Arkadaşlar ben yapım gereği mi bilmiyorum ama katı yapıya sahip çok prensipli bir insanım. Dini kurallara da uymaya çalışıyorum. Bu bana çok şey kaybettirdi. İş dünyasında çok işime yarıyor ama bana çok aşık olsuduğum kıza mâl oldu. Prensipli vr katı kurallı olduğum için duygularımı çok yansıtamıyorum. Eski Sevgilim benden bu yüzden ayrıldı. Halbuki onu çok seviyordum ama gösteremedim. Bu lanet olası durumdan nasıl kurtulurum. Çok sıkıldım artık.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yanlış yapıyorsun, kurulman gereken bir şey değil
Tamam da aşık olduğum kızı kaybettirdi
Demek ki senin için doğru kişi değilmiş veya sen onun için
Dini inancını neden bu konuda da devreye sokup düşünmüuorsn
Dini inancımı devreye soktuğum için oldu bunlar. En azından daha rahat olabilirdim. Gğnah işliyorum tabii ki ama rahat işleyemiyorum. Sürekli vicdan azabı çekiyorum. Çok yorucu bir şey bu.
E sen de böyle birisin seni seven böyle sevsin
Ya bu işte benim sorunum. Böyle olmak istemiyorum artık. İnsanlar da sıkılıyor
Bence sen en doğru olanı yapıyorsun alışılageldik olanı isteyen zaten o yöne gidecektir. Kimse için kendini değiştirme
Doğru olanı yapıyorum. Ama doğru olan çoğu zaman sıkıcı insanlar doğruyu değil keyfine güzel geleni istiyor. Kendimi değiştirmem gefekebilir ya bilmiyorum. Çünkü gefçekten de doğru olanı bu kadar umursamaya gerek olmayabilir. Kafam karışık oldukça
Ne gibi bir katılık
Kurallıyım. Sınırlarım var. İnsanlar sıkılabiliyor. Aslında onları buna zorlamıyorum ama bana kaybettiriyor. Özellikle dini kurallara uyduğum için eski sevgilimi kaybettim. Temas istiyordu, romantiklik istiyordu yapamadım.
Yapma. Yapman gerekeni yaptın diye seni terk ediyorsa, nikahlıyken hayrı mı olacaktı. Aynı hassasiyetlere sahip biri iyi olur.
Evet de yapmam gereken bu muydu? Kendimi eksik hissediyorum romantiklik anlamında
Ne istiyordu senden tam. Anlasam konuşacağım. Ayırca evlenme niyetin var mıydı onla?
Ben çok iş odaklı düşünen bir insanım. Yaptıklarımı çok kurallı ve düzgün yapıyorum. Özlediğim için sık buluşuyorduk. O ise buna karşılık ben aşık değilim seni sürekli görmek istemiyorum dedi. Biraz ara verelim birbirimizi özlüyor muyuz görelim dedi. Sürekli hislerimden emin olmak için sarılmam lazım falan diyordu. Temas bağımlısı zaten çoğu kız gibi. Baya s*kti beynimi yani.
E o zaman niye üzüldün. Hem eşin olmadan yalayıp yutacak halin yok.
Öyle de işte kızlar temas bağımlısı olmuşlar
Olmayanla evlenirsin. Nikaha kadar olmayanla tabi.
Benim tanıdıklarımın hepsi öyle. Hatta komik bir şey anlatıyım genelde erkekler temas ister. Ben de tam tersi brn izin vermiyorum kızlar sarılmak istiyor, elini tutmak istiyor. Aslında bu da ilişkiyi etkiliyor. Baya kadın gibi namusumu korumaya çalışıyorum. Erkekler genelde istrdiğini alır sarışır zorla öper falan. O yüzden ilişkilerimde kızların totoşu kalkıyor. Ezik sanıyorlar beni. Erkeklik olarak eksik falan mı sanıyorlar anlamıyorum da garip yani. Kendime de anlam veremiyorum normalde kalkması, dokunmak istemem falan lazım ama cinsel anlamda kendimi çok eğittim.