Daha önce iki kez aldatıldım 25 yaşımdan beri kız arkadaşım yok kadınlara güvenimi tamamen kaybettim sizce böyle hayat devam ederm?

30 yaşımdayım kıdemli yazılım mühendisiyim çalıştığım şirkette departman müdürlüğü yapıyorum gelirim statüm kariyerim dış görünüşüm her şeyim dört dörtlük ilk sevgilim 21 ikinci sevgilim 24 yaşında oldu ikisindede aldatıldım kendimi sadece gelecekteki eşime saklamak istiyorum ama bi taraftan asla evlenmemek istiyorum çünük daha önce iki kez aldatılmış bir insan olarak kadınlara karşı olan güvenimi tamamen yitirmiş durumdayım gerçi beni aldatan kadınlar şu an boktan bir hayat yaşıyor gram umrumda değil orası ayrıda psikoloğada gidiyorum bunun için 7-8 aydır kadın bile benim hala kadınlara olan yaklaşımımı değiştiremedi bi taraftan evlenmek istiyorum ama düzgün kadın bulmak aşırı zorlaştı gidip 20-21 yaşında kızla evlenmek istemiyorum kendi yaşlarımda birini istiyorum çokmu zor bu ya benim için ama genelde onların ya karakteri kötü oluyor kötü olmasada evli oluyorlar

Daha önce iki kez aldatıldım 25 yaşımdan beri kız arkadaşım yok kadınlara güvenimi tamamen kaybettim sizce böyle hayat devam ederm?