Severek evlendim ama bana tanıttığı insanla alakası yomuş. Şiddet görüyorum. Sürekli yalan söyleyen birine dönüştü sesimi çıkarmadığım halde yapmadığını bırakmadı gel güzelce bosanalım ikimizde yorulmayalım artık dedim dinlemedi hem yaptığını bırakmıyo hemde ayrılmıyo ailemin yanına gitmeme bile izin vermiyo ne yapıcam bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSizden boşanmasını beklemeniz ne kadar sağlıklı bir durum.
Siz dava açın, evinizi arıyın, kendi hayatinizi kurun, kendi ayaklarınız üzerinde durun.
Sizi bu düşünceden alı koyan ne var ki.
Kendi paranızı kazanın.
Neyi bekliyorsunuz ki.
Mutsuz olduğunuz bir ortamda niye hala yaşamak için inat ediyorsunuz.
İllaha bazı şeylerin bitmesi için canınızdan mi olmanız lazım.
Baba evine donemiyorsaniz devletin bu durumlar için vatandaşlara sağladığı yasalar açık.
Bunu ilk yaşayan siz değilsiniz.
Milyonlarca insan var.
Yanlış evlilik yaparak bu durumlarla karşılaşan.
O nedenle daha fazla buna boyun eymeden davanizi açın ve evlerinizi ayrın.
Birde şöyle bir durum da var.
Sizin asıl amacınız mutlu huzurlu bir hayat mı?
ya da kocanizin cebinde ne var ne yok almak mı?
Bence ilk önce bu iki sorunun cevabına karar vermek zorundasınız.
Dediğim gibi her şey yasada mevcut.
Bir avukata gidersiniz, dava açarsınız , evleri ayırır kendi hayatiniza başlarsınız.
Soğusun gitsin diye beklemek sadece kişinin kendisine dert yüklemekten öteye geçemez.08 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye mi veriyosun şikayet mi ediyosun belli değil doğrusu
- +1 yıl
İsyan ediyorum.
Bence bu daha önemli.
Sanki bazı şeyleri insanlara zorla yaptırılıyormus gibi gösterilmesine ve sadece tek bir suçlu varmış gibi yansıtılmasına isyan ediyorum.
Ayrıca bunu da anlamanızı beklemiyorum. - +1 yıl
Evet kadınların çoğu aynı şeyleri yaşıyor ama siz çaresizliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz sizin demeniz ile olmuyo bazı şeyler 1 yıldır devletten destek dileniyorum kadın sığınma evini iyi biryer sanmayın devletin çıkardığı yasadan bahsediyorsunuz madem bu yasalar varda öğretmen olduğu halde ya da başka bi meslekte olduğu halde evleri ayrı yaşadığı şehirleri ayrı olduğu halde uzaklaştırma kararı çıktığı halde öldürülen onca kadın nasıl öldü öldürmek isteyen her yerde öldürüyor çalışmadığımı nerden biliyorsunuz da boş boş konuşuyorsunuz bir kadın olarak umarım ettiğiniz sotemin aynısını yaşarsınız o zaman görürüm ben sizi
- +1 yıl
Evet biliyorum görüyorum son 20 yılda bitmek tükenmek bilmeden devam ediyorum.
Merak etmeyin duyarsız biri değilim.
Bunun için sesli olarak yürüyen biriyim.
Ben sizin özelinize dayanarak değil genel olarak yazdım.
Soyle yaşanmış bir olayda var.
Sevgilisinden şiddet görüp karakolda şikayetini geri çekip kavgayı ayırmaya gelen adamın senelerce hapis yatmasına sebep olanlarda var.
Ben bunu da göstermek istedim.
Sonra da bütün bu yaşananlardan ötürü bütün bir erkek cinsini suçlu bulup herkese bunu mal etme durumu benim isyanım. - +1 yıl
Hala daha bilmediğimiz gazete ve sosyal medyaya yansımayan bir sürü kadın cinayeti var haklısınız.
- +1 yıl
Ben diyorum soğutmayı neden seçiyorsunuz.
Boşanın
Kimseye söylemeyin nereye gittiğinizi en azından bir süre. - +1 yıl
En yakınıza bile güvenip bir şey yapmayacaksınız.
Sırra kalem basmak zorundasınız eğer böyle bulunma korkunuz varsa.
Çünkü bunu yapmazsanız o kişi daha fazla sizi yıpratmaya devam edecek. - +1 yıl
Bende en çok öyle düşünceli erkeklerin bikaç şerefsiz yüzünden araya kaynanasına sinir oluyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılInsan nasıl bir yer kız sana Düşünsene nasıl kıyıyor sana dokunuyor ki yatağına giriyorsun yatakta doyuruyorsun Ondan sonra evini işini görüyorsun bir de dayak atıyor ha Allah bulsun Allah senin gibi bana bir iş verme dedi bir kadını verse Eller ayaklarını Öperim ben onu şu an var ya öyle başıma vurdu ki kadınsızlık gerçek de var ya gerçekten söylüyorum Bir kadın olsun var ya Kaç post atarım bilmiyorum Ama şunları duyduğum zaman midem kaldırmıyor ya ve yalnızlık o kadar başıma vurdu ki bir kadınım olsa başka bir şey istemiyorum sıcacık boynuna girsem Yani o kadar yalnızım o kadar imkansız dayım ki yani bir girsem bu kadına diyeyim başka bir şey istemiyorum ama kadın dayak yediğini duymak istemiyorum ya
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın Daha Çok Genç Tabii ki hangi kadın yaşarsa yaşasın bu duruma üzülürüm ama böyle genç yaştaki kadınların yaşamasına çok daha fazla üzülüyorum umarım bir an önce ondan kurtulursun ama sana tavsiyem onu kendinden soğutmaya çalışma çünkü daha sonra bunu bahane edip sana daha fazla kötülük yapar boşanma esnasında bunları sana karşı kullanır işte aldattı diyecek ya da bana karşı şöyle böyle kötü eylemlerde bulundu diyecek senden bahsederek o yüzden tavsiyem bir şekilde sen davanı aç gerekirse yıllarca sürsün ama soğutma şeyleriyle uğraşma
00 Yorumla
+1 yılAdamı sinirlendirip bir güzel seni dövmesini sağla ses ya da video kaydı al gidip darp raporunu da al elindeki kanıtlarla git uzaklaştırma çıkar davayı aç tek celsede boşa gitsin. Bizi buna iten adalet sistemi. Kanıtın yoksa bişey yapamıyorsun. Zaten bu ülkede KADININ ADI YOK! Kendinden başka sığınacak kimsen yoksa Allaha sığın. Sana şiddet uygulayan seni bu şekilde aşağılayan bir insana tahammül etme hiçbir şekilde. Bundan sonraki hayatın zorlu olabilir ama kendi ayaklarının üzerinde durarak tün zorlukları aşabilirsin kendine inan.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
33Cevap
Seni anlıyorum , sanırım ailem sana destek çıkabilecek potansiyelde olsaydı şimdiye kadar onların yanına gitmiştin. ayrıca güvenebilecek veya gidebilecek kimsenin olmadığını varsayıyorum çaresizsin ki buraya yazıyorsun. Herhangi bir mesleğin var mı bilmiyorum ama öncelikle bir iş bulmalısın ayaklarının üzerinde sağlam olmalısın ki kimseye muhtaç olmayasın daha sonra polise savcılığa gidip durumun ehemmiyetini anlatmalısın ve sonrasında boşanma davası açmalısın
10 Yorumla
+1 yılKızlar annelerinin kaderini yaşar derler... Belki de öyle senin hayatın🥺
Daha çok gençsin be kızım, belki o ortamdan kurtulmak için bir ümit bu adamla evlendin ama farklı olmadı, sakın bu adamdan çocuk falan yapma , muhakkak darp raporu al ilk fırsatta, babandan da korkma yasal yollara basvur, yalnız değilsin, daha hayatının baharı yürüyecek uzunca bir yol var önünde...
00 Yorumla
+1 yılBir adama muhtaç olmadığınızı
Daha evlenmeden hissettirmek gerekiyor
Kadınlar Özgüvenli olup
kendine güvenmeden evlenmemeli
yoksaaaa ekteki gibi örnek
koca mahlukatı evlendikten sonra
anasının paşası karısının belası olur
Ve Sorumsuzun teki olur
Ama her şey yetiştirilme tarzında ve
büyüdükten sonra insanın kararında bitiyor
Bir insan kendini değiştirebilir..00 Yorumla
+1 yılsen çekip ailenin yanına gideceksin
sonrada boşanma davası açacaksın
başka bir çaresi yok04 Yorumla- +1 yıl
Babamdan korkmasam dediğin çok mantıklı
- +1 yıl
baban bence bu durumu bilirse sana hak verir
- +1 yıl
Anneme bana yıllarca aynısını yapan adam hak verir mi sence
- +1 yıl
hmm
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılşiddet gördükten sonra hemen karakola gidiyorsun darp raporu almak istiyorum şikayetçiyim diyorsun rapor ile birlikte ceza davası açılıyor, sonra uzaklaştırma kararı aldırıyorsun evden gitmek zorunda kalıyor, boşanma davası açıyorsun ayrıca evi de kendine tahsis edilmesini iste...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat çok garip. Gidip gidip babamızı buluyoruz en sonunda. Keşke bir terapi alsaymışsın. Ne denir bilmiyorum ülkeden kaçıp git istersen bas git kaybol yani. Gürcistana Balkanlara… çünkü böyle olmaz Trdeki bi avukata da dava için başvur o sırada üzgünüm bu adam seni öldürür
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen korkumdan isim gizledim bu aklı sana verdiğim için benim bile peşime düşer diye düşün yani… zor ya cidden zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlardaki kızlara bir sorum olacak. Bu sitede son birkaç yılda eşinden fiziksel veya psikolojik şiddet gördüğünü söyleyen çok kadın gördüm. Bunlardan birkaçı Avrupalı erkeklerle evli kadınlardı. Yorumlarda kızlar, eşine şiddet uygulayan Avrupalı erkekleri savunuyordu. Neden bu sitedeki bazı kızlar Avrupalı erkeklerin eşlerine uyguladıkları şiddete karşı değiller? Bence, eşine şiddet uygulayan erkeğin etnik kimliği ne olursa olsun şiddet kabul edilemez. Gerçekten bunu anlamıyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Bulunduğunuz ilin barosuna başvurun. Bu konuda ücretsiz çalışan avukatlar var. Mor çatı derneği var. Kades uygulamasini yükle telefonuna. Oradan acil butonuna bas şiddet gördüğünde polis geliyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum buraya jandarma bakıyo gelen jandarmada işlem başlatmıyo daha öncede denedim
Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına. Eş seçimi hayatın her şeyi çocuklarının babasını seçiyorsun kendinden çok onları düşünmeli insan ama herkes kendini yanlış tanıtıyor. En iyisi evlenmemek :)
01 Yorumla- +1 yıl
Bosanırsam yarım bıraktığım hafızlık yurduna geri dönücem yemin ederim yaa
+1 yılAnnene de babam aynısını yapıyormuş sanırım. Kendi ayakların üzerinde dur o zaman kimseye boyun eğme. Yaşın genç hiçbir şey için geç değil. Kendine bakabilirsin. Bazen avı da olsa mutlu olmak için fedakarlık yapmak gerek böyle hayat geçmez psikolojik anlamda da yıprandıysan -ki yıpranmışsındır diye düşünüyorum- ilk fırsatta destek alıp hayatını yaşa
00 Yorumla
+1 yılO evde yokken çık git. Evdekilere de durumu anlat. Tabi anlayışlı bir ailen varsa. Kimin ailesi yobaz oluyor çünkü. Sonra gerekli yerlere başvur
01 Yorumla- +1 yıl
Babam esimin siyah hali yıllarca ondan dayak yedim evlenerek kaçarım diye düşünüyodum yagmurdan kacarken doluya yakalandım
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOndan kurtulmak istiyorsan onu zehirleycen ya da polise, ailene bur yakınına söylemen gerekir..
Hem neden izin vermiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak yatagını ayıracaksın sonra da ailenın yanına gidip kafanı toplayacak ve o arkadasla bosanmak istedigini soyleyeceksın
00 Yorumla Iyi bir avukat numarası paylasabilirim, anasını aglatiriz. Kendini güçsüz hissetme, sen kadınsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi olur teşekkür ederim
+1 yılTelefonunuza kades uygulamasını indirin, olay en hızlı şekilde çözülür.
00 Yorumla
+1 yılİşin ucunda ceza olmasa zehirlersin. Umarım kaçarsın bir şekilde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİt oğlu ite bak ya😧 maddi durumun var mı kendine yetebilir misin?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Allah kolaylık versin sana zor durumda sin benliki jac yıllık evlisin kaç çocuk var
00 Yorumla
+1 yılpolise şikayet etcen olmazsa karşılık vercen başka yol yok
00 Yorumla
+1 yılİşin kolay değil, ama bence durumu önce ailende seni anlayan biriyle paylaş sonra kimse sana demesin ki neden haberimiz yok
04 Yorumla- +1 yıl
Herkesin haberi var burada komşuların bile haberi var ama kimse sesini çıkarmıyolar beni dövecekken bi kere komsunun birine kaçtım kadın benim başımı ağrıtma dedi kapıyı suratıma kapattı
- +1 yıl
Canısı o zaman gidip savcılığa baş vur, bwlliki kimse riske girmek istemiyor
- +1 yıl
Yarın hastaneye gitmem lazım yarın net gidicem adliyeye
- +1 yıl
Darp ropru al sonra git
Az önce aynı durumu yaşadım ve o an video açtım koydum o bağırdı tehdit etti şu an elimde delil var sende video ya da sesi kaydet
03 Yorumla- +1 yıl
Kavga anında kimseyi aramıyım diye telefonu alıyo sakladığımdada döve döve telefonu çıkarttırıyo
- +1 yıl
Burası köy yeri evler dağınım yerleşik bağırsam kapının önündeki köpek bile duymaz
+1 yılAllah kolaylık versin ablacım.
Ailene bilgilendir ve seni almalarını iste evinden
sonrada davanı açıp kurtulacaksın o kocandan
00 Yorumla
+1 yılSende onu döv ztn dayak yiyorsun bari altta kalma o cirkefse sen daha beter ol dinsizin hakkından imansız gelir 😉 korkma
01 Yorumla- +1 yıl
Eline ne geçerse vur kafasına sen altta kaldıkça o üste çıkar o senden korksun yoksa çok ezilirsin
+1 yılBoşanma davası açıp ailenin yanına gidebilir misin?
06 Yorumla- +1 yıl
Babamdan korkmasam bana sahip çıkacağını bilsem şu dakika kaçarım evden
- +1 yıl
Annen bilir bence babanın nasıl tepki vereceğini
- +1 yıl
Şahsen benim kızıma şiddet uygulayanın ağzını burnunu kırar kızımı alırım yanıma
- +1 yıl
Tatlım sen baba gibi davranıyosun ama benim babam bacım çocuğunun teki
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına inşallah bir kapı açılır ve kurtulursun. Bi iş bulup uzaklaşsan çok güzel olur ama sakın başka bi erkeğe güvenerek yol izleme.
- +1 yıl
Asla bir kere yedim o boku
Nerden bulursunuz böyle adamları, sonrada şiddet middet dert yanmalar
07 Yorumla- +1 yıl
Gökten zembille iniyo knk
- +1 yıl
Annem biliyo da babama söyleyemiyoruz daha önce söyledim bağırdı çağırdı kadınlığını yap dedi bidahada konuşmadım
- +1 yıl
Söyledim islem baslatmadılar kendini rezil etme dediler
+1 yılAdliyeye gidip boşanma davası açabilirsin
010 Yorumla- +1 yıl
Sonra napıcam nereye gidicem
- +1 yıl
Ailen falan yok mu
- +1 yıl
Varda biseye yaramıyo
- +1 yıl
Arkadaşın falan da mı yok
- +1 yıl
Kimsem yok burada
- +1 yıl
Orası neresi kades uygulamasını kullan
- +1 yıl
Kullandım gelen jandarmalar ben istemiyorum diye yalvardığım halde kendini rezil etme dedi işlem başlatmadı
- +1 yıl
Savcılığa git darp varsa rapor talep er
- +1 yıl
Zar zor çıkıyorum disarı çıktığımdada yanımdan ayrılmaz ama yarın bi fırsatını bulup gidicem
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı
+1 yılPolise yazsana bunları reis
03 Yorumla- +1 yıl
Polise gidince noluyo daha önce gittim adamlar ilgilenmedi bile adamlara diyorum beni dövdü aile arasında olur bunlar burası küçük yer kendini rezil etme dedi işlem başlatmadılar
- +1 yıl
Umursamayıp rezil ol abicim. Herifi korumuşlar. Darp kaydı alıp dava açmak bu kadar zor olmamalı
- +1 yıl
Dava açıyosun kamu davasına dönüşüyo adama 2 bin lira para cezası yazılıyo para devlete gidiyo ne boka yarıyo şimdi bu
+1 yılUzaklaştırma kararı alip bosanacaksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma davasını aç, boşanır o zmn
00 Yorumla Şikayetçi ol
00 YorumlaAilen ile konuş gelsin alsınlar seni
00 YorumlaOnu soğutmanın yollarını bul
00 Yorumla
+1 yılKadın sığınma evine gitdavani ac
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılŞiddeti doktor raporu ile belgeleyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşında evlendin de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltına sıçmaya başla. Kocan soğur o zaman
06 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar aptalsın yaa
Cevap sahibi+1 yılBence en mantıklı öneriyi sundum. Pis kok, kocan sana dokunamasın bile
- +1 yıl
Dokunmuyo zaten dokundurtmuyorum ama gücüm yetmediği için karşı çıkamıyorum
Cevap sahibi+1 yılResmi makamlar da birşeye çare olmuyor diyorsun. Başka şehire kaçcan gibi 😵💫
- +1 yıl
valla aynı şeyi düşündüm lan
Cevap sahibi+1 yılVayy kayıp ikizim :D <3
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçırıyım seni fıstık
05 Yorumla- +1 yıl
İşine bak ayrılmak istiyorum dedim arkamdan bacım desinler demedim
Cevap sahibi+1 yılÇok ağrasifsin kocana göster o sesini iyilik de yaramıyor evlenelim dedik
- +1 yıl
Ya git yaa yazma daha
Cevap sahibi+1 yılBende etlikteyim yardımcı olurduk ama çingelerle işim olmaz
- +1 yıl
Ok
Gizli Üye(18-24)+1 yılAile içi şiddet izleme ve önleme merkezine başvur
00 Yorumla
+1 yılNeden dövüyor
013 Yorumla- +1 yıl
Hak ediyor olabilir
- +1 yıl
Alttaki de kullanılabilir usttejide
- +1 yıl
Avgsvzz kudur
- +1 yıl
Sdddfff sende mi
- +1 yıl
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına
- +1 yıl
Hak ediyomuymusum lan simdi söyle
- +1 yıl
Yok etmiyorsun
Devlete git sana bişey sormak istiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Sor
+1 yılİşin içinde şiddet varsa şikayet et polise
01 Yorumla- +1 yıl
Polise gidince noluyo daha önce gittim adamlar ilgilenmedi bile adamlara diyorum beni dövdü aile arasında olur bunlar burası küçük yer kendini rezil etme dedi işlem başlatmadılar
+1 yılAh be tanımadan evlenmeseydiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Kafama sıçıyım zaten
- +1 yıl
Yine de kendinizi hırpalamayın olmuşla ölmüşe çare yok bir avukat bulup boşanmaya bakın
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgi gösterme her fırsat yüklen ona
02 Yorumla- +1 yıl
İlgi zaten göstermiyorum basta çok iyi davranıyodum ilgisini eksik etmiyodum beni seviyo zannediyodum ama meğersem sevmiyomuş o kendine hizmetçi arıyomuş
Cevap sahibi+1 yılAilem iyi ise evde oldıgı gün git evden eger şitdet varsa polise git kadının beyanı esastır
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Babanın evine git
00 Yorumla
+1 yıl😔🥺
00 Yorumladava aç madem eminsin. 22 detected
00 Yorumla
+1 yılSenin adına üzüldüm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. İstemiyorsa bıraksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerme ona
00 Yorumla
+1 yılSoru gerçek mi
02 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef
- +1 yıl
Güzel hatunsun ,
Terkedip gideceksin
02 Yorumla- +1 yıl
Nereye
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimden şiddet görüyorum, boşanmıyor da. Onu kendimden nasıl soğutabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler