Artik kisasa kisas yapiyorum… karsimdaki insan beni hayatinda nereye koyuyors bende onu tam oraya koyiyorum… ne eksik ne fazla
ben 2 senedir evliyim.. esimle cok mutluyum.. görümcem zaten hep kaos kiskanclik gibi seylerden besleniypr… ondan daha iyi birileri olursa hemen kötüliyor bende de yapmaya calismisti ama ben hemen tavrimi koydum esim de arkamda esim de kör degil zaten o da huyunu bilyoor artik esim bezdi hareketlerinden…
görümcem dogum yapti zaten görmeye tek gittim daha gotmedim.. bu arada kayinvalidem orada kaliyor.. esim bir kac kere gitti… ben hic gitmedim görmeden sonra..
cok cirkin seyler oldu.. beni ezmeye calisti.. kaiynvalidem hep ben yanlis anliyormusum gibi veya esim yanlis anliyormus gibi davrandi bizde zeka sorunu olduguu hissetirdi bize.. bu arada ikiniz üni okuduk..
esim de sogdu görümcem iLla gel dedi cocuk sana alissin sen gelmiyorsun ben ölüp ölüp diriliyorun falan dedi esim gitti.. ben gitmedim bi de kurban kestikleri halde.. sizce iyi yapmsiin mi?
üstelik kayinvalidem görümcemin korkusuyla hic gelmedi bize.. benim ne isim var bana gelmyiorsa.. gecenn aramis benim kayinvalidem sen akil edemesin ama gel bize nende tsk ettim ama gitmedim.. ne isim var bide laf arasinda cirkinlesiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer