Aşk hayatım sürekli dövülen boks torbası gibi reddedilip dur hem aşk da hemde kendi hayatın için bir şeyler uğraşmak yapmak istesen de yapamıyorsun bana şans vermeyenlerin kendi bileceği iş benim gibi bir insanı üzmek yıkmak istiyorlar ama yıkamayacaklar gün gelir devran döner
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Katılıyorum gün gelir devran döner onlar kaybeder. Yıkılmamalıyız her halükarda. Işık görmeden şans istememek lazım diye düşünüyorum 😅
- +1 yıl
Bulur tabi ki 😅ancak şans nasip kısmet kişinin kendisidir, elimizden geleni her daim yapmalıyız, gönlünce olsun 😅
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok özellikli mutfak robotu gibi aslında bir sürü özelliği var bir sürü yere gidebilir ama tek parça ile kullanıyorum belki onu bile doğru kullanamıyorum bilmiyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Aşk zaten benim için her şey demek hayat aşktan ibaret çok özellikli olması güzel 😅 Görüşün çok güzel emeğine yüreğine gönlüne sağlık ancak 😅Ben bile tam olarak ne diyeceğimi bilemedim kitlendim.
Yani var mı yok mu anlamadım😅
Güzel benzetme 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemek değil emojiler göstermek istiyorum yani kesinlikle 💩💩💩
37 Yorumla- +1 yıl
Hehehe 😅 canınız sağolsun 😅
Peki neden niye yani - +1 yıl
Çünkü aşk beklediğim sevgiyi saygıyı ve sadakati getirmedi bana çok şey tecrübe ettim ama hep dikenli yollarda beni yaya bırakıp kendisi son model arabayla giden insanlarla geçtim o yoldan
- +1 yıl
Hımm, valla benim için de çok zordu dikenli engelli yollardan geçtim hatta dedim ki ulan bu aşk hiç benim bildiğim gibi değilmiş 😂ben bambaşka bir aşk bekliyordum çok zor zamanlarım oldu ancak pes etmedim savaştım ve kazandım çok şükür he şu an da aramızda dağlar var ama az kaldı kavuşmaya
Gidenlerin canı cehenneme 😅
Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler ve gidiyorlar en çok da hiç gitmem diyenler gidiyor hatta ilk onlar gidiyor...
Aşka küsmemeli aşksızlara küsmeli herkes herkese benzese de herkes herkes değildir.. 😅
Vakti zamanında bende kullanırdım o emojiyi 😅 - +1 yıl
Ben ilk defa kullandım da😂😂😂 artık hiç sevmemek tercihim böyle mental daha iyi
- +1 yıl
Oooo ben aşkımı bulana kadar hep öyleydi 😂aslında çoğu zaman yine öyleydi çok çok sonra güzelleşti lokum gibi oldu 😂 🍩lokum emoji yok danıt olsun 😂
Hiç sevmemek kötü bence 😅 sevmek tek başına da güzel aslında yani benim için kendinize şans vermelisiniz her konuda her anlamda her türlü 😅 - +1 yıl
🤝👍
- +1 yıl
🫡👐👍 hoşçakalın 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk yaşandı bitti ve sanırım mezarlık olur benim aşk hayatım ölü...
Ve hoş geldin...
27 Yorumla- +1 yıl
Hoş hoş hoş buldum 😅
Allah rahmet eylesin 😅
Ölümsüz aşkı isterim ben 😅son nefesimden sonra bile devam edecek😅
Öldürenler utansın ne diyim 😅Nice amcalar teyzeler görüyorum hâlâ aşık gibiler imreniyorum böyle çiftleri görünce maşaAllah diyorum Allah sağlık sıhhat huzur ve mutluluk versin ve bana da nasıp etsin - +1 yıl
Aşk başka sevgi başka karıştırmayalım lütfen. Sevgim daimi fakat o ilk yıllardaki kalp çarpıntısı heyecan yok. Onun için aşk öldü...
- +1 yıl
Olur karıştırmayalım fakat herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür öyle değil mi? Benim aşkım da daimi olur cocuksu kalbim ruhum sağolsun. 😅 Benim ki hep aynı valla en azından şimdiye kadar ölmedi ölürse söylerim tabi ki. Bir kız arkadaşım vardı neden böylesin derdi, doymadın mı sürekli bakıyorsun filan 😅
Ölümsüz aşklar varda ölmeyen aşık var mı😅
https://m.youtube.com/watch?v=D2C3dBE7BtM - +1 yıl
O zaman 25 yıl evli kalınca bu konuyu seninle konusalim🤣🤣
- +1 yıl
Hehehe 😂Bak haklısın o zaman ne oluyor bilmiyoruz 😂 Konuşuruz inşaAllah. 😅Mutlu günler dilerim 😅
- +1 yıl
Mutlu günler ve gitme daha yahuuuu😁
- +1 yıl
Akşam oldu 😅anca eve geldim çoluk çocuk gençler takılıyor şarkı söylüyor halay çekiyor eğleniyorduk polisler geldi 😂😂😂şimdi eve geldim gitmeye niyetim yok da eğer ki kalbim kırılır üzülürsem bilmiyorum o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılUzay boşluğu çünkü yok
17 Yorumla- +1 yıl
Güzel benzetme 😅 Neden yok peki
- +1 yıl
Var olmadı daha 😅 belki de hiç olmayacak atomlarına ayrıldı
- +1 yıl
Benim de ilk kız arkadaşım 21 yaşında olmuştu 😅 Öyle deme düşünme ama durup dururken de hiçbir şey olmaz olması için çabalamak lazım kader kulun çabasına bağlıdır 😅
Mesela durup dururken hiçbir kız bana gelmedi ya da ben gitmedim - +1 yıl
Brad pitt e zamanında kaç kız durduk yere gitmiştir kim bilir :D :D
- +1 yıl
Paran varsa o başka 😅
- +1 yıl
İşte para lazım :D :D bulursam tamamdır o iş
- +1 yıl
İşte para yoksa 😅 elimizden geleni yapmalıyız 😂 Gönlünce olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelena dizisine benzetirdim. Kocamın ailesinin maddi durumu iyi değil. Bizde zengin değiliz ama maşallah diyelim iyi bir gelirimiz var. Ben Selena yım bu hikayede onun ailesinin her şeyine koşan, her şeylerine yetişmeye çalışan. Yetişemediğimde içim içimi yiyen, kendimden önce onları düşünen, tartışmamız olsa ağlayan veya onları çok sevmekten ilgisizliğe trip atan. Ama o ise Hades. Bencil, ödü kopuyo biri para isteyecek diye. İhtiyaçtan anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Benimde dayanamadığımı bildiğinden para verse bile acısını benden çıkarıyo. Sürekli selena ve hades gibi kavga halindeyiz. Ama olsun Allah mükafatını verecektir.. 🤗
11 Yorumla- +1 yıl
Selena dizisini izledim izlerim çok güzel severim. Se le na😅
Ama size üzüldüm. Rabbim güç kuvvet kolaylık versin rızkınızı arttırsın, maşaAllah bende zengin değilim ama maşaAllah. 😅 Yanlış yapıyorsun onun ailesinin her şehrine koşma kiymetin bilinmez aksine kötü olursun kötülerler hep, hiç kimsenin her şeyine koşma çocukların harici, annen baban harici, kendime benzettim birazcık yetişemediğinde olanlarda bende öyleyim. Suçum yok ama üzülüyorum üzülüyordum törpüledim kendimi yani hâlâ törpülemeye çalışıyorum. Beklerim normaldir zaten selana gibi birine anca Hades gelir. Selana gibi olma, iyileri üzüyorlar kullanıyorlar sömürüyorlar. Hiç kıymetini bilmezler benim de öyle çocuklar kıymetimi bilir sadece mahallenin çocukları. 😅
Anlamak istemiyordur. İşine geleni anlarlar sadece. Tam bir peslik. Sinir oldum. Rabbim kolaylık versin ne diyim. Bana göre evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yer yüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir..
Allah akıl fikir vermiş kullanalım her şeyi Allah'a bırakmayalım kader kulun çabasına bağlıdır. Yani vücudumuza yüklenmek bile doğru değildir. Her şeyin fazlası zarardır 🫡
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aşkı başlatmak isteyip bir türlü başlatamayanlardanım. Tipim ortalamanın biraz altında, cimri denecek kadar aşırı tutumluyum. Yeme içmede, giyimde nedense arkadaşlardan çok gerideyim. Biraz da çekingen ve utangaç yapım var. Hep eksi alıyorum. Aşkı bulamadım mı psikolojimi bozar, tek başıma arabayla bir yere giderken bomboş yollarda aşırı hız yaparım. Aşksızlık krizi beni aşırı hız bağımlısı yaptı.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı, bende çok istemiştim ve çok bekledim geç olsun güç olmasın geçmiş olmasın hayırlısı olsun. Tip ve fizik geçici her an değişebilir dermatoloji cildiye estetik vs var hiç olmazsa. Önemli olan kalbinizin büyüklüğü ve karakterinizin gücüdür. (The Munsters 1964)
Cimrilik hoş değildir kötü bir şeydir. Eksileri telafi edebilirsiniz. Sosyal atik atılgan özgüvenli olmalı. Azdan az çoktan çok gider babba! 😅
İnsan Allah'ın yarattığı en üstün varlıktır. Kimse kimseden üstün değil. Aşksızlık kötüdür hayatın tadı tuzu yok gibi, ancak kader kulun çabasına bağlıdır gayrete aşıktır. Gönlünüzce olsun, elinizden geleni ardınıza koymayın yapıştırın gitsin 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOtellerdeki dönen kapı gibi

Ya da atlı karınca gibi
111 Yorumla- +1 yıl
Görseller süper abi 😅Peki ama neden
- +1 yıl
Gönül işleri girdap gibidir önce seni içine çeker güzel bir başını döndürür tam zirvedeyken kapı dışarı atar ya da üstünden atar, bende tam olarak böyle oluyor o yüzden😅
- +1 yıl
Valla abi bana da çok oldu neye uğradığımı şaşırdım 😅 Gün içinde bile oluyor öyle böyle şöyle 😂Hayattan soğuyorum resmen, ama ben çıkmam gitmem gurur yok bende kapıyı kirar geçerim 😂ezdirmem kendimi kafama sıkmadan giderim 😅
- +1 yıl
Ben gidemiyorum ama kalamıyorumda😆
- +1 yıl
Bedenim gitse aklım kalıyor aklım gitse bedenim kalıyor, her ikisi gitse ruhum daralıyor. Yaşanmamış aşk biriktiriyorum😅
- +1 yıl
Çok güzel ifade ediyorsun abi 😅deli dolu çocuksu bir kişiliğin var sanırım 😅 kendimi görür gibi oldum 😅 Gönlünce olsun abi😅Mutlu günler dilerim
- +1 yıl
Aynen öyle😆teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim abi bende teşekkür ederim 😅
- +1 yıl
Ne için 😄
- +1 yıl
Teşekkürün için abi 😅Diğer soruma da bekler iyi akşamlar dilerim 🫡
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar 🙂
Uss misouri gibi... çok savaşlar atlatmış çok felaket sevmiş ama şimdi yaptığı tek şey uzun hikayesini insanlara anlatmak.. (6 senelik platonik aşkım... sadece 2 sene beraberdik lisedeyken beraberdik dediğim aynı sınıftayız yani. Çok kovaladım olmadi işte)
119 Yorumla- +1 yıl
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur. Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden bizden daha değerli değildir. Oluruna bakmalı oluruna bırakmamalı diye düşünüyorum. Hem yaşın küçük en güzel yaşlarındasın ilk kız arkadaşım senin yaşlarında olmuştu 😅
Gönlünce olsun olur olur 😅 - +1 yıl
İlginç epeyi gelişmiş geliştirmişsiniz kendinizi, bilemedim, Allah daha çok versin, valla ben sadece Türkçe 😅
- +1 yıl
3 is yaptım aynı anda okul hastanede uygulamalı ders röntgen teknikerligi kkuyordum. Akşam kuryelik sabah 5 e kasar 8.30 okul öğle arası yemek ye uyu akşam yene iş. Haftasonu sabah akşama kadar pederle çalış camciyiz. Gece atölyede bisiklet bilgisayar telefon elektrik supurgesi tüfek hatta araba ne varsa tamir et
- +1 yıl
MaşaAllah kardeşim yok yok valla, nasıl desem senin gibi birini de yalnız bırakanlar utansın 😅
- +1 yıl
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar benim de hiç arkadaşım yok sayılır ama kardeşim çok 😊
Aşk meşk oraları kapattım ya 😂
Burhan altıntop diyordu ya
Yalnızlığın dayanılmaz hafifliği
Bundan sonra sadece kendimmm ve ben 😂25 Yorumla- +1 yıl
Bende son trene bindim olursa olur 😂olmazsa olmaz 😂
Yıldız Tilbe'nin de dediği gibi insanları sevmiyorum ama
Tek başına da canım sıkılıyor 😅
Neden kapattınız?
- +1 yıl
Haklısın bir bakıma günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor maalesef. İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Benim ki de bir umut son umut. Gönlünce olsun 😊 İyi akşamlar dilerim 😊 - +1 yıl
EyvAllah 👍
Nar gibi nar.
Nar gibi kıpkırmızı 😻 Ama bir o kadar da darmaduman 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Nar severim çok pis 😅Nar darmaduman olursa güzel olur zaten siz neden 😅
Her şey yavan geliyor sanki yapacaklarımız-yaptıklarımız önceden belirlenmiş gibi. Böyle hissettiğimden ötürü üzülmesinler diye uzak duruyorum kızlardan
15 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Kader olarak mı?
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı... - +1 yıl
Yani bende yıllardır aynı şeyler iş güç ev iş güç ev hep aynı şeyler tekrar ediyor evlensem yine tekrar edecek monotonluk olacak ama monotonluğu sevmeliyiz diye düşünüyorum ki ben de çabuk sıkılırım sıkılıyorum da sevdiğimden sevdiklerimden değil..
Ne desem bilemedim, gönlünüzce olsun, Rabbim yar ve yardımcınız olsun... - +1 yıl
Rabb'im kolaylık versin. Rica ederim bende teşekkür ederim. 😊
Hayırlısı bakalım, hayırlı geceler...
Müzeyyen derdim de kitaptan daha cok film populer oldu herkes kendine Müzeyyen diyor. Bir önemi kalmadı artik
21 Yorumla- +1 yıl
Hımm, üzücü bir benzetme, bende pek kitap okumuyorum küçük prens okumuştum en son çok güzeldi "gülünü diğer güllerden değerli önemli kılan ona harcadığın zamandır"
Neden önemi kalmadı ki henüz küçüksün ya da gençsin en güzel yaşlarındasın
geri dönüşüm merkezi gibiyim, sürekli eskilerime şans verdim
29 Yorumla- +1 yıl
Himm hiç hoş değil bence geçmişe değil geleceğimize odaklanmalıyız. Eskiden yeni olmaz, olmamalı. Peki şu an da durum nedir? var mı hayatınızda biri?
- +1 yıl
Tabi ki her şey bir tecrübe derstir 😅 ben de çok dedim akıllandim diye ama sonra bir baktım hiç de akıllanmamışım😂
- +1 yıl
Ama olacağını da anlıyorsun bir yerden sonra yani benimki öyle olmuştu 😅çok kötü günlerimiz oldu ama içimden bir ses bas gaza yapıştır elinden geleni yap dedi ve yaptım oldu 😅Gına geldi bak olursa aşkım olur olmazsa bekar kalmayı düşünüyorum daha kimseye inanamam güvenemem
- +1 yıl
Bende yıprandım ne kadar yıpranma olursa olsun iyi gelen olunca hepsi telafi oluyor. Olur inşaAllah gönlünüzce olsun 😅
- +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum 😅Amin amin inşaAllah 😊
Uzay boşluğuna benzetiyorum. Belirsiz ve karmaşık. Onun dışında bence nasip kısmet işi bu gerçekten. Artık başımıza gelirse…
13 Yorumla- +1 yıl
Nasip kısmet şans kişinin kendisidir. Kader kulun çabasına bağlıdır. Gayrete aşıktır. Evlilik sevgili ilişki cüzi irade ihtiyari kaderdir. Bize bağlı tabi ki yüzde yüz değil yüzde elli 😅ellisi karşımızdakine bağlı. Elimizden geleni yapıp tevekkül etmeli, hayırlısı olur inşaAllah. 😅
- +1 yıl
EyvAllah
Çölün içinde bir serap. Yani bulmak ve ulaşmak zor gibi. Artık o çölün sınırları giderek büyüyor ve umursamıyor insan :)
17 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir benzetme abi haklısın katılıyorum maalesef, Rabbim gönlünüze göre versin, bende zaten son trene bindim olursa olur olmazsa düşünmüyorum 😅
- +1 yıl
Keşke daha önce gelseydim abi dünyaya 🤣Müge Anlı izleye izleye hayattan soğudum valla. Güven sıfır yerlerde kimin eli kimin cebinde belli değil. Bende şükrediyorum her halime halimize şükür. Beterin beteri vardır daha da kötü olabilir. Bence de katılıyorum 🤣valla abi kendimi bildim bileli yalnızım hemde kalabalıklar ortasında 😅 Çevrem geniş ama yalnızım işte..
Yalnızlığın da canı cehenneme 😅 - +1 yıl
Bence de zararlı diyeceğim ama bence değil 😂saf olanlar gözünü açmalı yapıyorlar valla abi 😅Ben zaten hep düşük tuttum abi 😂 Yükseklerde gözümüz yok çok şükür 😂
https://m.youtube.com/watch?v=XFvf_CdlvEg
Yükseklerden uçsana dedim bu çıktı abi 😅
- +1 yıl
Amin inşaAllah abi, valla şimdiye kadar tektim şimdiden sonrada sorun olmaz azdan az çoktan çok gider abi😅Çok şükür hayırlı akşamlar dilerim abi 🫡
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAman aman ben hiçbir şeye benzetmeyeyim. Benzersiz, eşi benzeri görülmemiş, muazzam o derece...
11 Yorumla- +1 yıl
Hımm çok güzel bir benzetme 😅Bence de öyle, gönlünüzce olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılBişi sorcam bu nick ile bir hesap vardı. Sonra uzun zaman ortalıkta yoktu. Seni geri getiren ne oldu merak ettim jxj
18 Yorumla- +1 yıl
Sizi tanımıyorum. Açıklama yapmak da istemiyorum. 😅Mutlu günler dilerim
- +1 yıl
Açıklama yapın demedim zaten dnsjsk ama yazmistiniz bana konuşmuştuk 3 yıl önce falan sjjs
- +1 yıl
Olabilir ama olmaya da bilir. Siz eski nickiniz bu muydu? Eskiden de profil resminiz yok muydu?
Ayrıca ben genel olarak özelde konuşmayı sevmem sevmeyen biriyim size neden yazayım ki? Soruda konuşmayı seven biriyim 😅 - +1 yıl
Ne oldu merak ettim demişsin bu bir açıklama sayılmaz mı cevabını verirsem?
- +1 yıl
Özelden yazmistiniz ve pp vardı, nickim de bu değildi. Özelden konuşmayı o zamanlar seviyor gibiydin ondan yazmissindir hjjk
- +1 yıl
Olabilir ama olmaya da bilir. Ben sizi hatırlamıyorum. Çünkü resim yok eski nick yok. Ben özelden konuşmayı sevmiyorum, her daim, bayramda bir Allah'ın kulunu arayıp da bayramın kutlu olsun bile demedim. Bunun zamanı yok. Soruda konuşmayı severim...
Eski nickinizi görsem ya da resminiz olsa hatırlarım eğer varsa öyle bir şey... - +1 yıl
Hhjg sırf senle konuşmak için uydurmuyorum bunları. Neyse boş ver o zamanlarda da böyle boş boş zamsn harcatiyordun
- +1 yıl
Teşekkür ederim, uydurmadığınızı biliyorum tahmin ediyorum ancak nice aynı hesabı kullanan, nice benzerleri de var, yani beni tanıyanlar öyle diyor. Hatta bana bile ben olduğuma inanmayan çok. 😅
Hayırlı sabahlar dilerim.. 😅
Muma en baş güzel ışık saçar sonlara doğru biter ya benimde hayatıma giren insan öyle en başta karanlıkta ışığım oldu sonra söndü bitti 🙂
11 Yorumla- +1 yıl
Çok açıklayıcı ve güzel oldu sonu hüzünlü de olsa. Bizzat bende yaşamıştım şu an ki ilişkim de ama toparladım çok şükür başardım ve başardık gibi..
Zaten genelde hep ben öyle değilim ben farklıyım ben herkes gibi değilim ben şöyle ben böyle diye gelirler ama pek de öyle olmaz genel olarak.
Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler ve de gidiyorlar. Hiç gitmem diyenler gidiyor ilk sırada maalesef. Aslında çok saçma seviyorsan seviyorsundur aması fakatı cartı curtu olmaz ama günümüzde oluyor işte. Hiç gitmeyecekmiş gibi seversek eğer gittiğin de kaybederiz kendimizi eriririz günden güne ama her an gidebilirmiş gibi seversek gidişi çok da koymaz, çok da fifi😅
Bu arada en güzel yaşlarındasın bence kıymetini bil ve dolu dolu içinden geldiği gibi özgürce yaşa tadını çıkar bir kez geliyoruz dünyaya ve profilde ki sensen eğer çok güzelsin, doğal tatlı masum, kola da iyi afiyet olsun, severim. 😅
Hiç kimse ışığın olmazsa karanlıkta kalmazsın hep aydınlık olur yolların hayatın nereye bakarsan orası işte. 😅
Gidenlerin canı cehenneme! 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul'a benzetirdim. Tam güneş açacak gibi olurken birden hava sisleniyor ve kapanıyor 😞
28 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'un havasına güven olmaz her an her şey olabilir bende İstanbul'da yaşıyorum bir de kuryeyim of of of 😅
- +1 yıl
doğru bir benzetme olmuş o zaman 😞
- +1 yıl
Hımm üzüldüm, kader kulun çabasına bağlıdır gayrete aşıktır elimizden geleni yapmalıyız fakat olmuyorsa da olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur hiç kimse sizden daha değerli önemli değildir, üzülmeyin
- +1 yıl
çabalamak için fırsat tanımadı ki bro, mesajlarıma cevap vermiyor. Beni görünce görmezden geliyor. Birkaç hafta önce bile böyle değildi
- +1 yıl
Canımız sağolsun, var öyleleri bilirim bir öyle bir böyle illallah ettirir bence yol yakından görmezden gelmek daha hayırlı olur
- +1 yıl
kanka kız böyle değildi, benim tutarsız davranışlarım bu hale getirdi. 2,5 aydır onu tanıyorum. 2 haftadır böyle soğuk ve mesafeli
- +1 yıl
😐😐
- +1 yıl
Tutarsız davranışların varsa bu da senin suçun kanka. Telafi etmelisin. Hadi hayırlısı bakalım gönlünce olsun. 😊
+1 yılUzun havaların arasına karişmış kore müzikleri gibi sdhgj 😂
23 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş severim Kore müzikleri dizileri filmleri her türlü 🤣hep Koreli bir kızla evlenmek istemiştim yani Kore Japon gibi olsun çekik gözlü filan 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Evet tatlı oluyorlar 😀
- +1 yıl
Hihi 😅 başlayamadım daha dizilere çocuklar çok şey ediyor haftaya dışarı çıkmayacağım sanırım ya da akşam çıkarım 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBoş bir sayfa A4. Tertemiz. Çünkü hiç bir şey yazılıp çizilmedi.
15 Yorumla- +1 yıl
Hımm, hayırlısı güzel şeyler olur inşaAllah, hayırlı geceler dilerim 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, Mutlu günler komutanım 🫡
- +1 yıl
Sana da mutlu günler.
- +1 yıl
Sağolun komutanım 🫡
+1 yılAşk hayatım diye bir şey yok olmadığını istediğim aşk hayatı dönem dizilerinde olan kurgu ile aynı
16 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel 😅 bende hep dizi film benzetirim izlediğim dizilerde aşkımla kendimi koyarım hep 😅 Özellikle Kore aşk romantik süper oluyor gerçi hepsi 😅
- +1 yıl
Evet özellikle Kore tarihi dram romantik benimde hep öyle geçmiştir.
- +1 yıl
Kesinlikle, The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım en son izlediklerim
Tarihi olanlar da var sevdiklerimi koydum sadece listeye 😅izlemediyseniz tavsiye ederim.
- +1 yıl
Zamanında 400 e yakın izlemiştim sonradan saymayı bıraktım ama isimlerini say desen sayamam.
Genede bakmalık durması lazım burada teşekkür ederim 🎈 - +1 yıl
Bende bir iki derken bayıldım 😅 mükemmel her fırsatta izliyorum şimdilik ara verdim mahallenin çocukları ile ilgileniyorum. 😅
Bende sayamam o yüzden not ediuorum Google keepe birkaç tanesini yazmayı unutmuşum üzüldüm valla 😅 - +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum
Okyanusun en görülmeyen yerleri, niyeyse aklıma bu geldi
11 Yorumla- +1 yıl
Bence çok güzel bir benzetme yüzmeyi bilmesem de severim okyanusu 😅Niye demiyorum aklınıza gelmiş 😅
Gönlünüzce olsun diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYarısı yenmiş ve diğer yarısı yere fırlatılmış havuç olurdu
13 Yorumla- +1 yıl
Havuç güzel 😅Severim niye havuç yarım mı kaldınız 😅
- +1 yıl
Çok kez evet
- +1 yıl
Üzüldüm, Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Yaşanan her şey tecrübedir, daha dikkatli olmalıyız ince eleyip sık dokumalı. İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor maalesef..
Tam anlamıyla da emin olmak diye bir şey yoktur ama hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler ve gidiyorlar en çok da hiç gitmem diyenler
Gidenlerin canı cehenneme 😅
Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir..
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mustang gibiyim sıradan deterjanlar hızıma yetişemez 😎
11 Yorumla- +1 yıl
Hımm 😅Silit beng eser kalmadı kirden 🤣Ellerine sağlık, kolay gelsin 🤣Ne alaka yahu 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılÇok inişli çıkışlı ya deniz gibi bazen aşırı dalgalı bazen sakin öyle
11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş, inişli çıkışlı olması iyi tek düze monoton hiç sevmem 😅
Benimkisi 2. Dünya savaşındaki denizaltıları gibi önceleri avcıydı şimdilerde av olmaya başladı
11 Yorumla- +1 yıl
Av olmayı da avcı olmayı da sevmem ama güzel benzetme 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılPapatya falı gibi… sapını da sayarsak, seviyor 🥹😀
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel benzetme çok yapardım ama sapı hiç aklıma gelmemişti ben seviyorda kesiyordum 😂
- +1 yıl
Ben hiç bakmadım. Fala inanmam. Sevmeyeni zorla sevdiririz benim gibisini nerden bulcak ayol 😂
- +1 yıl
Bende inanmam eğlencesine zaten 😅Hehehe güzelmiş 🤣 Yapıştır gitsin, gönlünce olsun 😅 Hayırlı geceler
+1 yılKarşındakinin hal ve hareketine göre o neye benzemesini istiyorsa ona benziyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir seçim benim için de öncelik aşkımdır her daim 😅
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
EyvAllah, gönlünüzce olsun
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Mail hesabında bulunan gereksiz klasörü veya spam klasörü
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir benzetme fakat pek de hoş değil nedeni nedir?
- +1 yıl
Düşünmek ve zeki olmak istemiyorum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılMilyarlarca yıl uzaklıktaki bir gezegeninin bomboş, ışıksız ve kimsesiz atmosferi.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani yalnızsın abi 🤔 peki neden olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçlik yok çünkü öyle bir şey yok istemiyorum da
11 Yorumla- +1 yıl
Hımm, peki nasıl isterseniz gönlünüzce olsun 😅 yok derken aşk mı yok aşkı yaşayan yaşatan mı yok aşka mı inanmıyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Müslüm Gürses şarkısına benzetiyom "Son pişmanlık neye yarar " 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin severdim Müslüm babayı ve bu şarkısını 😅
Neden son pişmanlık 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Enflasyona benzetirdim. Karşılıksız para basmak gibi. Sürekli büyüyen karşılıksız sevgi..
17 Yorumla- +1 yıl
Hımm, enflasyon güzel benzetme hele Türkiye enflasyonu gibi ise of of of 😅
Sevmek güzeldir en güzel duygu hatta ben en çok kendi kendime sevdim uzaktan içimden
- +1 yıl
Ancak ben vakti zamanında maddi imkanım olmadığı için evliliği istiyordum o yüzden kendi kendime sevmeyi seçerdim siz neden kendi kendinize seviyorsunuz peki?
Ayrıca ben kendi kendime sevsem de gidip söylerdim 😅
Ayıp değil günah değil yani - +1 yıl
Bence ayıp değil canınız sağolsun gönlünüzce olsun 😊
- +1 yıl
EyvAllah, sende sağol abi amin inşaAllah 😊
+1 yılçorba derdim. o kadar karışık fakat bir o kadar da homojen :D
15 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir benzetme çok severim çorbaları 🤣 Mercimek ezo tavuk işkembe her türlü 🤣Niye karışık bu kadar
- +1 yıl
gelişine takılıyorum çünkü kanka
- +1 yıl
Hımm ben hiç gelişine takılmam valla 😅
Gönlünüzce olsun 😅 - +1 yıl
teşekkürlerr
- +1 yıl
EyvAllah 😅
+1 yılUzay boşluğu olabilir çünkü aşk hayatım yok, boş yani.
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel biz benzetme keşke öyle olmasaydı 😅Ama daha 20 yaşındasın en güzel yaşlarındasın bence 😅 Boşluk kötü fakat boş boş beklemek istemek ile hiçbir şey olmaz, kader kulun çabasına bağlıdır gayrete aşıktır...
- +1 yıl
Aşka değer verdiğim için saçma sapan insanlarla dolu bir gençlik istemiyorum aslında. şu an bir ilişki de istemiyorum zaten. İlerde doğru kişiyle karşılaşırım umarım.
- +1 yıl
Aşka bende çok değer veriyorum hatta hayatım aşktan ibaret aşk olmadan hiçbir anlamı yoktu benim için bomboş geliyordu. Çok güzel düşünüyorsun. Bende ilişkiye karşıyım zati en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı. 😊
Amin inşaAllah bak şimdi sende doğru kişinin seni bulması için elinden geleni yapmalısın. Konum atmazsan kendini fark ettirmezsen seni bulamaz, kulağına küpe olsun. 😅
Hayalî bir sevgili... Çünkü sevgilim yok. Gercek olmayan, hayalden ibaret olan bir aşk diyelim.
15 Yorumla- +1 yıl
Hımm hayali sevgili de güzel benim de hep hayali vardı 😅 zaten sevgiliyi sevmiyorum mesele sevmek sevgili olmak değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok kötü bir sevgiliden iyidir 😅
- +1 yıl
EyvAllah 😊
- +1 yıl
Sevinmenize sevindim 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılHic birsey diyememm cunku :( Onu cooooook seviyorum ama ona bir turlu kavusamiyorum
112 Yorumla- +1 yıl
Hımm, neden kavuşmıyorsunuz?
Sorun nedir? Mesafe mi var? Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır... 😅
Cevap sahibi+1 yılEveet cokk haklisinizz, mesafe fazla yok. Her an arabaya atlayip yarim saat icinde varabilirim onun evine.
Aramizda tam 10 yas var.. bilmiyorum yasa mi takiliyor ya da baska birseyemi.
Ben ona acildim soyledim onu sevdigimi. ilk basta cok erkendi buyuzden fazla uzatmamisti. dedi arkadasca olsun eger konusacaksak.
sonra bi sure gectikten sonra bana dedi keske elimden gelsede sana sans versem dedi ama olmuyor, yapamam dedi. nedenini hic bilmiyorum. birsey mi sakliyor bunuda bilmiyorumm.
kafam okadar doluki- +1 yıl
EyvAllah, ne güzel en azından mesafe yok ki olsa da en fazla bir bilete hallolur. Yaşın pek bir önemi yok ki uzmanlar 15 e kadar ideal olduğunu söylüyorlar. Neye takıldığını o daha iyi bilir bizzat onun söylemesi lazım. Bazen bahanelerle söylenir bazı şeyler tam olarak gerçeği söyleyemez insanlar. Keşke elimden gelse sana şans versem demek tamamen saçmalıktan ibaret. Elinde olmayan ne sanki! 😅
Çok da düşünme hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Üstüne düştükçe soğur bazı insanlar. Kaç yaşındasın bu arada?
Cevap sahibi+1 yılben her gun gelir gider onu arastirdimm ama bugun galiba hic ummadigim birseyle karsilastimm.. sanirsam evli :( ve hatta belkide 3 tane cocuklari var.. ben ikiden suphe ediyordumm bi yerden resmini gormustum. ama nasil desem onun arabasinin pilakasi ozel ve orada birsey yaziyodu, onu cozmeye calistim ilk anlamadim sonra karsima instasinda takip ettigi bir kadin vardi ve o ayni yaziyi o koymus ve yazmis 1 kalpte 4 ask var diye.. yani acik acik belli
- +1 yıl
Tam bir peslik miş uzak dur derhal bak kimseye in mi cin mi bilip bilmeden tanımadan etmeden yaklaşma kendini kaptırma. En başında söylemeliydi evli olduğunu.
Canını sıkma geleceğine odaklan önüne bak, yaşını sormuştum?
Cevap sahibi+1 yılEvli olmus olsaa neden soylemesinn yaaa? Bunu aklimm almiyorrr😭😭😭😭
Kendisi allah var cok iyi biri ama iste.
Bakalim hayirlisii.
Yasim 24- +1 yıl
Bilmiyorum valla her şey olabilir hiçbir şey de olmayabilir bizzat ona sormak lazım. İhtimal olarak değerlendirmek istemiş olabilir. Her ihtimale karşı hazır bulundurmak istemiş olabilir olabilir de olabilir yani iyi biri böyle olmaz olmamalı
Amin inşaAllah da hayırlısı demek ile hayırlısı olmaz hayırlı olanı seçmeliyiz
Hımm henüz geç değil yaşın gayet iyi önüne bak önüne 😅
Gönlünce olsun 😊
Cevap sahibi+1 yılOkadar cok haklisinkii, nedicemi bilemedim.
Rabbim buyuk vardir bundada bi hayir☺️
Aminn cumlemizinn insallah- +1 yıl
EyvAllah, senin güzelliğin amenna Amin amin inşaAllah, musmutlu günler dilerim 😅 Hoşçakalın
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ederimm, sizde hayirli gunler dilerimmm :)
- +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum 🫡 EyvAllah
Cevap sahibi+1 yıl🌸☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçe’nin şampiyonluk alması gibi bir şey diyebilirim
17 Yorumla- +1 yıl
Güzel benzetme 😅 Yani aşkınız var?
Cevap sahibi+1 yılHayır, uzun zamandır yok demek istemiştim 😄
- +1 yıl
Hımm 😅 futbol ile ilgilenmiyorum da hiç fark edemedim sadece bilgisayar da konsolda mahalleden çocuklar gençler ya da arkadaşlarım gelirse maç yaparız iki kişi güzel oluyor. 😅
O zaman başka bir şeye benzetmek lazım daha kolay olabilir 😂
Cevap sahibi+1 yılBenzetecek bir şey bulamadım, sana bırakıyorum😄
- +1 yıl
Hımm 😅 düşünüyorum 😅 düşünüyorum 😅
İnsanlık olabilir uzun zamandır olmayan bir şey yok olan bir şey ya da o kadar düşündüm 😂pek de bir şey bulamadım 😂 karanlık olsun gelince aydınlık 😅
Cevap sahibi+1 yılÖyle olsun, uzun zamandır karanlık çağda yaşıyorum, aydınlığı görürüm umarım 😄
- +1 yıl
Hıhı, amin inşaAllah ancak küt diye pat diye çat diye de olmaz. Kader kulun çabasına bağlıdır. Nasip kısmet şans kişinin kendisidir. Boş boş beklemek istemek ile aydınlık gelmez. Elimizden geleni yapmalıyız. 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk hayatım yokki ama olsa kesin dünyanın en güzel seylerinden biri olurdu.
13 Yorumla- +1 yıl
Himm, olsun yoksa da yok olan bir şeye benzetebiliriz 😅 olmayan bir şeye 😅
Dünyanın en güzel şeyi sizce nedir
Cevap sahibi+1 yılYemek 😂
- +1 yıl
Güzelmiş bende çok severim 😅
+1 yılaşk yıldızları saymak gibidir..
yani vakit kaybı
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel benzetmeydi sonra pek de beğenmedim niye böyle düşünüyorsunuz 😅
Tuvalete bırakılan şey tövbe tövbe vallahi o
13 Yorumla- +1 yıl
Nice kişi de 💩 a benzetti peki siz neden 😅
- +1 yıl
Anladım 😅 ama kişilerin pisliği yüzünden aşkı şey etmeyelim bence😅
+1 yılAyva. Tadı nadiren güzel oluyor. Yerken boğuyor hsjshd
11 Yorumla- +1 yıl
Hımm güzelmiş severim ayvayı ve boğuyor zor yeniyor çok su kullanıyorum yerken 😅
Neden ayvaya benzettiniz?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkonya ovasında bulunamayan ağaç gölgesi
15 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş 😅 Çok geniş diyorlar konya ovası için neden böyle bir benzetme?
- +1 yıl
benim aşk hayatım da böyle işte kocaman bir ova ama ağaç yok
- +1 yıl
Anladım abi, olur inşaAllah gönlünce olsun 🫡
- +1 yıl
hiç dertlenmiyorum ama yine de teşekkrüler
- +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum abi😅 Dertlenmeyin tabi ki olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılMikki ve minniye benzeterim 😁😄
18 Yorumla- +1 yıl
Neden 😅 duydum sanırım ama emin değilim
- +1 yıl
Anlamadim ne diyonn🤔
- +1 yıl
Neden mikki ve minni
- +1 yıl
Cunku cok tatlilarda ondan
Ve bir o kadarda bir birlerine durmadan yardim ediyorlar
Ve tabikide anlayisli ve sakin bir òzellikleri var ayni benim gibi - +1 yıl
Hımm güzelmiş 😅ama ben bilmiyorum onları 😅
- +1 yıl
Belli bilmedigin zaten
- +1 yıl
EyvAllah 😅
- +1 yıl
Sanada
+1 yılolmayan sey neye benzicek
13 Yorumla- +1 yıl
Bende de yoktu aşk ama her şeyimdi aşk hayatın olmaz ise aşkı anlat aşk nedir ne ifade ediyor 😅
- +1 yıl
geçici duygu
- +1 yıl
Hımm katılmıyorum tabi sizin için olabilir, gönlünüzce olsun 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Uzay boşluğu. Hicbisey yok ve olmadı
15 Yorumla- +1 yıl
Benzetme güzel ama neden olmadı olmuyor olmasın ki 🤔 Olabilir de kader kulun çabasına bağlıdır gayrete aşıktır
- +1 yıl
Neden böyle düşünüyorsunuz ki profilinize baktım maşaAllah aslan gibisiniz, gülmek size yakışıyor kesinlikle, yedek tutanların da canı cehenneme 😅
Gönlünüzce olsun - +1 yıl
Rica ederim amin inşaAllah 😊
Kapalı bir müzik kutusu.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir seçim bende severim 😅Nedeni nedir
Bu dünyanın Cenneti olur.
18 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel çok güzel bir benzetme tıpkı sizin gibi. 😅
Peki var mı ya da yaşıyor musunuz yeryüzünde cenneti? - +1 yıl
Hımm anladım çok açıklayıcı oldu😅
Azdan az çoktan çok gider babba 😅
İyi akşamlar dilerim 🫡 gönlünüzce olsun 😅 - +1 yıl
Hehehe😅Rica ederim 😅Gün ay dınnn ve de hoş kalın 😅Denk gelirse yine gelin 😅
- +1 yıl
Diyorsun 😅 Elimizden geleni yaparız, hay hay 🫡
+1 yılAmannn aşk kimin umurunda...
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk kadar umrumda olan hiçbir şey olmadı 😅Benim umrumda 😅Siz bilirsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Benimkisi biliginiz kör elizabet...
13 Yorumla- +1 yıl
Derken yani 😅
- +1 yıl
😂 Benimki de öyle 😂 Gönlünüzce olsun
+1 yılOtoban ahahaa
11 Yorumla- +1 yıl
Niye 😅
+1 yılTam manasıylaa booooooook
121 Yorumla- +1 yıl
Var ama kötü mü ya da yok mu 😅 Nice 💩 a benzeten çıktı 😂
- +1 yıl
Bok demek yedik ictik sı çtık demek🤣🤣
- +1 yıl
Hiii 😅 Normal o zaman 😂 Ne diyeceğimi bilemedim 😅Lokum olur inşaAllah 😅 Gönlünce olsun 😂😂😂
- +1 yıl
🤮🤮🤮🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Lokum güzel bir şey 😅Yeşil emoji niye ki
- +1 yıl
Bok lokum olsun gibi anladım🤦♀️🤷♀️
- +1 yıl
Canın sağolsun 😅
- +1 yıl
Sen sağol kralll😅
- +1 yıl
EyvAllah 😅Bu arada Kore seversen eğer çok güzel romantik komedi aşk dizi var Deniz kızlı denizli menizli 😅
The Legend of the Blue Sea seayi görünce bu geldi aklıma - +1 yıl
Lee minhoo nun dizisi izledim onu ilk cıktığında😅😅
- +1 yıl
Kdrama kolikliği 5 senemi aldı 🤣🤣
- +1 yıl
Hımm 😅severim bende onu 😅Ben uzun zamandır sadece Kore Çin Japon geçenlerde Tayvan mı Tayland mı ne onun izledim çok güzeldi kurt çocuklu filan o da aşk komedi 😅 Türklere göre çokça güzel şeyler çıkarıyorlar bizimkiler hep aynı şeyleri şey ediyorlar
- +1 yıl
Aynen ben mesela circle diye bi dizi vardı yeo jin go nun dizisi onu begen miştim baya degişikti.. çin dizisi devıl angel bayagı eglenceliydi tayvanda mike d angelo nun dizsi full house çooook güzeldi yyaa cokk
- +1 yıl
Ama favorim moon lovers bütün yakışıklıları toplamışlar yaaaa😅
- +1 yıl
Of of of Scarlet Heart: Ryeo bende çok severim 😅 Mükemmelldi hatta onun dublajlı hali yayınlanmaya başlamıştı 😅Listemde ekli zaten o izledim 😅
şu an çin dizisindeyim onda kaldım 25. Bölümde filan birazcik ara verdim, The wolf diye bir şey komedi aşk aksiyon savaş
Onlara da bakarım 😅
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
İzlediklerim ve beğendiklerim Total birkaç tane son zamanda unutmuşum yazmayı sadece - +1 yıl
Gumihoyu izlemiş krallllllll
- +1 yıl
Ben dizileri oyunclarına göre izliyorum😅
- +1 yıl
İki tane gumiho izledim 😅 üçüncüsünü de gördüm 😅
Ona fırsatım olmadı henüz 😅
My Girlfriend Is a Gumiho aşırı güzel aşk romatizm dram komedi hepsi var valla gözlerim doldu kaç kere - +1 yıl
Bende beğendiğim oyunların dizilerine bakıyorum çoğunlukla 😅erkek kız fark etmiyor 😅
- +1 yıl
Kpop sever misin?
- +1 yıl
Dizi filmlerde seviyorum sevdiklerimi yazıyorum 😅Ancak normalde çok yok hatta yazmayı unuttum 😂o kadar dizi var hangisi aklımda değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk hayatım yok
114 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir şey yapmazsak çaba olmazsa aynı gider..
Gönlünüzce olsun 😅 - +1 yıl
Herkes çaba mi gösteriyor
- +1 yıl
Herkesi bilemem tabi ki çünkü tanımıyorum. Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Genele bakalım, kendime çevreme tanıdıklarıma, durup dururken hiçbir şey olmaz. Etkiye tepki, kader ikiye ayrılır ihtiyari ve izdırari kader izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir. Evlilik ilişki sevgili bunlar ihtiyari kader yani cüzi irade'dir..
Boş boş beklemek istemek ile aşk gelir mi sizce? Bence gelmez. En azından şahsım adına elimden geleni her daim yaptım. Kişilik ve karakterimi hep belli ettim. Sosyal atik atılgan oldum. Niceleri geldi fakat arkadaşlarım var mesela hiç sevgilileri olmadı. Şöyle bir şey de var çok güzelsindir ya da zengin gelenler olabilir. Ama aksi ise çaba gerekir diye düşünüyorum. 😅
Çaba göstermeyen nicesi de kısmetim mi kapalı büyü mü var nazar mı var neden kimse yok gelmiyor diye soruyor..
- +1 yıl
Çaba göstermeden bulanlarda var
- +1 yıl
Olabilir ama bulamayanlar da var.
- +1 yıl
Sevgililik kaderi ile alakalı olduğunu sanmiyorum
- +1 yıl
Siz sanmıyorsunuz diye öyle değil. şu an yorumlaşmamız bile senin kaderin benim kaderim kaderimiz.
Doğru tektir kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez.. - +1 yıl
Hiç çaba göstermeyen insan nasıl buluyor sevgili ya da evlenecek kisi
- +1 yıl
Sen bana bulan kişiyi getir ona soralım. Ben hiç görmedim.
- +1 yıl
Akrabam var evden markete bile çıkmazdı görücü geldi evlendi. bir arkadaşım vardı kız bakımlı değildi asosyaldi ama hep sevgilisi olurdu hiç yalnız kalmazdi.
- +1 yıl
Görücünün onu beğenmesi de onun çabasıdır. Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir. Eş dost akraba tabiki aracı olacak ancak günümüz de pek kalmadı görücü usulü bende görücü usulü düşünüyordum fakat ailem hep büyük tavsiye etti ya da kaç altın alacaksın dedi sinirlendim kendim buldum. Durup dururken de görücü gelmez ki. Konum mu atıyor da gelsin, birileri aracı oluyor tavsiye ediyor. Peki o yalnız kalmayan kız şu an evli mi?
Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok..
- +1 yıl
Evli evet. cokta sevilen biriydi sevdiği tarafından. o zaman sonuç şu oluyor. caba olmadan sevgili ya da evlilik olmaz. olmaz ise bnde yalnız yasarim yapacak bir şey yok. yalnizliga da alışıyor insan
- +1 yıl
Allah mutlu mesut etsin. Olabilir ama olma ihtimali yüzde 5 çaba olursa 90 olur. Ben çoğunluğu boş boş beklediği yerden beklediğini ve yaşlandığını görüyorum. Nice yalnız var. Çabalamak güzel bir şey hem boş boş durmak hantallaştirir.
Siz bilirsiniz sizin tercihiniz. Sadece yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir..
Umarım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayan şeyi neye benzetebilirim ki
11 Yorumla- +1 yıl
Siz de haklısınız 😅 Nick bile bulamamışsınız normaldir 😅 Bende düşününce pek bir şey bulamadım zati. Benzetememek 💩 tan iyidir herkes 💩 a benzetmiş. 😅
Olması için çabalamak gerektiğine inanıyorum...
+1 yıl💩💩💩 bunlar çünkü aşk hayatım yok 🚬
16 Yorumla- +1 yıl
Yok ama yok diye de hoş değil bence 😅 Yakalım bir tane de senin için 😅
- +1 yıl
Sevinirim, teşekkürler. 🚬🚬😅
- +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum 😅 Afiyet olsun ve de gönlünüzce
- +1 yıl
Teşekkürler 😀😀
- +1 yıl
EyvAllah 😅
- +1 yıl
İnşallah 🤲
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çıkmazın içinde sürüklenmek gibi..
19 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle düşünüyorsunuz 😅
- +1 yıl
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir.
Aksi bahanedir fazlası gelir neden gelmiyor sorun nedir mesela çok da özel değilse 🤔 - +1 yıl
Çalışıyorum da ondan gecikiyorum, düşündüm, sevdiğinizin yaşı kaç?
Bu nasıl olabilir ki neden böyle detaylar önemlidir çok açık geniş söyledikleriniz - +1 yıl
Bahaneler bitmez ben boş veririm ama siz boş vermeyin gönlünüzce olsun 😅
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir... - +1 yıl
Detayı bilmiyorum ancak genelde öyle dedikleri öyle olmaz. Siz bilirsiniz mutlu akşamlar dilerim
+1 yılIslak tuvalet terliği sjhjf
13 Yorumla- +1 yıl
Komikmiş 🤣Neden
- +1 yıl
Hayattan soğuttur cinsten geri dönüşü yok bastıysan o terliğe başına bela olur hayatıma girenler aynı öyle hayattan soğuttular
- +1 yıl
Üzüldüm, ama insan aşktan soğumamalı, aşksızlığa aşksızlara soğukluk daha iyi olur, benim de canım çok yandı oooo karakolluk bile oldum sevdiğim için defalarca neler neler ama yine de pes etmedim vazgeçmedim aslında tam da pes edecekken bir anda çıka geldi aşkım. Güzel zamanlama oldu. Hayattan da soğuma seni hayattan soğutanlara yol ver 😅
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir kendine bir şans ver
Daha dikkatli ama
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılIspanak çorbası tadında
18 Yorumla- +1 yıl
Severim aslında ama neden bu benzetme 😅
- +1 yıl
Ben nefret ederim her geldiğimde öğürme gelir ondan dolayı o benzetme
- +1 yıl
Yediğimde****
- +1 yıl
Temel reis yedikçe güçlendirdi bende severim şahsen peki neden nefret ediyorsunuz aşktan mı aşksızlıktan mı aşksızlardan mı 😅
- +1 yıl
Aşıkmış gibi yapanlardan
- +1 yıl
Normaldir o bende de var
Ama herkes bir değil aynı değil günümüz ilişkilerinin çoğunda öyle olsa da öyle değil herkes genel değil
Umut ümit Allah'tan ümitsizlik şeytandandır
Gönlünüzü ferah tutun gönlünüzce olsun 😊 - +1 yıl
Teşekkürler sizin de öyle
- +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum, amin inşaAllah 😊
Aklıma bir şey gelmiyor 🤷
135 Yorumla- +1 yıl
Hımm aşk yok yani hayatınızda 😅
- +1 yıl
Peki, neden yok desem?
- +1 yıl
Hımm, peki elinizden geleni yapıyor musunuz? Mesela durup dururken hiçbir şey olmaz olsa da boş olur. Kader kulun çabasına bağlıdır gayrete aşıktır.
Durup dururken çıkmaz yani 😅Etkiye tepki 😅 - +1 yıl
Elinizden gelen her şey kişiye özeldir kişilere bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Kendinizi fark ettirmelisiniz karanlıkta açılan ışık gibi olmasa da mum gibi olabilir. 😅
Mesela herkeste konumumuz yok bizi bulamazlar. Adım atmaktan çekinmemelisiniz. Sosyal atik atılgan özgüvenli olmalı. Ben mesela sohbetim muhabbetim ile sonra sesim ses tonum ile şarkı söyleyerek sosyal olarak atık atılgan her boka tabiri caizse atlayarak 😅 aşkımla öyle tanıştık 😅 - +1 yıl
Siz öyle düşünüyorsunuz diye öyle olmuyor 😅
Şahsen ben boş boş duran hiçbir adım atmayan bir kıza adım atamam ya da ışık görmeden adım atamam, birbirimizi bulmadıysak iki tarafta kaybetmez 😅
Tanışmamışız ki 😅 - +1 yıl
Doğru tektir kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez. 😊
Sizinle tanışmamış olan gelecekteki eşiniz sevgiliniz vb vs siz hangisini diyorsanız.
Hani dediniz ya onlar kaybediyor ona istinaden söyledim
Umursamıyorsanız aşkı o başka😅
Bende bekarım hanfendi, umursamıyorsanız yapacak bir şey yok fakat umursuyorsanız eğer çabalamak gerektiğine inanıyorum
- +1 yıl
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Tartışmak gibi bir niyetim yok. İyi akşamlar dilerim 😊
- +1 yıl
Olur, bende sevmem 😅
- +1 yıl
Komik olduğu için değil ben sevdiğim için atmıştım.
- +1 yıl
Nasıl isterseniz.
- +1 yıl
EyvAllah
- +1 yıl
Bende şaşırdım ve de moralim bozuldu, nerede yanlış yaptım diye..
- +1 yıl
İyi akşamlar dilerim. Haklısınız.
- +1 yıl
İyi geceler dilerim o zaman
- +1 yıl
Teşekkürler
Deniz yolculuğuna..
15 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş, neden peki😅
- +1 yıl
Himm, çok güzel daha güzel oldu şimdi benzetme ama bilinmezlik pek de iyi değil. Gönlünüzce olsun😊
- +1 yıl
Canımız sağolsun 😅Ben direkt kelime anlamından yola çıktım bilinmezliği sevmiyorum sürprizi de iyi ise severim😅 Öngörülmeyen de sıkıntı hiç sevmem 😅
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat