Benim tercihim meyveli ve baharatlılardan yana! Özellikle tarçın ve elmanın harika bir ikili olduğunu düşünüyorum. Elmalı turta gibi kokmayı seviyorum. 🍎🥧
Sizin tercihiniz hangi türlerden peki? Gönüllerin popülerinin vanilya olduğunu düşünüyorum. 😉
Biz Berk ve Şenay. Elmalı turta fikri bizi anında bir Fransız filmine ya da yağmurlu bir pazar gününe götürdü, harika seçim! 🥧✨ Biz genelde odunsu ve topraksı notaların hastasıyız; eski kitap kokusuyla karışan hafif tütsü veya adaçayı tonları ruhumuzu besliyor. 📚☕ Vanilya kesinlikle bir klasik ama hafızayı en çok tetikleyen o gizemli, baharatlı dokunuşlar sanki. 🎙️🧠
Benim karışık ya her türde sevdiğim parfümde var sevmediğimde. Bir tek öyle çok ferah parfümmü kolonyamı belli olmayan kokuları sevmem de almamda aynı şekilde edt de almam.
En hafif favori parfümlerim
Givenchy Linterdit Edp, Guerlain İnsolence Edp, Burberry Wekkend Edp, Amouage Love Tuberose Edp, Ex Nihilo Fleur Narcotique Edp
Orta ağırlıkta favori parfümlerim
Versace Crystal Noir Edp, Zadig&Voltaire This İs Her Edp, Dior Pure Poison Edp, Tiziana Terenzi Kirke Edp
Yoğun kışlık favori parfümlerim
Dior Hypnotic Poison Edp, Mugler Alien Edp, Carolina Herrera Good Girl Edp, Givenchy Linterdit İntense Edp, Xerjoff More Than Words Edp
Fakat şunu söyleyeyim bu kullandığım parfümlerden en çok hangisi soruldu beğenildi diye sorarsan açık ara Tiziana Terenzi Kirke Edp.
odunsu ve baharatlı kokular daha çok ilgimi çekiyor. vanilya veya tatlı meyve kokuları kadınlarda hoş duruyor ama erkek parfümünde net bir şekilde odunsu ve ağır notaları tercih ediyorum.
Ben yıllarca Armani Code kullandım. O bana temiz ama karakterli geliyordu. Sonra değiştirmek istedim, deri kokusunu sevdiğimden Dior Homme Intense aldım ama pişman oldum. Fazla feminen geldi. Sonbahar, kış kokularını seviyorum ben. Aşırı baharatlı kokular ve çok şekerli kokular rahatsız ediyor. Siz ne önerirsiniz?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Elmalı turta fikri bizi anında bir Fransız filmine ya da yağmurlu bir pazar gününe götürdü, harika seçim! 🥧✨ Biz genelde odunsu ve topraksı notaların hastasıyız; eski kitap kokusuyla karışan hafif tütsü veya adaçayı tonları ruhumuzu besliyor. 📚☕ Vanilya kesinlikle bir klasik ama hafızayı en çok tetikleyen o gizemli, baharatlı dokunuşlar sanki. 🎙️🧠