Ben evliyim. Benim olayimda ben esimle aile apartmani diye anlamasmadim istemedigimi dile getirdim ailesine burada yasamak istemiyorum diye hepside biliyor isin tuhafi Ben yokken mesela 2 haftadir yokum o evde esimin arkadaslari abileri hepsi benim evimde oturuyolarmis televiyon izliyolarmis tam hakkidir belki ama ayrilik asamasina geldik esim herhalde musade ediyor. Bide bayram Kayanamam evin anahtarini ver Bize misafir gelirse Sizin asardaki evi pis gormesin temizliyim diyormus yani evime ozelime giren cikan belli degil zaten kac defa boyle oldu hep evde esyalarim kayboldu alip alip goturuyolar napmaliyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anne kuzusu biriyle evlenmissin geçmiş olsun. Aile apartmanı zaten sorunları hiç bitirmez. Kendiniz aile oldunuz bunun farkında olmalı. Hem erkek hemde kız tarafının ailesine uzak oturmak cidden çok sağlıklı
Sendeki koca değil bostan korkuluğu
Ben varken kimse dogru durst gelmiyordu bide nasil diyim gelin olarak ben yokum evde hizmette edeyim ne pesindeler anlamadim ya catida mangal yapip yetmiyo 2 3 kat daha ev var onlara degil bana gelmisler bos eve
Eşin bu konuda pasif orayı özel alanı olarak görmüyor belli ki sende onun için özel bir kadın değilsin arada gelip sevşiypr işine başlıyor eşin sanırım
Babamin hediye olarak aldigi koltuklar var onlari alayimda yerde oturup izlerler televiyon falan
Eşin ile konuştun mu o nediyor bu duruma
O musade ediyor demekki insanlara
İşte sen rahatsızlığını ona dile getirdim mi izin ver yapmasınlar falan diye
Desem nolaccki onlar benim ailem nolmus der
Onlarin apatarmani evi ya benimsemisler
Öyle bişey olabilir mi ya sizin kendi yaşam alanınız öylesaygısızca olur
Valla burada o kadar kisi bunu dusunuyorda onlar dusunemiyor bu kiz yok evde napalim naapacaz demiyolarda kafasizlar iste
Nekadar oldu evleneli. Hep mi böyleydi ailesi ile aranız
1 senem dolmadi evlendigim. Ailemi sucluyo baban sana demiyor mu kocanin evine git demiyor mu babama kufur ediyo serefsiz ailemin kapisinda duruyorum diye biktim bunlarin cenesinden ya ev tutcam kendime baska ordaki esyalarimi alicam kendi evime
Zor bir durum kocan sana sahip çıksa aşılır bazı şeyler ama oda pek oralı değil
Dedim ki aileme dusman misin dusmanim yaron gelicem gelmeyen bak ne cocugu dedi manyak mi ne ya dusmanmis bana ve aileme
Ayrılacaksın o zman herşeyde kendi haklı olan biriyle hayat geçmez
Nerede yaşıyorsun
Eşim hala ana kuzusu geçmiş olsun.
Bole oldugu icin tasinmak istedim zaten ondan dolayi ailemin evine geldim suanda hayla oyle evime herkesi coluk cocuk giriyo cikiyo ozelim biseyim yok hic
Yani sana kimsenin saygısı yok demekki. Tamam anne kuzusu olurda o ev senin mahremiyetin sonuçta. Ne desen haklısın.
Napmaliyim nasil yol izlemeyeliyim ki
Senin dediklerine karşı eşin nasıl cevap veriyor.
Ben bugun annene sole kendi evini temizlesin ben zaten gitmisim millete beni niye geri gelecek gibi gosteriyonuz ki dedim telefonlari kapatti annem seni dusundugu icin dedi. Acmadi saatlerce ailesine laf edince boyle yapiyo
Açıkçası ömür boyu bunu çekmek istiyormusun? Kaç yıllık evlisin?
Daha 1 senem dolmamis evlendigim bide hamileyim ailemin kapisina geldim diye onuda zehir ettiler bana cikcam kendime ev bakip cikcam nolcak bilmiyom bana sahip cikmadi esim dediğim insan sadece ailesinin apartmaninda sahip cikiyo