İmdat bana yardım edin kafayı yiyeceğim?

Merhabalar

Ben 24 yaşında bır öğretmenim , unıversıtede yıllarca konuştuğum çocukla bır buçuk sene önce evlendık alevilerdi dugunde olay cıktı ımam nıkahı ıstemedıler ve dugunden tam 13 gün sonra benı kovdular ve boşandık tramva atlattım ve kendıme gelemedım resmen daha sonra bırıyle karşılaştım taksi şoförü bırıyle bana ıyı geldi sevdım o da benı sevdi aılevi durumları iyi degıldı ama benım gözüm parada degıldı ınanın yemın ederım asla düşünmüyorum derken çok kısa yanı 6 ay ıcınde bız evlendık Şu an 4 aylık evlıyım , ama hıc tanımamışım her kavgamızda bana gecmısımı açtı vıdeolarımı cektı ağlarken ben boşanmada ondan bırsey ıstemıyım herkes benım ne olduğumu bilsin dıye ki ben ılk evlılık dedıgım ama evlılık olmayan ınsandan bısey almamısken neyse ıste bız kavga gürültü 4 ayı gecırırken ben dugun ıstememıstım annesı babası bılıyordu herseyı ama benı ıstedıler sevdıler sonra ben nıkahımda bana takılan altınları eşime verdim araba alalım dedım ev kirasını ben verıyorum elimden geldıgınce yardım ederım zaten eşim para konusunda sınırlenınce bana asla para vermez ve sen verıceksın evın her gıderını der ben borçla yaptım herseyı der neyse altınlarımı verdim araba almak ıcın uzerıne kredi cektı mobılya taksını kapattık gerı kalanıyla araba aldık eşimin üzerine araba ama taksıklerı bana aıt ben ödüyorum ben aylık 5 bın TL evıme verıyorum eşim kendı evlenırken yaptığı bı kaç krediyi ödüyor sonra annesı araba almamıza kızmıs babası da büyüklere danışmadık özellikle kayınpederime danışmadım dıye bende özür dılemek ıcın aradım bana hakaret ettı resmen sen kimsin ya çocuksun oğlumu yıprattın gibi sonra kapattım özür dıledım bı kaç gün sonra eşim annesıne gitti ufak bı kaza olmustu bende tepki koyması gerektıgını soyledım bana hakaret ettıler dıkkat et dedım bu arada esımın babası evden kovdu ondan ben tepki koy demıstım neyse ben esımı arayıp eve çağrınca annesı benı aradı senın gotun mu kalktın oğlum buraya gelıyor dıye ne yapmaya çalışıyorsun falan hakaret ederken ben çok şaşırdım üzüldüm ağladım kapattım telefonu annemı aramıs bılseydım senın kızını almazdım terbıyesız demıs annemde sanane araba aldılarsa kendı borçları demıs zaten denk degıller benım kızıma denk degıl oğlun demıs kapatmıslar sımdı eşim annesıne devamlı gıdıyor geldıgınde kavga edıyoruz dolup dolup gelıyor ve dün de benı çok seven adam yerıne sevgım azaldı dıyor annesını babasını daha çok sevıyor ve benı ıstemıyorlar bellı ama sorun şu ki benım 2. Evlılıgım ınsanların yüzüne Nası bakıcam aıleme ne dıycem babam kapım kapalı sana dedı ben ne yapıcam? Ağladığımda esım vıdeolarımı cekıyor ısın ıcınden çıkamıyorum ne yapıcam konuşsam hep kendı haklı hep annesi haklı benım annem yalancı ben yalancıyım ilk eşim benı evden kovdu dıye anlatmıştım sımdı onu basıma kakıyor bak senı kovdular çok konuşuyorsun dıye bende kovarım dıyor !
İmdat bana yardım edin kafayı yiyeceğim?