Birini gerçekten istiyorsan, seninle olacağına inancın oluyor mu?

Birini gerçekten istiyorsan, seninle olacağına inancın oluyor mu?
Hayır olmuyor. benim değil karşımda ki kişinin beni istemesi lazım. benim o kadar çok istediğim şey vardı ki dünyada biri de olmadı. bu yüzden de hiç bir kız açılmıyorum. açılırlarsa belki olur.
Bu işler genelde inanç üzerine olmuyor kardeşim ya eğer inanç üzerine olsaydı ben kimleri istiyordum ya da kimi istiyordum diyelim Ama öyle olmuyor işte bazen sen ne kadar mücadele etsen de bazen hayatına giren kişinin hayatında yerin olmasını istesen de olmuyor, kadınlar her zaman bizim onlara anlamamızı bekliyorlar ama kadınlara sorduğunuz zaman bizi anlayan herhangi bir kimse olmuyor yani her zaman için kötü taraf erkekler oluyor ama aslında istenmeyen tarafta erkekler oluyor.
Teşekkür ederim
İstemekle değil, nasiple alakalı bir durum bu. İstemediğin otun burnunun dibinde bitmesi gibi.
Cevap
2Cevap
Oluyor da reddedilince o inanç artık kayboldu bende, beni hiçbir kız istemiyor sevgisine dahil etmek istemiyor
Maalesef böyle şeyler bir tarafın istemesiyle olmuyor. En az benim kadar karşı tarafında beni istediğinden emin olmalıyım
Birini gerçekten istiyorsam , benimle olmasi için mücadele ediyorum !
Evrene mesajlar gönderebilirim😄
Evet oluyor da zaten
Olmamalı
olmuyor olmadı
Hayır
Artık hayir
olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?