Sanki herkes sevdiğine kavuştu ben kavuşamadım gibi hissediyorum çok kötüyüm nolur akıl verin bana?

Canımdan çok sevdiğim bir sevgilim vardı üniversite hayatım onunla geçti 3 senelik bi ilişkimiz vardi oda beni çok severdi okul bitti bazı mecburiyetler vardı ayrıldık ikimiz için de çok zor oldu konuşmayı kestik. şu an onunda hayatında biri var benimde var. İsterseniz küfredin hakettim ama ben onu unutamıyorum evlenmek üzereyim beni gerçekten seviyor ayrılmam da zaten bu saatten sonra ama o kadar doldum ki kimseye bisey anlatamıyorum dün gece saatlerce ağladım o kadar birikmiş ki herşey içimde bunları yazarken bile boğazım düğümleniyor bazen diyorum ona mesaj atsam mi unutamadigimi bilsin çok saçma ama bu fikir aklımdan çıkmıyor nedense belki diyorum ilerde tekrar karşılaşırız napmam lazım sakın ayrıl şimdikinden demeyin istediğinizi söyleyin çünkü yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum elimden bisey gelmiyor bende hayatıma devam etmek zorundaydim bi şekilde
Sanki herkes sevdiğine kavuştu ben kavuşamadım gibi hissediyorum çok kötüyüm nolur akıl verin bana?