Lütfen yardım edin, kafayı yiyeceğim, çok çaresiz hissediyorum kendimi?

Bir çocuk var başlarda asla tipim değildi bu yüzden arkadaş gibi görüyordum. Genelde arkadaş ortamında takılıyorduk zaten. Sonra yalnız takılmaya başladık, kafeye bara falan gittik. Oldukça hoş sohbetler ettik. Onu tanıdıkça ona olan ilgimi farkettim. Sonra da onun bana karşı olan ilgisini farkettim. Üstüme çok düşüyor, konuştuğum kişilere karışıyor, trip atıyor. Sürekli mesajlaşıp konuşuyoruz. Normalde kimseyle bu kadar uzun konuşmam ama seninle mutlu oluyorum diyor. Bazen birbirimize olan bakışmalarımız çok uzuyor. Hatta bazen sırf kıskançlıktan dolayı ufak tefek tartışmalar da yaşıyoruz. Laf arasında bana iltifat ediyor, güzel olduğumu söylüyor hatta seni seviyorum diyor ama bunu derken araya bir şeyler sıkıştırıp hemen dalgaya alıyor. Ama seni seviyorum kelimesini bana karşı çok kullanıyor. Ama asla ne ondan ne de benden bir adım yok. Asla birbirimize adım atmıyoruz. Ben bazen soğuk yaptığımı düşünüyorum ama sevgimi belli edemeyen biriyim. Bugün bir tartışma yaşadık, bir kızla buluşmaya gitmiş bana bunu söylüyor. Kıskandırmak için mi söylüyor yoksa ciddi mi onu da anlamadım. Çok güzel anlar yaşadık, güldük, eğlendik, şimdi böyle bir şey demesi sinirlerimi bozdu açıkçası. Daha fazla bağlanmadan mesafemi mi koyayım? Zaten ilişki yaşamayan biriyim. Genelde ilişkiler beni boğar ve sıkar. Ama onunlayken mutluyum çünkü kafalarımız uyuşuyor. Gerçekten ne yaptığını da ne yapacağımı da bilmiyorum, anlamıyorum.

Lütfen yardım edin, kafayı yiyeceğim, çok çaresiz hissediyorum kendimi?