2 senedir beraberiz. 1 buçuk sene önce dükkanını ve evini maddi sorunlar nedeniyle kapadı ve benim evime yerleşti. Kendisi kadın kuaförü işe gir dedim. Ben patronla yapamam, maaşlar az dedi. 1 buçuk sene çalışmadı. Evin giderlerini de, kıyafetine, sigarasına kadar ben karşılıyorum. Evin işini de ben yapıyorum. Erkek ev işi yapmazmış. Şu an günlük işlere gidiyor. Kazandığını eve alışveriş yaptığı için de laf ediyor.
Sadece canı yatak istediğinde bana yaklaşıyor.
Birkaç defa şiddet de uyguladı. Buna sebep olarak da beni psikolojimin bozuk olmasıyla suçladı.
Depremde ailesi evsiz kaldığı için buraya geldiler. Annesi oğluna çay koymadım diye bir sürü hakaret etti.
Kadın arkadaşları arıyor saatlerce gırgır yapıyor, dertlerini dinliyor. Ben aradığımda ne var, ne oldu, çabuk söyle diyor.
Meslek fark etmeksizin herkesle arkadaş oluyor. Kons ve hayat kadını arkadaşları bile vardı. Bin kavgayla hayatından çıkardım. Ama sürekli yeni birileri türüyor. Ve daha yeni tanıdığı insanlara bile onla ben arkadaşım, çok yakınım diyor. O insanlara instadan günde 30 tane video atıyor. Rahatsız olduğumu söyleyince sen karışamazsın diyor.
Her sinirlendiğinde sus vurucam ağzına, kapat çeneni, uzatma, kes gibi şeyler söylüyor. Kodum mu oturturum, ağzını yüzünü dağıtırım diyor. Köşeye sıkıştırıyor vuruyor.
Sürekli çalış dediğim için, konuştuğum için bir şey yapası gelmiyormuş.
Ben sabit bir işte çok yoğun bir şekilde evden çalışıyorum. Yurt dışına ek işlerde yapıyorum. Artık işimi bile yapmak gelmiyor içimden. Hobilerim vardı onlardan da uzaklaştırdı. Psikiyatıra gidiyordum gitme iyisin dedi bıraktırdı.
Defalarca ayrıldık ve evden gitti. 1 haftaya bahanelerle geri geldi, çoğunda eve almadım saatlerce kapıda bekledi. İstemiyorum git dediğimde gitmedi. Hep beni hatalı olduğuma ikna etti. Ben seni çok seviyorum diye ağlıyor sürekli. Ben seni bırakmam diyor. Ancak buradan taşınıp izimi kaybettirirsem kurtulurum ama kiralar 10-15 bin tl oldu.
Defalarca ot içerken yakaladım. Bir sürü borcu var, bankalardan her yerden icralık.
Eskiden kendime güvenim vardı o da kalmadı. Arkadaşlarım güzelsin, işinde başarılısın, kazancın iyi, araban var diyor ama ben kendimi böcek gibi hissediyorum. 163 boyunda 48 kiloyum 1 kilo alsam hemen yanların çıktı diyor. Göğsün sarktı diyor. Kimsem olmadığı sadece için ondan ilgi bekliyorum.
Benim fazla arkadaşım da yok zaten. Hepsi evli ve çocuklu. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki defalarca intihar etmeyi düşündüm ama cesaret edemedim.
Bu arada kendisi ortaokul mezunu. Eğitimsiz olabilir ama kendini de geliştirmiyor. Sürekli komplo teorileri, hazine gömü bulma gibi şeylerle uğraşıyor.
İlişki terapisine gidelim dedim. Sen haksız çıkacaksın dedi. Planın ne, ne yapacağız dediğimde sen karışma ben yapacağım diyor. Ama hiçbir şey yapmıyor.
Sizce ne yapmalıyım? Ne olur yargılamayacak sadece iyi niyetle yardımcı olacaklar yazsın. Çünkü kötü yorumlarınız psikolojimi daha da bozacak. Onun artık düzeleceği yok ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer