Lütfen bana yardım edin, artık kafayı yiycem?

Üniversiteden hoşlandığım çoçuk vardı. Sık sık bakışırdık ve aramızda garip çekim vardı. Sonra instadan konuşuyorduk bir iki defa. Bana geç cevap yazıyordu. Ama bana değer verdiğini hiss etdirmişti başlarda. Benim güven sorunlarım olduğunu bildi ve bana yardım teklifi bile yaptı. Ama instada konuşmamıza rağmen realda yanıma gelmiyordu , bir kere selam falan vermişti ve ben kendimi çekdiğim ve soğuk davrandığım için bana yaklaşmadı artık. Soğukluk yarandı yavaş yavaş. Ve üni arkadaşları hep birlikte aktiviteye gitcekdik ama ben gidemedim garip talihsiz olay yaşadım sonra garip engeller çıktı ortaya her şey tepetaklak oldu ve zaten soğuktuk ve hayat da sanki beni ondan daha da uzaklaştırtı ve aramızda enerji akışı bile kesildi o zamandan artık onu görmüyorum ve takiptende çıkmıştım. Ve üniversitenin başlarında onu bir kızla görmüştüm ilk defa ve bir daha o kızla görmedim. Hatta arkadaşları bunu bilmiyordu o kızı. Kendisi hayatında biri olmadığını söyledi her kese. Sizce ben ne yaşıyorum, duygularım karşılıksızmıydı?

Güncellemeler
+1 yıl