Sadece içimi dökmeye geldim. burada çoğunlukla xper niyetine cevap yazanlar olacaktır. Nolur dürüstçe cevaplar yazın 😞
Çoğunlukla rüyamda babamın annemi gözümün önünde öldürdüğünü görüyorum. Zaten her gün babamla annem didişiyorlar. Babamın da eve doğru düzgün para getirdiği de yok, kavga çıkarmaktan başka bir şey yapmıyor.
Yıllardır okulda zorbalık gördüm, dışlandım, küçük düşürüldüm. Lisede bu daha fazla oldu bende tahammül edemedim bunlara yeter artık dedim açığa geçtim. Çok cılız ve tipsizim bir de. 10 üzerinden - verecek kadar tipsizim (gerçekten abartmıyorum).
Evde olan sorunlara hiç girmeyeceğim bile. Evde resmen Çin işkencesi görüyorum diyebileceğim kadar kötü bir ailede yaşıyorum.
Çoğu zaman hatta her gece hayal kurarım yatmadan önce, hatta uykumun gelmesini istediğimde hayal kuruyorum öyle uykuya girebiliyorum. Bana uzun zaman yardım eden, sevip, öpüp koklayan, hatta evleneceğim bir aşk kadını istemiştir küçüklüğümden beri. Hayalimdeki kadını da karakalem olarak kağıda çizmiştim senelerden beri duruyor öyle, sadece bakıyorum ona. Seneler önce çizmiştim o kadını.
Ama sadece hayalde kalıyor bunlar, ulan doğru düzgün bir tane erkek arkadaşım bile olmadı, olsa yine razıyım. Annem babam benimle ilgilenmiyorlar ki zaten onlardan sevgi saygı görmedim hiç. Gördüğüm rüyaların haddi hesabı yok zaten psikolojimi bozacak türden rüyalar görüyorum hep.
Evde dışarı çıkmak dahi istemiyorum artık. Bu zamana kadar kaç kişiden zorbalık görmüşümdür. Dışarı çıktığımda insanlar bana ucube veya inek gibi bakıyorlar, yanımdan geçerken öflüyor pöflüyorlar. Okulda da aynısı oldu.
Napacağımı bilemiyorum, daha da yaşamaya devam edersem sonum çok kötü olacak.
Ama kimse kusura bakmasın beni bu duruma sokanlara hakkımı helal etmiyorum, etmeyeceğim 😖
Çoğunlukla rüyamda babamın annemi gözümün önünde öldürdüğünü görüyorum. Zaten her gün babamla annem didişiyorlar. Babamın da eve doğru düzgün para getirdiği de yok, kavga çıkarmaktan başka bir şey yapmıyor.
Yıllardır okulda zorbalık gördüm, dışlandım, küçük düşürüldüm. Lisede bu daha fazla oldu bende tahammül edemedim bunlara yeter artık dedim açığa geçtim. Çok cılız ve tipsizim bir de. 10 üzerinden - verecek kadar tipsizim (gerçekten abartmıyorum).
Evde olan sorunlara hiç girmeyeceğim bile. Evde resmen Çin işkencesi görüyorum diyebileceğim kadar kötü bir ailede yaşıyorum.
Çoğu zaman hatta her gece hayal kurarım yatmadan önce, hatta uykumun gelmesini istediğimde hayal kuruyorum öyle uykuya girebiliyorum. Bana uzun zaman yardım eden, sevip, öpüp koklayan, hatta evleneceğim bir aşk kadını istemiştir küçüklüğümden beri. Hayalimdeki kadını da karakalem olarak kağıda çizmiştim senelerden beri duruyor öyle, sadece bakıyorum ona. Seneler önce çizmiştim o kadını.
Ama sadece hayalde kalıyor bunlar, ulan doğru düzgün bir tane erkek arkadaşım bile olmadı, olsa yine razıyım. Annem babam benimle ilgilenmiyorlar ki zaten onlardan sevgi saygı görmedim hiç. Gördüğüm rüyaların haddi hesabı yok zaten psikolojimi bozacak türden rüyalar görüyorum hep.
Evde dışarı çıkmak dahi istemiyorum artık. Bu zamana kadar kaç kişiden zorbalık görmüşümdür. Dışarı çıktığımda insanlar bana ucube veya inek gibi bakıyorlar, yanımdan geçerken öflüyor pöflüyorlar. Okulda da aynısı oldu.
Napacağımı bilemiyorum, daha da yaşamaya devam edersem sonum çok kötü olacak.
Ama kimse kusura bakmasın beni bu duruma sokanlara hakkımı helal etmiyorum, etmeyeceğim 😖
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konfor alanından çıkmalısın hayata karışmalısın yeni insanlar bulmalısın. Böyle yaparsan daha çok hayal kurarsın. Kötü şeyler yaşamışsın ve hala da yaşıyorsun ama bir laf vardır "kara gün kararıp kalmaz" diye. Bir şekilde hayatını drğiştirmen lazım. Yeni insanlar bulman lazım. Bir ortama gir
Zaten yaşadığım hayat konforlu değil. Evde bir tana hayırsız biri var onu soylemiyim şimdi o herşeyimi engelliyor. Benim yatılı bir iş bulmam lazım ama bulamıyorum o kadar araştırdım bide
Okuyor musun peki?
Açıktan okuyorum
E ben yukarda yazdım zaten neden tekrar soruyon ki?
Mümkünse açıktan okumayı bırak örgün oku. Ya da bir ortama, mekana gir evden çıkmaya çalış. Arkadaş edin, böyle tabiki dayanamazsın
Ben mezun oldum neredeyse zaten niye orgune geçeyim?
Ben seni tanimadigim için egitim hayatını bilemem tabiki. Ben sana sadece tavsiye verebilirim bu hayatı yaşayacak olan sensin. Nasıl biliyorsan öyle yap.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!