Sizce iyi yaptım mı evlenme olaslığımız yinede çok düşük istatistik olarak ama onu her saniye özlüyorum böyle bir parçammış gibi hissetmiştim ben böyle hissetmemiştim daha önce ileride çalıştığım şirketten birini bulurum onla evlenirim herhalde aşk geçici diyorlar ama geçicek gibi de değil ki sizce iyi yaptım
Mı yaptığım mantıklı mı
Mı yaptığım mantıklı mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Umarım başarılı olursun ama istediğin aşkı bulur musun bilmem :( ve sırf bu yüzden terkedilmek de insana çok koyar karşı taraf için
Bir insan. Bir insanı her dk özler mi ya böyle ne zaman üzgün sinirli olsam hep ona sarıldığımda geçiyordu mümkün olursa her dk yanında olmak isterdim ve bana zarar veriyor gibi hissetim bu olay
Şu an bile özlüyorum onu
Onun gözlerine bakarken konuşmayı bile unutuyordum
BirZ alkollüyüm yazım yanlışı içim kusur bakma
Yani anladım durumunu sana zarar verir diye ayrılmak da belki kendince haklısın da karşı taraf için daha zor böyle bir şey yaşamak. O zaman da der ki bu duruma gelicektik neden ilişki yaptık?
E tabi onun için de zor peki sence sevgimi fazla mı abartmışım cidden hayatım boyunca böyle bir şey yaşamadım ben
Peki bölümde sürekli karşılaşacağız ben nasıl onun yüzüne bakçam
Peki o beni bu kadar sevmiş midir
Yani herşeyin fazlası zarardır bunu diyebilirim sana
Sevmiş mıdır bilmem ama ben bu nedenle terkedilsem açıkçası karşı tarafa çok kırgın olurdum ve görmek istemezdim
Haklısın işte bende böyle düşünmüştüm istemsizce ger şey böyle oldu ve hala aklımda böyle 30 yaşından önce evlenenlere iğreniyordum nasıl yapıyorsunuz diyordum hayatımda ilk kez evlilik çocuk sahibi olma hayali kurmuştum
Terk eden de benim de cidden canım açıyor
Umarım hep mutlu olur her şey onun için güzel olur
Yapucak bir şey yok bazen hayatına yonelik verdiğin bazı kararlar için bir şeyleri gözden çıkarmak gerekiyor. Bu karşı tarafı da seni de uzse de yapılacak bir şey yok maalesef
Ben böyle 30 un altında evlenenleri hiç anlamadım böyle dalga geçtim ama onla tanışınca her şey farklı oldu hayatımda ilk kez evlenme hayali kurdum
Hep aklımda acaba şu an napıyor
Şu an sarhoş olduğumu bilse o taşırdı beni o yatırdı
Böyle gözlerine bakınca konuşmayı unutuyordum sarılınca her şeyi unutuyordum
Ama işte aşırı sevdim diye hissettim ikimizede zarar verir diye düşündüm
Seninde kafanı şişirdim özür dilerim
Yok sorun değil de madem bir seçim yaptın ki yapmasaydin da okul başarı ilişki aynı anda ilerletilebilirdi her şey ayarında olursa tabiki tabi o yüzden bu saatten sonra düşünmen gereken şey başarın olmak zorunda çünkü bu şekilde kendine eziyet edersin sadece
Keşke ayarında olsaydı
Umarım o da başarılı olur
Kendi aile şirketinde başarlı iyi
Bir konumda olmak istiyordu inşallah her şey gönlü nasıl istiyorsa öyle olur
İgsallah
Neyse teşekkür ederim benle konuştuğun için vakit ayırdığın için
Rica ederim :)
🤍🤍🤍
Dersleri senden daha mı yüksekti başka türlü nasıl bir fayda görebilirsin ki xjsh
Rakip mi eliyon
Hayır benim derslerim ondan yüksek ti ama benim hedeflerim hep yüksek hiç aklımdan çıkmıyor böyle ne kadar sinirli ya da üzgün olursam olayım ona sarılınca her şey geçiyordu
Hayır rakip olarak görmüyorum kimseyi ama onu o kadar çok düşünüyorum ki bana zarar veriyor gibi hissettim
Ciddi anlamda her dk özlüyorum böyle yanında olmak istiyorum
Bşr de aynı bölümdeyiz zaten görcem onu
Biraz alkollüyüm yazım yanlışları içim özür dilerim
İşte bu yüzden sizlere bu kadar ilgi vermiyorum ilgiyi seviyorsunuz tamamen kişisel çıkar 😛
Kişisel çıkarım yok ki
Hayatımın merkezine onu aldım ben
Kendi ihtiyaçlarımı görmüyordum onu düşünmekten
Gözlerine bakarken konuşmayı unutuyordum
Şimdi ben nasıl suçlu oldum ki
Exinin yerinde olmak istemezdim acaba napıyor diye hatırlanmak isterdim ben olsam seninki anıları yad etmek gibi bir şey
Nasıl yani
Cidden kafam şu an çok dolu lütfen biraz daha basit anlatır mısın
Hep aklımda zaten hala hep merak ediyorum onu hala seviyorum çok seviyorum
Şu an sarhoş olduğumu bilse o taşırdı beni o yatırırdı
üniversitede başarılı olunca ne oluyor?
en iyisini yaptın, boş ver zamanla geçer bu
Hayatının aşkı diye bir şey yoktur
Neden
En iyusu