Eski kız arkdaşımdan hediyeleri istemek mantıklı mı?

Başlığı ilk okuyunca bazılarınız "tabiki mantıksız" diyebilir. Fakat sizlere neden böyle düşündüğümü anlatmak istiyorum. Kendisiyle 6.5 seneden fazla bir ilişkimiz vardı. Üniversitenin son sınıfında olduğumda dönem benim için oldukça fazla yoğun geçiyordu. Her günüm proje ve ödevlerle geçiyor. Fakat onu da ihmal etmemek adına hep bir şekilde zaman yaratır, gönül koymasını istemezdim. Uyku vaktimden çalar ona ayırırdım. Bölüm projelerinden birini yaparken deneme sürümü olan bir yazılımı kullanmıştım ve deneme sürüm hakkım bitmişti. Tekrardan o programa ihtiyacım olunca o kızdan rica ettim. Bilgisayarına bağlanıp, senin deneme sürüm hakkını kullanabilir miyim diye. Bilgisayarına Teamviewer programı ile bağlandıktan sonra, bana lazım olan sonuçları almak için ekran görüntüsü almaya başladım. Ekran görüntüsü alınınca bilgisayar bunu bildirim olarak yansıtır ve nerede kaydedildiğini gösterir. Bildirim kısmına tıklayınca bir erkek ile olan konuşmasına denk geldim. Discord'dan bildirim gelmiş ve erkek random şekilde gülmüş ve bildirim orada kalmış. Bildirime tıklayınca discord uygulamasına yönlendirdi fakat mesajlar yoktu. Silinmişti. Bunu neden yaptığını sorunca sadece arkadaşım ve senin arkadaşların gibi benim de arkadaşlarım olsun istiyorum dedi. Neler konuştuğunu sorunca ise çok özel söylemem dedi. Ne kadar ısrar etsem de söylemedi. "Sanalika" adlı bir oyundan tanıştıklarını söyledi. Ve bu günün öncesinde ise şunlar oldu:
O kıza vakit ayırmak istedim ve onunla birlikte oyun oynadık. Benim dönem derslerim aşırı yoğun olduğundan daha fazla oyun oynayamacağımı ve projeye dönmem gerektiğimi söyledim. Daha sonra biraz geçtikten sonra kendisinin biriyle oyun oynadığını gördüm. Ben "saf" olarak herhalde kardeşi hesabındadır diye düşünüp onun biriyle oynayacağını düşünmemiştim. Bu durumu görür görmez kendisini 3-4 kez arayıp her seferinde meşgule attı. Hesabında birilerinin olduğunu ve bu sen misin diye sordum. Fakat o an cevap alamadım. Saat gece 1 sularında ise uyumaya karar verdim ve sabah uyandığımda ise şu mesajla karşılaştım: "ne oyun oynaması kardeşimi uyutmaya çalışıyordum". Ben de ona inanıp o zaman hesabında kardeşin olmalı ona sorar mısın o muydu diye dedim. Tamam dedi fakat aslında hiç yazmamış kardeşine ve orada oynadığı kişi ise kendisiymiş. Bunu onun bilgisayarına girince anlamıştım. Neden yalan söylemeye devam ettin dediğimde ise " bir kere söyleyince devam ettirmen gerekiyor" dedi. Çok ağladı arkadaş kalalım diye fakat ben istemedim bunu. Ve o gece başka erkeklerle de konuştuğunu öğrendim. Benden hepsini saklamıştı. Korktuğum için söylemedim dedi. Her gün kimlerle oynamaya devam ediyor diye merak edip bakıyordum. Onca bana haklısın demelerine ve o kadar ağlamalarına rağmen halen o çocuk ile oyunlar oynuyordu. Hesap bilgilerini bildiğimden, hesabına girdim ve çocukla olan kısa bir yazışmasını gördüm.

Güncellemeler
+1 yıl
Erkek çok rahat bir şekilde kıza "güzelim", "bebeğim" diyebiliyordu ve kız ise gayet normalmiş gibi bir rahatsızlık duyduğunu dile getirmemişti. Ben bunları görünce deliye dönüp kıza ağzıma geleni söyledim. Sonra ise engelleyip o gece bitirmiştim. Ertesi sabah halen birlikte oyun oynadıklarını görünce, yine engeli kaldırıp ağzıma geleni söyledim. Fakat çok geç cevap geliyordu ve meğerse benim ettiğim hakaretleri arkada annesine gösterip amacını beni kötü göstermekti. Sonrada ne oldu dersiniz? :D
Güncellemeler
+1 yıl
O erkek beni arayıp kızı rahatsız etme seni mahkemeye veririm diye tehdit etti. Daha sonra bu çocuğun Whatsapp durumuna bakınca, tanıştıkları gün tarihini ekleyip yanına da kalp koymuştu. Bana sadece arkadaşız demişti ama o da yalandı. Ben eşyalarını gönderdim ona. Çünkü sevgimi nefrete dönüştüren bir kadına aitti onlar. Görmek dahi istemiyordum. Şimdi tekrardan soruyorum, eşyalarımı istemek mantıklı mı? Teşekkürler.
Eski kız arkdaşımdan hediyeleri istemek mantıklı mı?