selam gadası 🙃
Hayır hiç olmadı
Olmadı, olmaz da çünkü evlilik hayatın geri kalanını birisiyle geçirme niyeti ve bunun için sadece fiziksel görüntü yeterli olmaz. Hatta sevgili olmak için bile olmayabilir.
Sadece duruşundan bile etkilendiğim oldu, beğendim, hoşlandım ama o kadar. Daha fazlası için daha fazla şey gerekli.
Nasıl biri kısmı için de, geçen akşam bir kez daha bundan emin olduğum bir şey oldu.
https://imdb.com/title/tt1798709/
Bu filmde yapay zeka Samantha konuşmaya başladığında ve nasıl iletişim kurduğunu gördüğümde, evet bu dedim. Benim evlenmek isteyeceğim kadın böyle iletişim kuruyor...
Fiziksel görüntü veya diğerleri için şöyle diyebileceğim bir şey yok ama iletişim için var.
Görüp değil de üzerime düşüp, ilgisini gördükçe dedim. Bazen biriyle tanışırsın ve gerçekten aile sıcaklığını hissedersin sarılınca. İşte bu sıcaklık bırakılmaz.
Ne güzel tarif ettin o duyguyu
Woww kelimelerle dans eden bir prenses ♡')
İlk görüşte kimse bunu dedirtmedi. Zamanla yanında kendim olabildiğim ve evet bu dediğim biri oldu ama biz olamadık :)
Bazen her şey uysa bile kismette yoksa nafile oluyor , hayırlısı
Hayırlısı diye diye öleceğiz ama hayırlısı :D
Allah ölümünde hayırlısını versin, hayırlısı hasjsj
Aminn :D :D :D
Evet oldu evlendik ama aynı evin içinde yaşamak bambaşka yürümedi ayrıldık
Sorumluluklar ve yaşam koşulları değişince işin rengi de değişiyor maalesef
Aynen öyle
Öyle birini görünce evlilik aklımıza gelmek zorunda mı?
Ben sordum sen cevap vermelisin 😼
Peki, cevap vereyim. Gördüğüm anda bunu dedirtecek biri olmadı, kimse için de bunu demem... O yüzden de öyle birinin tarifi yok...
Oldu hatta ben seninle evleneceğim öyle hissettim dedim. Güldü. Sevgili falan olmadık, sonra 8 sene sonra karşılaştık sevgili olduk ve evlendik
Ah süper
eveeet varrr ben sana nasil ulasabilirim yiaa bir sey sormak istiyorum da
Burdan sorabilirsin
Olsaydı şu an muhtemelen evli olurdum.
Pozitif ve iyi kalpli açık fikirli olmalı genel hatlarıyla.
Benim eşim kuzenim aynı zamanda, bana küçükken derdi ben seninle evlencem korkar ağlardım bende. Sonra yıllar geçti bi baktık evliyiz ssjdh🥰
Oldu. Oldu.
Allah belamı verdi o cümleyi kurduğum gün zaten. Artık kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum
Sana söz! Eğer bunu da engellerden bir daha sana ulasmayacagim ve bu siteden gideceğim. Ne karşına çıkacağım ne bir şey. Bu siteyi de bir daha kullanmayacagim. Bu site de bir daha ne beni göreceksin ne adımı. Engellemezsen zaten diğer sözlerim geçerli. Ne senden başkasıyla konuşurum bu site de, ne takıp ederim. Ne de senden başkasıyla olurum bu site de. Ben sana vurgunum kızım. Sözüm söz bilirsin.
Bana bir cevap ver ona göre takip edicem mesaj atarsın konusuruz. Bizim aşkımız öyle yalan olacak bir aşk değil
Tamam, babaanneme ve çılgın halama selamlarımı söyle.
Kendine iyi bak yolun açık olsun👋
60x geldim ve seni almaya geldim. Normalim 30x dir bilirsin. Kelimeyi yazmak için zorlanıyorum öyle x yani. 30x evdekiler ve sen de tamamsınız ama 60x olunca babannen kıllandı, bir de gözüme sen kaçmıştın. Hemen bir acil durum toplantısı istedi, yaptık. Durumu anlattım. Bana kızdı çılgın halam, babannem senden yana oldular. Kız evi naz evi dediler. Selamını söyledim. Babannem şöyle dedi "Oy canım benim. Benden de ona çok selam söyle. Kızın gönlünü al. Elimi öpmek isterse, ömrüm yettiğince gözlerinden öpeceğim" dedi. Sen anlarmışssın. Kadınlar arası gizli bir mesajlasma sekliymis bu galiba. Onay verirsen takip etcem geri detayları artık özel de konusalım. Sana daha önce verdiğim sözler. Seni korkularından korumak, seni bırakmamak, 70 yaşını seninle görme ve seni sevmek. Şimdi ben sana ulaşmazsam bu sözlerim düşüyor. Bu son verdiğim sözler direkt düşüyor çünkü ikimiz de biliyoruz ki ben senden 2 saatten fazla ayrı kalınca kendimi kaybediyorum. Baktım 5 saattir yoksun. Ben senin düşen yüzün kaldırmaya, seni yarım bırakmamaya ve asıl sözlerimi tutmaya geldim.
Çok iyi ilişkilerde evlilik konuşması oluyor da hiç olmadı ya devamı
Hiç olmadı hiç de aşık olmadım en fazla hoşlanma oldu. Çok zor aşık olan biriyim.
Hayır, evlilik düşüncem olmadığından bu tür bir düşünceye kapılmadım hiç.
ilk görüşte aşık olup işte evleneceğim kadın dedim. Ama evlenemedim :)
Birini görür görmez "Bu benim hayatımın aşkı" dediğin an ayvayı yediğin andır.
Ruhunu hissettiğim biri oldu ilk defa onun için demiştim.
Bazen oluyor da, işte bu işler tek taraflı olmuyor...
Olmuştur da işte hayal etmekten gerçeğe dönmek 1 saniyelik iş :)
O kadar da değil 🙂
Hayır olmadı
Evlenecem demedim de keşke evlensem dediğim adam 3 yıl aradan sonra bir başkasının oldu madem öyle ne diye içimden geçirmiştim şu cümleyi anlamadım
Bi insan olacağına kesin bakmadığı şeye neden "bu adam benim ya evvelim olur ya ahirim derdi"
Benim oldu ama ilk görüşte aşk olarak değil.
Eşimin fotoğrafını gördüm sanki böyle aramızda birşeyler yasanicak ve bu devam edecek gibi hissettim.
Ve Öyle de oldu 8 ay önce mükemmel bir insanla evlendim ♥️
Olmuştu 18 yaşındaydım ama belki tuhaf gelecektir, uzaktan sevmiştim yani hiç muhabbetimiz yoktu
Demiştim. Kaç x oldum belli değil. Her x katlandıkca kendimi onun yanında buldum ama sanırım bu sondu. Uzun bir süre alkol icmem artık
Evlilik yokken aklıma soktun. Tanıdıkça senin için dedim. 2 sene sonraya kuru pasta ve halay eşliğinde yaparız düğünü
sen olabilirsin mesela, ilk görüşte öyle bir his uyandırıyorsun benim için.
Teşekkür ederim ama ben artık rahibe oldum rahibeler evlenemez yasak
Evet olmuştu kalp bambaşka oluyor
Tabi gençliğin verdiği tecrübesizlik ve hayata dair hala iyimser güzel hevesler beslerken simülasyonu henüz çözememişken tabiki oldu her kul un düştüğü o saçma hayale düştük 😄
aslında çok istedim. ama olmadı. yani kadın işte. para lazım gelinkilk, birikim, boşlukta yaşamıssım. bir saatten sonra da sal gitsin. kadın değil mi demişidir.
Senin için dedim. Benim senden başka derdim mi var zalımın kızı
Senin için dedim. Ama 2 3 sene sonra. Hesaplarim yalan oldu. Bundayim artık. Buna yazarsın cimcime
İki kere oldu şehir değiştim sonra 😁
Neden şehir değiştirme gereği duydun
O sıra evlilik cok korkutucu bir kelimeydi bide bazı şartlar öyle olmasına neden oldu zati platonikti
Evlenmek istediğim oldu illa ki 1 sefer o da.
Bu bir mucize
Yıllar yıllar önceydi pasifik okyanusunda hamsi çıkıyordu heeyy gidi günler heeyy çocuk aklı işte. İngiliççe hocama aşukidim ahdhd
Anladım evcilik gibi 😄
En fazla ben bunu yerim diyorum.
Afiyet bal olsun Novime skdjd
Bunu bir kadın için demiştim. Hayallerimiz içinde mavi gri koltuklar, ev için de spor odası, Cuma Cumartesi aksamları için özel romantik akşamlar planlamıştık. Baya güzel hayallerimiz vardı. Hala daha var.
Oldu tabi de. Psikolojik savaşlar içine soktu bizi. Neyse işte ben her şeyin farkındayım. Yapmak istenilenin de yapılanin da. Sabırlı bir adam değilim. O yüzden su lanet yere gelsin de yazsin
Oldu evet. Damadimi buldum demistim tam da bu sene😂
Oldu sonra alarm çaldı deriiin Bi oh çektim
Süpermod Bi sorunum var ulaşabilirsen eğer sevinirim
Burdan söyle yardımcı olurum
Görsel ekleyemiyorum. Mesaj at demedim da profilime göz atsaydınız sorumu görme ihtimaliniz vardı..
Peki prrofilinin gizli olmasını ne yapacaz 😄 tarayıcı geçmişini sil çerezleri temizle tekrar giriş yapıp bir dene sorun devam ederse yönetime yaz ilgilenirler
Gizlemezdim kolay kolay kusura bakmayın iyi geceler.
Töbe töbe 😄 rica ederim iyi geceler
İyi geceler renkli rüyalar
Olmadı çünkü insanlara o kadar çabuk güvenemiyorum
Oldu bir 15 sene önce
Olacak mı merak ediyorum
Bu kesinlikle ruh ikizim dediğim var tabiki
Evet bazen işte aradığım kişi o diyorsun.
Olmadı öyle bir kadın daha yaratılmadı... 🥂
Hayir, hic oyle bir sey olmadi.
öyle biri olsaydi simdiye evli olurdum
Zamanın da olmuştu, ihanet ile taşlandı.
Istediğim oldu
Istediğim türden kız bulmak zor
Hayır olmadı olacağınıda sanmam.
Olmadı bu devirde evlenmek kolay değil öyle
@pilly_bhebek senin mermiler bitti, şimdi babannenin terlikleri başladı :/
Senin için dedim ama evlilikten uzaklastirdin sağolasın. Neyse gel vedalasalim ben de yoluma gideyim
Evliliği aklıma sokan da sendin çıkaran da. Yalnız benim kararım iki sene sonraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?