öncellikle lütfen boşan ya da başka şeyler söylemeyin eğer bana yardımcı olmucaksaniz saçma sapan yorumlarda bulunmayın lütfen
24 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ben içine kapanık assosyal birisiyim hiç arkadaşım yok
eşim sosyal birisi çok fazla arkadaşı var eşim baterist ve sahnesi olduğunda eve geç geliyor gece 3 4 bulabiliyor tamam diyorum kendi kendime
Bazen arkadaşlarıyla buluşmaya gitti 2 gibi geld bende bunu aradım sen evlisin bu saate gelinirmi fakan dedim kapattım sonra mesaj attım böyle yapma evlisin falan yazdım sabah aradı beni akşam yazdiklarin neydi oyke ne istiyorsun ne kadar süre sonra arkadaşlarımla bulusuyorum bunu sıkıntı yapıyorsun dedi ve sahnede az bir miktar para veriyorlar eşim param yok bana para gibderirmisin diyor gönderiyorum sahnedeki para nerde diyorum bitti diyor ama dün arkadasiyla gidecek parası vardı bu durum kafamı kurcalıyor bu napıyor parayı diye sigara içen birisi
Bana kafanda kuruyorsun ben düzeltmeye calistikca ilişkimizi sen tekme atıp tekme takla ediyorsun hayırdır ne sen bana nede ben sana birbirimize hesap vermeyiz evde yeri geldiğinde ikimizinde sözü geçer falan dedi ben kafayı yicem evlenince tüm erkek bunu yoksa ben hiç sevgili falan yaoamdigim için bana zormu geliyor bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer