AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
285Cevap
Ben hic cok guzel bir kizla cikmadim o kadar yakisikli olmama ragmen! :)
hayırlısı
Yok pek yakisikli oldugumu dusunmem sakasina dedim :)
ok.
Guzellik e onem vermem şahsiyeti önemli benim için davranişlari
yorumunuz için teşekkür ederim
https://hizliresim.com/ozvDLq
...
yakışıklı mıyım bilmiyorum ama güzel olmayan bir kızı sevmiştim.
sonra ne oldu? yorumunuz için teşekkür ederim
ona söylemiyodum, okullar ayrıldıktan sonra daha görüşemedik zaten bende birzamandan sonra unutmuştum.
anladım, hayırlısı hakkımızda...
yorumunuz için teşekkür ederim.
önemli değil ^^
Çevrem tarafından çirkin görülen bir kizi sevdim onunda g3tu kalktı zaten
kötü olmuş üzüldüm
Kız Çok yakışıklıydı Aam güzle değildi ewet sewdim :D
kıza yakışıklı demedimki nerenle okudun? :D ya yorum yapıcam diye saçmalamanız yok mu neyse erkekler arasındada var senin gibi alıştım :D
hahh seher yaw :D
Ortalama yakışıklılıgin üstünde olanlar bana hiçbi zaman çekici gelmemistir
anladım yorumunuz için teşekkür ederim
Rica ederim
Bilmem yakisikli miyim degilmiyim ama tipe hiç önem vermedim şimdiye kadar
inanmam
Neden
erkekler tipe bakar güzelliğe bakar :/
Yoo hiç bakmadim kimseyi ayırt etmedim çok şükür sonucta onuda ALLAH YARATTI deme
yarattıda yani erkekler çoğunluk böyle sorumda zaten bu yüzden ya
Hmm anladim ama biyerde bide şu ve şimdiki genclerin akli pek askta degil belalti oldugu için cirkin kizdan çok mal a bakip seçiyorlar birbirini :-) afedersin haddimi astiysam :-)
saçmalayanlara lafım var ama gerçekler bazen böyle ifade edilecekse ben diyemem ama sen demişsin haklısında.
Rica ederim Iyigunler
İlk aşık olduğum kız 80 kilo vardı, bence güzeldi. Ama benden başka güzel diyen pek yoktu
sonra ne oldu?
Sonra bir şey olmadı hep ilk aşkım olarak kaldı :) Ona, onu sevdiğimi söylemedim, şu an okulu da bitirdi mezun oldu
insan söyler be kanka naptın :/
Fırsat olmadı be, ne zaman söylemeye niyetlensem zalımın kızı yeni sevgili yapıyordu :D
o fenaymış o zaman :/
Üzerinden 8 sene geçti düşününce gülüyorum şu an
hayırlısı olsun bunda sonra yorumunuz için teşekkür ederim
öyle çok oldu bndede. güzellikten kaçıom dedim onalrda anormal çıktı :D
hakkımızda hayırlısı o zaman
Yakışıklı değilim güzel bir kızla çıkmıştık. Çirkin şansı denen şey gerçekten varmış.
Cok yakisikliyim 😀😀 ama muhim olan benim gozumde guzel olmasi ciktigim kizlar benim icin güzeldi
anladım ama ben bunu sormadımki...
Zaten en önemlisi yakışıklılık dimi ah siz kızlar😧
abi nerenle nasıl okudun diyecem vallahi ayıp olacak yapmayın ya offf
Kimsenin gelcekte karısı olacak kızlara el sürmedim ,, kirletmedim kirlenmedim. hayırlısı olsun dedim.
kardeşimsin diyebilir miyim? dedim gitti
soruma iğrenç cvplarla gelip laf yiyince küfür eden erkek olup adam olamayanlar adamın dibi burda.
yorumunuz için teşekkür ederim.
Öyle deme doğru olan bu değil mi , olması gereken bu değil mi zaten?
abi sana bişey demedim aksine haklısın o 2. cümle bazı seviyesizlere seni gerçekten örnek gösterdim kötü bişey yazmadım yanlış mı anlaşıldım?
Olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar. iyi geceler.
ben adını iyilik koymadım kim koymuş neyse iyi günler.
sakin ol. neyse görüşmemek üzere.
inşallah.
tip konusuna girememde hep bana başötülü kızlar denk geldi hiç açık gelmedi bende açık istiyorum ilginçi :)
olabilir ama bu şekilde bir ayrımı kesinlikle doğru bulmuyorum
bunun neresi ayırım sadece böyle olmasını isterdim diyorum iyice okuyup anlarsanız sevınırım... teşekkürler..
ayrım var kendinizi sorgularsanız görürsünüz iyi günler.
anlayışınız için teşekkürler
Yakışıklı olduğumu düşünmüyorum ama bana uygun olmadığını etrafımda fazlaca duyduğum biriyle olmuşluğum oldu.
anladım peki yorunumunzu için teşekkür ederim
Rica ederim :)
Ben siskoyum, 3 sene çok yakışıklı bir çocukla çıktım. Seviyordu beni ama noldysa oldu ayrıldık :(
var herkesin bir acısı ayrılıktan üzülme be ne bileyim üzülme işte
herkezin sevdiği kendine göre güzeldir. her bakış aynımıdır?
değildir ama sitede çok soru gelebiliyor güzel dğeilim kimse sevmiyo ya da sevdiğim çocuk bakmıyo vs. ve insanın içinin iyi olması çok daha önemli ama maalesef eğer güzel değilseniz iyid eolsanız olmuyor gitmiyor etrafımdaki arkadaşlarımdada yaşadım, erkeklerde ya kız çok iyi ama keşke birazda güzel olsaydı asla bırakmazdım ama böylede olmaz diyenlerde var işte bu yüzden sordum aksini söyleyen var mı?
sitede sorulan soruların çoğu için sadece başlığı okuyup gülüyorum. burada sorulan soruların bir çoğu gerçekte olanlar yaşanmışlar yaşananlar değil de kafalarında olması gerektiği gibi düşünceler. Ne çevrene nede burdakilere özenme aldanma. insanın özü ne ise o olmalı. güzel kız çirkin kız tipsiz erkek yakışıklı erkek değil mesele... mesele güzel insan çirkin insandır. Görünüşler değişir kişilikler kalıcıdır.
bakın çevremd epek çok arakdaşım var özel duygularını bildiğim pek çok kişi var. Ve bunların arasında sevdiği çocuğu sırf güzel değil diye kaybedenler var. Erkek olup ya kız çok iyi muhabbet vs herşey çok iyi ama keşke azıcıkta güzel olsaydı böyle gitmez deyip bırakanlar var ayrıca etrafıma baktığımda güzel olmayan kız yakışıklı erkek tiplemesini görmüyorum küçük bir çevredede değilim yani bunlar sitede okuduklaırm değil sadece. Kişilik kalıcıdır doğru bunu herkes söyler ama uygulayan yok soruda bunu amaçlıyor.
yani çirkinimmi diyorsun?
arkadaşım belirttim benim sevgilim var ve bir sorunum yok insanlar ortaya bir soruyu yalnızca kendileri için değil bir saptama yapmak istisnaları ya da farklı cvpları görmek içinde sorarlar oradada belirttim benimle ilgisi yok ben çirkinim ya da değilim sevdiğimde benim gibi artık şunları bırakın yeter ya
sana kendi düşüncemde yorumumu yazdım ve yadırgayaak cevap verdin. sen saygısız bir egoistsin.
ben saygılıyım ama sizin gibi okumadan gelen, gerçekten yorum bekleyen cevap isteyen bir soruya anlamsızca yazılar yazna uyarmama rağmen sorumu okumayıp, yanlış anlayıp ve belirtmiş olmama rağmen halen sen çirkin misin diye soran bir insanı anlamıyorum anlamakta istemem ben saygısız dğeil siz saygısızsınız yazıdğım soruyu tam olarak okumaıdn gelip kafasına göre yorum yaparak bide üste çıkmaya çalışmak saygısızlığın dibi olmalı.
sizin gözünüzde saygılı biri olucama saygısız olmayı tercih ederim.
Sana güzel olmayan bir baskasina çok güzel gelebilir. Çok örnegini gördüm.
orası öylede işte bunu görmedim. etrafımda erkek arkadşlarım bazen anlatıyorlar bir kızdan abhsediyorlar çok iyi vs ama azıcık güzel olsaydı keşke diyorlar konuşmaları gitmiyor
Bilmiyorum artık sevmek cidden çok farklı bir duygu. Tarifi mümkün değil.
Derler ya gönül bu;Otada konar, b*kada.
İsanların çirkin olması kendi ellerinde değildir herkes güzel olmak ister sizi şiddetle kınıyorum bu hiç hoş bir tabir değil.
Aslında düşündüğün şeyi söylemek istemedim ama cidden çok yanlış bir cümle kullandığımı farkettim. Haklisiniz.
cümleler yakışıklı olmaz anlıyorum iyi günler.
Benim oldu kilolu gözlüklü bir kızdan hoşlandım :D
Iyi de ne guluyon:D
Gülmek Günah mı :D
yüzü güzeldi belkide
Belkide :)
Güzellik ve çirkinlik görecelidir hele de aşıksan :)
doğru da onu sormuyorum işte
Boşluktaydım sanırım 6 ay sürdü onu sevmediğimi anladım bitirmek zorunda kaldım. Üzgünüm. Bir insan az da olsa dış güzellik olarak yüreğine sinmeliymiş bunu anladım.
samimi yorumunuz için gerçekten çok teşekkür ederim...
Ne demek ve bu sanal ilişkiler hariç ilk yüz yüze ilişkimdi belki de o kadar masum hayaller kurduğum bu ilişki konusu böyle bir ilk yüz yüze ilişkiyle kirlenmemeliydi. Kısmet değilmiş. Pişman oldum ve bitti. İNŞALLAH bundan sonra eşim olacak insanı bu kıstasa göre kabul edicem demek bunu anlamalıymışım. Buna da şükür. Rica ederim tekrar.
:))
Sen sinirini niye bozuyorsun bacım yahu. Cevap verme.
peki :))
Ben genelde güzel kızları çirkin erkeklerle görürüm bu kizkar beni daha farketmediler
kızlarda olabiliyor zaten ama erkeklerde? soruda bu yüzden yakışıklı erkek güzel olmayan kız üzerine sorulu
ben çirkinim ve hep çok güzel kızları sevdim :)) ezikler grubundanım :)
boşverin hayırlısı
vardır vardır karakteri 0 olmasın insanın dışı ambalaj ;)9
insanın dışı ambalaj belki bu yüzden soru erkekleri ön plana aldı ya zaten
Güzel olupta yakışıklı olmayan birini sevdim sayılır mı?
kızlarda bu olabiliyor ama erkekler dış grünüşe daha çok önem verdikleri için konuyu erkekler üzerinden açtım ama yined eyorumunuz için teşekkür ederim.
benden yakışıklı bir kızın beni sevdiği olmuştur :D
Ahah kanka yaşıyon mu:) Kısa boylu kızların neslini tükettin:)
hortladım yine kanki bombayı birazdan patlatıcam :) kısa kızların da bugün benden çekeceği var :DD
sendne yakışıklı bir kız evet zekanın son bulduğu nokta
evet @gizlisoran ne demek istediğimi anlamayıp aptallığı da kimseye bırakmamış oldun tebrikler :D
ama bide şöyle bir şey demek istemiş olabilirsin ''ckingsten yakışıklısı olamaazz o_O'' :D
Kanka bekliyorum valla özledim eski sorularını:)
az kaldı bir toparlayıp sorcam ama bu sefer beni bulsalar öldürürler kesin yani :DD
anladım ama burada bir soru var ve cevap bekliyor gerçek cvplar alakasız yorumlar değil keşke azıcıkta bunu anlasaydınız çok mu zor geldi
ben
sevdim ama ondan başka güzel görmüyodu gözlerim
sonra ne oldu güzel olmadığını mı anladın?
yooo hayir hic bir zaman güzellikten yana bir sorunum yoktu
karakterler uymadi olmadi...
anladım peki gerçekten güzel değil miydi? Eğer orta seviyeliyse olmaz güzel olmıcak
ortaydı ancak seviyodum
güzellik farkedermiydi
Ya eğer paraya tapmiyorsaniz şunu anlayin artık aşık olan insanlar dış görünüşe bakmaz
ben bunu zaten biliyorum sorum bu değil sizde bunu anlayın her soruyu kafanızdaki o kalıplaşmış soru sanmayın yeter
Pardon sadece başlığı okumuştum. Evet kız çok güzel olduğu için bana bakmaz dediğim olmuştu ama şansımı denemeye karar verdim kızın erkek arkadaşı olduğunu öğrendim
peki yorumunuz için teşekkür edeirm
Ulan geçen sene adım atmasını bilmeyen sakar bir kiza vurulmustum.
sakar oalbilirde güzellik?
Allah icin güzel karıydı
töbe est.
Benim bir arkadaşım vardı kız şişko çocuğu görsen saçlar uzun kumral yukarı kaldırmış saçları kahverengi gözleri o kadar sevimli tatlı bir çocuk ki birde sağlık okuyor kız imam hatip en sonunda ayrıldılar
Yuzu guzel olmasada gonlu guzel olani sevdim gerci simdi yok ama. gonlun guzel olsun yeter. benim icin guzellik 2. planda
peki buna yaşadıklarınız sonucunda mı karar verdiniz?
Evet tecrubelerimden dolayi
anladım peki yorumunuz için teşekkür ederim
hoşlanmak ne kelime ben aşık olmuştum aşkta tipe bakmıyor ama normalde her zaman güzel kızlara bakarım umarım cevap olmuştur
sonra ne oldu?
Beğendiğim ve çıktığım bütün kızlar bahseddiğin gibiydi yani ben öyle düşünmüyorum ama çevremdekiler aynen senin gibi düşünüyodu
Ben dediğiniz gibi bişey düşünmüyorum öncelikle bunu bir ayırt edelim ve yorumunuz için teşekkür ederim. Siz mutluysanız sorun yok.
:D
aranızda yakışıklı olan güzel olmayan kız var mı?
hahahahahhaha
gerizekalı mısın? bakayım valla öylesin
sen önce düşündüğünü yazmayı öğren de gel :D
ayy canım o çok bile sana idare et napalım değmezsin :D lüzumsuz
Kapisin kizlar çok sekersiniz ayirani bipsinlerr :d
çirkinsin, salaksın çok ezilmişsin belli, bide ben ezmiyim yazık :) hadi aslında dışında için gibi boş senin bence o çocukta benim gibi acıdığından mı tahammül ediyo acaba sana :) luzumsuzluğunu o fark eder bellki benim gibi :)
gerizekalı diye boşa demiyorum :D bir insan bu kadar basit olmazki tatlım ya insnalar her zmana kendileri hakkında sormazlar bazen toplumdkai olaylaır sorgulamak içinde sorarlar en üsttede belirttim benim sevgilim var ve mutluyum yorumlardada var soru kendiime değil ama diyelimki kendime başka insanların duygularıyla böyle konuşabilecek kadar ucuz musun? öylesin ço yazık hadi sne kendini tatmin et :D
tabi hatta bir arkadaşının komşusunu köpeğidir ve ben onla muhattabım şu an :D ben sana gerizekalı bile diyemiyorum ki bir beyin yok ortada ama fikrin var tabi saygı duyarım canım :D hadi güle güle
Ucuzluk pazarı mı tatlım bura? Daha yüksek fiyata satılabilmen için biraz insna olman lazım ayy pardon sne insan mısın? hayvan katogorisine bile koymam ayy tatlım şimdi cvpp verdim ya hiçtin sen b*k sanarsın kendini :D
Bir kere yaşadım. Kızın prensipleri ve kendine olan güveni beni etkilemişti. Hala saygı duyarım
kız hiç güzel değil miydi peki yoksa sana mı güzel gelmiyodu farklı şeylerdir sonuçta bunlar ve niye bitti
Yakısıklılık ve güzellik göreceli bir kavram ama hepsidemi cirkin olur arkideş
bilemicem
Çirkinim ama tam tersi manken gibi kızlarla çıktım bu Arada Marmaris'ten Barmen Beyhan ;)
yazıp 0672 ye gönderin mi diyeyim ne diyeyim :/
Yakışıklı derler benim için ben demesem de. Zamanında güzel olmayan bir kız sevdim Bir insanın gönlünü seversin ya güzellik ilk planda olursa sevgi olmaz ki o
öyle bir şey diyemeyiz net olarak doğru olcanı sanmıyorum
Bir kaza geçirdi ve tüm güzelliği/yakışıklılığı gitti diyelim. Ayrılır mıydınız o zaman?
siz aşktan sonrasını diyorsunuz hayır ayrılmazdım şu anki aklımla.
ben aşktan öncesini diyorum ilk baştan bahsediyorum
Kafa uyumuna bağlı biraz. her şey güzellik değil
yakışıklı değilim ama tip duruş açısından kendimden 1-2 gömlek altta hatunlarla çıkmışlığım var
ama yine orta güzelliktedirler
yahu munafıklar bırakın su kız erkek ılışkılerını dınızıze yonelın bırakın bu işleri tobe vesselam
ben müslümanım sen kimsinde bana münafık diyorsun bu nasıl bir zihniyetki sorumu cinselliğe çekiyor kardşeim kafan neye çalışıyorda oraya yordun buraya bir sürü yorum geldi cinsellikten bahsedenler ya sapıktı ya da düzgünce yorum yaparken o kısma üstü kapalı değinenlerdi bunlarında sayısı sayılabilicek kadar. dinden bahseden insan kafandaki uygunsuz fikirleri temizle önce
dinime laf eden dört dörtlük olsa
sen kimsinde münafık diyorsun önce bunu öğren günaha girdin.
yahu munafık bırak bu ıslerıı dıne doonnn
l*n bir git dinime laf eden gerizekalı münafık demek ne demek? ben müslümanım günaha giriyorsun Allah'ım dini bildiğini sanan ama bilmeyip akıl dağıtmaya kalkanlardan sana sığınıyorum amin.
hala güzel olarak görmediqim bir kızla birlikteym nabzı atıyor çok şükürr
:D
iğrenç bir yorum kız sizden en kısa zamanda ayrılır umarım.
şakadanda anlamıyonz ki bacm ala alaaaa
kardeşim bu işin şakası mı olur ha?
ya kıza aşıqım ama qüzel oldqnu düşünmyrm dedm kaldıki herkesin nabzı atıyor taklma oralara :)
yorumsuz
en başta yorm yapmasaydn o zman ala ala
kahya mısın hmm ok
cok yakısıklı degılım ama taş hatunlarla takılmıslıgım cktur
anladım, yorumunuz için teşekkür ederim
Tencere yuvarlanip kapağını bulur derler. yani ya ikisi de tipli olucak ya da huylari uyucak
olabilir yorumunuz için teşekkür ederim
Rica beğenmişsindir umarım
kısmen ama önemli olan beğnemem değil soruyu doğru anlayıp yorum yapmanızdı
Aklıma ilk geleni yazdım valla :)
peki
cevap soyle olmali. Sence bn yakisiklimiyim. ona gore cevap veryim.
soru benim yakışıklı bulup bulmamam değil illa bir cevap istiyosanız etrafınızdakiler tarafından gördüğünüz ilgiye bakın iyi günler.
Öyle düşünen kızlara şunu diyorum. Ben oldum. Hem de sokakta görsem normalde kafamı dönüp bakmayacağım bir kıza. Yalnızca biraz sohbet ettik ve ben işte aradığım kız bu dedim.
sonra ne oldu? Şu an birlikte misiniz? Özel bir soru sorduğumun farkındayım eğer cvplamak istemezseniz anlarım yorumunuz için teşekkür ederim.
Henüz daha tekrar görüşmek için fırsat bulamadık. Uzun bir konu. O biraz belli etti ama ben biraz temkinli yaklaşıyorum. Davet ettim, işi olduğu için gelemedi. Başka zaman dedi. Ben de tekrar yazmadım. Bakarsın kader yine buluşturur. :)
Allah'tan hayırlısı be kanka mutlu olun :))
Ciktigim tum kizlar cok guzeldi. bunu ben istedim. sanirim guzellik benim icin onemli bir kriter
öyle görünüyor, yorumunuz için teşekkür ederim.
güzel olupta yakışıklı olmayan erkeği seven kız gördün mü? :D
evet o yüzdne bu soruyu sordum ya
keşke bu yorumları yaprken bildiğinizi sandığınız fikirleri bilmediğinizi bilseniz hoş bilseniz bu yorumun burada ne işi var
error :D
hmm. ok.
ben yani genelde kızların dikatini çekecek bir tipe sahibim nişanlım isa sadece bana güzel
ilk karşılaştığınızda güzel değil hemde hiç dediniz mi? eğer nişanlınız orta güzellikte ise olmaz bu zaten mümkün...
Bolu 1-74 kilosu 79 sence?
Türkiye ort boy 1.60
79 biraz kilo verse boyuna ögre idealleşir dalga mı geçiyorsunuz?
Bu soru sizin eğlenceniz değil kendinize gelin
eğlence derken?
Cok sacma soru bir defa cikiyosan sevmissindir sevdiysen o sana cok guzeldir
saçma bir soru değil oldukça mantıklı bir soru ve zaten sevdiği insana güzel görünür ama ben burada bunu sormadım ince bir ayrım yaptım ayrımı anlayanlar cevap verdi ama anlamayanlar saçma bir soru, mantık yok, sevdiği insana güzel görünür, öğrenin aşk fiziksel dğeildir gibi cvplar verdiler ama bunları zaten biliyorum sorum bu dğeil yanlış anlamışsınız neyse önemli değil birileri yanlış analayacak iyi günler.
Ulan sen de zerre beyin yok hala kendini savunuyor
evet öyle senin gözünde beyin sahibi olacağıme bayinsiz olayım defolun sorumdan.
Ya tamm zatn canim sikkin tamm ben ozur diliyirm
Şansıma güzel kızlar denk geldi ama bana göre güzel tabikide:)
işte güzel olmıcak yoksa sevdiği insana zaten güzel görünür
İlişkilerim hep denk olmuştur. Ben vasat, kız kesat. :))
iyimiş o zaman :))
çok sevdim öyle fakat herhangi bir kızla beraberliği olmadı :(
üzülme hayırlısını istemek lazım dua et üzülme :/
üzüldüğüm nokta kız arkadaşımın olmayışı değil sadece benim kafamda bir kız olmayışı yoksa şimdiye kadar çok yakınlaştığım bir kaç kerede teklif edilme olayım oldu fakat hiçbiri gerçekten kafa dengim değildi. Tesellin için sağol
teselli değil o ya da benim için değil o zaman en kısa zamanda kafandaki bulursun inş
Adriana Lima'nın aldatıldığı Angelina Jolie'nin dövüldüğü dünyada seni harcarlar Hatçeeee :))))
bu nasıl iğrenç bir yorum
Angelina değil o Rihanna
ee?
devam diyosun susuyorum
Yakisikli olmayip guzel bir kizi sevdim ama cok uzun surmedi
Neye göre güzel, kime göre güzel?
Güzellik görecelidir bacım. ..
bunu elbette biliyorum ama birde gerçekten güzel olmayan kızlar var konuşma burdan ilerliyor yoksa güzellik görecelide birda ama kısmı var işte kardeşim
Erkeğin aşık olabileceği şey sadece güzel kalçalar ya da dolgun göğüsler degil.
olabilir belki
neden aşkı sadece güzellik/yakışıklılık olarak görüyosun ki
ben görmüyorum bende seviyorum ve o kişiye bakıp iyiymiş diyende var nesini sevdin diyende var ve ben ona baktığımda tipini değil gözlerine bakınca onu görüyorum soru kendime değil dedim.
:))
Şimdi bir tofaşla gezmek war bir de Mercedes le yani?
insan sonuçta araba benzetmesi yapmayalım
Sonuna kadar oku Kimse senin istedigin yorumi yapmamis sanirim soru kapali oldugu icin buraya yorum yapiyorum senin demek istedigini com iyi anladim ben bir kere cok yakisikli birisi vardi ben fazla hoslanmadim da ama herkesle cikiyodu cok guzel kizlar da oluyodu cok cirkin kizlar da simdi de bir sevdigim var benim o da yakisikli cok yakisikli 6 senedir seviyorum her yaz baskasini sevdi simdi de sevgilisi var ve hep guzel kizlarla cikti bir tane bile cirkin kizla cikmadi yani o insanin karakterine bagli ilk dedigim kisi gonul eglendirmek icin yapiyodu bunu evet yakisikli erkekler hep guzel kizlari severler ama cirkin kizlarla da cikarlsr ama cirkinlerle sadece cikarlar seviyorum diye yalan soylerler yani yakisikli birisinin cirkin bir kizi sevmesi bir mucizedir hicte rastlamadim acikcasi
@elifbrber sen yorum yaptın bana bildirim geldi niye?
soruyu kapatsamda yorum yapıldığı için tamam
bu kadar göreceli kavrama sahip bir soru olamazdı doğrusu yakışıklılıkda güzellikte göreceli bir kavram...
biliyorum aksini iddaa etmiyorum eden de yok. neyin kafasındasınız?
yanlış anlamışsınız aşağılarda sizin gibi yanlış anlayanlara gerekli cvbı verdim anlayanlar ise yorumlarıı yaptı iyi günler.
hmm
ok. by.
ben kendimi güzel bulmuyorum ama cevremdekiler sen çok güzelsin o çocuk koluna yakışmıyor diyordu demekkı neymıs askın gözü körmüş :)
demekki neymiş kızlarda bu durum olabiliyormuş demekki neymiş bu yüzden soru erkekler üzerinden sorulmuş. iyi günler.