Üniversiteden hoşlandığım çoçuk vardı. Sık sık bakışırdık ve aramızda garip çekim vardı. Sonra instadan konuşuyorduk bir iki defa. Bana geç cevap yazıyordu. Ama bana değer verdiğini hiss etdirmişti başlarda. Benim güven sorunlarım olduğunu bildi ve bana yardım teklifi bile yaptı. Ama instada konuşmamıza rağmen realda yanıma gelmiyordu , bir kere selam falan vermişti ve ben kendimi çekdiğim ve soğuk davrandığım için bana yaklaşmadı artık. Soğukluk yarandı yavaş yavaş. Ve üni arkadaşları hep birlikte aktiviteye gitcekdik ama ben gidemedim garip talihsiz olay yaşadım sonra garip engeller çıktı ortaya her şey tepetaklak oldu ve zaten soğuktuk ve hayat da sanki beni ondan daha da uzaklaştırtı ve aramızda enerji akışı bile kesildi o zamandan artık onu görmüyorum ve takiptende çıkmıştım. Ve üniversitenin başlarında onu bir kızla görmüştüm ilk defa ve bir daha o kızla görmedim. Hatta arkadaşları bunu bilmiyordu o kızı. Kendisi hayatında biri olmadığını söyledi her kese. Sizce ben ne yaşıyorum, duygularım karşılıksızmıydı?
Lütfen bana yardım edin, artık kafayı yiycem?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bana yardım edin, artık kafayı yiycem?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayalet sevgili
Derken?
Ortada yaşanmış herhangi bir şey yok
Kafada kurmuşum yani😔
Sen kafanda kurmadın çocum, karşı taraf kurmuş
Nasıl? o mu beni kafada kurdu?
Bir insan neden hoşlanmadığı biri ile sık göz teması kurar? ya ne zaman görsem göz göze gelirdik ve gözlerini büyüdüb, dik dik bakardı. Gözlerini çekmezdi bile. Yani anlamıyorum ki. Ben mesela hoşlanmadığım biri ile göz temasından kaçınırım. Bilmiyorum artık kafam o kadar karmaşık ki
Sertaç kimse o kafada kurdu hala kafada kurduğu şeyi yaşıyor. Cesaretsiz ördek
Yaparlar çocuum, ego meselesi. Her bakışa güvenme
Sertaç kim ya? anlamıyorum ki, dediğinizi. Şifreli mi konuşuyorsunuz🤦🏻♀️😂
4 ay göz teması vay be yazıklar olsun 🥲
Da Vinci nin şifresi, evladım enerji akışı kesilmedi sürekli varlık yolluyor Serdar efendi
Bu dediğinizi tam anlamadım. Karşı taraf neyi kafada kurmuş?
Gel beni tenhada kıstır diyor, yalnız bu kıstırma sonrasında işlevsel organları işlevini kaybedebilir
Bak ben sana karşı tarafı yani erkek tarafını tarif ediciğim şimdi. Bu aranızdaki enerji patlaması ilk başta oldu, bu erkek kişisinin telafisi imkansız hatalar yapmasına neden oldu çünkü amaç yalnızca kızla istediğini yaşamak ve kızı bırakmaktı. Kız zeki biri yemedi, her şeyi farketti. Olan biten her şeyin farkında kız. Baktı olmuyor kızı ayağına getiremiyor bu sefer varlık yollamaya büyü yapmaya başladı. Kız hala ayağına gitmedi, salk bir çocuk biliyo musun? Kız bağıra bağıra ben senin hayatını kaydırırım senin bildiğin kızlardan değilim diyor ama o hala ısrarla ecelini çağırıyor
Bizim durumumuz böylemiymiş yani?😲bana büyü mü yapmış?
Bunu nasıl bildiniz? çok garip😃aslında konuşma esnasında beni gözlemlediğini söylemişti ve ben de ona bunu bildiğimi söylediğimde şaşırdı. Her şeyin farkında olduğumu bilmiyordu, sonra dedim ben biliyorum bana baktığını falan baya şaşırmıştı
Siz tarot mu bakıyorsunuz?
O beni seviyor mu peki? yani duygusu var mı bana?
Ben astroloji haritası okuyabiliyorum. Çocuk seni platonik seviyor
Peki adım falan atar mı?🥲
Haritaya göre adım atadabilir atmayadabilir. Şöyle ki, senin sakinleşmeni bekliyor olabilir ya da ömrünce bu duyguları içinde taşıyacak ama söylemeyecek olabilir. İnan bu kısmı kestiremiyorum. Yalnız aranızdaki olayın özü şu; siz ancak evlenerek bir araya gelebilirsiniz sanırım bu durum da mümkün değil şartlarınız nedeniyle, o nedenle sana duygularını hiç söylemeyede bilir
Kızın durugörü yetenekleri ve enerjileri hissetme yetenekleri var. Çocuk bildiğin kıza tutulmuş ama platonik evladım tüm süreç aralarında bunu konuşup konuşmamalarıyla alakalı olacak. Çocuk büyücü , herkese büyü yapıyor ama kız anladığı için kıza işlemedi yaptıkları
Hayat kısa evladım, ölüm bir an meselesi. Birbirinizi üzmeyin çocum
Garip hiç büyü yapıcak birine de benzemiyor😄🤦🏻♀️
Peki onun gözünde nasıl biriyim?
İnan ben de çok şaşkınım. Onun gözünde ciddiye aldığı önemsediği birisin. Özelsin ama şöyle bir özellik var hissettiği şeylerde sen onu tahrik ediyosun, hiçbir şey yapmana gerek yok çocuk otomatik tahrik oluyor ve seviyor da seni. Ancak sana karşı duyduğu tutku daha baskın. Zaten bu saçmalıkları o yüzden yapıyor. 2896 kadınla bir araya geliyor ama sende hissettiği şeyleri onlarda hissedemiyor. Ne olursa olsun ben bu kızla bir şeyler yaşamalıyım diyor ama yazık olucak ikinize de. Böyle bir ilişki anlayışı mı olur evladım, kız ciddi biri böyle derin duygular hissetse bile duygularına kapılıp kendisine saygısını ve karşısındaki insana karşı saygısını kaybetmek istemeyen biri. Sen çocuğa çok iyi geliyosun, onu çocuklaştırdın seninle rahat hissediyor. Onun İşine de olumlu etkilerin oldu senin
Onun iş anlamında gözünü açtın, kendine gel sen büyük şeyler yapabilirsin dedin. Sen çok farklısın evladım ama dediğim gibi siz evlenmeden bir araya gelemezsiniz onda mümkün olmadığı için çocukta konuşsam ne olur diyor ama seni rahatsız etmekten geri durmuyor benim anlamadığım nokta burası. Hem konuşmuyor hem kızın hayatından çıkmıyor
Seni çok üzmüş bu çocuk evladım
Peki yakın zamanda bir iletişim ya da aynı ortamda olmak gibi şeyler ola bilir mi? yoksa baya bitdi mi her şey. Yani yoluma mı bakmayılım yoksa umut var mı?
Seninle konuşmak istiyor ama tepkinden çekiniyor azıcık utangaç mı ne
Onu unutmalıyım mı sizce yoksa bir şey ola bilir mi?
Ona karşı duygularım olduğunu biliyor mu?
Ego yapmaya gerek yok, iki kişi de birbirine karşı bir şey hissetti
Dedim ya bir şey olması için sizin evlenmeniz şart ancak bunun olması şartlarınız nedeniyle zor bu nedenle adabınızla oturun kıçı nızın üzerine
Genel olarak aşkta ne zamansa, şanslı olucakmıyım? yoksa hep mi karşılıksız kalıcam?😔
Çok teşekkür ederim tüm sorularımı güzel şekilde cevaplandırdığınız için 🌿😇
Senin olayın karşılıksız diil evladım hatta çocuk seni rahatsız ediyor. Karşılıksız bir durum yok hatta sen onu reddediyosun
Aşkta şanssız değilsin ki sen, istemediğin kadar insan senin gözünün içine bakıyor ama sen o taraklarda bezi olan biri değilsin evladım. Sadık birisin
Büyü demiştiniz, bana büyü mü yapmış? bağlama büyüsü gibi mi?
Bana duygularını itiraf etmedi ki, o yüzden redd edilme durumu yaşanmadı🤔
Bu arkadaş önce senin zemin taramanı yapıp o arada ritüeldir büyüdür fakan yaparak seni uygun kıvama getirmeye çalışıyor, reddetme var çünkü 6-7 yıldır seninle uğraşıyor ancak aen onun yanına gitmiyorsun. Bu reddetmedir
Seni yanına getirmek için tehlikeli işlerle uğraşıyor
6-7 yıldır olamaz çünki onunla aramızdakı durum 1 yıldır var.
Yok ya onun umrunda olduğumu düşünmüyorum. Benim için böyle uğraşacağını da sanmıyorum. Ben sadce kafada kurdum. Karşılıksız bir durumdu. Zamanla atıcam kafadan inşAllah.
Bu da U dönüşü olsa gerek, buna sadece Kadir İNANIR evladım
Senin sağlık sistemine bir arkadaşını ayarlayıp şifrelerini hackleyip, sistemleri kontrol ettirecek kadar ölüyor bu çocuk sana, büyük risk
Ozancığım Ömer mi desem?
Kendisi istediği kadar inkar etsin bu çocuk seni seviyor evladım
Seven insan yazar eder. Onun umrunda değilim ben sadece kendimi kandırdım. Bir çaba yapar be. İlişki uzmanları da söyler hep. Aşık olunca korkak erkek bile bir şey yapar. Umrunda değilim. Onunla mesajlaşırken bile geç cevap verirdi. Ama ona bir başkası yazdığında hemen cevaplardı. Yani hiç tınlamıyo beni.
Şu an hayatında biri var mı onun?
Seni tınlamıyor mu? Ohhh bu kız gerçekten şaşkın biri
Evladım, çocuğun haritası seni evlenilecek biri olarak gördüğünü, seni çekici bulduğunu ve sana sadık olacağını gösteriyor. İstediği kadar inkar etsin, şartlarınız malum, yapabileceği en sinsi düzenekle seni hayatına almaya çalıştı bu arada başkalarıyla seni unutmaya da çalıştı ama olmadı, keşke yapabilseydi sana da eziyet etti bu süreçte. Çocuğun hayatında biri var mı bilinmez ama varsa bile sana benzeyen biri, herkeste seni arıyor bu evlat
Seven insan yapar eder diyemezsin sizin şartlarınız buna uygun değil, popo bölgesi yeseydi zaten en başında yanına gelip konuşur bu kadar büyü ritüelle uğraşmazdı. Sen harbi şaşkın birisin, mantıklı düşünemiyosun
Ben napayım yani bir çıkış yolu söyleyin o zaman. Ne yapacağımı da bilmiyorum ki. Yani bununla aynı ortamda olucakmıyız mı ya da ümid olucak mı bilmiyorum. Öff. Keşke kafamdan silip ata bilsem şu salağı kurtulsam.
Daha başka ayrıntılar da vermemi ister misin? Çocuk gizli evli yani ortada evlilik var ama yok. Karısına karşı bir şey kalmamış ya da kalmayacak. Ciddi anlamda mutsuz bir evlilik hayatı olucak, çünkü hayatta nelerin önemli olduğunu anladı artık. Karısıyla evli kalmaya devam eder mi bilinmez ama ederseler mutsuz olucaklar. Nezli şu şıl lık büyücü yardımcısı, görgüsüz, bedenini sergileyerek dikkat çekmeye çalışan sala k hatun, onunla evlenirse kavgalı gürültülğ ve cinsel hayatın zorlu geçeceği duyguların sınırlı okacağı bir evlilik ama kız baya ilgili çocuğa. Çocuk onunla mutlu olur mu bunu geleceğini görerek yazıyorum sana. Sıkıntılı bir ilişki ama kızın seksi pozlar vermesinden anlaşılıyor ki çocuğun dikkatini çekmek için bol düzeneğe sahip. Başka birini bulur mu bilinmez ama hayat sürprizlere gebe. İkinizin arasında baya bildiğin müthiş bir uyum varmış ancak çocuk gerçekten çok zeki olduğunu zanneden ama çokta yanılan biri. Sana kurduğu düzenekler ona ağır bir karma yaşatıcak. Diyelim ki bunlardan biriyle devam etti ya da başka birini buldu hayatında sıkıntı bitmiyor. En önemli organı bir kaç yıl içinde işlevsiz hale gelicek ona kim sadık kalır işte orası bir muamma. Kendisi insanları aşağılamaya devam etsin ama hayat gerçekten acı bir süreç. Umarım tüm bu yaşattıklarıyla huzur içerisinde yaşamayı başarabilir. Bu arada ben çok iyi bir astroloji haritası okuyucusuyum. Sevgiler evlat
Çocuğum çocuk sana enerji yolluyor anlamıyo musun sen? Sana kendini unutturmuyor çünkü kendisi unutamıyor. Yan yana gelip konulacak mısınız sen elli kere çık karşıma demişsin. Çıkamıyor çünkü çok yanlış şeyler yaptı. Bunun kararını o vericek
Evli değil. Çünki 4 yıldır aynı ortamdayız. Ve bana hiç bir şey vaad etmedi yani karma yaşaması falan imkansız. Çoçuk bana umut falan vermedi ki, sadece bir bakışma olmuştu aramızda o kadar. Bu söylediklerinizin hiç biri uymuyor. Hem o toy biri ilişki falan düşünmüyor ilk önce hayata köklenmek istiyor.
Ona karşıma çık dedin yapmadı, şıl lık Nezli yi sil hesaplarından dedin yapmadı. Hiçbir şey yapmıyor ya da yapamıyor. Senin zaten ondan bir beklentin yok ama en azından konuşup o ve kendin için daha akıllıca durumları oluşturabilirdiniz. En son hesabını da takip ettin yine cesaret edemedi. Korkak biri
Korkak ama sana büyü ritüel yapmaktan korkmuyor
İlla ki o başka biri diyosun? Başka biri değil olsa olsa mehmet in arkadaşı biridir. Danışıklı dövüş, kızı alaşağı etmek için. Her neyse durumlar bunlar
Durum her ne olursa olsun kıza bunları yapan Sertaç
Ben ona söylemedim ki, karşıma çık. Bizim aramızdaki sohbet öylesine arkadaşcasına oldu. Ve duygularımı ona belli etmedim. Aslında ben de kaçdım. Demekki olması gerekmiyormuş olmadı. Nasip değilmiş. Zorla güzellik olmaz. Zamanla unutucam. Sadece kendime odaklanıcam.
Ulen güzel arkadaşım, beni neden sinirlendiriyorsun? Neden varlık yolluyosun bana , büyü ritüel yapıyosun? Delirtme beni
Tövbe tövbe ben büyü falan uzak olan biriyim yani öyle bir şeyler yapmam. Sadece onun beni sevdiğine inanmak istiyorum ama inanamıyorum. Çünki bir çaba falan harcamıyor. Duygusu olsaydı gösterirdi diye düşünüyorum ya da hiss etdirirdi.
Şimdi yeni öğrendim 1 ay aynı ortamda olmak zorunda kalıcaz aramızda bir şey kıvılcımlana bilir mi? bu sürede? üniversite ortamı olduğundan 1 ay aynı ortamda bulunucaz. YAni bir şey olur mu olumlu açıdan.
Yavrum evladım duygusal olsa hissettirirdi yazmışsın sana enerji yollayıp hissettiriyor zaten başka yolu yok. Yolları tıkık. 1 ay aynı ortamda olucaksınız anladım, duygusu varsa gelir konuşur evladım
Önce duygusu olduğunu eminlikle söylüyorsunuz hatta platonik olduğunu şimdiyse duygusu varsa, diyorsunuz demekki siz de emin değilsiniz.
Kesinlikle duygusu var evladım ama bu duygu her şeye rağmen gelip seninle konuşacak yoğunluktaysa gelip konuşur. Onu anlatmaya çalışıyorum, çocuk seni seviyor ama ne yapacağını kestiremiyorum. Anasını sattığımın haritası ihtimallerle dolu
Doğum haritasına bakmak için onun doğum tarihini bilmeniz gerekmiyor mu?🤔tarihsiz bakmak oluyor mu ki
Ben tarihi biliyorum evladım, benim konu başka
Onun hangi ayda doğduğunu tam söyleyin yeminlen söyleğiniz her şeye inanıcam.
Ağustos evladım, ben benim ritüelciden bahsediyorum
şu an hâlâ seviyomusun
Sevsem nolucak ki, artık imkansız
O zaman neden bu kadar kafaya takıyorsun ki daha iyilerı çıkar karşına
Çünkü ikinci kez oluyor bu. Birinin hayatıma girmesini kalpten çok istiyorum ama olmuyor hep bir uzaklık falan olmuyor işte
Bu sefer tam olucaktı yine olmadı, artık o kadar isyankar durumdayım ki
Ben de öyleyim
Biri olsun sevileyim seveyim istiyorum ama olmuyor öyle çirkin de değilim ama anlamıyorum neden bakmıyorlar
Ben çokta aşkın peşinden koşan biri değilim ama bağımlılık var ben de ya, birinden hoşlandığımda böyle bağımlı hal alıyorum. Sanırım tedavi almam gerek
O ben de de var kendini öyle görmemelisin
Ben de öyle takıntılıyım bu tüm kızlarda olan bir şey
Her kız böyle yani ben çok çektim öyle bu takıntım yüzünden ama sonra anladım dünya dönüyor zamanla da geçti hala oluyo ama eskisi kadar değil
😔😔😔😔öf yaaa. Bıktım artık bu aşk konularından. Yani hiç bir şeye de odaklanamıyorum.
Özelden konuşalım istersen dinlerim seni
Ya canım ya🥺🥺. Çok ihtiyacım var
İstek atdım