Selammmmsss 🌸
Herkes olan/olmayan Aşk hayatını bir şeye benzetsin, bakalım kim ne alemde 😃
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Selammmmsss 🌸
Herkes olan/olmayan Aşk hayatını bir şeye benzetsin, bakalım kim ne alemde 😃
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
rakı gibi..
çok içersen sarhoş eder başın ağrır sabah uyandığında..
dozunda içersen alışkanlık olur... herkesle içilmez mesela rakı o sofrada bir adap olmalı ve dahası herkesin de şerefine denmez mesela hak etmedikçe..
hal böyle iken.. rakı içmek belki de yalnız aşk budur.. kim bilir
Aşk bir kaplumbağadır, minik ve derinlere gömülü bir yumurtadir önce, kafasini kullanarak kırar yumurtasını ve dünyaya gelir. gözlerini ilk açtiginda hiç birsey göremez, dalgaların sesi içine çeker kaplumbağayı, kendine çağırır. bazıları buna iç güdü der ama bilmezler kaplumbağanın kalbini.
kaplumbağa, minik fakat hızlı adımlarla ilerler sevdiğine, ilerlerken çakallara, timsahlara, akbabalara dikkat etmesi gerekir. hızla içine girer suyun ve dalga geri çekildiginde tüm bedenini kaplar suyun huzuru. bazilari buna dalga hareketi der ama bilmezler kaplumbaganin daha büyük ask dalgasina sahip oldugunu.
seksen yasinda tasakli bir kaplumbaga oldugunda bile ayni kumsala geri döner sevdigi için. yaşlı, yorgun gözleri hep denize bakar, binlerce kulaç attığı sevgilisinin gögsünü düsünür. bazıları buna da iç güdü der ama bilmezler kaplumbağanın tutkusunu.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Zevkle, seve seve tasvir etmek istiyorum aşk hayatımı:
Henüz ben ve seveceğim erkek rastlaşmadık. Ben ıssız bir adadayım, O ise denizde, teknesinde. Günün birinde O, adaya gelecek. Beni yanına alacak ve gideceğiz. Ben kesinlikle buna inanıyorum. Şu an yaşamakta olduğum yalnızlığımı dahi son derece anlamlı ve besleyici buluyorum. O erkek her kimse, ben O'na aslında daha rastlaşmadan âşığım. Bu fikrimce aşkı aceleye getirmeden, derinden hissetmeyi sağlayan bir yaklaşım. Yavaş adımlarla, sabırla ve samimi bi kâlple yaşamak fikrimce en güzeli.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Eski Türk dizilerinde repliklerden sonra gülme efektleri olurdu ya. Benim de aşk hayatım, O'nunla geçirdiğim her vakit o efektler gibi. Hayatıma neşe veriyor.❤
Cevap
47Cevap
Aşk hayatım benim zeytinyağlı yaprak sarması olsun canim çok çekti sarma🤤🤣🤣
Oha benimde 🥹🤤 ne iyi gider bu sıcaklarda
Aynen🤤😝🤣
Süpürge
Çekiyor çekiyor çekiyor 😂
Ama elbet dolar bir gün bişi kalmadı çekiş düşüklüğü yaşanmaya başladı jdjdj
Olmadığı için bir şeye benzetemedim.
Sigara gibi olmaması beni tüketiyor
Dışarda iyice üşüyüp, sobanın yandığı odaya girer girmez mayıştıktan sonra uyumanın tadı nasılsa o da öyle..
Nasıl ki acaba, daha açık olur musunuz 😅
Nasıl nasıl.. 😄
Gayet açık bir dil kullandım oysa.. 😄
Anlayamadım :D daha net ifade eder misiniz kendinizi
Şu an gözünü kırpıp tekrar açtığında, karşında beni görünce yaşayacağın heyecan ve mutluluk nasıl olacaksa, onu 5 ile çarp mesela.. 🤌
☺️ off dedirtti..
Yaz yagmuru gibi. Topragin kokusu huzur veriyor islaniyoruz, bu yagmur durmaz diyoruz bazen ama cikan gunes hemen kurutuyor geri sonrasinda mutlaka bir gokkusagi cikiyor. Huzura eriyoruz. Nazar mi var uzerimizde nedir anlamadim bazen fazla harp oluyor ama allahtan uzun surmuyor.
Olmayan aşk hayatımı dipsiz bir kuyuya benzetiyorum. Ben çıkmaya çalıştıkça, o beni karadelik gibi içine çekiyor..
Arzunun, sevginin, tutkunun, sadakatin ve güvenin aktığı bir şelale desem olur bence. :D
Tuhaf bir benzetme olacak ama yemeğe benzetiyorum. Acıkınca ihtiyacım olan şey. (lütfen fesata çekmeyin aklıma ilk geleni saldım😂)
Aaa neden çekmemize izin vermedin 😅
Ayıplara kurban etmeyin beni😂😂
Ben aşk hayatımı cehennemde cenneti yaşamaya benzetiyorum 😃 cehennemdesin ama içinde bir cennet var
Aşk var mı ki hayatı da olsun. Bilmiyorum sanki aşk bir yalanmışta ben bu yalana gereğinden fazla inanmışım gibi geliyor. Bir yapboza benzetebilirim belki. Tam bu kez olacak diyorum, ya parçalar uymuyor, ya eksik çıkıyor ya da dağılıp gidiyor.
rüya gibi başlayıp kabusa dönüşen bişey ya da chucky gibi olabilir masum başlayıp sonrası katile dönüşen :D
Oha :D

Boşluk olurdu galiba boşlukta bir yerlere tutunmaya çalışırdım tutunamadan sürüklenip yok olurdum sanırım
Sezon bittiğinde kumsalda unutulan o tek şezlong gibi
32 aralık veya 30 şubata çıkmaz ayın son çarşambası da olabilir tabi
Arada yağmur gören ama hep kuru ve çorak kalan toprak gibi.
4 mevsim
Bi soguktan donuyoz bi sıcaktan yanıyoz karuşuk
B. ka benziyor zaten benimki kendim benzetmesem de olur
Güneşe benzetiyorum, uzak olunca üşürüm yakın olunca yanıyorum.. 🤪😄
B. oka benziyor. Sonu yani... Baslangicta guzel yemekler en sevdigim yiyecekler ama sonu bok
Boş bir defter yaprağı gibi şu an ne gelen var nede giden
Çok karışık benzetecek bir şey bile bulamadım hahahshsh
Aşk demeyelimde sevgim tıpkı deniz gibi, uçsuz bucaksız. ❤️
Uzaylılara varlarmı yoklarmı hala emin değiliz😂😂😂
Kızgın kumlardan, soğuk dalgalı sulara atlamak gibi
Saf, temiz, duru bir aşk hayatım var ve sevgi benim için büyük bir yaşam ve enerji kaynağı. O yüzden aşk hayatımı suya benzetiyorum.
siyah bir perde kanka :D
Olmayan şeyi benzetemem. Pass.😄
Üzülürüüüz 😅
Kakaradelik gibi tam sevgili olucam sonra pufff yok oluyo birden bire
Bal porsuguna her pozisyona her duruma korkusuzca ayak uydururuz
Bitmesin diye uyanmak istemediğim bir rüyaya benzetiyorum🥺💖
Solmuş bir güle, unutulmaya yüz tutmuş güzel anılara.
😀 Aa bu resmi ben daha önce paylaşmıştım 😀 bedevi olsun
Aşk hayatımı seraba benzetirdim
Waffle tadında 🥰💞🥂❣️🎉😅
Hayalete çünku aşk hayatım yok hiçde olmadı
Aşk hayatım şuanki ülkenin durumundan kötü
İmtihanlarla geçen hayat diyorum
Yukarı çıktıkça başa döndüğün bir merdiven gibi
UEFA Avrupa kupası finali penaltı vuruşlarına.
Bir kalbin diğer yarısı bana göre😉
aşk hayatımı dinozorlara benzetirdim. çünkü yok😌
Boşluğa benzetirdim, çünkü yok boş 🎑
Aşklı şeylerin içinde değilim hiç anlamam
Buzların üzerinde yanan bir ateş düşünün 🧊🔥
Uzay boşluğu. Ne olduğunu bilmeden süzülüyorum🙄🤣
Karpuz suyu çıkınca kuruyor 😂
Kaplumbağa, yürü yürü nereye kadar...
Uzay boşluğu çünkü aşk hayatım yok
Sonradan acısı hissedilen biber 🌶️
aşk meşk boş ver , evlat candır.
hatalarımdan dolayı pişmanlık dolu
Künefe , kokoreç , kahve
Bu aradalar TR ekonomisi :D
Şarap gibi bir şey olurdu. İçip mayistigim.
Çıkmaz sokak shhs
Hayalet
Deniz gibi. Bazen dalgalı, bazen durgun...
Bulamaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?