Nöbet satın almak küçük düşürücü bir şey mi?

Benim ablam doktor. Ben sevgilimle ayrılırken ayrılmayalım diye onun olduğu şehre gitmiştim ama ablamın haberi olmuş ve arayıp sevgilimle konuştu “ben nöbet satın alıyorum o benim paramla oralara geliyor” diye konuştu sevgilimle. sevgilim de zaten benimle barışmadı ve beni otogara bırakırken “nöbet satın almak ne demek biliyon mu sen herkesin ablana köpek gibi davranması demek” dedi. ayrıldık zaten ama ben o konuda kendimi çok küçük görüyorum. yanına gitmek için ablamın parasını almamıştım ama ablam yine de öyle söyledi. sizce beni ve ailemi fakir aşağılık olarak mı görüyor?

Güncellemeler
+1 yıl
erkekler y*vşaklık yapıp yorumlara iyi ki kurtulmuşsun önüne bak yazmasınlar ne mal yaratıklarsınız ya burdan herhangi birinizle konuşacağımı mı sanıyorsunuz? Kızlar yorum yaparsa sevinirim. Hayatsız y*vşak erkekler yorum yapmasın bu sitede takılan erkek mi olur ya y*vşamayın kızlara abi iğrenç mide bulandırıcı yaratıklarsınız. Daha ne anlattığımı bile anlamadan yazdıklarına bak istiyorlar ki ay canım haklısın ya gel seninle çakışalım yazıcam. gidin ananızı s*kin de rahatlayın.
Nöbet satın almak küçük düşürücü bir şey mi?