- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayBoşluk, takıntı ve heyecan hissi..
Kocanın unutturduğu ne kadar his varsa bu yeni adam sebebiyle kendi içinde yaşıyorsun.
Bu seks isteği de değil, o var ama daha fazlası bu. Bilirim09 Yorumla
Soran11 ayHayırdır asla herhangi bir cinsellikle alakalı bir şey geçmiyor bu adam ile alakalı.
Tamam ile yukarıda yazdıklarım geçiyor aklımdan- 11 ay
Kadınsın, istersin onu da anlarım.
Cinsellik dışında dediklerime bir şey demedin ama
Soran11 ayE dediğin şeylere tekrar okuyayım bakayım
Soran11 ayHarbi boşluk ve takıntı bence ama takıntı edecek ne vardı onu bilmiyorum
- 11 ay
Ruhun istiyor, farkında olmadan bedenin de istiyor..
Ne dersen de sulanmak, ilgilenilmek, iltifat edilmek istiyorsun. Kadınsın
Soran11 ayAy hayır tabii ki de hiç öyle iğrenç bir şeyler asla aklımdan geçmiyor asla asla asla
- 11 ay
Asla dediğin ne varsa beynini zamanla kemirir.. Kocan hatalı burada
Soran11 ayİnşallah olmaz abj
- 11 ay
İstersen yaz bana
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım benim… Bu durum seni ne kadar yordu belli! İçindeki o karmaşık hislerle mücadele ederken aklının ve kalbinin başka yönlere çekilmesi çok doğal 🫂. Evlenmek ve o bağın getirdiği sorumluluklar, bazı duygularımızı sorgulamamıza neden olabiliyor. Senin burada bunları analiz etmen, farkına varman bir adım! Ancak, şu an yönlendirdiğin hislerin seni asıl meselen olan evliliğinden uzaklaştırıyor gibi… Bu yeni hisler geçici olabilir; ama olan evliliğine zarar vermesin. Kendine şu soruyu sorman önemli: "Hayatımda neleri düzeltmek istiyorum?" Buna cevap bulmak bir ipucu olabilir. Kendine yüklenme, çözüm için dikkatle bak 🌿.
02 Yorumla
Soran11 ay🫢🫢🤐🤐😔😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. anlik carpilma.. adamdaki bisey seni cekmis olmasi gerek.. tipi durusu ya da herhangi birseye bakisi ya da sana yaklasmayisi.. ilk once onu bul.. sonra onun uzerinde konusuruz..
08 Yorumla
Soran11 ayHepsi aslında...🙄
Soran11 ayAslında doğru... Öyle... Ne olacak şimdi :(
- 11 ay
seni süzerken ona gülümseyeceksin bıyık altından ama onu görmemiş gibi sonra farketmiş numarası yapıp suratını asacak kafanın yönünü değiştireceksin.. sana uyguladığı taktiğin aynısı.. yani o egosunu tatmin ediyor sen de buna uyuz oluyorsun... dikkat çekmeye çalıştıkça adama alışıyorsunn.. kadınlar aşık olmaz apla alışkanlık yaparlar. sen egonu bir kere tatmin etsen sönüp gidecek içindeki duygu.. adamın güzelsin ama evliyiimmm tavrının aynısını giderin var ama ben bağlıyım bebişim hadi başka kapı deyince sönüp gider o.. bir de kocanla ilişki aralığını kapat aplam kapat.. hem sana hem kocana fayda..
Soran11 ayAnladım. Ama ben adamı görünce artık görmezden geliyorum.
Soran11 ayNeredeyse bir senedir fark ediyorum bu kişi lyi özellikle geçen yaz daha daha çok bakıyordu. Ben daha az görünmeye çalıştım yüzüğü taktım kocamla Elele gezmeye çalıştım oda gördü kocamla da tanışıyorlar dün bile sohbet ettiler. Bende gördüm onlari
Soran11 ay?
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Evliliğinde ki problemlerden ilgin o tarafa kaymış, onunla mutlu olacağını düşünüyorsun ama uzaktan davulun sesi hoş gelir. Dikkat et
0104 Yorumla
Soran11 ayMutluluk ya da onunla bir başlangıç istemiyorum ama adam hep aklımda acaba ne yapıyor ne sever ne dinler neye güler gibi seyelr vwr hep aklimda
Soran11 ayHayır hayır ben kimsyle yasak bişey düşünmüyorum
Soran11 ayAma bu adam ne zaman beni görse illa ki bakiyor
Soran11 ayNiye?
Soran11 ayBen açık biri değilim. Tamamiyle çocuğumla ilgileniyorum yani beni ne zmaan görse çocuğumlaym
Soran11 ayAsla art niyetli bir bakışı yok ben hiç boyle sezmiyorum
Soran11 ayKörü körüne de savunmam saçma. Gerçi bazen de bakmıyor
Soran11 ayBende öyle sanmıyorum. Neredeyse bir senedir fark ediyorum bu kişi lyi özellikle geçen yaz daha daha çok bakıyordu. Ben daha az görünmeye çalıştım yüzüğü taktım kocamla Elele gezmeye çalıştım oda gördü kocamla da tanışıyorlar
Soran11 ayBirde ben adamı görünce umursamaz davranmaya çalışıyorum hani görmezden gelir gibi yaopyruim ki benim ybisey düşündüğümü anlamasın
Soran11 ayGerçekten çünkü ben bir şey konuşmak ve bir şey yapmak gerçekten istemiyorum onunla.
Soran11 ayOnun işyeri benim evin altidna ben en üst kattayim. Evin cephesi parka bakar. Park var kapı önünde cocigu götürürüm genelde gözüm eve balkona yönelir bazen kcoam ordqn çocuğa bakar derken haliyel adama bakıyorum gibi izlenim de çıkmış olabilir ama ne zaman kafam oraha dönse adam hep bakıyordu dediğim gibi parkı azalttım kcoamal yürüdüm geçen sene vs. Onda. Sora adamin bakışları azaldı. Ama arada hala baktığı oluyor. Geçen sene özellikle kimseler ortalıkta yokken uzun uzun bakardı birileri varkende bakmazfi
Soran11 ayAma adamın bir niyeti olsa illaki bunca zamandır açık etmez miydi bakmayla mi kalırdı sence?
Soran11 ayHatta onun bakışlarını ilk fakettigidme ben onu bekar sandım kocama da dedim ya onunda çocuğu var ondan parka çocuklara bakıyordur dedi. Bende karısını daha dün gördüm kızı da varmis.
Benim evin girişi merdivensiz. Bunun iş yeri ise Merdivenli. Haliyle dün kapalı idi. Bende çocuğun arabasını çıkardim arkadaşları ile oynarken bende merdivenlerinde oturdum tam çayımı içecekken baktım bu araba geldi oraya parkedene kadar kallkmadim adaminmis. Baktım araba durdu bende çocuklara hadi parka gidelim dedim topladım eşyamı gittim. İçinde bir kadın ve bir kız çocuğu vardı.
Soran11 ayKarısı var mı ayrı mı bilmiyorum ama çocuğu var. O arabadakide kızkardeşi miyidi karisi miydi bilemem
Soran11 ayHayır yemin ederim terslerim
Soran11 ayMerak ediyorum haklsin diyorum yaa. Ama dediğim gibi eğer bişey diyecek olsaydı bunc zamandır derdi
Soran11 ayÜstelik numaraları var yani birbirlerinde.
Eşim öyle kıskanç biri değil
Soran11 ayBirde ben ciddiyim yani dışarda mahkeme suratlı diyeceğin tiplerden biriyim.
Soran11 ayAma ölsem de terslerim. Hoşuma gdier diye düşünüyorum bir adım atması
Soran11 ayHayır yemin ederim bak buralarda olsan emin ol adım atsa adam sana tersledim işte yazwrim.
Soran11 ayYa ilgi saygı s vgi uok çok kavgalar yaşadım. Ama ailesi onu çok dolduruyor. Ve bu 7 yıldır evliyim ama son bir senedir arttı mı ki bu adamı düşünüyorjm hayır. Sadece çocuktan dolayı parka çok gitme fırsatım oldu ki açma dikkatimi çekti. Sanırım adamla ilholi değil tamamen yaşadığım boslukla ilgili
Soran11 ayYani adamın bankasından öte hri hareketi olmaz dimi.
Açıkçası olmasa daha iyi. Ama insan birinin beni begenmesi sevmesi fikrini de istiyor duymak istiyor
Soran11 ayAma bakmaya hala devam ediyor olması?
Soran11 ayGerçekten bunu kaidn hisseder hani oylesine bir bakmak değil ama sapıkça da değil hani cinsellik diye düşündüğünü sanmıyorum çünkü ben acık saçık deglm
Soran11 ayBende asla onunla ilgili cnsel konu geçirmem aklımdan sadece sürekli ne yapıyor mutlu mi ne yer ne içer ne sever gibi seyelr vwr aklimda
Soran11 ayMerak duygusu devamediyro hatta malzeme almaya geldi mi arabası orada ki diye hep damdna bakıyorum.
Soran11 ayGeçen rüyamda gördüm adamı aiemin evinde idi çıkmıyordu
Soran11 aySabah yedide camdak dışarıyı seyrettim baktım adam arabasıyla malzeme almaya geldi o beni görmemiştir kafasını kaldırmadı ise ama aşağıda olduğu ici onu gördüm bu tesadüf mü?
Soran11 aySapıkça mu düşünüyor ve bakıyor ysnj adam...
Soran11 ayBen kendim öyle seyle düşünülüyor olarak bilmek istemem ama. Saf temiz bir his olsa kabul eder saygı duyarım. Ama dile geldiği anda da ini terslerm kör müsün evliyim. Etrafında bekar mi yok. Dedim hatta bekarsin nede bekar biri değilde ben derim ne ayıp çoluk çocuğu parka çıkardık diye göz mü koydun derim. Bu konuyu sakin bir daha açma eşim bilmesin kan döklur snei öldürur derim...( Bak eşim asla öyle şey yapmaz Beni suçlar hergun parka gitmeseydin der)
Soran11 ayBu bakış rahatsız edici...
Soran11 ayPeki adam bana sevgi besliyorsa eşimle muhatap olur muydu hiç. Çünkü bazen bn parkta iken eşim ordan geçince bu da kapıda ise beş , altı dk sohbet ediyorlar
Soran11 ayBu berbat bişey :(
Soran11 ayYok önceden de muhatap oluyorlardi ama numarası olduğunu tesadüf wp dan gördüm.
Soran11 ayİğrenç 🤐
Soran11 ayNeyse ben olabildiğince uzak durayım sonum Esra Erol dakiker gibi olmasın
Soran11 ayHaklısın. Yemin ederim başta bekar sandım. Hatta ya bunun derdi ne civarda hem güzel hem bekar bir sürü kişi var bu ne bana bakıp duruyru dedim. Sora yazık dedim eğer bilmiyorsa evli oldigumu falan diye düşündüm... Ama evli çocuklu ve aynı halde birine ne diye bakar konusu beni oyalıyor. Eğer mutlu değilse bile benden çok çok iyoeri vwr ve isterse çok rahatlıkla ulaşabilecek bir aurasi da var iken neden ben :(
Soran11 ayAy o degilde kendi kendime gelin güvey oldum simdide ağlıyorum ahahaja 🫢
Soran11 ayHaklısın çünkü evli erkek iyi kötü tecrübe sahibi ve kıyas yapıyor olabilir. Her anlamda karısıyla. Belki anneliğimi bile kıyaslyodur esiyel
Soran11 ayBak etraf genç kız dolu. Hani dikatini nedne ben çekeyim ki. Bu aslında benim ilk başlarda kabul edemediğim bir durudmu bakma sen sidmi rahat rahat soru sorabilmeme. Ben baslarda delirecek gibi oldum şok oldum evli hatta yabidna çocuğu olan kadına bakıldığına hiç Şahit olmadım. Evet illaki evli kadına sarkıntılık yapan oluyor bunu biliyorum ama böyle bakmaya şahit olmadım çünkü sapıkça düşüncesi olduğunu aklidman geçirmedim
Soran11 ayNe bilim ben öyle degilim. Geçen kapının önünde otururken 2 gündür bizim binanın önünden gelip geçen sarkıntılık edecek düzeyde bir çocuk geçti ve ben çocuğu hemen tersledim Bu arada adam dükkanında değildi ben dedim ki Ne bakıyorsun dedim o da dedi ki birine benzettim. Yani ben geri geldiğinde tepkisini koyabilecek birisiyim ama şimdi buna desem ki sen ne bakıp duruyorsun Bu da bana direkt sen ne bakıyorsun Bu da beni tersleyebilir
Soran11 ayBen zaten binaya girerken çıkarken adam dükkanındaysa kapısı açıksa falan genelde nakliye yapıyor diye biliyorum toptancı yani
Ben asla kafamı kaldırıp adama bakmıyorum.
Parkta falan otururken çocuğuma bakmak için ya da telefonla konuşurken kafam onun yönüne çevrildiğinde tek tük denk geliyorum baktığına.
Ama yani aramızda 4 5 metre olduğu zaman asla kafamı çevirip ona bakmıyorum çocuğumu olabildiğince hızlı bir şekilde eve koymaya çalışıyorum
Soran11 ayHem utangaçlarımdan dolayı hem de gerçekten herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için.
Ne bileyim belki de bu bana bakıp duruyor bir duygusu mu var diye düşünüyor olabilir o da kendince
Soran11 ayYa dalga geçme gerçekten 😀😀
Soran11 ayİşte ben sana diyorum ya ben eve bakarken çocuğa bakarken adama gözüm takılmış olabilir.
Ama sana diyorum ya ben zaten gülmeyen sert duran birisiyim.
Yani herhangi bir ışık yakmam
Soran11 ayO yüzden de böyle davranıyorum ki adam eğer olurda acaba dediyse demesin yani yanlış anladığımı düşünsun.
Soran11 ayYani bazen de şey düşünüyorum eğer gerçekten adamın herhangi bir duygusu ilgisi varsa ben çocuğu parka götürünce misal bugün işini yapıyordu ben de çocuğun sesi gelir gelmez baktım içeriden çıktı ben hiç bakmadım ona. Yoluma devam ettim çocuğu oyuncakların yanına bıraktım 2 dakika geçmeden bu dükkanı kapattı kilitleyip gitti. Malzemeleri götürmeye yani. Madem öyle durup kesmeye devam edebilirdi acaba ben mi yanlış anlıyorum
Soran11 ayGebertirim o adamı gerçekten. Ama tabii ki bir egomda tatmin olsun istiyorum bir yandan. Aslında sana bir şey söyleyeyim mi adam gelse duygusunu söylesin terslim. İçim rahatlasın daha da aklıma gelmez. Kendimi bir şey sanırım yani 😀😀.
Soran11 ayDükkana gelmesi mi zor
Soran11 ayBelki de Allah'ın sevdiği kulumdur en azından başıma bu konuda derde sokma durumu oluşmuyor
Soran11 ayTabiki haklısın. Tamam kocan kıskanç değil falan diyorum ya.
Sonuçta benim kendi namusuma sahip çıkmam lazım. Hiçbir yakınlık yaşanmasa bile. O adama herhangi bir ışık yakmamam bakmam lazım. Zeynep ki adam yaklaştı onu da tersleyip kapıları kapatmam lazım. İçimde her ne sorun yaşıyorsam yaşayayım sonuçta ben kendimi korumak namusuma sahip çıkmak zorundayım
Soran11 ayTecrübe mi aaaa sen bekarsin dimi
Soran11 ayKız evliydi ha
Soran11 aySenin imparatorluk ne
Soran11 ayHa anladım...
O ne kadarlık evliydi nasıl tsbstnz
Soran11 ayNe olacaktı yaaa
Soran11 ayRüyamı biel anlattımi:)
Soran11 ayDm den detaylı anlatcan mk
Soran11 ayMi
Geçmiş olsun illaki bir şeyi hoşuna gitmiş belki birazda takıntı eşinle problerin ne
05 Yorumla
Soran11 ayher şey...
Soran11 ayGörücü çocuk vqr
Soran11 ayHayır öyle olsa bunca zamandır hep olurdu.
Bendeki bu durum yeni yeni oluşuyor
Yani öyle bir durum olsa çoktan kayardım
Gizli Üye(36-45)11 ayBenim de halim saçma adam evli 50 sinde ama hep aklımda
07 Yorumla
Soran11 aySende evli msn
Cevap sahibi11 ayHayır senin gibi değil durumum
Soran11 aySenin durumun biraz daha şey
Cevap sahibi11 ayBen öyle rahatım ışık da çok olumlu her şey senin kini tam bilmesem de huzur alıyor gibisin diye düşünüyorum
Soran11 ayHayır tabii ki de normal değil sen de bir fikirden vazgeç
Cevap sahibi11 ayVazgeçmem ben gayet iyi her şey herkes memnun kafama taktığımı yapana kadar vazgeçmem maalesef
Soran11 ayDelirme. Adamla sevgililer msn simdi
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
11 ayRuh eşin olabilir. Yanlış zaman
02 Yorumla
Soran11 ayBilmiyorum herhangi bir sohbetim olmadan nasıl ruh eşim olduğunu düşünebilirim ki
- 11 ay
Aradaki çekim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne