Aile & Toplum Zencilerden niye tiksiniyonuz? GıcıkAdam34 Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Güncel dolun soruya Zencilerden niye tiksiniyonuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Simsimm3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Beyaz erkek daha iyi esmer de olabilir ama beyazzzz 1 30 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Ama zenci kardeşlerimiz iyidir temizdir Yorumla Simsimm3434 1 yıl Sevmiyorum böyle dokunduğumda pembeleşsin Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Ne gerek var ten farketmez yapımız ayni onlarla zaten beyaz tenliden temizler kılsızlar Yorumla Simsimm3434 1 yıl Ya yok ben. Beyaz tenli severim daha temiz geliyor Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Bu göz oyunu bence onlarda temiz Yorumla Simsimm3434 1 yıl Ya hayır beyaz olsun bal dök yala işte Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Zenciye süt dök yal çikolata Yorumla Simsimm3434 1 yıl Hayırrrrr beyaz erkek candır 😋 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Sende beyazsın o zaman Yorumla Simsimm3434 1 yıl Evettt ya ben beyaz bi erkeğin heryerini yalarım kılsızsa ayaklarını bile Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Sen esmersin o zaman beyaz erkek görmedin hiç Yorumla Simsimm3434 1 yıl Beyaz tenliyim beyaz erkek severim Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Siyah kıllı peki sarımı Yorumla Simsimm3434 1 yıl Kıllarını alırımağdayla ben Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Niye her yerini yalamak istiyon hijyensiz değilmi Yorumla Simsimm3434 1 yıl Yalarım kılsızsa dayanamam işte Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl 🤔 Yorumla Simsimm3434 1 yıl Ne Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Boş boş düşündüm yapılan makaraya Yorumla Simsimm3434 1 yıl Makara değiş ciddiyim Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Kocan olsa yalamazsın tadı yok zaten Yorumla Simsimm3434 1 yıl Yalarım neden yalamıyım Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Ben olsam yalamam karımı sen niye yalıyon anlamadım tadı yok Yorumla Simsimm3434 1 yıl Tadı olmasa bile zevk alıyorum ben öpe öpe baştan aşağı e merim heryerini tiksinmeden Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Evlenince bakarsın sekse bile utanırsın sen Yorumla Simsimm3434 1 yıl Alakası yok baksın bakalım onu rahat bırakır mıyım Yorumla Simsimm3434 1 yıl Bende bu hormonlar varken bide beyazsa of of Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Galiba yeni ergen oldun benim ergenlik 6 sene oldu azgı nlık geçti senin nasıl geçmedi Yorumla Simsimm3434 1 yıl 19 um geçmedi valla ya bide ayıptır söylemesi ben erkek gtüne bayılıyorum Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Evde ne yaparak vakit geçiriyon bunları düşünüyon peki ders falan çalışıyonmu bir günün nasıl geçer Yorumla
CúChulainnin_şairi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Din kardeşimiz çoğu neden tiksinelim bütün ümmet kardeştir 1 1 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Mükemmel herkes böyle düşünse keşke Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Ne alakasi var? Su irk ayirimi yapan zihtiyetten nefret ediyorum😡 1 8 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Mükemmel sevmeyende vardı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zenci sevgilim de oldu ve emin ol biz Turklerden bazi konularda cok daha hassaslar ve temizler Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Sonunda bunu diyen biri bende diyorum temizler diye inanmıyolar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gercekten benden temizlerdi,. zaten bi de 5 vakit namazinda 😇😇 duzgun insanlardi yani Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl 👍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasil ki bir elin 5 parmagi bir degilse ne biz Turklerin ne de zencilerin hepsi ayni olamaz.. ama irk ayirimi yapmak, dahasi sirf ten renginden dolayi bir insani asagilamak en buyuk cahilliktir ‼️ Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl @simsimm3434 bu arkadaş sevmiyomuş sevdiremedik bi türlü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkesin kendi karari, kendi bakis acisi bisi diyemem. Ben nasil ki cahil insanlari sevmiyorsam, baskalari da baska tipleri sevmeyebilir 😊😊😅 Yorumla
Dominar250 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Yanlışın var önceden tiksinirlerdi ama şimdi arzuluyorlar kral 😂 1 7 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Sen peki Yorumla Dominar250 1 yıl Zenci kadın fena olmaz 😂 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl İyi dene bakalım zararı var mı deneyimini anlatırsın Yorumla Dominar250 1 yıl Kral biz daha beyazını bulamadik 😂 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Afrikadan getircez nolcak Yorumla Dominar250 1 yıl Getir kral ben hazırım 💪🏾😂 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Tamam beklemede kal yalnız bu getirceğim kaslı falan dikkat et biraz sende kas yap ezer Yorumla
Semyaza Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Çikolata kızları severiz 1 1 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Güzel sevin Yorumla
acımasızKediy Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl 💩 bunu cagrıstırıyolar 1 3 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Niye çok temizler bence her şey ten değil Yorumla CúChulainnin_şairi 1 yıl Pek çok siyahi nin müslüman olduğunu ve ümmetimizin bir parçası olduğunu biliyormuydun? Yorumla acımasızKediy 1 yıl O zaman oturun hadi buna😆🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿 Yorumla
canhasan45 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Kadınlar hayranıı onların 1 4 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Öylemi bazıları sevmez Yorumla canhasan45 1 yıl Geneli sever bence Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Yorumlarda sevmiyolar Yorumla canhasan45 1 yıl Bilemem Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. tam tersi 1 1 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Mükemmel bu kardeşler çok iyi insanlar Yorumla
Trolpataklayan Takip Et Xper 5 Yaş: 75 , eic 100% 1 yıl Çok alındım. 1 6 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Niye sevmiyonmu sev kardeşlerimiz Yorumla Trolpataklayan 1 yıl Ben de senciyim Yorumla Trolpataklayan 1 yıl Zenci ** Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl İyi seni seviyolarmi toplumda Yorumla Trolpataklayan 1 yıl Hayır 😔 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beyaz erkek daha iyi esmer de olabilir ama beyazzzz
Ama zenci kardeşlerimiz iyidir temizdir
Sevmiyorum böyle dokunduğumda pembeleşsin
Ne gerek var ten farketmez yapımız ayni onlarla zaten beyaz tenliden temizler kılsızlar
Ya yok ben. Beyaz tenli severim daha temiz geliyor
Bu göz oyunu bence onlarda temiz
Ya hayır beyaz olsun bal dök yala işte
Zenciye süt dök yal çikolata
Hayırrrrr beyaz erkek candır 😋
Sende beyazsın o zaman
Evettt ya ben beyaz bi erkeğin heryerini yalarım kılsızsa ayaklarını bile
Sen esmersin o zaman beyaz erkek görmedin hiç
Beyaz tenliyim beyaz erkek severim
Siyah kıllı peki sarımı
Kıllarını alırımağdayla ben
Niye her yerini yalamak istiyon hijyensiz değilmi
Yalarım kılsızsa dayanamam işte
🤔
Ne
Boş boş düşündüm yapılan makaraya
Makara değiş ciddiyim
Kocan olsa yalamazsın tadı yok zaten
Yalarım neden yalamıyım
Ben olsam yalamam karımı sen niye yalıyon anlamadım tadı yok
Tadı olmasa bile zevk alıyorum ben öpe öpe baştan aşağı e merim heryerini tiksinmeden
Evlenince bakarsın sekse bile utanırsın sen
Alakası yok baksın bakalım onu rahat bırakır mıyım
Bende bu hormonlar varken bide beyazsa of of
Galiba yeni ergen oldun benim ergenlik 6 sene oldu azgı nlık geçti senin nasıl geçmedi
19 um geçmedi valla ya bide ayıptır söylemesi ben erkek gtüne bayılıyorum
Evde ne yaparak vakit geçiriyon bunları düşünüyon peki ders falan çalışıyonmu bir günün nasıl geçer
Din kardeşimiz çoğu neden tiksinelim bütün ümmet kardeştir
Mükemmel herkes böyle düşünse keşke
Ne alakasi var? Su irk ayirimi yapan zihtiyetten nefret ediyorum😡
Mükemmel sevmeyende vardı
Zenci sevgilim de oldu ve emin ol biz Turklerden bazi konularda cok daha hassaslar ve temizler
Sonunda bunu diyen biri bende diyorum temizler diye inanmıyolar
Gercekten benden temizlerdi,. zaten bi de 5 vakit namazinda 😇😇 duzgun insanlardi yani
👍
Nasil ki bir elin 5 parmagi bir degilse ne biz Turklerin ne de zencilerin hepsi ayni olamaz.. ama irk ayirimi yapmak, dahasi sirf ten renginden dolayi bir insani asagilamak en buyuk cahilliktir ‼️
@simsimm3434 bu arkadaş sevmiyomuş sevdiremedik bi türlü
Herkesin kendi karari, kendi bakis acisi bisi diyemem. Ben nasil ki cahil insanlari sevmiyorsam, baskalari da baska tipleri sevmeyebilir 😊😊😅
Yanlışın var önceden tiksinirlerdi ama şimdi arzuluyorlar kral 😂
Sen peki
Zenci kadın fena olmaz 😂
İyi dene bakalım zararı var mı deneyimini anlatırsın
Kral biz daha beyazını bulamadik 😂
Afrikadan getircez nolcak
Getir kral ben hazırım 💪🏾😂
Tamam beklemede kal yalnız bu getirceğim kaslı falan dikkat et biraz sende kas yap ezer
Çikolata kızları severiz
Güzel sevin
💩 bunu cagrıstırıyolar
Niye çok temizler bence her şey ten değil
Pek çok siyahi nin müslüman olduğunu ve ümmetimizin bir parçası olduğunu biliyormuydun?
O zaman oturun hadi buna😆🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿
Kadınlar hayranıı onların
Öylemi bazıları sevmez
Geneli sever bence
Yorumlarda sevmiyolar
Bilemem
tam tersi
Mükemmel bu kardeşler çok iyi insanlar
Çok alındım.
Niye sevmiyonmu sev kardeşlerimiz
Ben de senciyim
Zenci **