İnsanları gördükçe ilişkilerden soğuyorum. Hepimizin ortak noktası birini sevmek ve sevgili olmak zorundaymışız gibi. Hepimiz robot gibi hareket ediyoruz. İlla birini sevecez, sevgili olacaz, ilişkiyi yürütücez. Herkesin yaptığını yapmak bana itici geliyor. Kendimi kötü hissediyorum. Keşke isteyen aseksüel olabilseydi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır ne ilgisi var
😂 😂 😂 İnsanlara bakmayın sevgilinize bakın itici gelmez
Hiç sevgilim olmadı. Yani olması bana itici değil tam belki ama tuhaf gelirdi ve kendimi garip hissederdim.
Çok güzel bir his
Olabilir ama bu duyguyu hiç yaşamadığım için bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum ama sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığım için böyle bir kafa yapısına sahip olduğumu düşünüyorum.
Doğanın kanunu bu, demekki kalben hiç sevmemişsiniz 😊
İnsanlar çorap değiştirir gibi sevgili değiştirdikleri için bu düşüncenizide normal görüyorum
Evet işte. Düşün mesela bir insan elinde bıçakla bir cinayet işliyor. O sahneyi ben yaşasam ne kadar kötü hissederim di mi. Şimdiki ilişkilere bakıyorum ve neredeyse hiçbiri ciddi ilişki değil. Ciddi olan ilişkilerde bile millet hep birbirini aldatıyor. Artık kimse masum değil. Sevgili olmak, ilişki kurmak tamamiyle çıkar yerine dönmüş. Adı çıkmış bana göre yani. Masumiyet, iyilik, güzellik hiçbir şey kalmamış. Benim de biriyle sevgili olmam bana huzursuzluk verecek gibi.
Böyle düşünmeyin akışına bırakın. Kendini geliştirmiş olgunlaşmış insanlarda pek sorun olmaz nasip kısmet birazda.
Her şey çıkar ya, inanmıyorum kimseye. Ben ve benim gibiler saftirik, enayi kalmış bu dünyada. Çok masum düşünüyorum. Sevgi, iyilik vs. bunlara millet kahkaha atıyor. Herkes cinsellik, para ve güç peşinde. Benim gibi 3-5 tane enayi de etrafta dolanıyor işte.
Estağfurullah kendinize hakaret etmeyiniz. Beyler biraz geç olgunlaşıyor yaşınızı bilmiyorum ama kendinizden büyük biriyle şansınızı deneyin derim.
26 yaşındayım. 30 yaşındaki bir kadın bile gülüyor. Aşk, meşk bunlar hep saçmalık diye. Instagramda paylaşılan story'lere de bakınca anlaşılıyor. Herkes bir popülerlik peşinde. Kadınlar olabildiğince makyaj, manikür, pedikür derdinde. Kocişlerinin kazandığı parayla tatillere gitme peşinde. Kocasına bakıyosun adamın tipinde bir gram hayır yok ama para var işte. Diğer çiftlere bakıyorsun yine böyle. Kocaman göbişli adamla evlenmiş, mağara adamı gibi de sakallar ama tabii onda da para var. Kadınlar hep birbiriyle yarışıyor, ilk önce ben evlenicem, evde kalmayacam, sonra evlendikten sonra da en lüks ben yaşayacağım. Çocuklarım en güzel yerlerde okuyacak, eğitim alacak, instagramdan yaşadığım her anı paylaşıcam ve herkes kıskancından çatlayacak. Kocişş bana bu elbiseyi alır mısın trendyoldaaaaan. Adamlar da olabildiğince güzel bir kadınla evlenmeye çalışıyor. Parasıyla kadını satın alıyor resmen. İki taraflı güzel bir çıkar ilişkisi varsa orada aşk var işte. Herkes böyle çıkar peşinde, her şey sahte geliyor bana. Ben de fakir biri olaraktan masumca aşk, meşk kafalarına giriyorum. Oysa ki aşk, burjuva sınıfına ait bir duyguymuş.
😊😊
Emin olun mükemmel evlilik yoktur. Anlattığınız tip evliliklerde el altından aldatma kaçınılmazdır. Ya sonu boşanmayla biter veya çıkar evliliği haline dönüşür menfaat bitince yine boşanma olur. Günün sonunda kimse mutlu değildir. Günün sonunda mutluysanız eğer evet doğru kişiyi bulmuşsunuz demektir. Takılmayınız bunlara çünkü bu tip insanlar değişmez. Size nasıl diyeyim seçeceğiniz kişiyi iyi gözlemleyin konuşmasına, giyinmesine, duruşuna tavrına ve en çok bakış açısını öğrenin asıl bakış açısını yakalarsanız o zaman o kişiyi daha iyi tanır size uygun olup olmadığını anlarsınız.
Uygun bir kişi ile tanışmak gerçekten çok zor. Bu zamana kadar okul hayatında vs. zaten doğru düzgün biriyle tanışmadım. İş hayatında da tanışmadım. Yaş 26 oldu ve neredeyse hiç flört bile etmemişim kimseyle. Zaman çok hızlı bir şekilde akıp gidiyor. Aşka, sevgiye ve iyiliğe olan inancımı da yitirmeme neden oldu hem insanlar. O yüzden de pek umursamadım. İnsan istese de olmayabiliyor. Arayışa çıkmış biri gibi de asla olmam. İçimdeki o heyecanı da öldürdüler gibi hem. Bilmiyorum artık karşıma biri çıkar ve spontane bir şekilde tanışırsam olur belki bir şeyler.