Psikolojim alt üst oldu?

Geçmişten kurtulamıyor aklıma hep eski anılar geliyor gece yatağa girince çok oluyor bazende gün içinde boşken. Unutmaya çalışıyorum ama hatırladıkça ölmek istiyorum kötü anılar değil aslında eski iyi çocukluk yıllarımı özledim eski hocaları arkadaşları sınav senemde yaşadığım ailem yüzünden olan şanssızlıklar iyi bir okul kazanamama. Şimdi zamanla çok yakınımi kaybettim ama öldükleri zaman pek üzülemiyordum çünkü pek iletişimimiz yoktu ama şimdi öldükleri aklıma gelince bitiyorum. Zaten sorunlar yüzünden hep yalnızdım kuzen falan hiçbiri ile konuşmadım. Ama dedem öldüğü aklıma gelince kriz geçirecek gibi oluyorum onunlada konusmuyorduk iyi davranmadi ama nedense aklımdan çıkmıyor. Bitiyorum ben hayat anlamsız sıkıcı ileride daha kötü olacakmış gibi geliyor geceleri düşüncelerden uyuyamıyorum. Unutunca veya unutmak istediğimde unutamıyorum bunlar yaşandı diyorum yaşanmamış gibi yapamazsın diyorum kendi kendime. İyice b. k yolunda gidiyorum yaşlandım erken yaşta okulda bile dalga geçiyorlar bitmissin sen yaslanmissin gibi haklılar aynadan bakincada öyle gerçekten. Düşüncelerden dalıp gidiyorum. Ben çok yalnız kaldım bildiğiniz gibi değil sadece anne baba vardı hala teyze amaca dayı yoktu hiçbiri komşu komşu çocuğu falan hiç yoktu. Sevmezlerdi beni dalga geçip laf atarlardı, halada yapıyor ya lar. ne akraba ne arkadaş zaten okuldakiler fizigimle alay eden güzel kardeşim, bu hayatta sadece 1 arkadaşım var onunlada 40 yılda 1 görüşüyorum öyle kolpadan arkadaşlarımda yok zaten sevmiyorum samimiyetsizlik. Mesela mutlu olduğum gün o mutluluğun bir cezası bir bedeli olacakmış gibi huzursuz eden eskiden mutlu olduğum ve bı daha asla gerçekleşmeyecek anılarım aklıma geliyor. Geçmişten kurtulamıyorum geleceğimize düşünemiyorum sanki mesela 20 yaşında su şu olacak diye hayal bile edemiyorum. Ailemde okul için ayrı baskı yapıyor açık liseye izin vermiyor. Çaresiz kaldığım anlar aklıma sürekli intahar geliyor. Sürekli intahar etme isteği geliyor. Psikoloğa gidemem tavsiyeniz var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Reşit değilim 18 yaşının altındayım
Psikolojim alt üst oldu?