AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
285Cevap
Aşık Veysel boşa dememiş.
Güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa...
evet aşık veysel doğru demiş.
Ne çirkini? Ben sevdikten sonra dünyanın en güzeli o kızdır zaten
sevdiği insana güzel görünür zaten ama ben burada bunu sormadım. İnce bir ayrım yaptım sorumu yanlış anlamışsınız yorumunuz için teşekkür ederim iyi günler.
Kendime yakışıklı diyip ukala davranmak istemem ama bana öyle olduğumu söylerler. Dış görüntüye çok fazla önem vermem. O yüzden sizin deyiminizle "çirkin" diye tabir edilen kadınlarla çıkmışlığım da var.
anladım, yorumunuz için teşekkür ederim
Evt bn gördm nasl biliyo msun yaksklı insan zamanında her türlü iğrençlği yaparsa zamann birinde evlnmk zorunda eğr bunlarn biriyle evlnmediyse artk güzellik değil kariyer ve karakter li birini bulur evlenir bu şeklde gördm.
mutlular mı peki?
Ben 😃 kıza özürlü diye diye Allah belami vermişti. Nasıl olduysa kıza aşık oldum anasını satim 😃😃
sonra ne oldu?
Onla alay ettiğimi sandı kabul etmedi. 😃 ne yaptım ettim kabul etmedi. Ama çıkma teklifini 1 nisanda yapmıştım 😃😃
durdun durdun ogün mü yaptın of of
Ne yapim kabul etmezse şaka yaptım. Diyecektim 😃 . Sonra 🌹 verdim oda 🐄 gibi gitti öğretmene verdi 😀
Allah'tan hayrılısını isteyelim birdaha böyel bir şey yapma seviyorsan arkasında dur gerçekten sevsen bile aksi taktirde ciddiyetsiz erkek damgası yersin.
Ben ciddi filan değildim Başta. sonra diyom ya Allah belami verdi. Benim suçum ne 😃 yoksa çok efendi bir insanım 😆
ne yaptınki verdi işte... kanka kendi muasebeni kendin yapcan
Sürekli aynı ortamdaydik. Konuşur ederdik msn den ( o zamn lar face filan yoktu tabi ) başta o bana aşık mış ben ise sürekli özürlü diyordum kıza. Sonra ben aşık oldum o bana bakma di. 😁 ama Allah tan da bakmamış geçen gördüm insanliktan çıkmıştı 😃😃 sonra dedimki Allah im binlerce kez şükürler olsun sana 😂 ama bendeki değişimi gördüğü zaman soook olmuştu 😮😮
peki yorumun için teşekkür ederim...
sevdiğim kızların hepsi benim için güzeldi (=
bu soru baştan saçma bence :D
saçma değil arada bir ayrım var ayrımına varanlar düzgünce yazıyor sorun sizde anlamına varamamışsınız ama sorun değil birileri anlamayacakki anlayanların önemi anlaşılsın yorumunuz için teşekkür ederim. iyi günler.
arkaşımm aaa bu kız bana acayip çırkın gözüktü bunun adı aşk diye bir şey yok :D
birne bir şey besliyorsan o sana güzel gelir.. ha sana güzel olan bana güzel gelmez o ayrı ama çırkın bir kıza aşık oldunuz mu sorusu saçma. net
başkalarının anlaması ya da anlamamsı benimde umrumda değil + ben bir büyük olarak sorunu kaideye almış 90 sanada cvb ı çakmışım.. ha sen ister bunu beyenir alıp gidersin, beyenmezsen bırakır kaçar gidersin orasıda sana kalmış..
hyaydi hayırlı traşlar :D
bakın halen bana aşkın tanımını yapmaya kalkıyorsunuz ben bunu sormuyorum anlatın ben bunu sormuyorum ayrımı yaptın yanlış anlıyorsunuz bana halne aşkın tanımını güzellikle ilgisi olmadığını söylüyorsunuz yeterrrrrrrrr ben bunu sormadım yeter :(
ayrımı yaptım yanlış yazmışım
git be ruh hastası :D
kendini çirkin sanıyorsun ama yakışıklı birinden hoşlanıyorsun bu kişi seni b*k sever :P
ama sen ona sevgini hissettirirsen sana ilgisi varsa belli eder.. şimdi burada dur
sen onu neden güzel görüyorsun belki de güzel biri değil sen ondan hoşlandığın için sana güzel.. yani o güzel insan senden hoşlanması senin ondan hoşlana bilmenle aynı doğrultudadır..
ha bu kız çok güzel bana bakmaz deyipte kızlara kimsenin yanaşamaması ve kızların bu uızden çırkin insanlarla çıktığını biliyoruz :D anlatmak istediğin olay bu ise yalnış yerden anlatmışsın :D
daha da sana cevap vermiyecem piskopat :Pp atarlanıp durmuş terbiyesiz :D
kendmi çirkin snamıyorum yukarıdada belirttim ben çirkin dhai olsem kendime göre birini buldum ve mutluyum insanlar her soruyu kendileri için sormaz bu basmakalıp fikirden kurtulun yorumlarımda dahi var nerenizle okuyup naısl algılıyorsunuz ben anlamıyorumki ne diyeyim
asıl öylesini sevmek lazım. Evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenirsem kimsesi olmayan hayattan ümidini kesmiş herşeyin en iyisine layık biriyle olsun isterim güzellik o kadarda önemli değil
Bir ömür den bahsedilince aslında önemli olan iç güzelliği tamam bakımlı olmalı ama kişilik hersey den önce gelmeli
peki buna yaşadıklarınız sonucunda mı karar verdinz? yani zamanında güzel ya da orta güzellikte kızlarla ilişkileriiz oldu mu?
evet bir keresinde kirkinden dsha cirkin biriyle ciktim hic bir zman kucumsemedim hakkimda yok boyle biseye ama neden boyle bir hata yaptığımı hic bir zman anlamadim halada anlamış değilim sannirim yokluk zamanima denk gelmistir...
kimse kimseyi güzel çirkin diye değerlendiremez bence. önce herkes kendindeki noksanlıkları görmeli.
gördüğüm en iyi cevap bu bence..<3
@Metamortan
teşekkür ederim :)
ben bundna bahsetmiyorum sorumda bnunla ilgili değil.
ordan burdan çıkıp anlamadan ahlak bekçiliği yapıp anlamsızca yazmanız hoşunuza mı gidiyor?
bak bakalım kaç tane yorum var?
demekki anlama sorunu sende
endişelenme herkes kendindeki noksanlıklara bakıyor
kimsyei güzel çirkin diye değerlendirmiyoruz sığ düşüncenizle bu kanılara varıp yorum yapmayın.
Bence yanlis bir soru olmus seninki cunku herkede kendi sevdigi guzel gelir insanlar asik olurken tipini sevmez yuregini sever en azindan benim gordugum kisiler hep oyleydi aksini dusunen varsa seviyomuyum diye bir sorgulasin kendini
Sorum yanlış değil. Sevdiği insana evet güzel gelir ben bunu kabul ediyorum reddedende yok zaten ama ben sorumda bunu sormadım ince bir ayrım var ayrımı anlayanlar cevap yazıyor ama anlamayanlar sevdiği insana güzel gelir gelmiyorsa sevmemiştir, öğrenin artık aşk fiziksel değildir, soruda hata var mantık yok vs tarzında yorumlar yapıyor ama sorun değil zaten bazıları anlamayacaktı iyi bakın ben bunu sormuyorum yanlış anlamışsınız o dediğinizi zaten kabul ediyorum ama sorum bu değil bunun üzerine değil iyi günler.
Aşık olduğum kızı normalde görsem orta güzellikte aşık olunmayacak bir kız derdim kokusundan mıdır nedir aşık oldum kendime bile inanamadım aşk enteresan bişey hala nasıl ona aşık oldum anlayamıyorum :D
orta güzelliklte diyosun ama ben hiç güzel olmayan diyorum yan herşey kalbine verilmiş cinste belkide zeki... Ama güzellik yok
Bana uygun değildi yakıştıramıyorlardı oda sayılmaz mı :)
evet olabilir
yakısıklı mıyım bilmem ama var kızları kendime çeken bir yanım. onca kız arasından huyunu suyunu sevdiğim için güzel olmayan bir kızla beraber oldum. fuckbuddy'di aslında bunun farkındaydık ama sevmeye çalıştım olmadı :D
peki yorumunuz için teşekkür ederim
özetle sevemiyo erkek güzel olmayınca ne yazık ki
bende böyle düşünüyorum
hemfikiriz o hâlde
Ben bir kizi sevdim yakisikliydi ama guzel degildi :D :D
ama onada yazık şimdi dalga geçme ya ://
O da bendn fazla killi olmasaydi kiz ddgn kendne bakck
ba işte sen kız olamnın ne kadar zor oldunu biliyo musun?
fiziğin iyi olsun, yüzün iyi olsun, kilon olmasın, bacakların güzel olsun, göğüslerin büyük olsun, sürekli bakımlı ol, sürekli mutlu ol, sürekli anlayışlı ol, hayatta başarılı ol, giydiklerin yakışsın, makyajın düzgün olsun, hüzünlenince ağlama makyajın akmasın falan düşün baksın baksında kolay mı snaıyorsun hepimiz insanız.
Bunlar bahane erkek dednde kol alti killi biyik sakalk karismis gobek cikmis sarkiyor kulak killari cikmis kas arasi birlesmis vs gbi pislik olablr ben nasl kendme bakiyosam kiz ddgnde bakck bunlar bahanr yani tamam yuzunu degistiremez tipini falan ama spor yapsin yedgne dikkat etsin temizlgni bakimini yapsn oldgu kdr olsn yeter oyle ben cirknm dyp boslyrsa ben ona kiz demem delikanli derim
aman iyi git de
Rabbin yarattığı her kız güzeldir her erkek yakişiklidir Rabbin onları öğle beğenmiş ve yaratmış bize güzel çirkin ayırmak yakışmaz
doğru ama ben bundan bahsetmiyorum
Vardır mutlaka. Çünkü güzel kızların yanında hep tipsiz erkekler var. Yakışıklı olanların yanında da çirkin kızlar..
görmediğim için bu soru burada ya zaten...
Niye sordun demedim zaten. Algı problemin var sanırım
niye sordun demedin evet ama ben senden vardır mutlaka gibi bir cevap istemedim başından geçen bir şey varsa yaz ya da direk gördüğün bende görmüş olsam bu soru olmaz sen anlamı çözememişsin
Bende sevdim ama sonu yoktu. Bazen bir gülüş bir bakış tek bir söz fazla bişey degil. Ansızın herşey.
evet ansızın yorumunuz için teşekkür ederim
Bana asik cok yakisikli iki kisi vardi. bir tanesi 4 senelik sevgilimdi arkadaslar bu seninle nasil cikiyor derlerdi :d
yorumunuz için teşekkür ederim
Kalp gözü nedir bilirmisin. Güzelliğe bakmadan sevmek. Onun düşüncelerini, huylarını sevmek...
sorumu anlamamışsınız iyi bakın iyi günler.
Aslında ben cevabı verdim. O denilen yakışıklı erkekle çirkin kız demekki kalp gözünden bakmışlar. Olabilir yani neden olmasın. Birde bn güzelliği önemsemiyorum evet güzel olmasa da sevdim zamanında...
Ben gerçek aşktan bahsetmiyorum seven insana sevdiği güzel gelir bunu kabul ediyorum reddetmiyorum reddedende yok. Soruma anlayanlar cvpları verdi ama anlamayanlar sizin gibi kalp gözü, gerçek aşk vs tarzında yorumlar yaptılar siz sorumu ynalış anlamışsınız ben bundna bahsetmiyorum benim sorum bu değil ince bir ayrım var yakalamamışsınız ve evet yazdıklarınız ortada 2. yorumunuzdada görüyorum halen anlamamışsınız.
Aşık olunan kişiye kimse çirkindi diyemez ki ben böyle düşünüyorum. Birbirine aşık çirkin çiftler de var ama sorsan bence çok güzel derler yani :)
sevdiği insana zaten güzel görünür ama ben bundan abhsetmiyorum ince bir ayrım var ortada yorumunuz için teşekkür ederim
tam tersini söyleyebilirim yakışıklı değilim ama çok güzel kızlarla birlikte oldum
kızlarda bu durum olabiliyor ama erkeklerde oldukça istisna gibi yani ben görmedim zaten soruda bu yüzden soruldu... yorumunuz için teşekkür ederim.
Yakışıklıyım demek lazım önce sorunun cevabını bulmak için :D
demiyosan kanka cevabın yoktur yorumunuz için teşekkür ederim
my mad fat diary dizisini izlemeni tavsiye ederim ;)
diziler gerçek hayattan alınabilir ama çoğunda yazarın senaristin hayal dünyası ile birleşir işimiz dizilere kaldıysa getirin mutlu sonla biten dizileri.
Ben bide terk etti sevme demeyelimde alışmıştım ona güzel vakit geçiriyoduk :) benim için terk ettiğide oğlan bunu aldattı 😄
alışganlık olması iyi aşkta çok daha kötü olurdu ne diyelm hayırlısı
İyiki ayrıldık salaktı kendisi :)
peki çirkin çok hemde ama akıllı zeki naparsın?
Akıllı olmak onu seveceğim anlamına gelmez insanlıktan nasibini almış olması lazım neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmesi lazım birde edepli.
tamam bu özellikler ama yüz ve fizik 10 üzerinde -100 nolacak?
Yüzde yoktu fizikde sadece biraz beni çok sevdi benim için ağladı çok kıskandı sahiplendi onunla olmamın nedeni buydu :) ama hepsi yalanmış
gerçek olsaydı hiç ayrılmaz mıydınız? ya ben çok özele daldım afedersinzi yazmak istemezseniz anlarım yorumlarınız için teşekkür ederim
Ben ayrılmazdım hiç bir kızla kendi çıkarlarım için beraber olmadım hep sevdim dokunmaktan çekinirdim yanına gidemem yani gerçekten seviyorum bazıları gibi evcilik oynamam o oynadı benimle
anladım Allah hakkınızda hayırlısını versin en kısa zamanda çok mutlu olun yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim. Amin cümlemize :) sizde mutlu olursunuz umarım
zannetmiyorum ama inş
Ümitsizliğe kapılırsan olamazsın mutluluğu sen aramalısın mutluluk seni değil bütün mutluluklarda aşkda yok :) başka şeylerle mutlu ol
Muhakkak böyle durumlar vardır. Ne demişler aşk bu ota da konar, b*kada :)
çirkin olmak insnaın elind edğeildir normald eherkes güzel olmak ister. güzel değil diye sevdiği çocuğa snei seviyorum dahi diyemeyen arkadaşlarım var mücadele edip kaybetmek ayrı daha sveiyorum bile diyemeden susmak zorunda kalmak apayrı naısl bu cümleyi kurarsınız sizi şiddetle kınıyorum bu naısl bir düşünce
Evet iki çirkini sevmiştim sonraları hepsi güzeldi :)
anladım yorumunuz için teşekkür ederim
Çok aşırı yakışıklı olmasam da hem fizik hemde sima olarak çok çirkin bir kızı sevmiştim :) sonra ayrıldı benden bende takmadım ;) dersen ki nasıl sevdin konuşmaları etkilemişti ;)
ama takmamışsın ayrılınca bu gerçek sevgi sayılır mı? takman gerekirdi
Takmadımdan kastım fazla üzülmedim.. Diğer ayrılıklarıma oranla
tam aşk değil işte ben tam aşktan bahsediyorum ama sonuçta yaklaşmış kabul edelim yorumunuz için teşekkür edeirm.
Tam aşk olmayabilir aynen :) rica ederim ben teşekkür ederim
Bir kaç yıl önce kalbimin sesini dinlerdim ama aşk sevgi bir yere kadar biraz daha mantıklı düşünüp karar verilmeli. Güzellikte olcak tabii ancak karakter daha ön planda benim düşüncelerim.
mantıklı teşekkür ederim yorunumunuz için
Kendimi cok yakisikliymis gibi felan diye ovmiyeyim ama hoslandigim sevdigim baya bir sure 3 yil felan ciktigim kizi yanima yakisyirmayan pek cok kisi oldu cirkin demiyorum ama yakistirmadilar
anladım pki teşekkür ederim yorumunuz için
ben tipsizim hepte çirkin olanları sevdim. :D
Davul Bİle dengi Dengine :D
anladım
1 kişi oldu, Dış görünüş olarak beğenmiyordum ama sırf o istediği için tanımak istedim..
anladım, yorumunuz için teşekkür ederim
Yakışıklı kızları sevmem. Yakışıklı olduğu kadar güzel de olmalı bir kız.
hem yakışıklı hem güzel olmaz be kanka gel bu sevdadan vazgeç
Olur oluuuur, bal gibi oluuuuur!
soruyu soran kişi şu an pencereden atlamak istiyor.
Atlama. Devele, koyunla, boğala, ama atlama. At, "lanacak" bir hayvan değildir.
seviye diplerde ok.
Ok değil yay.
Çok yakışıklı olduğumu söyleyemem ancak sevdim mi çok yakışıklı seviyorum be.
^.^
iyi bakalım
bir kızı seviyorum, onu benim gözümden görsen ahh ah..
işte sevdiği insana güzel görünürde bunu sormuyorum ayrım var orda be kanka
o zaman sana bir itirafta bulunayım sayın soran.. Zamanında nasıl bir ruh halindeydim bilmiyorum ama sırf yaşadığım boşluğu doldurabilmek için asla tipim olmucak bir kızla çıkmıştım. 1 hafta sürmüştü :))
bu içinde bulunduğun durumdan kaynaklı yani dopal bişey sayılabilir bile... ama ben hiç bir etken yokken sevmekten bahsediyorum yorumunuz için teşekkür ederim
Allah çirkin şansı versin diye bir söz varsa. muhtemelen çıkanda vardır:D
ben inanmıyorum ama var diyenler var yorumunuz için teşekkür ederim
Vaslla ben benden de çirkin erkeklerin yanında çok güzel kızların olduğu çok defa gördüm. bence bu kızların istediği başka bişey
güzel kızların yanında tipi iyi olmayan erkekleri görebiliyosan ama tam tersi olmuyo
ben son derece yakışıklı oldugum soylenir bihassa gamzelerim cok can yaktığı soylenir :) ve çirkin kızlarla oldugum cok oldu
kız gerçekten çirkin miydi ve dalgasına mı oldun yoksa gerçekten sevdin mi
o an bunu düşünmüosun sevmedim maksat birlikte zaman öldürmek sevmek zor iş bence
Yakışıklı değilim ama çok güzel kadınlar oldu hayatımda. Kimsenin aklına bile gelmeyeceği güzel kadınlar..
kadınlarda bu durum oluyor zaten
Güzellik anlayışı çok göreceli bazı yakışıklılar beni çok güzel buluyo bazıları da beğenmiyor mesela :/
olabilir anllıyorumda bu benim sorum değil iyi günler.
Bence tam cevabı çirkinlik diye tam bir Tanım yok Çıkabilir sevebilir yakışıklı denilen biri hem etrafımda çirkin Dediğim kızlar öyle yakışıklılar ile çıkıyor ki bir sürü örnek var :)
çirkinlik diye bir tanım vardır demedim neyin kafasındasınız?
sizin etrafınızda örnek var sorun sizin üzerinizden mi ilerliyor? hayır. bu gereksiz yorumlar niye neyse erkeklerde var böyle
Herşeye muhalefet oluyosun o zaman cevabı biliyorsun neden soruyorsun sorma !
cevabını bildiğim soruların farklı insanlar tarafındna naısl bilindiğini öğrenmek hoşuma gidiyor seni ilgilendirmez
madem cvpların ağırlığını taşıyamıyorsun bir anlam veremiyorsun gelmeyeceksin.
Ben şu an yuz olarak pek guzel olmayan birini seviyorum. He tabi bana gore dunya guzeli. Arklarim guzel degil diyo anlamiyorum benim gozlerimle bakmalari lazim demekki. bir de buna ragmen ben onla tanisamiyorum :(
peki ilk tanıştığında güzel olduğunu düşündün mü?
Tanismadim ki daha cesaret edemiyorum :D
Allah cesaretiniz artırsın hayırlısı kanka
O nasil olcak bilmiyorum :D
zamanla :))
bir 20 yil sonra mi :D
olan var olmayan var burada göremeyen var...
Ne zamam yazmıştn soruyu hala tanisamaeim xhhxxhhxbxj
ok.
Cidden tanışamadım :D
peki.
Sen naptin
bir şey yapmadım kaderim belli banada yaşaması kalıyo hepsi bu işte
Yani :D
Güzellikten nasibini almış insanlar güzelliğe pek bakmıyolar zaten, ama bunu nedense tipsiz erkekler üzerine alınmış çok ilginç :)
hayrı iyi bakın cevap verenlerin büyük bir kısmı tip açısından kötü durumda değiller zaten tipsiz demeyi öyle dahi olsalar doğru bulmuyorum bu tabirinizi beğenmedim hiç hoş değil.
Ayrıca güzellikten nasibini almış olanlar güzelliğe pek bakmıyorlar dmeişsin öyle değil işte. Bir kız çokg üzelde olsa tip açısından iyi olmayan birini sevebilir ama bu erkeklerde çok daha az yorumlara iyi bakarsanız gerekli cvplar mevcut iyi günler.
Sende burada guzel olmayan tabirini kullanmissin birsey farketmiyor yakışıklı olup da güzel olmayan bir kız sevdinizmi diye sormuşsun herkes aynaya bakmadan üzerine alınmış iyi günler sanada
türkçe de birden fazla ifade biçimi vardır bu yüzdendir bir ifade biçimi insanı kırarken diğer ifade biçimi durumu anlamasını sağlar kırmaz bu ayrımı yapamayan birine verilecek cvbım yoktur iyi günler.
herkes aynaya bakmadan yorum yapmış olabilir sen gitde kendine bak soruyu ben sordum sne kimsinde insanları küçümsüyorsun haddi bil be terbiyesiz.
Ben aynaya bakıyorum zaten ama bakıp da insanları küçümsemiyorum, terbiyeyi senden öğrenecek değilim.
evet öğrenmişsin öğreneceğini oda teriyesizlik. İnsanları küçümsemiyorum diyor bide hem ne yazdığından haberi yok hemd ekonuşuyor defol sorumdan hadsiz.
Tamam ablam :(
ünide bizim sınıfta iki kız vardı zaten birinden ben güzeldim, diğeri benden yakışıklı :D oldu yani evet
Ne bu muhendislerin cektigi ya :D
bizim kaderimiz yalnızlık @woooyn hanım :D
Butun muhendislik okuyanlarin kurdugu bu cumle ondan dedim sinifta iki kiz var diye basliyorlar :D @dragovic
çok zor günlerdi gerçekten @woooyn :D
Sahada vardr artk :D
abi güldürme be :)
@woooyn sevgili yok değil, var da değil ama zaman zaman yok da değil :D
acı gerçekler bunlar soruyu soran hanım, halinize şükredin :D
şükrediyorum tabiki yorumunuz için teşekkür ederim
hahahaha :DD delii
olun şu gerizekalıyı sorumdan
Bu çok göreceli herşey dış görünüş değil ayrıca ama şunuda belirtmek gerek güzel kızların egosu yüzünden
ben ehrşey görecelidir demiyorum konumuz buda değil lütfen iyi anlayın kızların egpsuna gelince belki evet belki hayır insandan insana değişir
Valla ben hep çirkin kızların yanında yakışıklı erkekler gördüm. Ve çirkin şansına inanmaya başladım..
ben görmedim denk gelmedi ama doğrudur bişey diyemem
ben sevdim ve bana bakan ondan daha guzelleri varken
sonra ne oldu?
yalnız kız güzel dğeil miydi yoksa ondna daha güzelleri mi vardı aynı şey değil kız orta güzellikteyse olmaz...
Güzel olmadığım halde yakısıklı birini sevdim sayılır mı Gizli Kullanıcı =D?*
doğru tespit
sevmek hep vardır...
Önce başlığa baktım sonra döndüm ve dedim ki; l*n yakışıklı olupta güzel olmayan kız nasıl oluyor
İşte böyle söylemeniz cümlenin geri kalanını okumadığınız ve bağlantı kuramadığınız için oluyor. Bakın bakalım devamında ne yazıyor? '' yakışıklı olupta güzel olmayan BİR KIZI SEVDİNİZ Mİ?''
l*n ANLAMIYORUMKİ NERENİZİ DÖNÜP OKUYORSUNUZ KIT BEYNİNİZLE NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ BU NASILB İR BEYİNSİZLİKTİR YETER l*n SERGİLEMEYİN UTANIYORUM SİZİN GİBİLERE cevap VERİRKEN BİR İNSAN BİR SORUYU OKUR YORUM YAPAR ELEŞTİRİRDE DEVAMINI OKUMAZ MI? MADEM BAĞLANTI KURMAKTAN YOKSUNSUNUZ NE DİYE ELEŞTİRİ YAPIYORSUNUZ
En sona soru işareti koymayı unutmuşsun.
o soru değil mantığınız düz mantık net anlaşılıyor iyi bakın soru görünümlü soru olmayan bir cümle. sonuna ünlem koymayı unutmuşum doğru sizin için değmez. Kusura bakmayın bu hakaretlerde fazla size değmezsiniz.
de ayrı yazılır.
yazık. Y büyük yazılır mutlu musun kıyamam :D çok hoş l*n sen diğer yorumlarada bakıp yazsana böyle :D
Yok bu sana inat :D
anlıyorum yalnız doktorun numarasını unuttum :))
Simdi evet dicem sen misin yakisikli deyip laf atcaksiniz
hayır kimseye yapmadım sana niye yapayım? ne farkın varda?
Çirkinim ama yakışıklı adamlarla çıktım. Çirkin şansı kahretsin :D
kahretsin
Yakışıklı demimde yanıma hiç yakıştırılmayan bir sevgilim vardı
anladım yorumunuz için teşekkür ederim
rica ederim
bn sevdmde karşılık alamadım diye ondan sora hep güzellere yöneldim
normalde kabul edilen biri misiniz? yanlış anlamayın amacım kırmak değil yani soruya uygun yazıyorum yorumunuz için teşekkür ederim
genel olarak çok teklif etmedim ama 3 defa reddedildm :D
anladım peki teşekkür edeirm yorumunuz için :)
ben yakışıklı mıyım değilmiyim onu sevdiğim söyleyebilir kendim sevmem kendini beğenen birisi gibi ben yakışıklıyım demeye.
peki. oldu. iyigünler.
hemde diyelim sevdiğim beni yakışıklı buluyor da kendisi güzel değilse bile ama duygusal ve iyi kalpli ise neden sevmiyim?
nedne sevesin?
dış görünüş öenmlidir gidip orta güzellikte birinide sevebilirsin bulabilirsin artık oda seni sever
çirkinim ama dünyanın en güzel kadını ile evlendim. hatta 1 çocuk yaptım 1 de yolda. çok güzel bir duygu :-)))
Allah mutluluğunuzu daim etsin
allah razı olsun. herkese nasip etsin
aminnnnnnnn inş abi be bide bana dua etsene durumumu bilmiyosun ama o yerine ulaşır... yorumunuz için teşekkür ederim
ne demek ettim bile
Yakışıklı ve güzel göreceli kavram şahısların ilişki sonrası ben bu kızla nasıl çıktım dediklerini bile duymuyoruz değil.
peki
Lise zamanlarında sevmiştim. Ve beni onun kadar seven kimse olmamıştı, onun bu sevgisi benide kendisine aşık etmişti.
sonu mutsuz bitmiş snaırım cümlelerinizden öyle anlaşılıyor...
yorumunuz için teşekkür ederim.
yakışıklı olmayıpta güzel bir kız sevdim güzelliğiyle kişiliğiyle fakat sonra melek yüzlü şeytan çıktı.
anladım iyiki gerçek yüzünü görmüşsünüz hakkımızda hayırlısı...
gerçi ben bu tiple kimseyi sevemem sevsemde hep karşılıksız olur artık bu sevgi nefrete dönüştü.
hakkımızda hayırlısı
Leyla da çirkinmiş biliyor musun... Ama ondaki güzelliği görmek için mecnundaki gözlere sahip olmak gerekirmiş..
biliyorum
yani diyorum ki neye göre güzel kime göre çirkin mübarek insan? :D
bunun açıklamasını birden fazla yaptım. Seven insna sevdiğini güzel görür bunu reddetmiyorum, aksini söyleyende yok ama burada ince bir ayrım var ayrımı anlayanlar cevap veriyor anlamayanlar mantık yok, anlamsız, aşk fiziksel değildir ya da leyla ile mecnun örneğini veriyorlar sizce cevap bu kadar basit olsa bu kadar yorum niye gelsin? Ben niye bu soruyu sorayım? yanlış anlamışsınız iyi günler.
Ya sana sadece şunu söylücem. Hani derler ya "olmm bu oğlan bu kızda ne bulmuş?" Ya da "bu kız bu oğlanın nesine bakmış da sevgili olmuşlar" falan diye. Buna da çok rastlıyoruz. Güzelin çirkinle çıkma olayı yani. Bende bunu söylemek istiyorum. Sen demişsin ya yakışıklı oğlanın güzel olmayanla sevgili olduğuna pek rastgelmedim diye. Bende tam tersine çok rastgeliyorum nedeni de budur diyorum. Sende bunu anlamıyosun. Neyse ok kib sçs bb ^^
ben anlıyorum ama başta verdiğiniz cevap ile şu anki arasında fark var ben mi göstereyim? siz verdiğiniz cvpları göremiyorsanız ben mi göstericem sorumu soruyorum yazılanları mı gösteriyorum gelmeyin soruma.
Asıl sen cevap verip durma bana ya, cok pis rahatsız oldum senden. Umarım ölürsün.
duygularımız karşılıklı :D
fiziki ozellikleri ile ilgilenmedim cok fazla.. zaten son zamanlarda cirkin kiz neredeyse yok. herkes bakiyor kendine..
halen güzel olmayanlar var
var ama cok az..
sorunlar herkesi kapsasa bu soru olmazdı zaten
peki..
Oldu böyle şeyler zamanında. Geçmiş olsun dedim kendi kendime. Sevince boyuna posuna bakmıyorsun. Nedense güzel geliyor insana.
doğrudur, yorumunuz için teşekkür ederim
yakışıklı olduğumu sanmıyorum ve insanlarıda hiçbirzaman güzel veya çirkin diye ayırmam. çirkin kız yoktur bakımlı olmayanı vardır.
o öyle dğeil işte gerçekten güzel olmayanları var
ne fark eder? çirkin diye onusevmeme gibi bir lüks'üm yok
ben var ya da yok demiyorumki çirkin olsada seven var mı diyorum soruya iyi bakın :/
Seviyormmmm ulaaann dostlari guzel cirkin ayirmadan :)
Pardon cok bagirdim galiba :)
belki