Genel geçer bir güzellik yakışıklılık algısı vardır ve güzeller-yakışıklılar daha çok ilgi çeker, sadece başlangıç için onemlidir. Yakısikli ya da güzel 1-0 önde baslar. Sonra benzerlik ve uyum gelir. Bu iki kural (çekicilik ve benzerlik) varsa iki taraf içinde aşk olur.
Şöyle birşey de var çirkin denilecek bir kız yakışıklı bir erkeğin dikkatini davranışlarıyla gülüşüyle vs vs... herhangi bir şekilde cekebilir. Ve erkeğin gözüne güzel gorunebilir. Ya da tam tersi tipsiz bı erkek herhangi bir şekilde güzel denilecek bir kızın dikkatini çekebilir.
Ben her ikisininde yaşadım genel geçer çok güzel denilecek kizlada sevgili oldum. Genel geçer çirkin kizlada.
Güzel dediğim kizin iç dünyasını gördükçe düşünceleri hareketleri o kadar itici gelmeye başladı ki koşarak ayrıldım o kız benim için tipsiz şu an ve ona benzeyen kızlarda. Genel geçer çirkin denilecek bir kızın hareketleri davranislari, insanlarla iletişimi o kadar güzeldi ki dedim ki aman Allahım bu ne güzellik biz bu şekilde ayrıldık ama bana çok güzel şeyler hissettirdi ve bana göre o kız şu an hala çok guzel.
Yani güzel kardeşim sonuç olarak ilk anda erkeklerin genel geçer güzelliğe baktığı doğrudur ama surduremeyen güzel kızla ne işim var. Ama senin amacın kısa süreli iliskiyse çok rahat erkeklerin dikkatini çekersin çekici olmak çok kolay ;)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yakışıklımıyım bilemem ama tüm insanları sevdim be premses..
812 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için teşekkür ederim ama ben aşık olmaktan bahsediyorum prems
Soran+1 yılben sürekli aşk demiyorumki keşke kandırsalardı gerçeği öğrenin geçerdi yorumunuz için teşekkür ederim
Soran+1 yılyok be abi 18 yaşındayım elini bile tutmam bu saatten sonra tutmam tutarsam Allah belamı vermiş demektir ortalık çok kötü valla kafanı kaldırsan dik dik bakıyorlar ben utanıyorum neyse seninle konuşmak güzeldi soruma gelip vakit ayrırdın tekrar teşekkür ederim mutlu ol :))
Soran+1 yılbenim için abilerin kralısın mutlu ol :))
- +1 yıl
bende :)
+1 yılçok yakışıklı olupta çirkin kızlarla çıkan erkek çok gördüm olay vermekte ya da şöyle bir durum var yakışıklı erkekler güzel kızlarla yapamazlar genelde çünkü iki tarafta egosuna aşık bir tarafın alttan alan her zaman bir tık daha çok seven değer veren olması lazımdır ya o yüzden insanlar kendilerinden daha çirkinlere yöneliyo anlatabildim mı bılmıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılanlattında olay vermekte değil güzel olup veren yok mu? çookkkk
düşüncelerinizi gözden geçirin hiç hoş değil.- +1 yıl
Koskoca sey yazdım sadece vermek kelımesıne mı takıldın madem takıldın acıklıyım guzellerde verıyo hatta orana vursan daha cok verıyodur herelde ama orasını burasını acıp dıkkat cekme cabası olmaz genelde cırkın bı kız napsın dıkkat cekmek ıcın acıyo
Soran+1 yılherneyse ne alaka ben bunları sormadım size
+1 yılDonemin beyi leylayi huzuruna cagirir ve gorunce cok sasirir. Der ki mecnunun ugruma collere dustugu leyla sen misin? Sen diger guzellerden daha guzel degilsin. Leyla durur mu tabi yapistirmis cevabi snane be slak./ saka bir yana guzellik onu goren gozdedir.
22 Yorumla
Soran+1 yılbunu birden fazl akişi anlattı erkeklerin yorumların abakarsan bunu yazanlara net cvbı verdim. Ben bunu biliyorum bilmeyen oldukça azdır heralde sorum bu değil yanlış anlamışsınız iyi günler.
- +1 yıl
Doveydin bari ☺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
283Cevap
+1 yılaçıkçası az biraz yakışıklıyım bu profildeki foto sabah kalkmış halim bir resim olsun diye salladım öylesine. neyse kız arkadaşımla çıkarken daha güzel bir kızla çıkabileceğimi söyleyen bir iki kişi olmuştu. sanırım buda nerden buldun bu çirkini demenin kibarcasıydı :D neyse ben bildiğin aşktım hemde öyle ya da böyle değil ama olmadı ayrıldık sonra gitti kendi sikletinde birisiyle evlendi sonrada deli gibi pişman oldu unutamadı evlendikten sonrada ama benlik bir suç yoktu kimse ona 2.5 sene bir ilişki yaşa sonrada 2 ay sonra nişanlan nişanın 1 ay olmadan evlen demedi kendi kendine yaptı herşeyi. sen niye sordun çirkin mi olduğunu düşünüyosun yoksa sana göre yakışıklı olan bir çocukğu mu ayarlamak istiyosun veya böyle bir durummu var hayırdır :D
29 Yorumla
Soran+1 yılben daha çok erkenden hayattan gitmek istiyorum evlenmek vs bana göre bir şey değil mümkün de değil bu sorumda fikirleri öğrenmek yoksa varmış yokmuş bana faydası yok yani aslında
Soran+1 yılkıza birileri gidip senin ondna ayrılcanı vs söylemiş olabilirler kendini çok kötü hissetmiş olabilir mecburen ayrılmış olabilir ve umaırm hakkında hayırlısı olur
- +1 yıl
ya o tarz bişey mutlaka olmuştur zaten çünkü kızın çevresinde benim ona gösterdiğim ilgiyi kızkanmayan yoktu. kız milletinin fesatlığı işte... ama yani hadi sen böyle bir gazla ayrıldın ulan ne b*k yemeğe evleniyosun. 2.5 senelik bir ilişkiden yeni çıkmışsın neyin kafasıyla evlendin. gerçi parada etken olabilir. evlendiği kişi doktordu ama tipi görsen inşaat ustası demezsin yani hani öğle aralarında hastaneden yer kiralamışta manavlık yapıyomuşcasına bir duruşu var. şimdide kızlara hava atıyorum bakın kızlar benle çıkan hemen sonra doktor bulup evleniyo efsunluyum ben diye :D
Soran+1 yılo anki psikolojisini bilemezsin gerçekten çünkü bir kız eğer bu duyguya girdiyse açıkcası gidip evlenebilirde...
ve eminim şu an çok pişmandır- +1 yıl
olabilir... neyse sen niye ölmek istiyon?
Soran+1 yılölmek değilde uzun süre yaşamak istemiyorum sebeplerim var kendime göre :)
- +1 yıl
valla hayat boktan da olsa bu dünya ya kazık çakasım var :D istersen anlat dinlerim kendine göre sebepleri :)
Soran+1 yılteşekkür ederim ama benim kazık çakasım yok günah durumu olmasa şu an ölmek isterim
- +1 yıl
öyleyse buda benden sana hediye olsun ;)
https://www.youtube.com/watch?v=SEbsNaWA7-I
bn kendimi begenirim cevremdekilerde begenir ama nisanlimi ailem hic begenmiyor fiziksel olarak kimse yakistirmiyor hatta nusanlimin ailesi bile ayni dusuncede ama bn asigim ona ayrica en onwmlisi gozler ne gormek isterse onu gorur onemli olan ic guzelligidir guzellik bir duduklu tencere patlamasina kucuk bir jiletin ucuna bakar hergun arac kullanuyoruz biniyoruz arabalara yoldan geciyoruz 1 sniyelik hata butun guzelliginizi alabilir gonlu guzel olmali insanin
31 Yorumla
Soran+1 yıliyi bir cevap umarım sonuna kadar mutlu olursunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 180 boyunda 72 kiloda gayet yakışıklı bir erkegim 4 adet lisansli sporla ugrasiyorum cevremdekiler tarafindan begenilrim yuzune bakilmycak kadar cirkin bir kiza aşık olup peşinden koştum o reddetti arkadaşlarim bile bir kendine bak bir buna bak diye kac arkadasmla kavga ettim kizla dalga gectikleri icin ondan sonra kendimden 10 yas buyuk cok cirkin ve asiri kilolu bir kizla ciktim o bile kendini begenmiyordu cok cirkinim falan diye ve ben onu cok sevdim o beni askerde aldatti yani senin dedigin gibi olmuyor her zaman ben cevremdede gordum bu tarz olaylar yakisikli cirkin ya da guzel kiz cirkin erkek falan yurekte biter iş unutma !!!
42 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız samimi itiraflarınız için gerçekten teşekkür ederim
O zaman şöyla düzeltiyim ortada gerçek aşk varsa olabilir ama bu oldukça az kabul edelim istisnai durumlar nerdeyse :/ ve günümüzde daha da düşük çünkü insanlar aşkı fizik, dokunmak olarak algılıyor aşk satılığa çıkartıldı bu yüzden zor işte sizin gibi gerçekten seven insanların olması
Cevap sahibi+1 yılBiz sevsek bile karşıdakinin yani senin cirkin diye nitelendirdiğin bayan yapiyor yapacagni
+1 yılYakışıklı erkekler çok güzel kızlara aşık olma olasılığı düşüktür.
Çünkü, toplum tarafından beğenilen erkeklerin özgüveni yerindedir ve kendi hayatlarını geliştirmeye çalışırlar.
Toplum tarafından güzelliği onaylanmış kızlarında bu konuda bir sorunu olmadığı için ciddi düşünen erkekler tarafından daha çok meşakkatli algılanırlar.
Kendimce genellediğim bu teori sonucunda, iki + kutup birbirlerini ''aşk'' konusunda iter, tatmin etme konusunda çeker.
Sokağa çıkıp bir bakın, güzel kızlar, çokda güzel olmayan erkeklerle ciddi ilişkiler kurmuşlardır. ya da tam tersi.
Televizyona magazine bakın, bütün manken kızlar, yakışıklı erkeklerle ilişki içerisindedir. Bkz. Tatmin. ( Ve çok uzun sürülenleri nadirdir.
Never Back Down. :) Bol bol kitap okuyup gezsin dediğin arkadaşın, Entellektüel kişiliğini geliştirsin. En güzel kız dünyayı en güzel anlayan ve saygı duyandır.11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir yorum bir kısmına katılıyorum bir kısmına katılmıyorum... Yorumunu için teşekkür ederim :))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek beyni, bunu böyle düşünmez..
Bu mevzuya, sadece yakışıklı-güzel seviyesinde baktığınız için neleri kaçırıyorsunuz; nelerden mahrum kalıyorsunuz. Bir bilseniz üzülürsünüz..
Ama işte, beyin vücudu terkeylediği için ne anlatsak boş..
Yazık..11 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeklerin beynini böyle algılamıyourm gerçek aşkıda soruda zaten erkekler güzel kızları sever ya da güzellik yoksa aşk olmaz tarzında değil orda ince bir ayrım var ayrımı anlayamadan karşınızdaki ne acımak yazık demek? Komik olmayın.
Birde ne anlatsak boş diyorsunuz ben gerçekten soruyu nerenizle okuyup naısl algılıyorunuz anlayamıyorum. Ben bundna bahsetmedim soruyu anlayanlar cevap veriyor sizin gibi anlamaynlarda böyle triplerde ne diyeyim soru ortada.
Ve haddinizi bilin anlamadan gelmişsiniz, yorum yapmışsınız ama siz sadece bir insansınız ne olurs aolsun başka bir insana acımak haddinize değil. Alın bu iğrneç tavrınızı defolun sorumda hale bak be.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevdiğim kız o kadarda güzelde değildi hatta çoğu çevremdeki insanlar bana daha güzel kızlar varken niye onla çıktın diyolardı ama ben seviyodum aşık olmuştum gibi tipe bakmadım ki zaten tipe bakan insanların çoğu arkadaş ortamında hava atmak içiin bakar misal örnek veriyim knka bak ben bu kızla çıkıyorum taş gbisinden şeyler ama sevdim o kızı noldu o kız gitti eskisini seviyomuş hala ona aşıkmış hala bana bunu dedi yani tip değil karekter önemli bir kız güzel olur ama karekteri beyninden yoksundur bir kızda güzel değildir ama harbiden sever ön yargı başa beladır.
01 Yorumla
Soran+1 yılharbiden sevsede o kız seçilmiş buda bir gerçek
sen seçmişsin ama milyonda birsin demekki
benim sevgilim var aslinda evlenme falan da dusunuyoruz benim gozumde cirkin degil tabi ama cok guzel de degil bunu da soyluye bilirim ama arkadaslarima gore cirkin birisi ama ben bunu soyluye bilirim gonul guzel cirkin bakmior en azindan benim tecubelerime gore oyle ben turkiye de yasamiorum hic te yasamadim orda nasildir bilmiorum ama umudunu kaybetme derim cunku bisey var ki cok guzel vea cok cirkin insan yoktur hele hele kiz vea bayan i se normalde bakimsizlik vardir o da kendine guvensizlikten gelior. yani yakisikli erkek cirkin kizlari sevmez falan bunlar palavradir inan bana.
11 Yorumla
Soran+1 yıltürkiye de şartları sana nalatayım öyle çirkin yakışıklı birini yan yana göremezsin... Aşka gelince türkiye de aşk güzelin güzeli bulmasıyla sonlanır o dediklerinde milyonda 1 belki bunun haricinde söz konusu değil.
başka insanlarca güzelmi görünür yoksa çirkin mi bilinmez ama gönül sevdimi güzelde çirkinde dünyada tektir aklımda kaldığı kadarıyla da bir hikaye anlatayım leyla ile mecnunun hikayesi mecnun birgün kahvede arkadaşlarıyla otururken kahvenin önünden leyla geçer ve rivayete göre leyla da ince cılız bir kızmış arkadaşları mecnuna döner ve derki mecnun bu ince cılız kızda ne buldun da sevdin der ve mecnunun cevabı manidardır onu birde benim gözümle görün der. iş karşında ki kızda erkekte ne gördüğüne nasıl gördüğüne ve en önemlisi nasıl sevdiğine bağlıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılleyla ile mecnunu biliyorum ve evet sevdiği insana güzel görünür aksini iddaa etmiyorum kimse etmiyor benim sorum bu değil bununla ilgili değil ince bir ayrım yaptım iyi bakın. İyi günler.
+1 yılgüzel olmayan kime göre neye göre değişiyor insan seviyorsa dünyanın en güzeli o oluyor. Anneme sorun bir anlatsın beni. seviyor çünkü farklı görüyor diğerlerinde ama genelde arkadaşlarımdan çıkabileceğinden çok daha az güzelleriyle çıkıyorsun derler bilmiyorum ben güzel gördükten sonra sorun yok
01 Yorumla
Soran+1 yılsevdiği insane düzel görünürde ben onu sormadım ine bir ayrım var... teşekkür edeirm yorumunuz için
Insan sevdigi kisiyi cirkin olarak gorur mu :) insanlarin ne dedigi umrumda degil acikcasi sevdigim kiza cirkin sana yakismiyor diyen insanla arkadaslik yapmam. benim sevgilimin şoyle ozleligi olucak boyle boyu olucak demek cok sacma bazen konusmasindan etkilenirsin, bazen durusundan, bazen fiziginden, bazen guzelliginden ama hicbirzaman cirkin olarak gormessin anlatabilmisimdir umarim
06 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğin kişiyi çirkin olarak görmezsin doğru ama erkeklerde dış görünüş daha ön plana çıkıyor bir kız çok güzeld eols akalbine tutulabilir * abu erkeklerde oldukça düşük fiziğe çoğunluk azda ols abakar ve eğer karşındaki gerçekten güzel dğeilse bu dediğinin gerçekleşmesi koaly bişey değil işte bu yüzdne bu soru
- +1 yıl
Yani şoyle birsey var tabiki birini ilk gordugunde dis gorunusunden etkilenirsin. dikkatini ceken ilk sey bu olur. ayni durum sizin icinde gecerli fiziksel gorunus tabiki onemlidir ama ben cok yakisikliyim bu kiz bana gore degil demek sacma. bir bayan guzel olmaya bilir ama fizigiyle de etkiliyebilir erkegi bu sekilde ask sevgi olabilirmi onu bilemiyorum. Guzellige, dis gorunuse bakilir tabiki haklisiniz o konuda
Soran+1 yılneyse lütfen anlaşamıyoruz sürekli açıklama yapmak istemiyorum yinede yorumunuz paylaştığınız için teşekkür ederim.
Soran+1 yılpardon yorum yanlış yere gitti düzeltiyorum afedersiniz,
bir erkek yakışıklı olduğu sürece etrafında güzel kızla roluyor ve bunların arasında çok iyi kalplide olsa güzel olmayan bir kızın kazanması çok zor yani gerçeği konuşmak gerekirs ebu böyle ha dersenizki sne çok mu güzelsin dğeilim ama ben olayın dışındayım bulucamı bulmuşum konu ben değilim yani..- +1 yıl
sevgilinin olmadigini farzet karsinda iki tane erkek var birisi cok yakisikli, digeri cok cirkin ikisinide tanimiyorsun ve ayni masaya oturdun. ilk once hangi erkek dikkatini ceker? Yakisikli olan tabiki. ayni durum erkekler icinde gecerli. yani size katiliyorum ama ben bunun normal oldugunu soylemek istiyorum. yakisikli bir erkegin guzel olmayan bir bayanla birlikde olmasi evet zor gibi gorunuyor tabiki ama ask bu hic belli olmaz:) insan kendini mutlu ve guvende hissettigi kisinin yanindaysa sorun yok bence. kusura bakmayin uzattim baya. guzel bir gece diliyorum iyi forumlar diyelim :)
Soran+1 yılteşekkür ederim sizede iyi geceler
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aşık olduğum kişi hiç tipim değildi. Önce kendini gorseydim hayatta aşık olmazdım. Ama önce ruhunu gördüm karakterini gördüm o beni her duyduğumda heyecanlandıran sesini duydum, ve artık hangi bedende olursa olsun hiç umurumda olmayacak duruma geldim. Sanırım gerçek aşkı buldum bedenlerden sıyrılıp ruhların aşkına ulaştım. Ve herkes karsindakinin aşkından şüphe ederken ben onun aşkını kendiminkinden daha emin hale geldim. :-)
26 Yorumla
Soran+1 yılen içten dileklerimle Allah'tan ikiniz adına mutlu olmanızı diliyorum yorumunuz için duygularınız paylaştığınız için gerçekten çok teşekkür ederim
Soran+1 yılkarşılık bulamadınız mı?
Soran+1 yılAllah hakkınızda hayırlısını versin kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Beyhude dolandım boşa yoruldum
Benim sadık yarim kara topraktır kara topraktır
Nice güzellere bağlandım kaldım bağlandım kaldım
Nice güzellere yar bağlandım kaldım bağlandım kaldım
Ne bir vefa gördüm ne faydalandım
Her türlü isteğimi topraktan aldım
Benim sadık yarim kara topraktır kara topraktır A. VEYSEL ben yerine özetlemiş...01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yazmış evet saygıyla anıyoruz.
ben kendime yakışılı demiyorum ama anneme göre söylüyorum ben yakışılıymışım neyse bitene çokta güzel olmayan bir kızla çıkmıştım fakat benle çıkarken nişanlısının askerde olduğunu öğrenir öğrenmez terkettim keşke çıkmasıydım allahtan erken kurtardım paçayı
04 Yorumla
Soran+1 yılkötü bir durum Allah'tan erken farketmişsiniz hakkımızda hayırlısı
Soran+1 yılşerefsizlik o yapmış ama biz onu yapmayalım bugüne kadar yapmadım inş bundan sonrada asla yapmam yorumlarınız için teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yakışıklı degilim ama güzel kizlara aşık olduk ama unutma
Davul bile dengi dengine
Sen eger cirkinsen karsinada yakisikli olmayani yaksitirman ya da o yakisikliya layik olmadigini dusunmemen garip...
Ben boyle dusunuyorum ve guzel bir bayanla da bir ilişkimin olmasi beni kötü hissettirir ona bu halimle layık olmadigimi hissederim
Bence bencilce düşünüyorsun...01 Yorumla
Soran+1 yılben bir şey düşünmüyorum bu durumda bana gelipte bencilce düşünüyorsun demek saçmalıktan başka bir şey olmaz
Erkekleri tam tanimak gerek. Bir bayan seksi olursa gecelik karakterli olursa omurluk olur. Mesela guzel olun cam diye bir ton makyaj yapan erkeklerin dikkatini cekicem diye acik sacik giyinen kizlarin hakkinda erkeklerin ne dusunduklerini bilseler birdaha asla acik giyinip seksi olmaya calismazlar
04 Yorumla- +1 yıl
Bence önyargıli davrandığınıw için böyle düşünüyor sunuz evet hakli oldugunuz kişiler de var tam tersi de ki ben çok yaşıyorum ben nasıl giyinmek istersem kendimi nasıl iyi hissedersem öyle yapıyorum bu benim karakterimin kötü olduğuna gelmez ki çok şükür asla tavizim de yoktur biraz tanıyıp kişi hakkında öyle tavır alsaniz belkide birçok insana ne kadar haksızlık yaptığınızı anlarsınız
Soran+1 yılkişiliğinizden bahsetmiyor erkeklerin açık giyinen kızlar hakkındaki fikirlerindne bahsediyor. Yalan mı? erkeklerin büyük bir kısmı en ufak açıklıktan dahi mastr. malzemesi yapıp bakıp iç geçirmiyorlar mı? Kızlar bunun tam farkına varabilse kim tanımadığı hoş tanısa ne olacak herhangi birinin mstr. malzemesi olmak ister? Ben diyen zihnin olduğu ortamı terkederim Allah korusun.
- +1 yıl
Işte bende bunu diyorum aslında ama şu var bak ben mini etek elbise giyiyorum çokta severek abartı açıklık tan bahsetmiyorum ama ben mini eteği makyajı erkeklerin dikkatini çekmek için yapmıyorum kızıyorum mini etek giydi diye bir insanı hemen kötü değerlendirip masaya meze yapmalarına niye biz acaba ne derderler diye düşünerek giyinlim ya da hareket edelim ki
- +1 yıl
arkadaşlar bu acı ola bilir ama gerçek. biz erkeler/bayanlar türk kültürüne göre yetiştirildik size nasıl erkeklere bakma adınız kötüye cıkar, erkeklere teklif edilmez, aman kızım sakın bırıyle yatma kımse senı almaz, vs vs bunları uzatırsında uzatırsın siz bu piskoloji ile büyütüldünüz bizde yukarıdakı psikolojı ile buyutultuk yani acık giyinen kız dan ev eş olmaz. acı ola bılır ama gerçek mesela bu yazdığımı test etmek istiyorsan deneye bılırsın. git birine cıkma teklıfı et, ya da annenın sana yapma kızım dedıklerınden bırtanesını yap hemen kötü kız damgası yıycen bu yazdıklarım turkıye için gecerli.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben hiç güzel olmayan bir kızı sevdim fakat sevmemin neticesi gönlü bütün dış güzelliklere değer zannettim oysaki içi dışın'dan kadar çirkinmiş o ayrıldı ve şu günlerin içinde gittiğinede şükrediyorum yoksa büyü yapılmış gibi gözlerim körleşmişti çevrem ne buluyorsun bu kızda derdi bense mecnun misali ''birde benim gözlerimle bakmayı denesenize'' derdim geçmiş pişmanlıklarla gelecek ise endişelerle hayatımızı devam ettiriyoruz belkide insanoğlunun zaruretinde bu meyillidir...
01 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı ne diyelim Allah karşınıza doğru insanı çıkarsın inş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz zor oldu bulmak ama sonunda buldum :))
mecnun'a sormuşlar ''senin bu övdüğün leyla pekte güzel değilmiş.. mecnun gülümsemiş ''sen onu bide benim gözümle görsen dış güzellik değil iç güzellik insan olmadıktan sonra güzel olsan ne olmasan ne önce insanlık önemlidir artık bu devirde kız kalmadı habire götürüyorlar kızları bize kız kalmadı be şimdi biz kiminlen evlenicez...03 Yorumla
Soran+1 yılayy ben bunu biliyorum deyip uzaklaşmak istedim şu an :D
Allah hayrılısını versin bulursun inş
Cevap sahibi+1 yılyok kalsın sağol ben almayım :D
Soran+1 yılsen bilirsin yorumunuz için teşekkür ederim
Zaten severse güzel olmama gibi bir lüksü yok seven kişi için. Mecnuna demişler Leyla o kadar güzel değil, onun için çölleri aşıyosun o kadar yol tepiyorsun demişler. Mecnunun cevabı ne olmuş biliyo musun? Sen bir de leylayı benim gözümden görsen...
03 Yorumla
Soran+1 yılmecnun adını duyduğum anda bıraktım bak güzel kardeşim ben bundna bahsetmiyorum yanlış anlamışsın sevene sevdiği güzel gelir doğrudur aksini iddaa etmiyorum edende yok ben bunu sormuyorum niye yazıyorsun bunu sormadım.
Soran+1 yılşunu baştan yazsan olmaz mıydı? yorumunuz için teşekkür ederim iyi günler...
yakışıklı demem kendime bunu asla yapmam yapamam şişkoyum ben :)
AMA ; bir kız arkadaşım vardı doğuştan engelli ve yüzünde doğum lekesiyle
ama hiç çnemi yoktu çok iyi anlaşıyorduk bu bana yeterdi benim 1 istediğimi çok iyi yapıyordu bende onun her istediğini yapıyordum
OLAY BUDUR01 Yorumla
Soran+1 yılolay buymuş hakkaten yorumunuz için teşekkür ederim
İç güzellik yeterli benim için eski kız arkadaşım idare eder tipti ama içi o kadar güzeldi ki beni bide her kızla çıkar 1 gün sonra başka kızla çıkan bir tipim ama bu beni peşinde koşturdu sonra olmayınca olmadı tabi geri eski sahalara döndüm
Hihihihi kızlardan intikam zamanı01 Yorumla
Soran+1 yılyorumsuz...
Tabiki bir insan en azından yanına yakışan birini ister ama güzel olsun yakışıklı olsun diye diye karakteri unuttu insanlar ondan sonra yok efendim ben bunu haketmedim niye oldu bence olabılr gayet te normal yürek koysun yürek o varsa aşk ta olur sevgide
21 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir yorum yazdıklarınız için teşekkür ederim :))
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa simdi kimi insanla guzel oldugu ve cinsen durtulerin icin birlikte olursun kimiylede gulusuyle insanin icini isittigi ve o temiz kalbi icin, yani kiz guzel degil deye yakisikli biriyle birlikte olamaz diye bisey yok. Soruna gelirsem, simdiye kadar sevililerim hep guzel olmustu ama kizlarda aradigim sadece guzellik degildi, bazi zamanlar haric :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel olmuş ama olmıcak işte olmıcak
Bir iliskim vardı altı yıl çıktım neyse gun:geldi ayrıldık ondan sonra tanidigim bütün kiz arkadaslar onun çirkin oldugunu yakistiramadigini söyledi bende birşey diyemedim bidaha da kimseyle nasip olmadi zaten neyse buna cirkin demiyelim de güzel birisiyle cikmamisim heralde
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım yorumunuz için teşekkür ederim
+1 yılYıllar önce nasıl olduysa çirkin bir kıza aşık olmuştum lisedeyken. Ben çok beğeniyordum ama çevremdeki tüm arkadaşlarım senin güzellik anlayışına sokayım demişlerdi, bende bir süre sonra kızın güzel olmadığı kanısına varmıştım:)
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım, yorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ettim:)
Iki türlü de yaşadım ya. Yani çirkin demek çok hoş degil belki de ben kalbini severek birlikte olmuştum. Tabi daha sonra kelek olduğunu anladim. :) son iliskimde de ara ara bu kız benim için fazla güzel değil mi ki diye düşündüğüm de oldu. :)
06 Yorumla
Soran+1 yılkelek olduğunu anladım derken anlamadım yani gerçekten :/
Soran+1 yılkalbi güzel olsaydı ayrılmaz mydın yani?
Soran+1 yılanladım peki teşekkür ederim yorumunuz için :)
Çoğu insana göre yakışiķlıyım 1.75 boyum var ama 1.60 boyundaki kıza aşık oldum kız güzelde diil sadece tatlı dior bir coğu kızla cıkmaya basladiimda cıkma teklifi edenlere sevgilim var diorum o tipsizden ayrıl diolar
13 Yorumla
Soran+1 yılmutlu musun? ayrıca o boyda pek çok kız var yani bu kötü sayılmaz... ama kız güzel dğeils emutlu musun? güzel bir kız görünce gözün kayıyor mu?
Soran+1 yıliyi bakalım ikinizin adına da çok sveindim umarım hep mutlu olursunuz hakkınızda hayırlısı :))
Erkek geçici bir ilişki istiyorsa sadece dış güzelliğe bakar.. Ömürlük bir ilişki istiyorsa güzelliği ortalama ama huyu iyi bir kıza aşık olabilir..
bir de çok klas bir söz olsa da katılıyorum.. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.. ;)01 Yorumla
Soran+1 yılErkekler hakkında söyledikleriniz kısmen doğru ama ben zaten orta güzellikte ise yakışıklı bir erkekler sevgili olabilir bu normaldir diyorum benim dediğim kalp güzelliği var ama hiç güzel değil ben bunu soruyorum sizin dediğiniz değil o zaten var mümkün. Ayrıca hayır yanılıyorsunuz o söz doğru değil hayatta gerçekten güzel olmayan insanlar var ama Allah güzel yaratmadığı için değil kula göre.
Yakışıklı oldugumu soylerler ama sevdigin bir kız tipsizde olsa ve ben onu sewıyosam o benim için daima güzeldir ama ondan iyileride oldu uzun kafın kısası sewip flört ettigine tipsiz diyen bir erkek varsa sorunludur o ya da sewmemilrir
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım haklısınızda ama ben bunu sormuyorum işte
+1 yılYakışıklı değilim ama kızda güzellik önemli değil sadece sevilmek istiyorum sadece beni sevmesi benm için yeterli sebep çok aşık olmam için yüz veya fizik güzelliği çokta önemli değil bence kızlar yakışıklılığa çok önem veriyor o yüzden yalnızım :D
05 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı be kanka
- +1 yıl
Aynen yapacak bişi yok zaten
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılyorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yıllisede, arkadaş ortamının ısrarıyla çok çirkin bir kızla çıkmıştım. lise biterken, okulun 1 numaralı, en güzel hatunuyla çıktım. daha sonra, ciddi anlamda ilk sevgilim olan kız da çok güzeldi, şu an birlikte oldugum kız, birlikte oldugum en güzel hatun değil ama, seviyorum. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani çirkin kızla mısın şimdi?
- +1 yıl
adrina limaya göre çirkin :D
Soran+1 yılanladım ama bunu sorumum cvbı olarak alınca demekki olmamış... yorumunuz için teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılkriterlerimin cok altinda bir kiz sevdim... oda turk tu tek yani... onunda gotunu nasil kaldirmislarsa kendini bulunmaz hint kumasi saniyordu tripleri falan derken bitti... tipsiz kizlar daha gotu kalkik ve tripli olabiliyorlar acikcasi ya da turkiye deki kizlar boyle
01 Yorumla
Soran+1 yılsana öyle denk gelmiş normalde gerçekten güzel olmayanına rastladıysan öyle olmaz ama diperleride dediğin gibi olabilir karmadır
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki de vardır bende zamanında yaptım gerçekten insanların nesini beğendin bunun dediği bir sevgilim oldu ama aşk bu her zaman ota gitmiyo he bende çok güzel ahım Şahım bir kız değilim ama benim yanımda çok yakışıklı ve asla benimle olmaz dediğim bir adam da oldu o yüzden bu işler pek dış görünüşle olmuyo gerçekten bir yerden sonra iç güzelliğinin ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyo insan ve tatlım atalarımızın da dediği gibi gönül bu ota da konuyo bokada :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle ahım şahım b kız değilim ama benim yanımdada çok yakışıklı biri oldu demişsiniz orta seviyeli bir güzelliğiniz varsa elbette olur bu çok normal ben yüz ve fizik açısından orta seviyeninde altında olanlardan bahsediyorum. ayrıca bir kız çok güzelde olsa tip açısından iyi olmayan birini sevebilir ama erkeklerde oldukça az rastlanan hatta benim hiç rastlamadığım bir durum zaten soruda bu yüzden soruldu ve bu yüzden erkekler üzerinden ilerliyor.
Son olarak atalarımızın belki öyle demiştir ama güzel olmamak insanın kendi elinde değildir normal şartlarda herkes güzel olmak ister bu tabiriniz çok çirkin sizi şiddetle kınıyorum. Ayrıca çok yakışıklı biride size baktıysa ne yani bizde mi b*k oldunuz? bence daha fazla bişey yazmayın.
Soran+1 yılsizde mi b*k oldunuz yanlış harfe basmışım.
bence sorduğunuz soru biraz anlamsız olmuş. çünkü güzellik yakışıklılık göreceli kavramlar kişiden kişiye değişe bilir. Hangi insan sevdigi kıza çirkin ama seviyorum diyebilir? 4 senelik bir ilişkim var. benim kız arkadaşım dünya güzel değil belki bir çoğunuz onu beyenmezsiniz. Ama birkerede onu benim gözümden görseniz..
01 Yorumla
Soran+1 yılbak kardeş snein verdiğin bu cvpların inanmazsın belki ama aynılarını yazdılar ve bende gerekli cvbı verdim ben güzel biri herkese güzel görünür ya da görünmez demiyorum. Sevdiği insana güzel görünürmüş ben reddetmiyorum reddedende yok ben bunları sormuyorum. Bundan bahsetmiyorum ince bir ayrım yaptım soruyu anlayanlar yazdılar anlamayanlarda senin cvbını verdi mantık yok vs ama hayır sen sorumu anlamamışsın.
Cok degisik bir soru olmus ama bence asil olan bunun iki turlu aciklamasi olabilir birincisi kimi insan icsellikten cok dis gorunume onem verir onun icin fiziksel gorunum daha onemlidir. Ikincisi ise 'dikkat' ruh guzelliginin yani sira dis guzelligede onem verir ve burdan sunu anliyoruz ki fiziksel gorunum kiricida olsa onem arz ediyormus...
01 Yorumla
Soran+1 yılyorumunuz için teşekkür ediyorum okuduğum en mantıklı cvplardan biriydi
+1 yılYakışıklı olduğumu çevremdeki insanlar söylüyor :) Bir kızlar birlikte olmuştum oldukça mutluyduk ama ayrıldıktan sonra gerçekten gözüme çok çirkin gelmişti.. Onunla birlikteyken arkadaşlarım ayrıl oğlum kız çirkin diyolardı ama takmıyordum hiçç :))
05 Yorumla
Soran+1 yılayılmışsınız ama niye bitti
- +1 yıl
Gereksiz tripleri vardı beni kızlardan acayip çok kıskanıyodu :/ Öyle yani.
Soran+1 yılçok normal değil kendi güzel dğeil bunun bilincindeyse yanına çirkin bir kız gelse dahi kıskanır çünkü herkes ondan daha iyi her an kaybedebilir işte bu yüzden kıskançtır belki bir şey diyeyim mi? bence kims eonun gibi sevmicek seni
Soran+1 yılçok normla değil mi olucaktı o eksık soru edatı...
- +1 yıl
Olabilir galiba ki bundan bitti ilişkimiz.. Onun bana diğer kızlardan çok daha başka bir düşkünlüğü vardı bana karşı
Aklıma gelmişken. Bazi kızlarin tipine bakılmiyor ama baktıkları erkekler taş. Sevgi aşk dinlemez böyle şeyler diyorsaniz ya. Yalan erkek sadece güzel kizlara bakar. Ama kızlar erkek tipsiz olsada yine sever
21 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
insanığım şeyden dolayı garip kaçabilir ama ben güzel kızlardan çok ortalama ya da vasat kızlardan hoşlanıyorum :)) burnu biraz büyük kızlar bile hoşuma gidebiliyor inandığım şeyin nedeni olarakta kadınlığın arzunun ve şehvetin kaynağı olmalarıdır şöyleki insanların dış görünüşü yüzünden sürekli pohpohlanan güzel kızlardan olmadıkları ve kendilerini keşfedilmeyi beklenen birisi olarak görmelerindendir :)
07 Yorumla
Soran+1 yılfarklı bir düşünce yorumunuz için teşekkür ederim
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılolurdum tuhaf bişey bulmadım gizlidende çıakbilirim hiç sorun değil
Soran+1 yılaynı durum erkeler içinde sadace kızlar demişsiniz kabul etmiyorum
ben sevdim kardeşim önce dalgasına ilgilendim varlığıdı yokluğuna hiçte s*kimde değil di sonra baktım ons baya bağlandım zaman geçti 1,2 yıl falan oldu biz baya bağladık birbirimize falan tabi bu geçen zamanda ezraam zayıfladı saç baş derken kızda zaten zeka tavan anlayacağınız tırtıl kelebek misali
02 Yorumla
Soran+1 yılokuyordum resmen romanın en heyacanlı yeri yarıda kesilmiş gibi oldu devamını niye kestin ya özeldir ama öyle bir yamzışsınki bir anda bitince kaldım sonra ne oldu? anlatmak istemezsen anlarım yorumun için teşekkür ederim
Soran+1 yılama onda güzellik vardır bakmıyordur kendine şimdi kız vardır baksada güzellik yok bu nolacak
Yok olmasin olursa gönül işleri şansıma tukureyim derim.
12 Yorumla
Soran+1 yılhayrılı be kanka yani sned ehaklısındır ama önce hayırlısını istemek lazım
güzel kadının seni mutlu etmek senı kaybetmemek gıbı bır cabası olmaz genelde ama çırkın kadınlar erkegı mutlu edıp elınde tutmak ıcın savasır.
12 Yorumla
Soran+1 yılorta tipi kabul etmiyoruz ama onu herkes kabul edebilir sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılSevilen tüm kızlar güzeldir. Bir erkeğin sevdiği kız dünyanın en güzeli olmasada onun gözünde gördüğü en güzel kızdır
11 Yorumla
Soran+1 yılaşkta zaten en kötüde en güzel olurda ben bunu sormuyorum işte
Gonul sevince oluyor be bacim. Yuzu guzel olmasin kalbi guzel olsun. Yakisikli ya da guzel ama karaktersiz o kadar insan var ki.
11 Yorumla
Soran+1 yılvarda sonuç?
+1 yıl4 kişiyle konuştum 3u ahim sahim yakışıklı değildi. Ama ben onların dışına değil kalbine bakmıştim uzun iliskilerdi meğer hepsi aynı b. kun lacivert tonlarıymis :D
01 Yorumla
Soran+1 yılgrinin elli tonunun farklı versiyonu gibi oldu :)
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. yakskli deglm. belkide ama artk kimsede guzellgi. cok on planda tutmyorum sadece biraz bile. olsa icimde bsy hissttysem o insanla konusrm tansrm. artk. kisilk karakter daha on. planda benim icin
01 Yorumla
eic şahaneymiş saat ilerledikçe kontrolü başka şeyler ele alıyor ne de olsa:D neyse premses çirkin birine hiç aşık olmadım ama çok da güzel olmayan birilerini sevmiş olabilirim :) Görsel tatmin büyük önem taşıyor benim için..
01 Yorumla
Soran+1 yılkontrolü başka şeyler ele alıyor derken bu nasıl bir cevap böyle?
+1 yılgüzellik olarak vasat bir kızla birlikte oldum
onun dış görünüşünü değil kalbini sevmiştim.57 Yorumla
Soran+1 yılsonra ne oldu?
- +1 yıl
ayrıldı benden =))
demek isterdim de yürümedi ;)
Soran+1 yılharbi Gerizekalı abi at mı koşuyo l*n burada of of
- +1 yıl
@soran hayırdır o nasıl cümle?
Soran+1 yılhoşşik e yazdım onu yorumcu sana değil...
hayırlısı be kanka mutlu olursun inş
Soran+1 yılyorumlar karıştı o sana değil... altta tekrar yrum yaptım hoşşik mi nedir ona yazdım o sana değil karışıklık oldu
Simdi tip olayina girmicem ama ciktigim hic bir kiz guzel degildi.
96 Yorumla
Soran+1 yılne diyeceğimi bilemedim :/
- +1 yıl
Yakısıklı demis zaten hacı sen alınma :))
Soran+1 yılnaptın ya :)
- +1 yıl
Salaksın ne dıyım ondan götlerınde dolandıp cıkmışsındır deve öldu ortaklık bıttı sımdı vur yerden yere
- +1 yıl
Okuduğum bu cümle anlamsızca hoşuma gitti ve gülmeme neden oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın kendisi tek başına çok güzel iken bunu yakışıklılık ve güzellik gibi kalıplara sokmayın. Aşk tek başına çölleri yeşertecek güce sahiptir yahu.
13 Yorumla
Soran+1 yılben bunu biliyorum ama aksini iddaa edenler olduğu için soruyu sordum burada ayrıntı ve ayrım var lütfen sanki aşk çirkinsede olur mu demişim gibi klasık cevap vermeyin ben bundan bahsetmiyorum
- +1 yıl
Klasik cevap mi? Pardon ben bir şey demedim var sayın. İyi geceler. :)
Soran+1 yılvarsaymıyorum zaten mecburiyetten yazdım evet yakışıklılık güzellik gibi kavramlara koymayın dediniz ama sorum bununla ilgili değil kafanız agöre anlamadan direk bu cümleyi kuruyorsunuz lütfen tekrar yazmayın bişey yamzka zorunda kalmak istemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen mesela boyum 150 cm kikom 45. cirkin digilim.. ama yani bu zaman kadar erkek arkadaslarim 180 170 boylarda cokta yakisikli oldular. bende hep kafamda soru isareti olmusdur neden ben diye)))))) o kada manken gibi kizlar varken. ama kismet. vardir yani
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin boyun kısa olabilir ama çirkin değilim diyorsun bahsettiğin şekilde çok örnek var boyunun kısa olması engel değil ben gerçekten güzel olmayanlardan bahsediyorum sseninki normal
+1 yılÇirkin olarak tanımlamayalım.. beyinlerini güzel bir kadından!!! daha fazla kullanan ve kullanması gerektiğini bilen kadındır...
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. sevdim. aşık olunca zaten o sana dünyanın en güzel kadını gelir. çirkin olsa bile bu değişmez. iç güzellik diye birşey var o da dış güzellik kadar önemlidir benim için.
01 Yorumla
Soran+1 yılyorumunuz için teşekkür ederim
+1 yılYakışıklı değilim hatta çirkinim ama güzel biri hatta çok güzel biri beni sevmişti ama olmadı.
Demek ki tam tersi de olabilir.03 Yorumla
Soran+1 yıltam tersini kabul ediyoruz zaten
- +1 yıl
bende olabilir neden olmasın diyorum. Yakışıklı olsaydım olup olmadığını söylerdim ama yakışıklı olmadığım için olabilir diyorum.
Soran+1 yılpeki.
Ben sevdim hemde çok sevdim o biliyordu ama sadece egosunu tatmin ediyordu. Çevremdeki insanlar güzel olmadıgını söylüyordu ama her insanın içinde var hayalindeki bir melek.
01 Yorumla
Soran+1 yılsizin adınıza üzüldüm inş en kısa zamanda Allah gönlünüze göre verir uygun kişiyi mutlu olun
yorumunuz için teşekkür ederim.
+1 yılkimi insanın karakteri güzeldir dışı güzel degildir he bana sorsanız karakter önemli herkes kendine göre güzeldir ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır bazı insnalar güzel olduğunu düşünmez bu düşünce elendi tutmadı
romeoya katılıorum :) kendimi yakışıklı bulmadım ama 100 kişiden 1 tanesi güzel denk geldi oda mankenmiş :D Bu arada boy 1.92 kilo 92
03 Yorumla
Soran+1 yıliyi bakalım yorumunuz için teşekkür ederim
Soran+1 yılorası öyle tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle olmadıda seninkine benzer bir durum yani konuşmadan önce o kadar güzel gözükmüyordu gözüme ama konuşunca nedense sesindenmi etkilendim nedir bende anlamadım birden içimde o kıza karşı bir sevgi oluştu
03 Yorumla
Soran+1 yılsonra ne oldu?
Cevap sahibi+1 yılyol sormuştum ygs çıkıydı evime döndüm :D
Soran+1 yıliyi bakalım
+1 yılVar evet.
Sevgilim sis peklerimi hak edecek kadar güzel değil )=
Ama yaptığı pan keklerin hatrına seviyorum )=02 Yorumla
Soran+1 yılanladım.. peki yorumunuz için teşekkür ederim mutlu olun :))
- +1 yıl
seni hakedecek bir erkek var mı =))
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet yakışıklı erkekler nedendir bilmiyorum ama çirkin kızlarla falan çıkıyorlar hep. Ama işin işin garibi o an çirkin olduğunu düşünmeyip sonrasında ayrıldıktan sonra düşünmeye başlıyorsunuz. Kendimden biliyorum :)
09 Yorumla
Soran+1 yılben hiç denk gelmedim ayrıc asonunda ayrılık olunca güzel kıza gidiyorlar yani en baştan sevmesin daha iyi ne anlamı var ki :/
Cevap sahibi+1 yılYa işte orası biraz hormonal bir süreç oluyor. Sana güzel görünebiliyor ve beyninin içindeki loplar onun doğru kişi olduğunu söyleyen sinyaller yayınlıyor ve vücudu esir alıyor. :)
Aksi durumda neden sevmediği ya da güzel bulmadığı kişiyle çıksın ki insan.
Soran+1 yılorası öylede sonuç? biten duygu başlasa ne olavakki bence bir anlamı yok
Cevap sahibi+1 yılYani kusura bakma ama biten bir duygunun başlaması derken tam olarak ne demek istediğini anlamadım..
Soran+1 yılhayır yani bitecekse başta sevmenin ne anlamı var bitiyo önemli oaln bitmeden sevmek bitecek olduktan sonra sevmenin ne anlamı var
Cevap sahibi+1 yılİşte ondan bahsettim bende sana. Yanılğıya düşüyor insan ve sevdiğini sanıyor ya da hoşlandığını düşünüyor. Bitecek olduğunu nerden bilebilir ki, insanlar duygularını anlık yaşıyorlar. Her insanın hayatında buna bezer örnekler vardır: geçmişte mutlu olduğun ama sonrasında aslında üzüldüğün olaylar olmuştur. Peki üzüleceksen neden mutlu oldun başta? Bu paradoks olur, gelecekten haberimiz olmadığı için tercihlerimizin doğru olup olmadığını ancak sonucunu yaşadığımızda anlayabilirz.
Soran+1 yılgerçekten sevdiyseniz anlık değildir ben buna katılmıyorum. hoşlanmışsınız gerçek sevgi kolay kolay bitmez.
Cevap sahibi+1 yılEvet kolay kolay bitmez ama bu bitmeyeceği anlamı da taşımaz. Ne aşıklar filizlenmiştir hayatta ama sonrasında ayrılığı şiirlere konu olmuştur. O yüzden şair demiştir; giden değildir kalandır terk eden, gidende bu yüzden gitmiştir zaten.
Soran+1 yıldoğru ama gerçek aşk dediğiniz gibi kolay bitmez ayrıca o çoğu şair karşılıksız sevmiştir. iyi günler.
çitayı çok düşürmüşlüğüm de var çok yükseklere çıkarmışlığım da var benim için güzellikten de öte muhabbet önemli
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim de hiç yakışıklılardan yana şansım olmadı ne demek oluyor ki bu :D
21 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı
- Devamını Gör (278)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler