:) Kıskanmıyordur ama genelde akrabalar böyle şeylere çok meraklıdır. Özellikle damadın kadın yakınları. Muhtemelen merak ediyordur ne alacaksınız neler yapacaksınız diye. Ya da bu ailede benim de ağırlığım var ona göre demekte istiyor olabilir. Dediğim gibi kadınların ne yapmaya çalıştığını anlamak gayet güç olabiliyor.
İnsanların davranışlarının sebeplerini bilebilmek için önce karakterlerini analiz etmek lazım. Bazı insanlar sırf kıskançlıklarından dalayı her şeye dahil olmak isterler bazı insanlar ise sadece yardımcı olmak ve yanında bulunup eşlik etmek için. Bu niyete göre değişir. Şimdi senin eltin nasıl biri, şu kısa zamanda az da olsa fitne fesat, kıskanç biri mi yoksa iyi niyetli biri mi anlamışsındır. Sana hiç laf soktu mu mesela, sana gizlice bakarken bakışlarını yakaladın mı? Düğünün, gelinliğin, yeni kuracağın evin hakkında olumsuz bir yorumda bulundu mu? Eğer bu soruların cevabı evet ise geçmiş olsun kıskanç bir eltin var. :) ama hayırsa sırf yanında olmak ve senle yakın olmak için de böyle bir istekte bulunmak istemiş olabilir. :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 461 cevap paylaştı.
Kıskanıyor mu bilemem amaa belki kendisine yapılan alışverişle size yapılan alışverişin eşit olup olmayacağına bakmak için geliyor olabilir. Ben kayınvalide ile gidilmesine de karşıyım çok sacma geliyor bana bunlar..
Senle alakalı bir bir durum değil bakacak sana ne alacaklar sonra kayın valdenin boğazına dizecek bana böyle yapmadınız diye ama erteleyin bence ya da kayın valdenle anlaş sonra çıkalım diye
Daha sana tanga sececekler utahdiracaklar magazadan goruntulu arayip bak bizimki utaniyir diyecekoer (Buna sahit oldum)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ah şu eltiler 😒😏😒 benim kaynanam kendi çağırmıştı eltimi benim alışverisime. Buna senden farklı bişey almıyorum diye göstermek için.. bende zaten pek bişey almamıştım. Ikna da olmuştu elti hanım 😏