Psikolojim Çok Bozuldu :(?

Arkadaşlar açlık şekerimin 104 sınırda çıkmasıyla doktor şeker hastalığından şüphelenerek şeker yükleme testi yaptırdı. Testin sonuçları 0. saat 87,30. dakika 177 1. saat 183, 2. saat 140.9 3. saat ise 80 çıktı
Doktor şeker hastası diyemeyiz ama değerlerin yüksek çıktı eğer seni şimdi bırakırsak 2 yıla şeker hastası olursun dedi. Beni diyetisyene gönderdi ve ilaç verdi 1 ay sonra tekrar gel şekerine bakcaz yine dedi. şu an diyetisyenin dediklerini uyguluyorum ve ilacımı doktorun dediği gibi içiyorum. Fakat kendimi ilaçtan sonra daha kötü hissediyorum gece uyurken kalp atmam hızlanıyor nefesim gidiyor gündüz midem bulanıyor düşecek gibi oluyorum yorgun oluyorum. Bilgisi olan var mı değerlerim çok mu yüksek şeker hastası olmaktan kurtulacak mıyım. Bizim sülalede genetik bir hastalıktır korkuyorum. Şeker yükleme testi kesin sonuç mudur o anlık öyle çıkmış olamaz mı? Düşünmekten duramıyorum psikolojim alt üst oldu. Rüyamda hep kolumu bacağımı kesmişler yokmuş gibi uyanıyorum yerinde mi hareket edebiliyor muyum diye kontrol edip öyle uyuyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Çok da zayıf biriyimdir bu arada
Psikolojim Çok Bozuldu :(?