Lütfen bana yardım edin çok zor durumdayım kafayı yemek üzereyim ?

Geçen gün okula gidiyorum diye evden çıktım ve erkek arkadaşımla buluştum, annem de okula beni kontrol etmeye gelmiş ve anladı tabi olayı. Eve geldim aslında geldiğimde annem sakindi fakat sonradan kavga çıktı annem babamı eve çağırdı ikisi bir olup beni dövdüler odamın kapısını kilitlediler bundan sonra sana oda yok dediler, telefon hattımı aldılar evdeki interneti de kestiler. şu an salonda tutsak halde tutuluyorum, gece salonda yatıyorum. Bişey almak için bile odama giremiyorum anahtar babamda, kapıyı o açıyor ve odadan ne aldığımı gözetliyor.
Neyseki telefonumu saklamıştım ve 100 tl civarında param var onu da sütyenimin içine koydum bulamasınlar diye.
Beni ev hapsine aldılar onu bırakın herşeyimi elimden aldılar. Annem 3 ay boyunca salonda yatıcağımı, odamdaki yatağımı dolabımı falan atıp orayı oturma odası yapıcağını söylüyor. Seni sürtük sen bizi zamanında o kadar üzdün şimdi senin burnundan fitil fitil getiricem yediğin bokların cezasını çekiceksin diyor.
Aslında başta babam anneme göre daha sertti, fakat dün babamla birlikte amcamı görmeye gittik. Hayatımda ilk defa amcamı gördüm ailevi olaylar yüzünden. Amcam babamı yumuşattı bak ne akıllı tatlı ne güzel kızın var, gençtir o fazla üstüne gelme falan dedi. Benim kulağıma da "2 hafta sonra sana internet ve hat verdiricem ama 2 hafta sabret" dedi.

Seneye üniversiteye gidip kurtulmak istiyorum fakat annem "Sen beni o kadar üzdün seni bu evden düzgün çıkarmam dizkapaklarına sıkarım sakat olarak gidersin ölü annemin üstüne yemin ederim " diyor. Görseniz iyice kafayı yedi tuhaf bir ses tonuyla konuşuyor psikopata bağladı iyice.
Şimdi kaçıcam aslında ama annemin dediğini yapıcağından korkuyorum. bir de babamın çok nüfüzlu zengin bir arkadaşı var "Kızını odunla döv ve korkma ben seni hapisten çıkartırım " demiş.
Evde siyanür veya tendürdiyot da bulamadım ama intihar edicem. Jiletle kesicem ama kan tutuyor beni.
Bir keresinde hapla denemiştim ama işe yaramamıştı.
Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yardım edin lütfen
Lütfen bana yardım edin çok zor durumdayım kafayı yemek üzereyim ?