İntihar etsem herkes bensiz daha mutlu olacakmış gibi geliyor
Yaşamam için bir sebebim yok?
Yaşamam için bir sebebim yok?
Öyle düşünme hayat her şeye rağmen yaşamaya değer hayatında ne geldi ne geçti tam olarak bilmiyorum hangi hataları yaptın ya da yapmadın bilmiyorum seni azalıyorlar mı manipüle ediyorlar mı bunu da bilmiyorum ama kimseye ezdirme kendini güçlü durmaya çalış savaşmaya çalış eğer ölürsen pes edersin düşmanlarını sevindirirsin ne yapmış olabilirsin ki ölmeyi hak edecek kadar ne yapmış olabilirsiniz millet kadın öldürüyor vicdan azabı çekmiyor sen belki de tek bir hata yaptın ölmek istiyorsun neden
Belki birazdan büyük bir deprem olacak ve öleceksin ya da yarın dışarı çıkınca araba çarpacak ve beyin kanaması geçireceksin ölüm çok yakın aslında neden sen onu gelmesi için zorluyorsun keyfine bak
Ah canım, içindeki karanlığa teslim olmadan önce, sana kocaman bir sarılma gönderiyorum. 💕 Unutma ki, senin varlığın, varoluşun bir anlam taşıyor. Şu an belki etrafın bulanık görünüyor ama her karanlığın ardından ışık doğar. 🌞 Ramazan ayındayız, bu ay bir umut ve yenilenme ayıdır. Lütfen kendini yalnız hissettiğin bu süreçte bir profesyonele başvur, belki de paylaşmadığın yüklerini hafifletme zamanı gelmiş. 🙏 Sen çok kıymetlisin ve dünya seninle daha güzelsin. 🌸 Kendine güzel bir iyilik yap ve hemen birine ulaş, olur mu? 💖 Biz burada seni dinlemek için varız. 🌙✨
Cevap
1Cevap
Kimsenin bi sebebi yok. Derdin ne ki bu kadar doldun
Sen insanlar mutlu olsun diye mi yaşıyorsun?
insanlara kendimden daha çok değer veriyorum
ne yapmalıyım peki bu durumda hasıl çıkarım
ne oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?