Yani bu kadar kalbimden silinmiyorsa nedir bunun açıklaması? Belki de beraber olmalıyız, belki o da benimle olmak isteyip konuşamıyor olabilir mi? Ben istemiyorum ya da hayatımda biri var sanıyordur belki de... 🤨
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olabilir fırsat bulup acik sözlülukle konuşmak gerek bizde erkek kadın iliskileridebinu açık konuşmayı engelliyor
Konuşamam asla
Belki oda sana ilgi duyuyor olabilir o yüzden konuşamıyoruz bu işte bizm toplumun verdiği eğitim kaynakli
Eğitim şart 🤣
Doğru katiliyorum
Seviyorsan git konuş bence.. 😅😂
Ahaah en eski tavsiye 😂
Bir o kadar da işe yarar tavsiye.. Hatırlatırım..
Yok ya asla konuşamam
O zaman da böyle karnının ağrısıyla dönüp dönüp durursun..
Konuşsam sanki karnımın ağrısı mı geçecek? Sevgilisinden yeni ayrıldı ya, bakalım barismazsa ya da hayatında farklı bir kız olabilir şu an, biriyle fotoğraf falan paylaşmıştı. Kimse olmadığına emin olursam bir kaç ay sonra konuşabilirim belki. Ama önemli olan erkeğin sana gelmesini sağlamak bence. Bana hiç bakmıyor ki yani baksa bile güzel bir yüz ifadesi olmuyor, belki o da bana öyle diyordur. Bilmiyorum günaydın iyi akşamlar vs belki ufak bir sohbet kurmaya çalışabilirim
Son cümlen işe yarayabilir.. Denemeye değer.. Bir şekilde sohbet kurarsan senin hakkındaki düşüncelerini de anlarsın..
Ya da belki olumsuz bir düşüncesi varsa bile değişebilir
Evet, aynen...
Peki yarın birdenbire günaydın demem garip olmaz mı? Yani bugüne kadar bir şey dememişim 😂 o yüzden galiba biraz çekiniyorum bu durumdan
Tam tersine ilgisini çeker.. Yani benim hoşuma gidiyor kadının böyle cesur hamleler yapması.. Her erkek bir değildir ama çoğu erkeğin de hoşuna gider bence..
Diyemedim günaydın falan, yanımdan geçti gitti. Istersem göz göze gelip diyebilirdim. Ama zaten eski sevgilisine bakıyordu hala, ona bir şeyler günaydın falan dedi. Kalbinde başkası varsa olmaz zaten... Benim de işim vardı o geçerken zaten, başkasıyla konuşmak durumundaydim. Belki yine denk gelirsek denerim. Mesela her gün desem artık o gelip bana der bir eksikliğini yaşayabilir yani belki, değil mi?
Aklında başka birisi varsa uğraşman gereksiz. Bir dene bakalım konuşmayı. Samimiyet olursa sorarsın aklı eski sevgilisinde mi diye, eğer ondaysa sal gitsin..
Bugün işyeri etkinliği oldu, uzaktan bana bakıyordu ya da bana öyle geliyordu. Sonra benim gözlerim az önce durduğu yerde onu ararken çaprazımda buldum onu. sonra yan yana geldik bir şekilde orada başka kızlarla konuşuyordu ben de o tarafa doğru döndüm, bana da bir laf attı.. sonra fotoğraf çekilecektik ekiple beraber.. benim yanıma doğru geldi biraz. Bana laf atması sohbet başlatmak istediği anlamına gelebilir.. ama o ortamda dışlanmayım diye de bana da bir şey demiş olabilir. o zaman artık günaydın iyi akşamlar vs rahat rahat derim. Resmen bana yeşil işik yakti. 🤣 Ama onun etrafındayken hala çok heyecanliyim. Aşmıştim ben bu heyecanı şimdi yine başladı iyi mi 🤣 belki de evlenmeliyiz sürekli yeniden aşık olurum, aşkımız bitmez hiç 🤣 Onun da rengi biraz kırmızı olmuştu ama başka bir seydendir büyük ihtimalle, kalabalık ortam vs.. Eski sevgilisi de aynı ortamdaydi ya belki onu kıskandırmak içindi ama kiskanacak kadar büyük bir şey de yapmadı yani sonuçta. Napti sanki geldi elini omzuma mı attı. 😂 Iş çıkışı da onları yan yana giderken gördüm konuşuyorlardı. Ama büyük bir anlam ifade etmez bence bu. Kız iş çıkışı yanına gitmiştir, o da bir şey diyememistir.. belki de hala seviyorlardır birbirlerini ☹️ benim de sohbet ettiğim karşı cins bir arkadaşım var.. biraz kıskandığıni hissettim. Ben arkadaşıma selam verdiğimde orada birileriyle konuşuyordu baktığını hissettim bana. Belki de bana öyle geldi. Ama insan ilişkilerinde hissedilen olumlu olumsuz şeyler doğru çıkıyor genelde. Çünkü beden dilini bilinç dışında anlıyoruz..
Bence bu çocuktan sana hayır gelmez..
Neden
Nereye sinyal verdiği belli değil, çok güvenilmez bir erkek imajı verdi anlattıklarından..
Hayır ya belki de ben yanlış anladım. Ayrıca iş çıkışında kız onun yanına gitti yani gördüm. Belki arkadaş kalmışlardır bilemiyorum ki. Ayrıca hemen unutulmuyor ilişkiler. Instagram'da falan takip etmiyorlar birbirlerini. Belki de ayrilmamistir ben hepsini yanlış anlamisimdir kendi duygularımdan dolayı. Diğer konuştuğu kızlara da öyle nazar boncuğu dağıttığını hiç sanmıyorum, ekip arkadaşları..
O zaman kimseyle konuşmayalım kafeste saklanalim. O da bana desin o zaman erkek arkadaşlarımla konuştum diye herkese mavi boncuk dağıtıyor falan diye. Hoş değil bence bir insan hakkında hemen öyle düşünmek.
Tamam bana anlatma o zaman bir daha.. Yorumlarımı beğenmeyebilirsin saygı duyarım..
Seni eleştirmek için demedim. Tamam anlatmam yorumların için teşekkürler
Ne için söyledin peki?
Bilmiyorum kendime kanıtlamak için
Ama beni eleştirmiş oldun sonuç olarak..
Niyet önemli. Öyle bir niyetle söylemedim.
Peki tamam, uzatacak psikolojide değilim. İyi geceler
Gerek de yok zaten iyi geceler 😊
Açıkça konuşmak en güzeli
Unutmak cok zor
Bir de her gün görüyorsan o kapkara gözlerinin Kara Kaşla uyumunu ve parıltılı yüzünü di mi ahhaha 😄