Her insanın mutlaka ailevi bir sorunu ya da içsel bir savaşı vardır. Kimisi mücadele edip en aza indiriken kimisi de başaramayacağını ama mücadeleyi de bırakmadığı bir hayattayız. Kadınlar evet biraz hassas ve kırılgan olurlar, özellikle bazı günlerde daha hassas olurlar ama Allah kimsenin taşıyamayacağı yükü kulunun sırtına yüklemez. Mutlaka bu soruları da aşıyoruz ve yeni bir sorunla karşı karşıya geliyoruz. Çünkü bu hayatın döngüsü.
En zengin bir insanın bile bazen fakir birinin derdinden daha büyük acılar hissedip kendisini intihara sürükleyecek dereceye gelemsi sorunları maddiyatla ilgisi olmadığı gösteriyor.
Ve kakeza insan sevmek ve sevilmek ister ama bunun yerine kırmak ve kırılmaya daya çok şahit oluyoruz. Bu yüzden kişi hem kendini tanımalı hem de konuştuğu kişileri iyi sevmeli ki sevgi kırılmaya inkılap etsin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet geçer. Kendini sevilmeye odaklarsan zaten gittikçe senden uzaklaşır. Hayatın akışına odakla ki beklemediğin anda gerçekleşsin. Senin için olan henüz sana gelmek için yola çıkmamış olabilir, ya da belki de yoldadır bilemezsin. Ama kendini buna odaklama
01 Yorumla
Soran+1 yılArtik boslukta gibi hislerim karmancorman oldu dogru insanida bulamam bu kafayla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sevmek basitleşti artık. Sevmek sevmek değil.. Sevmek hala çok nadir. Ve mümkün.
02 Yorumla
Soran+1 yılVe biz hala ariyoruz onu çok aci bu çagdan soğudum
Yalnız değilsin, birsürü insanın aynı derdi var.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim gorduğum insanlarin hayati yolunda ama🙁
Ben de yalnızım bir tek ben böyleyim sanıyordum.
Yanlız değilmişim 🤗🥹
01 Yorumla
Soran+1 yılBende kendim icin ogrendim 🥲
- Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılO iyi insanlar o güzel atlara binip gıttıler. Bize de nankörler kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef hakketmeyen bir suru insan cok guzel seviliyor buna cok icim aciyo
Yalnız değilsin bende öyle hissediyorum. Belki de geçer ilerde
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah.
+1 yılyalniz kalmissin. belki bu yuzden boyle dusunuyorsun git arkadaslarinla takil biraz istersen duzelir zamanla takma kafana
00 Yorumla
+1 yılAbartma takıntı yapma stres yapma keyfine bak ummadığın an da gelir güzellikler
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle de işte bi beni dinlese iç sesim
- +1 yıl
Takıntı bu , biraz sosyalleş çevrenle
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğilsin yalnız. Bazı insanlar bu dünyaya yalnız kalmaya gönderilmiş sadece bu.
315 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle dusunuyorum artik...
Cevap sahibi+1 yılBen her yere tek başıma gidiyorum. Kimse de çıkıp yalnızlığımı paylaşmadı. Demek ki dünyanın düzeni böyle. Değişmez. Sevilen daha erkenden seviliyor hiç çaba sarf etmeden.
Soran+1 yılBende çok yalniz kaldim şu bibkac yil ama bu yil bi bundan aci duymaya basladim sorun bendemi diye dusunmeye basladim
Cevap sahibi+1 yılAcıtıyor ona çare yok. Bilmem. Sorunluyuz ama suçlu değiliz.
Soran+1 yılArtik kucukte olsa guzel seylere okadar ihtiyacim var ki anlatamam eski mutlu gunlerimi Şu an mumla ariyorum
Cevap sahibi+1 yılYalnız değilsin
Soran+1 yılSalgin gibi mutsuzluk çogaliyor adeta ya da insanlar çok kalpsiz
Cevap sahibi+1 yılSeçenek fazlalığı tahammülsüzlüğe yol açtı. Aşk yok zaten. Sevgi de şüphede hep.
Soran+1 yılSiradanlasti hersey basitlestirdiler
Cevap sahibi+1 yılİyiler kapıldı biz arta kalanlarız.
Soran+1 yılHerseye gec kaldik zamana birakarak
Cevap sahibi+1 yılMaalesef gerçekten öyle. Yol uzun sandık ama o kadar da uzun değilmiş aslında.
Soran+1 yılKarakterimizle alakali sanirim iki dk bazi seyleri unutup hemen birine gidemedigimizden bunu yapanlar cook mutlu
Cevap sahibi+1 yılSevmenin değil sevilmenin peşindeler ondan. Akıllılarmış.
Soran+1 yılBizde sevmekten yorulduk velhassil
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok geçmez, bu dünyada sadece sen sevilmiyorsun :D :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim gunahimiz ne yaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencil olmayın sizi sevmeleri için insanlara ne verdiniz bende sevilmiyorum çünkü kimsenin işine yaramıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılSadece kendimize kiydik şu hayatta onu biliyorum
Cevap sahibi+1 yılDemeyin öyle elbette kendimizi seveceğiz ama bunu başkalarından durduk yere bekleyemeyiz illa bir fedakarlık sonrası sever insanlar sizi
Soran+1 yılYa ben çok cabuk guveniyorum ama sevgim agir agir olusuyor tam sevicekken bir ihanet
- +1 yıl
Paylaşalım ☺️
Bir sürü yalnız insan var. Hiç sevgilisi olmayanlar da çok var
00 Yorumla
+1 yılDünyanın suçu yok kaşarların ve Yalakaların hepsini a q
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu düşüncen yanlış bide kendini kıyaslamaman lazım.
00 Yorumla
+1 yılHer nasip vaktine esirdir demeki hayırlısı böyle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Tedavi edilmezse depresyon boyutu artar, sonu anksiyeteye kadar gidebilir.
00 Yorumla
+1 yılBir şeyler başarmaksa hedefin sorunu başkasında veya hayatta aramayacaksın. İlk bakman gereken yer kendinsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi çok hirpaladim şimdi kendim icin mecalim yok
O his bazen hiç geçmiyor bazen de tam tersi oluyo maalesef zaman sadce
12 Yorumla
Soran+1 yılZamanda bizden bikti gibi
Sanki mekkeye giden otobusu taşlamışımda bütün dünya bana karsi gibi geliyo bendede ayni durumlar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet duygularimin tarifi resmen
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTipin yoktur muhtemelen
111 Yorumla
Soran+1 yılher şey tiplemi alakali adriana lima olsak dertlerimiz biticekmi
- +1 yıl
Evet garanti veriyorum
Soran+1 yıl@margaretx iste bende bunu anlatmaya calismistim arkadasa 🙏
- +1 yıl
@margaretx aldatılacak kadar ilişkisi varmış en azından. Bunun hiçbir şeyi yok.
Soran+1 yılBeni ne kadar taniyorsun bu tespitleri yapabiliyorsun onuda anlamadim
- +1 yıl
Görünen köy kılavuz istemez.
Güzel olup mutsuz olan kimse yok, fakir avuntularını bırakın gerçeğe odaklanın.
Soran+1 yılSanirim senin cevrende ollmamis hersey guzellik degil inanki oyle hir cagdayizki yalnizlik bile cesaret isi
- +1 yıl
@OlamazMıKardeşim Güzel olup mutsuz olan birçok insan var. O tiple bu özgüven nereden geliyor 😃 daha görmediğin bir kızın görünüşünü eleştirmeden önce, kendi tipine bak. Aynaya baktığında ayna çatlıyor mu?
- +1 yıl
@margaretx benim tipim yerinde kaldı ki konu, kadınlara duyulan ilginin güzellikleri ile doğru orantılı olması.
Güzel ve alımlı kadınlar yalnız olmaz, milyonda 1 ihtimali yanık kremi olarak kullanmaya çalışman manasız.
Tanıştırayım;
- Gerçekler.
Ayrıca soran arkadaş senden özür dilerim sana çirkinsin demeye çalışmıyorum, talebin ve ilginin güzelliğe odaklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
+1 yılÇirkin olabilirsin onlar sevilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakasi yok guzeller sevilmez asil yalniz kalmak tercihtir herkese gitmediğimizden bu kalp be bir kere gonul verilir her onune degil şu cirkinsin oyuzden laflarini gecin bence
- +1 yıl
Yani sen güzelsin ama sevilmiyor musun
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmiyor 32 yaşına geldim ben de geçmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılİmtihanmi bu nedir ya
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sen kendini sev o zaman hersey degisir
02 Yorumla
Soran+1 yılAslindan eskiye gore daha cok kendimi sevmeye basladim ve buda yalnizlastirdi kimseye degmez
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu hissi bende çok fazla hissediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBizi bu hale getiren problem ne ya cozebilsek hersey duzelcek gibi
- +1 yıl
Aileye ve arkadaşlarımıza çok fazla güven verdik
Değer verdik çok sahiplendik ve bizim bu halimizi kullandılar her defasında acı verdiler bize biz bir sıcak sevgi isterken onlar bize hep kötü davrandılar
+1 yılYapacak bir şey yok kısmet bu işler
01 Yorumla
Soran+1 yılSanirim oyle
+1 yılDeğilsin değilsin merak etme yalnız değilsin
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden biz peki
- +1 yıl
Şahsen sigara içki içen kız sevmiyorum çoğu eleniyor zaten
Soran+1 yılZaten sevilmememisin sebebi kendi kafamizdaki inaanlarin karsimiza cikmamasi bebde icki icen pavyon kafasi erkekler sevmiyorum
- +1 yıl
Doğru olan da bu çünkü böyle insanlarla hayat mı geçer diyebiliyorum. Evlenmek gibi bir durum var hayatta bunun da sonsuza kadar sürmesini istersen zaten direk kafa denge olmalı yoksa hiç olmasın zaten
Soran+1 yılKesinlikle ask herseyi cozmuyor maalesef
- +1 yıl
Aşk kavram olarak bu kadar basit görece de değil çünkü, sevgi paylaştıkça güzeldir derler ya güzel olan her şeyi sevdiğinle paylaşınca sevmenin ne güzel olduğunu anlarız diye düşünüyorum. Aşk ise sonsuz bir boyut ki ben buna evlilik diyorum
Bende çok ilgisiz kaldım 🤦🏻♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgi vermek bile pahali artik
Sakın üzülme benim sevgim hepinize yeter
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye? Sen özel misin? Napsın seni dünya
00 Yorumla
+1 yılYalnız değilsin bende öyleyim
00 YorumlaGeçer dogru insana denk gelirsen
02 Yorumla
Soran+1 yılBu dunyada imkansiz gibi birsey gerci bulan nasil buluyor bilmiyorum
Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Kendine acidihin için öyle geliyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılEtrafimda okadar işe yaramaz gibi duruyorum ki artik bundan çok yoruldum
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçer geçer neler neler geçmedi ki
00 YorumlaAynen
11 Yorumla
Soran+1 yıl🥲dünya çok adaletsiz
- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla geçer.
02 Yorumla
Soran+1 yılGecen sanki sadece zaman
- +1 yıl
Çok zekice bir cevap.
+1 yılBöyle hisseden sadece sen değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBana yalniz olmadigimi hatirlattiniz uzulsemmi sevinsemmi bilemiyorum keske hepimiz mutlu olabilsek
+1 yılÖyle düşünme pozitif olmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen okadar pozitifimki korkuyorum gunun sonunda ne olucak basima ne gelicek diye
- +1 yıl
bir şey olmaz korkma bu kadar akışına bırak
Sana öyle geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama çok yorulduğumu biliyorum artik hayal bile kurmak gelmiyir icimden eskiden ne çok hayal kurardim oysaki..
+1 yılBen de.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun tedavisi yok gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle hissetmee
34 Yorumla
Soran+1 yılKendime surekli kizip toparliyorim ama şu gece saatleri birseyler oluyor ve kotu hissetmeye başloyorum
Cevap sahibi+1 yılUyku duzenini duzelt gece insanin psikolojisi bozuluyor
Soran+1 yılEvet ama uyuyamiyorum maalesef bunun icin doktora gidicem ama oda bana depresyondasin diyip gecicek
Cevap sahibi+1 yılAynn oyle hobi bul kendine
+1 yılTek sen değilsin öyle düşünen çok insan var
00 YorumlaGeçmeli...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zor..
00 Yorumla
+1 yılDm den yaz derdini anlat reisim konuşalım
00 YorumlaGeçer tabiki ama zaman gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDepresyondasın
04 Yorumla
Soran+1 yılHic bitmicek gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılTabiki bitecek hepimiz hemen hemen böyle dönemlerden geçiyoruz kimisi uzun sürer kimisi hemen geçer atlatır içini hep ferah tutmaya bak ve motive edici sözler okumani tavsiye ederim
Soran+1 yılTesekkur ederim tavsiyelerine uyucam:)
Cevap sahibi+1 yılBirde pozitif şarkılar veya oynak şarkılar kendini biraz zorlayınca bunlara sonra alışacaksın. Rica ederim :)
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 bana da yaz
04 Yorumla
Soran+1 yıl🥲
Cevap sahibi+1 yıl+1 demek istedim
Soran+1 yılBiliyorum senin icin uzuldugumu gostermek istedim
Cevap sahibi+1 yılEmojiyi telefon desteklemiyor hangı emoji oldugunu göremiyorum
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Üzme o tatli canini
03 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi kirmamak için cirpinan biriyim ama kimse benim kirilmamam icin cabalamiyor bu canimi yakiyor iste 🥲
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim🙏🫠
Yalnız değilsin
014 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bizde gün yüzü görsek şu hayatta
Soran+1 yılTesekkur ederim🫠🙏
Genel bir isyandi icimde biriktirmem yuzunden
Soran+1 yılKalbim bunu çok istiyor ama aklim dusunmekten kafadi siyiricak allah yardimcimiz olsun ne diyebiliriz
Soran+1 yılİmtihan ediliyoruz ve bu imtihan uzun belliki.
Soran+1 yılKendimi hep peygamberlerimize hile onca aci yuk vermis dayanmis ben kimimki diyorum
Soran+1 yılBuyuzden isyan etmiyorum ama aglamadan duramiyorum yoksa dayanamam icime ata ata
Gel abim sevsin seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız değilsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım