Sevgilim çok anneci, ayrılmalı mıyım?

3 yıllık bir iliskim var sevgilimin babası vefat etti kız kardesi annesi sevgilim birlikte yasıyor. Kendilerine ait bir evleri yok evleri kira. Sevgilim benimle ciddi dusunuypr ama ben cok kararsızım cunku sevgilim benimle bulustugunda bile annesi olur olmaz seyler icin arayıp sevgilimi yanına cagırıyor, surekli ilgi bekliyor, bana sunu al bunu al diyor her seyin en pahalısını sevgilime aldırmaya calısıyor. Hatta sevgilimin maasını bile elinden alıyor. Bu nedenlerden dolayı kadına on yargılıyım. Maasa el koymak nedir ya. Sevgilim evlendigimiz zaman annemi yanımıza alırız bizle yasar dedi bem istemedigimi soyledım ve benim fikrimi sormadan karar aldıgı ıcın cok kızdım. o zaman aile apartmanında yasarız altlı ustlu dedi ama ben buna da sıcak bakmıyorum sizce ben yanlıs mı dusunuyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Annesi bana aldıgı hediyeyi bile kıskanıyordu. Annesinin yanında sevgilim baa aldıgı takıları bile taktırmıyordu. Biz evliyken kendimize ayrı bir butcemiz olmalı diye dusunuyorum. Ama o kadın bana sunu al bunu al diyip para isteyecek bir tip
Sevgilim çok anneci, ayrılmalı mıyım?