Aşk İlişkileri Tiktok dilencisiyim neden bizi kıskaniyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aokakta dilensek daha mi iyi evimizde guvemde dileniyoruz kiskanmayin aciyin bize heidye gonderin sevin bizi Güncellemeler+1 yıl Sokakta* Tiktok dilencisiyim neden bizi kıskaniyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
JanJan_ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Yok be kiskanmiyoruz nasıl o kadar seviye dusebiliriz onun pesindeyiz. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kalbimi kirdin abi pk var beni desteklersen barisirim varmisin abim el sikismaya Yorumla JanJan_ +1 yıl El uzatana asla hayir yok, full destek.. Yorumla Soran +1 yıl Gelcen mi cidden abim Yorumla Soran +1 yıl Kralsin var ya Yorumla Soran +1 yıl Seni seviyorum abi Yorumla JanJan_ +1 yıl Kendi hayatimin kraliyim kimseye gitmeyecegim. Kendine iyi bak.👍 Yorumla
Wkmzk Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bari bir şeyler katın oda yok adam Kadın yüzü görüyor direk jeton atıyor 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kardesim cok haklisin bir tane asa atar misin pk var kazanmam lazim Yorumla Wkmzk +1 yıl Karşılığı 'ne olacak Yorumla Soran +1 yıl Pkyi kazaninca beraber kutlariz abim bir kaç tane kul atarsin solen gibi olur Yorumla Wkmzk +1 yıl Ne kutlaması bırak git başka enayi bul Yorumla Soran +1 yıl Abi seninle cok iyi ahi kardes olabilirdik ama arkami kollamadin oyle olsun abim kardesin burada ne zaman istersen buyur yayinima cansin abim Yorumla Soran +1 yıl Abi kardeş* Yorumla Wkmzk +1 yıl Hahahah bana bir şey katmazsan karşılığı olmazsa atmam Yorumla Soran +1 yıl Abi ablamin kafasindan asagi su dokerim yayinda olur mu? Eglenirsin Yorumla Wkmzk +1 yıl Olmaz özel şeyler isterim Yorumla Soran +1 yıl Saçini cekeyim olur mu ahi? Yorumla Soran +1 yıl Abi* Yorumla Wkmzk +1 yıl Sen yaşın kaç ergen misin Yorumla Soran +1 yıl Yok abi 26 yaşındayim Yorumla Wkmzk +1 yıl 26 yaşında olup neyin abisi başörtülü müsün Yorumla
Headlines Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ne kadar vasıfsız insanlarsınız ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kardesim bana asa atarsan ablamin kafasina su dokecegim o zaman gorursun vasfimi hediye gelmeyince vasfimizda gozukmuyor tabiki Yorumla
hypnogaja_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ah nerede o eski dilenciler 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Burdayim ablacim bir tane asa atar misin eskilerden daha iyi dileniyorum hatt Soran +1 yıl Hatta* hypnogaja_ +1 yıl ben fakirim ablam Soran +1 yıl Tamam abla olsun gul at fakirsen fakir fakirin dostudur cansin
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Kolay gelsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sag ol kardesin bi tane gözluk atar misin Yorumla Soran +1 yıl Kardesim* Yorumla WhereİsMyMindddd +1 yıl Yorgungenccc biliyormusun Yorumla WhereİsMyMindddd +1 yıl O adam da dilenci Yorumla Soran +1 yıl Hayir kardesin o mu hediye atcak bana Yorumla Soran +1 yıl Zengin mi bana hediye atar mi Yorumla WhereİsMyMindddd +1 yıl Yok o adama hediye attıklarında çıldırıyor Yorumla
_ArminVanbuuren Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sktr ibn* 🤣 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kardesim bir tane asa at barisalim Yorumla Soran +1 yıl Kalbimi kirdin ask olsun Yorumla _ArminVanbuuren +1 yıl Bitane gül atarım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bu gun gul olur yarin asa olur abiiimm. helal ama benim abim asa olmasa da bir gozluk atar kral abim benim yargiç yargiç hey yavrum hey çok yaşa abim varol Yorumla _ArminVanbuuren +1 yıl Mk tam şoparsın ya Yorumla
Kerem0607 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Allah versin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sag ol kardesim bir tane asa atar misin Yorumla Kerem0607 +1 yıl Al atıyorum Yorumla Soran +1 yıl At abimmm adamsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yok be kiskanmiyoruz nasıl o kadar seviye dusebiliriz onun pesindeyiz.
Kalbimi kirdin abi pk var beni desteklersen barisirim varmisin abim el sikismaya
El uzatana asla hayir yok, full destek..
Gelcen mi cidden abim
Kralsin var ya
Seni seviyorum abi
Kendi hayatimin kraliyim kimseye gitmeyecegim. Kendine iyi bak.👍
Bari bir şeyler katın oda yok adam Kadın yüzü görüyor direk jeton atıyor
Kardesim cok haklisin bir tane asa atar misin pk var kazanmam lazim
Karşılığı 'ne olacak
Pkyi kazaninca beraber kutlariz abim bir kaç tane kul atarsin solen gibi olur
Ne kutlaması bırak git başka enayi bul
Abi seninle cok iyi ahi kardes olabilirdik ama arkami kollamadin oyle olsun abim kardesin burada ne zaman istersen buyur yayinima cansin abim
Abi kardeş*
Hahahah bana bir şey katmazsan karşılığı olmazsa atmam
Abi ablamin kafasindan asagi su dokerim yayinda olur mu? Eglenirsin
Olmaz özel şeyler isterim
Saçini cekeyim olur mu ahi?
Abi*
Sen yaşın kaç ergen misin
Yok abi 26 yaşındayim
26 yaşında olup neyin abisi başörtülü müsün
Ne kadar vasıfsız insanlarsınız ya
Kardesim bana asa atarsan ablamin kafasina su dokecegim o zaman gorursun vasfimi hediye gelmeyince vasfimizda gozukmuyor tabiki
ah nerede o eski dilenciler
Burdayim ablacim bir tane asa atar misin eskilerden daha iyi dileniyorum hatt
Hatta*
ben fakirim ablam
Tamam abla olsun gul at fakirsen fakir fakirin dostudur cansin
Kolay gelsin
Sag ol kardesin bi tane gözluk atar misin
Kardesim*
Yorgungenccc biliyormusun
O adam da dilenci
Hayir kardesin o mu hediye atcak bana
Zengin mi bana hediye atar mi
Yok o adama hediye attıklarında çıldırıyor
Herşeyin bir karşılığı var
Olurr
Sktr ibn* 🤣
Kardesim bir tane asa at barisalim
Kalbimi kirdin ask olsun
Bitane gül atarım 😂
Bu gun gul olur yarin asa olur abiiimm. helal ama benim abim asa olmasa da bir gozluk atar kral abim benim yargiç yargiç hey yavrum hey çok yaşa abim varol
Mk tam şoparsın ya
Allah versin
Sag ol kardesim bir tane asa atar misin
Al atıyorum
At abimmm adamsin