Arkadaşlar kızlar beni beğenmiyor herhalde neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum bir kızda benimle eski arkadaşını kıskandırmak için çıkmış çok güzel kızdı aslında hatta kavga ettim onun yüzünden oğlan kavga çıkardı sizce sorun ne tecrübeli arkadaşlar 19.5 yasindayim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fazla yüz verme kardeşim sonra bir haller alıyorlar.. Ve öyle olaylarda atılmak yerine reddeden kimse ile birini kıskandırmak için çıkma konusu yani.. Onun dışında peşlerinde koşma hoşlandığını hemen belli etme o zaman elime düştü moduna giriyorlar ve şunu unutma kızlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanır derler ya külliyen yalan! Erkekler kendini güldüren erkekleri sadece komik bulup gülerler.. Çok aşırı iyi çocuk modunu da oynama bu arada 👍🏻😉
Kızlar kendini güldüren erkekleri sadece komik bulup gülerler
Demekki tipin yerinde değil
Kardeşim taksit taksit niye yazıyorsun anladik sana tipimi mi yorumla dedik la
Kızın kavga ettiğim eski sevgiliside senin gibi kilolu ve gözlüklüydü tiple ne alakası var tipim de çok yerinde rahat ol
Ahaha torba sen benim gibi olsan yemediğin meyve kalmaz aslan rahat ol
Yani bir gerçekler acıdır ama eğer bir kız sana bakarsa kesin çirkinlik kraliçesidir
Ahahahaha dağ ayisina bak 😂 tıp muhabbetlerine girecek en son adam sensin hayatım boyunca çirkinliğini unutamayacam istersen konu aç 100 kişiye sor bakalım kim daha çirkin kıskanç şişko 😂
Yediklerini çıkartmak zor oluyormu vücudunda çatlaklarla bilemiyorum bu arada en son çıktığım kız güzeldi 😂benim sorduğum soru başka buraya trolluk yapmaya gelme ayı oğlu ayı seni
Vay danam vay bide 1.95 boyunda 125 kilo bir devi aşağılıyor trol aynı sana benzer lan gazman yol al şimdi gargamelin oğlu
Hayatımda gördüğüm en çirkin çocuk sensin bak yemin ederim açalım bir konu instagram da asosyal şişko suratın kaybolmuş sen bir kızla çıksan çıksan merdivene çıkarsın onda da g.. den bacaklı olduğun için tıkanırsın Esc bile seni geliyor sanarken sen aslında gidiyor olursun asıl kıskanç sensin kahroluyorsun bakıp bana o pis kokun buraya kadar geldi
Kimse seni s.. Takmıyor bile cevap vermeye bile tenezzül etmemişler hayrına yazdım bari intihar etmesin bir köpek diye
Aynaya bakta sokağa çıkmaya utan bence milletin karısı kızı seni g.. ne mi soksun toştoş gibi birşeysin seni sadece mendil olarak kullanacaklar zavallı çirkin güdük çocuk
A kodumun siskosu 😂😂 😂😂
Senin baban maalesef malına poşet geçirmemiş ki senin gibi bir yürüyen boktorbasi meydana gelmiş 😂😂 😂 hafif meşrep
Aw danası nasıl kuduruyorsun demi lan asosyal çip çünkü hiçbir zaman benim gibi olamayacaksın ve hep mecbur kalınırsa selam berşekcek bir ezik olarak anılacaksın
Lan senin gibi kapı iti olmak isteyen kim 😂😂
Danazor Türkçe konuşmaktan acizsin sen 😂 😂 önce bir Türkçe öğren sonra zayiflan sonra adam ol diycem konu adamlığa geldi SG ol git şuradan hadi kgpe evladı
İlla kendi segmentine düşürüp ağzını yüzünü s.. trecen demi kardeşim
Senin kafana balta saplayim ben a.. mm evladı ağzını yüzüne boşaldimin salağı
Burdan sövme çok adamsın ya instagramdan bul beni diyorum adresini ver kendim ayağına gelcem senin orada doya doya söv 😃😃
😂😂😂😂😂😂😂😂 birey annene şikayet ediyorsun sonra karı altımdan kalkmıyor böyle olmuyor ama
Sen yaz a.. Kodumun birey bana seni nasıl s.. Seyret
😂😂😂😂😂önce Türkçe konuşmayı sonra dişlerini fırçalamayı ogrende gel la vatansız 😂oc
Bak ben bu ülkeyi temsil etmek için kan ter döküyorum seni bulur s.. A.. Kodumun birey anca burdan yazarsın lan k. Ltak d.. Lü benden prim yapamazsın sen sen erkek olamadığın için Instagram storyme bile bakamazsın boş p. Ç burada bir o. C varsa oda senden başkası olamaz sevimsiz p. ç kezbanların bile g. T bezi olarak kullandığı gay tosun
😂😂😂😂😂😂 pardon özür dilerim ülkeyi bacım pustlikta khplke ibnklke çok güzel temsil ediyordun demi direk dansçısı seni 😂
A kodumun birey 😂😂😂😂 Türkçe konuşmuyor ülke temsil ediyor canım bizi rezil edecek sokakta dese bakirkoye yatiricaklar 😂 yvsk pic
Gir bak glory de kim dövüşecek ppv satın al izle bacım
Senin Instagramina girmeye miğde ister a.. dumun siskosu bende o miğde yok kezbanlar aradı bu arada terlemekten dolayı seni 60 yaşındaki paralı karılar bile kabul etmemiş öyle katıksız bir ocsun mal ananla ve it baban seni eldivenle seviyor 😂
Burada senin gibi nonoşlar sallarken biz çatır çatır dövüştük şimdi de en büyük arenadayız ama bu ülkede senln gibi d. l israflarının olduğunu ve Bi yandan onları da temsil ettiğimizi düşündükçe üzülüyoruz
😂😂😂😂 glory mi la 😂 la sen maymun kafesiyle mi karistiriyorsun ringi 😂
Benim instagramıma girmeye g. T ister oda sende yok hadi git yoluna uğraştırma beni g. tü olana biz hep arenadayız kütahya merkez İstanbul halkalı iki adres
😂😂😂😂😂😂😂 oropulukta pustlikta khplke ibnklke bir numarasin bizde o yok uzulmen normal maymun kafesinde 🍌al
Salla salla dur burdan bence gurur duy benimle sen standart bir salonda bile dövüş antrenmanı yapamazsın biz zirveye kontrat imzaladık
😂😂😂sperme bak la kendini dövüşçü sanıyor.😂 yaban ayısı 😂 merdiven çıkmaktan aciz en büyük arenedaymis arenanın bundan haberi var mı lan kaşar
Yaz dur sen ben antrenmana gidiyorum
Gotunu mu veriyon lan yine 😂 ayı sen yerinden kalkamayan bir zavallisin ne antrenmanı
Kardeşim boş sallama g. tün tutmuyor rüyanda görsen inanamayacağın kişiler ile ben dövüşeceğim sen değil.. Ve zaten karşımda olsan tek kelime yapamayacağını sen kendin çok iyi biliyorsun o yüzden içim rahat
İstanbul'da isen sana bilet alıcam 21 aralıkta dövüşüyorum gel izle Ülker spor arenada
Kimle dövüşçen pamuk prenses ve yedi cüceler ilemi 😂😂😂😂😂😂 karşımda olsan diyorum ya o kör gözündeki gözlüğü yağlı kıçına skcam dedim ya nesini anlamiyon anlama özürlulugude var sende ha tekrarlıyorsun papağan gibi aynı şeyleri zavallisin sen la 😂için ondan rahat
Sen kafana çok darbe almışsın herhalde baban tarafından kendini dövüşçü saniyon 😂 zevk alırım o suratına yumruğumu patlatmakta mal gibi büzülür eline veririm gozlugunuds
Asıl zavallı sensin a. Çocuğu insan gibi konuşuyorum olmuyor anca burdan söversin sen adamsan Instagram verdim bana ulaş gel karşıma konuş beni taklit edip durma sen bir i. bnesin kabul etmiyorsun daha ne diyeyim adres ver ben gelicem adamsan totoş boş konuşup durma s.. p çöp kovasının içine atarım seni kendim bulursam
Gelde ver o çirkin g. Tün tutuyorsa daha me diyeyim açık adres istiyorum senden isim soy isim istiyorum adamsan ver instagram storysine bile bakmadın bulur düt diye
Bana yumruk vurmak için yurmuk atmayı bilmen lazım keza bilende vuramıyor sıkıntı orada
Çöp kovası seninle doluya zavallı yer yok 😂
Ben yapabileceğim her şeyi yaptım beni o hale getir diye adres dedim isim soy isim dedim bizzat geleyim uygula dedim.. Ama sen sadece mahalle karısısın
😂😂😂😂 ağlama bu kadar sen bir zavallisin gamciklik yapıp yapıp dayak yiyorsun papağan gibi laflarımi da çevirme totoş bile benim lafım at pipisi senj
😂😂😂 yumruğumu gözüne sokarım lan teneke seni 😂moloz yığınına gömerim lan seni obez maymun seni
Yağlı kıçın kalkmaz antrenmana gidemessin dedim çünkü birazdan yatakta ağzına verecekler senin bende anajana khpe evladı seni
Sen cidden psikolojisi bozuk asosyal bir kadınsın ben açığa vurdum herşeyi senin için kolaylaştırdım adresim instaö belli artık sadece mesaj bekliyoruz nerdesin canee😃😉 sende adamsan oradan ulaş burdan sallama mahalle karısı olduğunu herkes öğrendi
Olmayan yumruklarını gömmen için hazırım ulaş bana hadi
Bekliyoruuuzz hahahaha🤣🤣
😂😂😂😂😂 yumuşak labunyaya bak fantazilerimde değilsin maalesef 😂
Lan topik fare yumruklarım patlar bak geçen 4 c den dayak yemişin ağlamışın sümüklü böcek seni 😂
Neyi açığa vurdun senin popo deliğini herkese s... dinimi la travesti gay
Antrnamana gidiyordu bu 😂😂😂😂 lezbiyen
Boş yapma bekliyoruz caneeyy 🤣🤣🤣
La senin instan yok 😂ablanın hesabindan niye maymunluk yapıyorsun la ibiş delegesi seni
😂😂😂😂😂😂 alman köpeği
Storye bakarsam abi beni bulup s.. Diye ağlıyor hala yazıyor bekliyoruz caneeeee
😂😂😂 ne storysi la bebe 😂 ağlama bu kadar ya nerede storyn 😂😂😂😂bok kokusu gelmedi
Bekliyoruuzzzz hadi
Ver lan numaranı *
Fhse
Mal olduğundan olabilir bebe 😂
Ahahahah asgari ücretli bebe gelmiş 😂 seni ne kadar çok aglattiysam sayfamdan cikamiyorsun gizliden çık erkeksen opulmemis kurbağa çocuk
Ne taktığını bilmeyen birini kim ne sksn olum 😂
Asgari ücretli mızmız bebek seni 😂😂😂çoban seni
Khpe çocuğu hele bir mesaj kutunu aç numaramı atıyım ara beni neye oturtacaksan gel oturt bakim
Oturtucam seni merak etme 😂 o penisini makasla kesip anana yediricem anana Allah'ın ağzı bok kokmuş pis fakiri seni
Guluyordun bebe diye ne oldu seni bebeler ağlatır merak etme çünkü sen kendini laf cambazı sanan bir aptalsın ama bilmediğin bir şey sen fare yakalerken ben kedi yiyordum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!