Lütfen beni yargılamayın haksız mıyım?

(Lütfen beni yadırgamayın.)

Beş senelik bir ilişkim var ve sevgilim doğum günlerimi hiç bir zaman hatırlamadı. Yıldönümde de dogum gunumde de hediye almadı. Geçenlerde bunun kavgasını yaptık. Maddi imkanım yok dedi bu konudan bana vicdan azabı çektirdi. Dedim ki kendin bir şey yazsan versen en azından bir çiçek kopartıp getirmen bile hediyedir demiştim. Yine maddi acıdan vurdu. Paragöz bir insan olsam zaten onunla sevgili olmazdım ben sadece özen istiyorum değer istiyorum. Bu seferki dogum gunumu hatırladı (ilk defa) çiçek yollatmış. pembe gül almış ve ben ona hiçbir zaman pembe gül sevdiğimi söylemedim. Yani sınıfta ki arkadaşlarım bile benim pembe rengini sevmediğimi bilirler. Üstünde iyi ki doğdun notu bile yoktu. Almak için almış. Bunu derken kendimi nankör gibi hissediyorum ama ciddi anlamda isteyerek yaptığını düüşünmüyorum. Zaten çiçeği aldığı yer bir tanıdığın yeri. Sürekli şey demiş en ucuzu hangisi ise onu paket yapın demiş. Kadın not yazalım demiş ama o benim aklıma gelmiyo siz yazın ddemiş sorna vazgeçmişler. Haksız mıyım? Kendimden nfret ediyorum böyle düşünerek takıldığım nokta nelerden hoşlanmadığımı bilmememsi ve ben anı kalan şeyleri severim.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bunları erkeklerden beklemem sadece ben de hediye aldım ve hepsi onun seveceği şeyler. Yapmak için yapmadım.
Lütfen beni yargılamayın haksız mıyım?