Diğer Ben bu isin icinden cıkabilir miyim arkadaslar? Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hayır yani puzzle yapmaktan ne farkı var ki ben puzzle ustasıyımdır (yazarken aklıma maske nezaketle tebessüm filminde 15 yıllık kasabım diyen oğlan geldi) Güncellemeler1 yıl Bitti arkadaslar Ben bu isin icinden cıkabilir miyim arkadaslar? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tek başına hiç gardırop kurmamış ki zorluk nedir ne bilsin 0 2 Yorumla Munkesir 1 yıl İki kisi kurduk sayılır mı Yorumla Arda1966 1 yıl Sayılmaz Yorumla
sennbennn Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yardıma ihtiyacın var mı bacikommmm 1 1 Yorumla Munkesir 1 yıl Yaptım bacıkommm🌸 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Youtube da yok mu videosu belki vardir 1 0 Yorumla
İnsanusElemanus Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Adımlara uyarak anlayarak yapacaksın 1 0 Yorumla
hayalperestmelodika Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl çıkarsın hadi göreyim seni 0 3 Yorumla Munkesir 1 yıl Çıktım bacıkom🌸 Yorumla hayalperestmelodika 1 yıl djdjs sevimlisin ndj Yorumla Munkesir 1 yıl ☺️ Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu tarz eşyaları aşırı severim 0 8 Yorumla Munkesir 1 yıl Ne tarz Yorumla frankejstan013 1 yıl Birleşimi yapılmadan gönderilir evde müşterinin kendisinin birleştirmesi gereken esyalar Yorumla Munkesir 1 yıl Sana satim Yorumla frankejstan013 1 yıl Montaj ve kurumu nu yapsam ücretsiz olmaz mı Yorumla Munkesir 1 yıl Ben yaptım Yorumla frankejstan013 1 yıl Ürünü sen kurdun ikinci el oldu yarı fiyata alırım Yorumla Munkesir 1 yıl Montaj parasını alırım Yorumla frankejstan013 1 yıl Peki madem. Yorumla
Utaka Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. Mimarlıkmı okuyordun sen 0 10 Yorumla Munkesir 1 yıl Yoo Yorumla Utaka 1 yıl Agabe Yorumla Munkesir 1 yıl Mimarlık mı lazımdı Yorumla Utaka 1 yıl Yok ama oyle bir vibe aldım senden Yorumla Munkesir 1 yıl Bu bıkmıslıkla üstüne mimarlık okusaydım simdiye kafaya sıkmıstım Yorumla Utaka 1 yıl Aksine, seni okadar çok tanimasam bile kafaya takmayan, şartlarından memnun ve hayatında kendi başına yukselmeye çalışan biri gibisin Yorumla Munkesir 1 yıl Kısmen. Basarı takıntım oldugu icin derslerden baska bir seyi umursamıyorum Yorumla Utaka 1 yıl Ozaman umarim derslerinde emeğinin karşılığını alırsın Yorumla Munkesir 1 yıl Tesekkür ederim cicegim 🌸 Yorumla Utaka 1 yıl Rica ederim balım🍯 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Demonte mobilya mı aldın sen 0 12 Yorumla Munkesir 1 yıl He Yorumla BalalarBabası 1 yıl Kitaplık mı yoksa Yorumla Munkesir 1 yıl Komidib yav Yorumla BalalarBabası 1 yıl Minnacık şey, yaparsın Yorumla Munkesir 1 yıl Yaptıö usta Yorumla BalalarBabası 1 yıl Vay be ustam Yorumla Munkesir 1 yıl Zaten yalandan sordum yatak da yapmıstım ben Yorumla BalalarBabası 1 yıl Biz yatakta sadece uyuyalım, birileri yapıyor bile Yorumla Munkesir 1 yıl Cocuk oyuncagı yav Yorumla BalalarBabası 1 yıl Sabah uyanınca bozulan örtüyü düzlemekten bahsetmiyoruz farkındaysan 😄 Yorumla Munkesir 1 yıl Bu eller bi tek yorum yazıyor sanıyosunuz herhalde Yorumla BalalarBabası 1 yıl Yioo, soru da soruyor 😄 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 599 cevap paylaştı. Basit aslında çıkarsınız. 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çıkarsın kolay matkabın varsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Slk değilsen çıkarsın 0 5 Yorumla Munkesir 1 yıl canım değilmişim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şükür Yorumla Munkesir 1 yıl Slk olmadığımı öğrendiğim gün 30.04.25 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelişme var Yorumla Munkesir 1 yıl Bdnsndmmsd Yorumla
kentdarkbluee Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yaparsın sen 👌 0 2 Yorumla Munkesir 1 yıl Yaptım. Yorumla kentdarkbluee 1 yıl Aferin sana çocuk adam Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 622 cevap paylaştı. Kolay çıkarsın 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Cikarsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok basit😄 0 2 Yorumla Munkesir 1 yıl Hadi ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tek başına hiç gardırop kurmamış ki zorluk nedir ne bilsin
İki kisi kurduk sayılır mı
Sayılmaz
Yardıma ihtiyacın var mı bacikommmm
Yaptım bacıkommm🌸
Youtube da yok mu videosu belki vardir
Adımlara uyarak anlayarak yapacaksın
çıkarsın hadi göreyim seni
Çıktım bacıkom🌸
djdjs sevimlisin ndj
☺️
Bu tarz eşyaları aşırı severim
Ne tarz
Birleşimi yapılmadan gönderilir evde müşterinin kendisinin birleştirmesi gereken esyalar
Sana satim
Montaj ve kurumu nu yapsam ücretsiz olmaz mı
Ben yaptım
Ürünü sen kurdun ikinci el oldu yarı fiyata alırım
Montaj parasını alırım
Peki madem.
Mimarlıkmı okuyordun sen
Yoo
Agabe
Mimarlık mı lazımdı
Yok ama oyle bir vibe aldım senden
Bu bıkmıslıkla üstüne mimarlık okusaydım simdiye kafaya sıkmıstım
Aksine, seni okadar çok tanimasam bile kafaya takmayan, şartlarından memnun ve hayatında kendi başına yukselmeye çalışan biri gibisin
Kısmen. Basarı takıntım oldugu icin derslerden baska bir seyi umursamıyorum
Ozaman umarim derslerinde emeğinin karşılığını alırsın
Tesekkür ederim cicegim 🌸
Rica ederim balım🍯
Demonte mobilya mı aldın sen
He
Kitaplık mı yoksa
Komidib yav
Minnacık şey, yaparsın
Yaptıö usta
Vay be ustam
Zaten yalandan sordum yatak da yapmıstım ben