Psikolojim çöktü yardım edin 😢 ?

Ygs ye gireceğim için okula bakmaya gittim. Düşüncesizler hafta sonu bile kurs yapmışlar, sadece sınıfın yerini görebildim. Ders bitecek yarım saate dedi görevli. Neyse bekliyoruz, baya küçük görünen birisiyim. Çıkan okul ortaokuldu. Sonra zil çaldı işte girdik okula tabi boyumda küçük böyle çıkanlar tuhaf karşılıyor. Meğerse herkes çıkmıyormuş kurs devam ediyormuş ve baya uzun sürücek yani. Tenefüste işte kendi sınıfıma bakıcaktım ama doluydu. Sorun şu ki tuhaf tuhaf bakıyorlar. Bazıları ne için geldiğimizi anlamaya çalışıyor. Küçük göründüğüm için baya bir psikolojim yıkıldı. Ben zaten küçüklerin bulunduğu ortamlardan veya bu beni rahatsız eden başka insanlarda olabilir kötü hissettiğim için bazen de kalbimi kırıcı konuştukları için uzak duruyorum bir okul dolusu görünce yaşadığım travmayı size anlatamam, hafta sonu bile kurs yapmalarına o kadar kızdım ki resmen çöktüm dostlar ne olur yardım edin, iyi hissedemiyorum, ağlıyorum içten içe, anneme dedim hemen gidelim falan diye bana sen öl diye yolun ortasında bağırdı, zaten ara mahallede olduğu için yolda sadece benim duyucağım şekilde or*sp* diyen oldu ne olur bana yardım edin gerçekten acayip çöktüm nasıl kendimi toparlarım? 😢😭
Psikolojim çöktü yardım edin 😢 ?